Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264527 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Enderun

@ZEKI hocam bi tane meşhur amerikalı artis var adı dilimin ucunda ama aklıma gelmiyo şimdi ,aynı ona benziyosun :biggrinking:
Hocam sanki James  Stewart orta üst yas halini andiriyor :-) bu arada ilk mesajimi böyle ilginc bir sekilde yazdigim icin beni mazur görün.

Çevrimdışı no mames

geçmişe dönmeyeceğim bunun izahı yok ama bazı olaylar yaşanmadan konuşulmamalı
Seba döneminide o günün şartlarında değerlendirmek gerekiyor. belki istifa sesleri yanlıştı sebaya
büyük haksızlık yapılmıştı ama seba dönemininde sona ermesi gerekiyordu. bunuda kimse dile getirmiyor.
seba dönemi gelenekçi bir dönemdi endüstriel futbola ayak uyduramıyordu. o dönemi artısıyla eksisiyle çok iyi etüt etmek lazım.
en büyük şansızlığımız seba ekolünde ama dinamik ve endüstriel futbola geçişi yapabilecek bir başkanın gelmemesi oldu.
Seba çok büyük bir başkandı ama kabul edelim misyonunu tamamlamıştı. Beşiktaşa verebileceklerini sonuna kadar vermişti.
artık eksiye doğru gidiş başlamıştı. o dönemleri biz yaşadık ben o süleyman sebaya edilen laflardan sonra bir daha inönüye ayak basmadım
sadece bir tane şl maçına gittim. sonrasında Fikret orman yönetime geldikten sonra maçlara gitmeye başladım. o günleri
hatırlıyorum vicdanım çok sızlamıştı. Ama gitmesi gerekiyordu. artık büyük başkan misyonunu tamamlamıştı keşke daha şık bir şekilde
olsaydı. allah rahmet etsin tek bir kere bile katılmasamda o protestolara hala suçluluk duyuyorum kendim yapmışım gibi.
kardeşim burda sallayanların çoğu emin ol maçlara bile gitmemiştir. Boşa konuşuyorlar ben tribünde neden görmedim o söyledikleri
şeyleri kardeşim biz neden yaşamıyoruz o söylenenleri birileri burda çarşıya sallamak için sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar
elbette 40000 kişinin olduğu yerde münferit olaylarda olur bunu kitlelere mâl edemezsin dışarda olaylar olmuş biz görmedik ama gazın kokusunu aldık
gazdan içerde etkilenenlerde kalktı sigara içenlere bel altı yaptı bizimde genzimiz yandı ama nedeni sigara değil gazdı.
sen kalkıp 40000 kişinin önüne bariyer koyarsan ve ordan teker teker almaya kalkarsan izdihamda kaçınılmaz olur. ellerindeki cihazın kartları
okumadığı ve 7-8 kişinin kart okumaya çalışıp 40000 kişiyi içeri alacağı ortamı düşünün buna akıl erdiremiyorum senin içerde gişelerin var
zaten kartı orda okutuyorsun birde neden insanların yolunu kesip tekrar okuma ihtiyacı duyuyorsun tek derdin insanlara eziyet etmek
derdin güvenliği sağlamak değilki esas orda yığılma yaparak güvenlik riski yaratıyorsun orda biri bomba patlatsa sayelerinde binlerce kişi ölecek
neden çünkü o kadar insani bloke edip bir noktaya toplamışsın güvenlik sıfır ama eziyet hat safhada emin ol içerde beni bile şaşırtacak kadar
insanlar koltuklarına oturdu :) iki sıra önüme maçın başlamasına 15-20 dakika kala bir çift geldi koltukları boştu çocuk gülümsedi şaşırmıştı koltuklarımız burda duruyor dedi
üstündeki bayraklara bile dokunulmamıştı @FARUK bizim yanımızda değildi onu aramıza aldık. tribünlere bir bakın dolmaya başladığında iyi bakın ortalarda kümelenme
varmı direk dağınık oturmayı göreceksiniz ilk gelenler direk göbeğe gitmedi tel örgülerin dibinde oturanlar bile stad bomboşken gidip tel ögünün yanındaki koltuklarına oturdu

Siz yanlış hatırlamıyorsam eski açıkta izlediniz maçı, eski açık yeni acik en ust siralar ve yeni acik altta bu konuda sıkıntı olmadı bildiğim kadarıyla en büyük sıkıntı kapalı ve misafir tribününde oldu.

Sebaya bu yıl fener taraftarı küfür ettikten sonra yapılanı savunmak için kullandığı argümanı hatırlayın lütfen, haksizlar mı? O gün orda yapılan rezillik 20 yıl sonra bile simgemize küfür edilmesini olanak sağlıyor maalesef

Çevrimdışı srncby1903

Bende olan şeyi olmamış gibi gösteren söylemlere kızıyorum neyse uzatmiyacağım sadece bir foto herşeyi açıklayacak

http://www.besiktaspostasi.com/wp-content/uploads/2012/09/bedava_bilet.jpg

onlar sponsor biletleri kardesim o mac ordaydim yuzlerce gordum yerde neyi acikliyor bu ? eger sende kapali ustteysen o mac hatirlarsin purolu abileri , mini etekli manken gibi giyinip maca gelen kizlari ? hatirlarsin hepsinin yuz ifadesini hic birinin BESIKTAS ile alakasi yoktu ... uzatalim uzatalim ki dogruyu bulalim sikinti yok istedigin kadar uzatalim neyse gercek ciksin ortaya bir daha da konusu acilmamak uzere kapansin ... evet dinliyorum kim satti bunlari ? carsi grubu mu ? ortaya bir resim atip herseyi acikliyor diyerek cekilme kenara soyle bizim bilmedigimiz neyi biliyorsun ? buyur dinliyorum ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:27:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalniz ben sunu anlamiyorum. Herkesin agzinda ayni laf. ''Dale tezahurati yapildi. Golu o yuzden  yedik''. Boyle sacma sey olabilir mi ya ?  Iki golu de defansin yerlesim hatalarindan yedik. Ilk golu neden yedik peki ?  Sadece isliga mi kaldi sampiyonluga oynayan Besiktas'in maci kazanmasi ?  peki haftaya Sivas'ta yandik o zaman.
Bazi seyleri karistiriyoruz. elbette ki her tezahuratin  bir zamani var.Kaldi ki zaten 2 fark olmus. Fakat yenilen golleri de hemen bir sarkiya baglamak benim mantigima ters. Once defansa bakalim. Defans problemli olmasa cok rahat alacaktik   zaten maci.

Tabi ki. Zaten şu kısımda belirttim onu öncesine dair. Tamamını tabi ki taraftar ya da Çarşı'ya yıkmam takım da dominant değildi oyun da.

Ancak takımı ve defansı biz yapmıyoruz bizim görevimiz aksayan ne varsa eleştirmek. Futbol başlığına bakarsanız defansı sonuna kadar eleştirdik, yerleşiminden Marcelo'suna kadar.

Futbol başlığında ilgili yorumumdur.

Gelelim maça.

Stoperlerin yer tutuşu ve iletişimsizliği rezalet. Marcelo ile olmayacak sanırım. Alexis git gide üstüne koyuyor ama Marcelo çok dağınık. 2. gol direk onun hatası. 1. golde de o vücut çalımını yiyemezsin o kadar kolay. Savunmamız iyice sos veriyor.

Ama bu demek değil ki taraftarın payı yok. Bu yüzden her ilgili başlıkta ilgili konuyu eleştiriyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doctore

dediklerine sonuna kadar katılıyorum ...seninde bu sitenin yöneticlerinden biri olarak şerefbeyleri bilmeynleri baba hakıyı bilmiyenleri  süleyban sebaları bilmeyenlerin beşiktaşlılık ruhunu bilmeyenlerin çarşıyı bilmeyenlerin kulaktan dolma karalama çalışmalarına sende izin vermeyeceksin çarşıdan çürük elmaları temizlemesini kendine çeki düzen vermesini beklerken sende çürük elmaları temizliceksin ...kalkıpta burda birileri bunlar karaborsacı bunlar eşkiya bunlar şöyle bunlar böyle derken hoppp diceksin....

Abicim madem foruma üye olmuşsun ileti yazıyorsun önce bi yaşını yaz, kendini ifade edebileceğin bir resim koy, yerini yurdunu yaz. en azından yaşını yaz ki sana abi mi diyelim, kardeş mi diyelim ona karar verelim.

şahsen bu forumun ileri gelenlerini çok uzun süredir takip ediyorum. burada üsluba çok önem veriyorlar. çokta iyi yapıyorlar. büyük büyüklüğünü, küçükte küçüklüğünü bilecek. şimdi sen; diceksin, vermeyeceksin, yapcaksın, etceksin diyorsun, birde sonuna üç nokta koyuyorsun ya, sırf bu sebepten bile ne yazdığının hiçbir önemi yok. emin ol bu üslupla yazdığın yazının içeriğinin, haklı mı haksız mı olduğunun hiçbir önemi yok. @Lynx
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı minsk kartali

Tabi ki. Zaten şu kısımda belirttim onu öncesine dair. Tamamını tabi ki taraftar ya da Çarşı'ya yıkmam takım da dominant değildi oyun da.

Ancak takımı ve defansı biz yapmıyoruz bizim görevimiz aksayan ne varsa eleştirmek. Futbol başlığına bakarsanız defansı sonuna kadar eleştirdik, yerleşiminden Marcelo'suna kadar.

Futbol başlığında ilgili yorumumdur.

Ama bu demek değil ki taraftarın payı yok. Bu yüzden her ilgili başlıkta ilgili konuyu eleştiriyoruz.

Ben zaten direk sana cevap olsun diye yazmamistim . Dunden beri cok kisiden okudum bunu. Senden alintilamaya nasip oldu.  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Bende olan şeyi olmamış gibi gösteren söylemlere kızıyorum neyse uzatmiyacağım sadece bir foto herşeyi açıklayacak

http://www.besiktaspostasi.com/wp-content/uploads/2012/09/bedava_bilet.jpg
iyide bu neyi kanıtlıyor anlamadım elbette inönü zamanında karaborsa vardı
benim tanıdığım karaborsa yapanlar çarşı üyesi değildi. Resmen mafyavari bir sektör oluşmuşdu.
gerçekten bazen bilmeden konuşuyorsunuz. Çamur at izi kalsın yanlış oluyor bak çarşı içinden karaborsa yapanda vardır illaki
bunun içinde biraz yönetimleri suçlamak gerekmiyormu nihayetinde kimse gidip sahte bilet basmıyor bu biletler
veriliyorsa yönetimler tarafından veriliyor karaborsayı yaptıranda yönetimler oluyor.
karaborsada bileti tedarik edende satanda alanda suçludur. bu bir zincirdir. sen kalkıp çarşı karaborsa yapıyor dediğinde yanlış demiş olursun
çarşının içinde karaborsa yapanlar vardır büyük ihtimal ben rastlamadım benim tanıdıklarımın hepsi
çarşıyla alakası olmayan insanlardı zaten çoğuda renkli geçmişte karaborsa satanların hep Beşiktaşlımı olduğunu sanıyorsunuz
aynı kişiler her stadın önünde satıyorlardı.

Çevrimdışı Hakan_11

Arkadaşlar eski stadınmı yoksa arenanın akustiğimi daha iyi sizce ?
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:33:19 Hakan_11 ]

Çevrimdışı BabaEren

Beşiktaş'ımıza yeni stadımız tekrardan hayırlı olsun. İnşallah ALLAH'tan dilerimki hep mutluluklar,başarılar,sevinçler yaşanır bu stadda. Gerçektende her açıdan imrelinecek bir stat oldu. Hakikaten bir Yuva sıcaklığı ruhu var. İşte burası bizim evimiz diyebilinecek kadar gurur duyulacak bir stat. Ama geleceğide düşünmemiz bundan sonraki 20-30 yıllık projeksiyonları bugünden yapmamız gerekli. Çünkü Dünya değişiyor,Şehir değişiyor, Şartlar değişiyor. Bu gün Büyük Bir Mutlulukla açtığımız Bu Güzeller güzeli stat Yarın belki bizim ihtiyaçlarımız karşılamayabilir. Bunu düşünerekten şimdiden 20-30 sene sonraki Beşiktaş için hazırlıklar yapmalıyız. Fikret Başkanın bir Basketbol salonu ve sporcularında yaşayacakları şekilde konutlar yapılacak bir yaşam alanı projesi olduğunu Divan toplantısında söylemişti. Benim önerim bu projeyle Basketbol sayesinde bir cazibe bölgesi oluşturulmuşken, sonraki 20-30 sene için minimum 70 bin kapasiteli bir stad yapmaya elverişli bir alanında hesaplanarak projeye dahil edilmeli. Bu bizi gelecekte öne çıkarır. Şu an ki stadımız ise O zamanın koşullarında sosyal ve sanatsal aktiviteler için belki Altyapı maçları için veya Kimbilir alternatif bir spor organizasyonu için bile kullanılabilir (Örneğin Ragbi, Bellimi olur 30 sene sonra popüler olabilir, Bugün Avrupada ve Dünyada çok Popüler veya Benzer başka bir spor organizsayonu). Yani kulübümüzün yetkililerinden ricam eğer bu Forumu okuyorlarsa hem maddi hem altyapı olarak uzun vadeli planları bugünden düşünmeye ve organize etmeye başlasınlar. Bu da benim naçizane önerim.

Çevrimdışı ToNI

Osmanlı maçımızın günü değiştirilmiş... Pazartesi yerine pazara alınmış.. keşke cumartesi olsaydı.. son hafta da perşembe oynanacak.. Şampiyon olursak kutlamalar 20 mayıs cuma Vodafone Arenada...

pazar perşembe - osmanlı -konya maçları... bizi zorlar mı sizce?? inşallah son maça kalmadan şampiyon oluruz

pazartesi yerine pazar oynamamız her türlü iyidir...tribün açısından özellikle :icool:
o saate kadar muhtemelen ipi göğüsleriz ama pazar - perşembe sıkıntı olmaz ...söz konusu şampiyonluksa çıkıp oynayacaklar
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı KomBat

İlk olarak herkese merhabalar.

Çoğu kullanıcının ilk mesajında belirttiği gibi ben de uzun zamandır forumu ve özellikle stat konusundaki gelişmeleri yakından takip ettim. Stadın inşaat sürecinde çok detaylı, doğru ve güzel bilgiler edindim bu forum sayesinde. Bu süreçte ciddi mesai harcayarak bu bilgileri bizlere ulaştıran tüm forum kullanıcılarına çok teşekkürler.

Bu güne kadar üye olmadım çünkü stat konusunda sağlayabileceğim değerli, yeni bir bilgi yoktu. Bu yüzden izleyici olmayı tercih ettim.

Fakat son günlerdeki Çarşı tartışması ve bazı arkadaşların bu tartışma sırasında takındıkları kırıcı ve taraflı tavir beni çok rahatsız etti. Bu haksızlığa daha fazla seyirci kalmak istemedim ve bu yüzden üye oldum.

Çarşı'ya muhalif ve eleştirel olarak yaklaşan arkadaşlar argümanlarını agresif ve gerçeği yansıtmayan genellemeler üzerine kuruyorlar. Bu genellemeler içine atılarak, "marjinelleştirilmemek" için biraz kendimden bahsedeyim. Ben yaklaşık 20 yıldır Beşiktaş maçlarına gidiyorum. İnönü'de 200'e yakın maça gitmişimdir. (Üniversite yıllarında 7 yıl şehir dışında olmama rağmen) Bunların büyük çoğunluğu Kapalı'da izlediğim maçlardır. Kapalı'da izlediğim maçların çoğu da kapalı göbekte veya kapalı göbeğin bir yan bloğunda izlediğim maçlardır.

Yeni stat için kombineler satışa çıktığı ilk saat içinde kapalı üst kombinemi aldım. Feda sezonu dahil son 9 yıldır tüm sezonlarda kapalı üst kombinem vardı. İnönü dışında geçirdiğimiz 3 sezonda yaklaşık 30 maça gitmişimdir. Göztepe'deki evimden maça gidip gelmek için toplamda yaklaşık 5 saati yolda geçirmek durumunda kaldığımı da belirteyim.

Gardolabımın herhalde 4'te 1'i Beşiktaş forma, tshirt, atkı, mont, şort vb. ürünlerinden oluşuyordur herhalde.

Çok kişiselleştirmek istemiyorum konuyu ama Türkiye'nin en iyi okullarında okudum. Uluslar arası ilişkiler bölümünde yüksek lisans ve araştırma görevliliği yaptım. Uluslar arası dergilerde makalelerim yayınlandı vs.

Bunları yazmamım nedeni bundan sonra yazacaklarımın ya işte zaten siz medeniyetten uzak, maganda, takıma destek vermekle alakası olmayan, çıkarcı karaborsacılarsınız minvalinde cevaplar almamak.

Bu tartışmalar ve stadın inşaatı sürecinde bırakın kapalı üstte benim gibi onlarca, yüzlerce maça gitmeyi kaç tane Beşiktaş maçına gittiği yazdıklarına bakılırsa çok şüpheli arkadaşlar Çarşı'nın insanlara nasıl terbiyesiz ve yakışıksız bir şekilde davrandığından bahsettiler. Bana bu kadar maçta Çarşı'dan kimse hadi bağır, neden bağırmıyorsun lan vb şekilde hiç hitap etmedi. Tribünde belli durum ve zamanlarda hadi arkadaşlar sağlam, hadi beyler maç gidiyor vb. şekilde tribündekileri gaza getirmeyi amaçlayan yönlendirmeler olur. Ben de bu şekilde herhangi bir kişiye yönelik olmayan, çevremdeki kişileri genel olarak hedefleyen yönlendirmeler yapmışımdır yıllar içinde. Bunlardan alınan, sinirlenen var mıdır bilmiyorum ama olduğu zannetmiyorum açıkçası. Ben hiç bir zaman alınmadım. Lise çağlarında yeni açıkta daha kişisel ve terbiyesiz tavırlar gördüm. Ama bu gruplar Çarşı ile ilişkili gruplar değillerdi.

Beleşçi olmak, çıkarcı olmak, Beşiktaş üzerinden kazanç elde etme konusunda ise eminim bu şekilde kişiler tribünde tüm grupların içinde vardır. Ama ben her ne kadar dar anlamda bakıldığında Çarşı üyesi olmasamda (gerçi böyle bir üyelik de yok şu an ama neyse), yıllardır kapalı üstte yer alan bir Beşiktaş taraftarı olarak geniş anlamı ile alındığında Çarşı'dan olduğumu düşünüyorum. Ben hayatımda sadece 1 maça kendi cebimden para vermeden girdim. (Lise çağında bir arkadaşıma gelen davetiye ile Numaralı'ya gitmiştim). Çarşı'dan onlarca yüzlerce kişi de şu an kapalı üstten kombinelerini almış durumda. Çarşı'ya atıp, tutan bazı arkadaşlar tribüne ve taraftarlığa sadece takıma yapılan maddi katkı üzerinden bakarken, kendi satın aldıkları kombinenin Kapalı Üst kombinesinin yarısından ucuz olması ve hatta bazılarının kombinesi bile olmayan, sadece açılış maçına gelmeyi planlayan, düzenli olarak maça gelmeyen kişiler olması da ayrı bir çelişki ama bu konuya çok girmek istemiyorum çünkü ben zaten taraftarlığa bu şekilde bakmıyorum. Ayrıca tartışırız isteyen olursa.

Yerine oturma, merdivende durma vs konularılar da çok konuşuldu. O konuda da kısaca birkaç kelam etmek istiyorum. Ben tribünde bu güne kadar hiç oturarak maç izlemedim, izlemeyeceğim. Benim için oturarak maç izleyen bir tribün, bitmiş bir tribündür. Stadın belli bölümlerinde tabiki insanlar genel olarak oturarak maç izlemeyi tercih edebilirler. Ama bu tercih edilen tribün Kapalı Üst olamaz. Bunu yapabilmek için beni ve benim gibileri o tribünden tasfiye etmeniz gerekiyor. Bu tasfiye zorla olacaksa, kimin kime gücünün yettiğini ileriki zamanlarda göreceğiz. Ama ben o tribünden mücadelesiz tasfiye olmam şahsen. Beni tasfiye ettiğinde Beşiktaş ne zamanır, ne kaybeder o da ayrı bir tartışma konusu. Mücadeleyi kavga dövüş olarak algılayacak arkadaşlar olacaktır. Bahsettiğim bu yöndeki bir mücadele değil. Sözlü ve görsel protesto unsurları ile yazılı, sözlü, görsel tüm medya kanallarını ve tüm kulüp kanallarını kullanarak yapılacak bir mücadeleden bahsediyorum.

Biliyorum çok uzun oldu ve çoğu kişi okumayacak ama son olarak da politika yapma konusuna değinmek istiyorum. Bazı arkadaşlar devlet kurumlarına olan takdir, destek ve tebriklerini dile getirip, ardından tribüne politika sokmayalım dediklerinde herhalde bizleri salak zannediyorlar. Devlet gelinen noktada ülkemizde maalesef AKP ile eş bir kurum haline dönüştürüldü ve tüm birimleri ile iktidar partisinin kontrol ve yönetiminde. Bu şartlar altında bu görüşleri dile getirenler benim gözümde iktidar partisi savunuculuğu yapmaktadırlar ve bunu Beşiktaş adının geçtiği bir alanda yapılıyorsa (bu forum olabilir, stad olabilir, semt olabilir) benim şiddetle karşı çıktığım bir politik görüş kendini ön plana çıkartıp, benim görüşümün de dile getirilmesini engelliyor demektir. Ben bu duruma da sonuna kadar karşı çıkarım. Bu fırsatın verilmemesi veya engellenmeye çalışılması da bilinçli veya bilinçsiz belli bir tarafın çıkarına uygun şekilde hareket etmek anlamına gelir en hafif değerlendirme ile.

Herkese saygılar,

Kıvanç
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:39:46 KomBat ]

Çevrimdışı no mames

onlar sponsor biletleri kardesim o mac ordaydim yuzlerce gordum yerde neyi acikliyor bu ? eger sende kapali ustteysen o mac hatirlarsin purolu abileri , mini etekli manken gibi giyinip maca gelen kizlari ? hatirlarsin hepsinin yuz ifadesini hic birinin BESIKTAS ile alakasi yoktu ... uzatalim uzatalim ki dogruyu bulalim sikinti yok istedigin kadar uzatalim neyse gercek ciksin ortaya bir daha da konusu acilmamak uzere kapansin ... evet dinliyorum kim satti bunlari ? carsi grubu mu ? ortaya bir resim atip herseyi acikliyor diyerek cekilme kenara soyle bizim bilmedigimiz neyi biliyorsun ? buyur dinliyorum ?

Peki siz bilirsiniz,

Ben beşiktaşla zerre alakası olmayan sponsor bileti gelmiş mini etekli kızı beşiktaşlıyım diyip ustunden zorbalikla rant eden kişiye tercih edelim zira o sponsor o bileti mini etekli kıza vermek için takıma katkı sağlıyor, evet bu tür biletleri çarşı grubunun elemanları satıyordu( 6 senedir maçlara pek gidemiyorum) bizzat bir arkadaşım için bilet aradığım gün köyicinden bu tür bileti temin ettim 3 katı fiyatına kendi yeni açık biletimide üstüne koyup takas ettim, zira arkadaşım yabancıydı ve kapalıda izlemek istiyordu, maçta şampiyonlukta fenerle cekiştiğimiz sezon son haftalardaki fener maçı kezmanin son dakikalardaki golü ile yenilmiştik

Çevrimdışı Necmi

Hocam sanki James  Stewart orta üst yas halini andiriyor :-) bu arada ilk mesajimi böyle ilginc bir sekilde yazdigim icin beni mazur görün.
hoşgeldin kardeşim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:35:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben zaten direk sana cevap olsun diye yazmamistim . Dunden beri cok kisiden okudum bunu. Senden alintilamaya nasip oldu.  :tabe:

:ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:36:45
  • Beşiktaş / Bodrum
benim tanıdığım karaborsa yapanlar çarşı üyesi değildi. Resmen mafyavari bir sektör oluşmuşdu.
gerçekten bazen bilmeden konuşuyorsunuz. Çamur at izi kalsın yanlış oluyor bak çarşı içinden karaborsa yapanda vardır illaki
bunun içinde biraz yönetimleri suçlamak gerekmiyormu nihayetinde kimse gidip sahte bilet basmıyor bu biletler
veriliyorsa yönetimler tarafından veriliyor karaborsayı yaptıranda yönetimler oluyor.
karaborsada bileti tedarik edende satanda alanda suçludur. bu bir zincirdir. sen kalkıp çarşı karaborsa yapıyor dediğinde yanlış demiş olursun
çarşının içinde karaborsa yapanlar vardır büyük ihtimal ben rastlamadım benim tanıdıklarımın hepsi
çarşıyla alakası olmayan insanlardı zaten çoğuda renkli geçmişte karaborsa satanların hep Beşiktaşlımı olduğunu sanıyorsunuz

http://www.hurriyet.com.tr/cinayetin-tohumlari-bir-yil-once-atilmis-7221846

http://www.aktifhaber.com/carsi-cinayeti-aydinlandi-gibi-130440h.htm

@Necmi abi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

buradaki ilk mesajım:))

hiçbirşekilde stadın acılıs gununde ne oldu bitti bu forumda bilmiyorum özelliklede o sürelerde girmedim buraya:) sonralara bıraktım ogunleri hatırlamak için:)

varmı gelişmeler diyede sormuyorum çnk bıktım artık gına geldi,, fakat su var stadın akustik konusunda tvden anlasıldıgı uzere hayli sıkıntı var zaten ben kanadalıların gelipte calısma yaptıgı konusunda hiçbirsekilde inanmamıstım kendimide bu vasıtayla kanıtlamıs oldum cnk bunlar loca camının bile acısıyla değişen seyler fakat bizde bunlar yoktu :) sadece denizin altındayız kapalı kutuyuz deyip geri cekildiler ama gorunuyorki bu akustik bir sıkıntı tabi stadı cekirdekcilerinde basmıs olması ayrı rahatsız edici bir detay ama onda yapacak bişi yok:) rahatsızlıktan kastım takıma destek yoksa onlarla takım para sahibi olacak
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:39:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Lynx

ben şunu anlamıyorum hakemi ve rakip takımı baskı altına alma lafı hadi rakip takımı anladım hataya sürüklemek...hakemi baskı altına alma konusu çok haksız bi konu hakemi renkliler baskı altına alınca yanlış kararlar vermiyormu hakem kardeşim, veriyor napiyoruz ozaman adamlar hakemi ne güzel baskı altına aldı yanlış kararlar verdi mi diyoruz yanlış kararlar verdirmek içinse hakemi baskı altına almak ben istemiyorum şahsım adına ...eğer ki istiyosak stad tan' ŞEREFİNLE OYNA HAKKIN LA KAZAN ' yazılarını kaldıralım bence ...hiç bir anlam ifade etmiyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:43:15
  • Beşiktaş / Bodrum
ben şunu anlamıyorum hakemi ve rakip takımı baskı altına alma lafı hadi rakip takımı anladım hataya sürüklemek...hakemi baskı altına alma konusu çok haksız bi konu hakemi renkliler baskı altına alınca yanlış kararlar vermiyormu hakem kardeşim, veriyor napiyoruz ozaman adamlar hakemi ne güzel baskı altına aldı yanlış kararlar verdi mi diyoruz yanlış kararlar verdirmek içinse hakemi baskı altına almak ben istemiyorum şahsım adına ...eğer ki istiyosak stad tan' ŞEREFİNLE OYNA HAKKIN LA KAZAN ' yazılarını kaldıralım bence ...hiç bir anlam ifade etmiyor...

Yanlış karar vermesi için  değil yapılan baskı. Zaten Beşiktaş aleyhine maç yöneten hakemi ortaya çekmek için aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre.Guler

Bize yeni bir inşaat şartoğlu şart yoksa millet burada birbirini kesecek 

Çevrimdışı Lynx

Abicim madem foruma üye olmuşsun ileti yazıyorsun önce bi yaşını yaz, kendini ifade edebileceğin bir resim koy, yerini yurdunu yaz. en azından yaşını yaz ki sana abi mi diyelim, kardeş mi diyelim ona karar verelim.

şahsen bu forumun ileri gelenlerini çok uzun süredir takip ediyorum. burada üsluba çok önem veriyorlar. çokta iyi yapıyorlar. büyük büyüklüğünü, küçükte küçüklüğünü bilecek. şimdi sen; diceksin, vermeyeceksin, yapcaksın, etceksin diyorsun, birde sonuna üç nokta koyuyorsun ya, sırf bu sebepten bile ne yazdığının hiçbir önemi yok. emin ol bu üslupla yazdığın yazının içeriğinin, haklı mı haksız mı olduğunun hiçbir önemi yok. @Lynx
ben 'SoRe' nickli üyeydim o nick imde belirtiyodu yaşım 36  bunda unutmuşum o nick mi engelediler protokol açılışında başkan gereksiz yere yalakalık yaptı dediğim için,  kusura bakma üç nokta olayıda el alışkanlığı

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Arkadaşlar eski stadınmı yoksa arenanın akustiğimi daha iyi sizce ?
bence yeni :ok: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fatih

http://www.hurriyet.com.tr/cinayetin-tohumlari-bir-yil-once-atilmis-7221846

http://www.aktifhaber.com/carsi-cinayeti-aydinlandi-gibi-130440h.htm

@Necmi abi.
Sari Murat denilen kisinin kelime dagarcigi 50 (yazi ile elli). 50 Kelimeyi birlestirip 24 saat boyunca cumle kurmaya calisiyor. Hesap et. Bu adam buyuk bir kitleyi yonetmeye calisiyordu.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı aşığımsana

buradaki ilk mesajım:))

hiçbirşekilde stadın acılıs gununde ne oldu bitti bu forumda bilmiyorum özelliklede o sürelerde girmedim buraya:) sonralara bıraktım ogunleri hatırlamak için:)

varmı gelişmeler diyede sormuyorum çnk bıktım artık gına geldi,, fakat su var stadın akustik konusunda tvden anlasıldıgı uzere hayli sıkıntı var zaten ben kanadalıların gelipte calısma yaptıgı konusunda hiçbirsekilde inanmamıstım kendimide bu vasıtayla kanıtlamıs oldum cnk bunlar loca camının bile acısıyla değişen seyler fakat bizde bunlar yoktu :) sadece denizin altındayız kapalı kutuyuz deyip geri cekildiler ama gorunuyorki bu akustik bir sıkıntı tabi stadı cekirdekcilerinde basmıs olması ayrı rahatsız edici bir detay ama onda yapacak bişi yok:) rahatsızlıktan kastım takıma destek yoksa onlarla takım para sahibi olacak
maça kadar stat çevresindeydim ilk giren gruptan öyle bir ses geldi ki çok şaşırdım mükemmel bir akustiği var dedim sonra maçı izlemek için eve döndüm ve gerçekten lick TV tribün sesinde bir oynama yapmıştı. Akustik anlamında bence sıkıntı yok. Anonsçu meselesi de anonsdan değil ses sisteminin ayariyla alakalı olmalı. Tek bir yere toplandı sistem sorun bence buydu.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:48:39 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı minsk kartali

@Necmi Abi dunden beri okuyorum Carsi ile olan elestirileri. . Ben hicbir zaman Istanbul' da yasamadim. Ailem Galatasaraylidir. Besiktasli olmami saglayan mac 1992 senesindeki Izmir Ataturk Stadi'ndaki  Altay - Besiktas macidir. o macta kapali tribun altta otururken ustumuzde istanbul taraftari Carsi grubu vardi. ve ikinci yari yalvar yakar babamdan izin alip yanlarina cikmistim. Futbolu da sevdiren ' besiktasli olmami saglayan da o gunku carsi grubunun tribunde yaptiklaridir.
ama elbette ben Istanbullular kadar tanimam carsiyi. Iki gundur ben de arastiriyorum bu liderler kimlerdir. neler yaparlar. Benim kanaatime gore KAragumruk ve Asya kartallari bu tanima uyan liderlerden olusuyor. Mafyatik. Suca bulasmis cogu. Hepsinin acik facebook sayfalarina girdim.  Okudum. Dun Alen den sonra sahaya atlayan da Karagumruk liderlerinden . Bizim bildigimiz Carsi profilinden dunya gorusunden cok uzakta adamlar  bunlar.  Sanki Carsi biraz digerleriyle karistiriliyor gibi geldi bana. Oyle bir algi olusmus okudugum kadariyla.

Çevrimdışı f_madida

Baski altina almadigimizda hakem duzgun mac yonetiyor olsa dedigin dogru...Adam sahaya Besiktas'i ince ince kiymaya cikmis, anca tepkilerden sonra biraz duzgun duduk caliyor, su son macta bile Bursa'dan oyuncu atmamak icin neler yapti gorduk.
The world is better in black and white, and red.