Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264024 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı srncby1903

Bak o bağırın diyenler oluyor insanları tehdit ettiler gözümün önünde Başakşehirde ama bunu yapan
antipatiydi ama millet seti görünce hemen çarşı damgası yapıştırıyor. Birde hani eşleriyle maça gelemiyoruz
yok insanlar alkol alıp sağa sola saldırıyor diyenler var ya ben onların maça geldiklerine bile inanmıyorum
benim gördüğüm insanlar yanlarında hanımlarla çok rahat geliyor hiç bir rahatsızlık olmadan izleyip gidiyor.
3 yıldır maç kaçırmadım ama bu insanların dediklerine bir kere bile şahit olmadım kaldıki her taraf Beşiktaş taraftarı
öyle bir şey yapacak olan olsa adamı linç ederler o kadar kolaymı sokakta görsem bir Beşiktaşlıya taciz olduğunu
direk dalarım tribündemi yapmayacağız. Sadece uzaktan sallayıp duruyorlar. aslında burdan sallayanların derdi
başka karın ağrıları çarşı malesef. yoksa yok alkolmüş yok eşleriyle maça gelemiyorlarmış hangi dünyada yaşıyoruz
tribünün sokaktan farkı ne tribüne gidemeyenin sokağada çıkmaması lazım. gidin köy içine maç günleri alkolün
dibine vuruluyor öyle böyle içmek değil ama gözleyin bakın tek bir kadına sarkıntılık varmı. tek bir olaya rastlayacakmısınız
genelde içerlere polisde girmez sadece Beşiktaş taraftarı vardır. Ordaki tek hayati tehlike renkli olmaktır.
onun dışında dolaşırken huzuru hissedersin. tabi coşkuyuda insanlar ne kadar meraklı birilerini ırz düşmanı olarak görmeye
bu şekilde konuşanlara tek bir şey söyleyeceğim insanlar karşılarındakini kendi gibi sanırmış. sizde karşınızdakini
kendiniz gibi düşünün :)
Bu arada çarşının stad açılışıyla passo boykotunun bitmesinide iki yüzlülük olarak görüyorum bununda altını çizeyim.
bunu hiç bir şekilde iyi niyetli bir bakış açısına oturtup bakamıyorum. bu güne kadar boykota saygı duyuyordum hatta katılmadığım halde
destekliyordum. ama bir çuval inciri berbat ettiler. sen Beşiktşın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu iki yıl boyunca boykot et
tabi haklı nedenle buna sözüm yok ama stadın açıldığı anda boykotu bitir ne oldu stad açılınca passo kaldırıldımı. çoğunun passosu olduğunuda
tahmin ediyorum bence çok öncede kombinelerini almışlardır. ama keşke şimdi değilde lig başında deselerdi protestomuzu tribünde yapacağız diye
Neyse dediğin gibi içimizde çürük elmalar var ama bunuda temizleyecek gene biziz biri sana leke sürdürüyorsa o lekeyi senin temizlemen gerekiyor.
Sonuçta onun yaptığı senin adını kirletmek.

yapilan yanlis diyorsun burda sayfalarca tartisiriz yanlis diyorsun cunku ... herhangi bir sekilde parayi indirdiler kizlara soyle boyle kufur ettiler demiyorsun yanlis demek hata demek normal karsilanir ... ama boyle iftiralar bunlari kaldiramiyorum ben yoksa tabi ki de kimse elestirilmez degil tek laf etmem elestirilere ama elestirmeyi linc etmekle iftira etmekle karistirmasinlar benim baska derdim yok ...

Yalnız burada @srncby1903 kardeşimin, @Necmi abinin aynı şekilde benim ve diğer insanların söylemeye çalıştığımız ortak payda olan en büyük şey şu sanırım.

Çarşının ve tribün gruplarının içinde elbette düzeltmesi gereken taraflar var fakat tribünlere kattıkları güzellik de aynı şekilde aşikar. Lütfen bu konu hakkında eleştiri yaparken biraz daha yapıcı bir üslupla, insanları ayrıştırmadan, hepimizin beşiktaşlı olduğunu unutmadan yorum yapalım.

Özellikle bir takım çevrelerin besiktası ve tribün gruplarını çekemediği için oluşturmaya çalıştıkları algı operasyonlarına kanmayalım.

Çarşısı, karagumrugu, antipatisi, Asya kartalları, forum tayfaları, stada gidenler gidemeyenler hepimizin ortak derdi Beşiktaş. Hepimiz buna göre yorum yapmalı buna göre bir üslup belirlemelıyız. Şampiyonluk için geri sayıma geçtiğimiz bu günlerde en büyük ihtiyacımız bu.

Edit  -  @srncby1903 abimin olacak çarşıyı savunuyor görünce yaşı genç zannettim :) saygıda kusurumuz varsa affola.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 14:38:42 commandante ]

Çevrimdışı raichu

stadın açıldı hala gayriihtiyari @FARUK un güncel diye girmesini bekliyorum  :D

Çevrimdışı sozkul

ön siralara dikkat et abi her zaman bir amigo ergen bir grup tehlikesi vardir :evillol:

Sıkıntı yok, Adanalıyım ben..  :icool:

Çevrimdışı sallapati

Osmanlı maçımızın günü değiştirilmiş... Pazartesi yerine pazara alınmış.. keşke cumartesi olsaydı.. son hafta da perşembe oynanacak.. Şampiyon olursak kutlamalar 20 mayıs cuma Vodafone Arenada...

pazar perşembe - osmanlı -konya maçları... bizi zorlar mı sizce?? inşallah son maça kalmadan şampiyon oluruz

Çevrimdışı raichu

Osmanlı maçımızın günü değiştirilmiş... Pazartesi yerine pazara alınmış.. keşke cumartesi olsaydı.. son hafta da perşembe oynanacak.. Şampiyon olursak kutlamalar 20 mayıs cuma Vodafone Arenada...

pazar perşembe - osmanlı -konya maçları... bizi zorlar mı sizce?? inşallah son maça kalmadan şampiyon oluruz
ben 32. hafta da şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi düşünüyorum  :tabe:

Çevrimdışı fevzikececi

Necmi Abi konuya çok doğru bir perspektiften bakmış. Her söylediğine katılıyorum uzatmaya gerek yok, sadece passo konusunda bir yorumda bulunayım.

Açıkçası çevremde hala passo'yu protesto edenler olduğu kadar protestoyu son yasal şanslarını deneyene kadar protesto edeceğini, oradan ümidi kesene kadar almayacağını söyleyenler de var. Her ikisine de saygı duyuyorum. Ben protesto edemezdim, çünkü daha stadın lansmanı yapılmadan yerimizi aldık; biz aldığımızda henüz passo zorunluluğu dahi yoktu. Ben de, eğer yerimi çoktan almamış olsam, son hukuki merciye kadar şansımı dener, ondan sonra muhtemelen pes ederdim. Bu protestoya devam eden arkadaşlarım, passo olmayan her maça koşa koşa gelen, senelerce deplasman, yurt dışı demeden maça giden, Beşiktaş'ı hayatlarının birinci planına koyan ve benim de Beşiktaş sayesinde tanıdığım insanlar. Örneğin bir tanesiyle geçen sene Ankara'ya Antep maçına gittik. Biz iki kişi maça girdik, adam dışarıda izledi. Samimi şekilde yapılan bu protestoya saygı duymamak imkansız.

Yeni stadla birlikte dayanamayıp passo alan arkadaşlar biraz daha tartışmalı fakat Olimpiyat, Ankara, Kasımpaşa, Konya, Başakşehir, Sarıyer demeden Beşiktaş'ın peşinden giderken, yorulmadım diyemem. Brugge maçı sonrası tövbe etmiştim, o yüzden Trabzon hariç, Olimpiyat'ta kazandığımız derbilere bile (biraz da totemdi) gitmedim. Oradaki profile de, reaksiyonlara da, yaşanan zorluklara da katlanmak çok zordu. Ben gittim diye, kimseye "niye gelmedin" diyemem. Arabasız gitmek ayrı, arabayla gitmek ayrı eziyet...

Neticede, önümüzdeki sene ilk CL maçına kadar bence bütün bu konuştuğumuz konular yolunu bulmuş olacak. Passo burada ve maalesef kalıcı; dolayısıyla dayanamayıp pes edenler yine olacak. Mühim olan Beşiktaş'ın yanında olmak. Umarım en kısa zamanda yeni bir passo ihalesiyle başka bankalar da bu işin içine girer ve bu denli kolaylık sağlayan bu sistemi protesto eden arkadaşlarımızın da kullanabileceği adil bir yere getirirler. Olağanüstü güzellikte bir stadımız var, her şey çok güzel olacak.

Bak o bağırın diyenler oluyor insanları tehdit ettiler gözümün önünde Başakşehirde ama bunu yapan
antipatiydi ama millet seti görünce hemen çarşı damgası yapıştırıyor. Birde hani eşleriyle maça gelemiyoruz
yok insanlar alkol alıp sağa sola saldırıyor diyenler var ya ben onların maça geldiklerine bile inanmıyorum
benim gördüğüm insanlar yanlarında hanımlarla çok rahat geliyor hiç bir rahatsızlık olmadan izleyip gidiyor.
3 yıldır maç kaçırmadım ama bu insanların dediklerine bir kere bile şahit olmadım kaldıki her taraf Beşiktaş taraftarı
öyle bir şey yapacak olan olsa adamı linç ederler o kadar kolaymı sokakta görsem bir Beşiktaşlıya taciz olduğunu
direk dalarım tribündemi yapmayacağız. Sadece uzaktan sallayıp duruyorlar. aslında burdan sallayanların derdi
başka karın ağrıları çarşı malesef. yoksa yok alkolmüş yok eşleriyle maça gelemiyorlarmış hangi dünyada yaşıyoruz
tribünün sokaktan farkı ne tribüne gidemeyenin sokağada çıkmaması lazım. gidin köy içine maç günleri alkolün
dibine vuruluyor öyle böyle içmek değil ama gözleyin bakın tek bir kadına sarkıntılık varmı. tek bir olaya rastlayacakmısınız
genelde içerlere polisde girmez sadece Beşiktaş taraftarı vardır. Ordaki tek hayati tehlike renkli olmaktır.
onun dışında dolaşırken huzuru hissedersin. tabi coşkuyuda insanlar ne kadar meraklı birilerini ırz düşmanı olarak görmeye
bu şekilde konuşanlara tek bir şey söyleyeceğim insanlar karşılarındakini kendi gibi sanırmış. sizde karşınızdakini
Bu arada çarşının stad açılışıyla passo boykotunun bitmesinide iki yüzlülük olarak görüyorum bununda altını çizeyim.
bunu hiç bir şekilde iyi niyetli bir bakış açısına oturtup bakamıyorum. bu güne kadar boykota saygı duyuyordum hatta katılmadığım halde
destekliyordum. ama bir çuval inciri berbat ettiler. sen Beşiktşın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu iki yıl boyunca boykot et
tabi haklı nedenle buna sözüm yok ama stadın açıldığı anda boykotu bitir ne oldu stad açılınca passo kaldırıldımı. çoğunun passosu olduğunuda
tahmin ediyorum bence çok öncede kombinelerini almışlardır. ama keşke şimdi değilde lig başında deselerdi protestomuzu tribünde yapacağız diye
Neyse dediğin gibi içimizde çürük elmalar var ama bunuda temizleyecek gene biziz biri sana leke sürdürüyorsa o lekeyi senin temizlemen gerekiyor.

Çevrimdışı no mames

Anladığım kadarıyla 4000 sponsor biletine takılmışınız, herhalde o sponsor biletleri taraftar gidipte yönetime şakşakcılık yapıp o biletleri almadı, aldığı bileti de ekmek parası olarakda görmedi. O sponsor bileti dediğin zaten klübün lütfü olan bilet değil, sponsorların takıma parasını verip ( yada anlaşma ) hak kazandığı biletler

bahsettiğiniz westfalen arka tribününde maç izledim, orda birilerin çıkıp buraya mac  mi izlemeye geldiniz gidin zdf de izleyin maçı dediğine şahit olmadım, evet ayakta maç izliyorlar çünkü o tribünde koltuk yok. Yaptığınız şey yanlışları inkar ederek görmezlikten gelmek, bak taciz ediyorlar gibi söylemler ben hiç görmedim 14 yıl besiktasta ikamet etmis biri olarak ama bu yer mevzusu yüzünden çıkan kavgalara milyon kere şahit oldum zira beleş bilet karaborsasınada...

Son olarak çarşının  itici güç oldugunu iddia ediyorsunuz takım için peki bu takım yıllardır niye hep dış sahada daha başarılı??? Biri lütfen bunun açıklamasını getirsin
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 14:47:51 no mames ]

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

bugün fener yenilir haftasonu sivası yenersek tt arenaya  şampiyon olarak gideriz...

Çevrimdışı doctore

kolonların arası siyah camla kapatılmalı yoksa her türlü kaçak girerler stada.kolonların arasında demir falan olmaz çok yetersiz mutlaka atlarlar işin kötüsü bilet alanlarda öğrenirlerse sistemin defolarını onlarda bilet almaz olurlar böyle giderse yakında stadın yarısı kaçak olur

:claps: :claps: kesinlikle katılıyorum. kolonlar arası siyah cam çokta güzel bir hava katacaktır bence.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Erdemm

Yalnız burada @srncby1903 kardeşimin, @Necmi abinin aynı şekilde benim ve diğer insanların söylemeye çalıştığımız ortak payda olan en büyük şey şu sanırım.

Çarşının ve tribün gruplarının içinde elbette düzeltmesi gereken taraflar var fakat tribünlere kattıkları güzellik de aynı şekilde aşikar. Lütfen bu konu hakkında eleştiri yaparken biraz daha yapıcı bir üslupla, insanları ayrıştırmadan, hepimizin beşiktaşlı olduğunu unutmadan yorum yapalım.

Özellikle bir takım çevrelerin besiktası ve tribün gruplarını çekemediği için oluşturmaya çalıştıkları algı operasyonlarına kanmayalım.

Çarşısı, karagumrugu, antipatisi, Asya kartalları, forum tayfaları, stada gidenler gidemeyenler hepimizin ortak derdi Beşiktaş. Hepimiz buna göre yorum yapmalı buna göre bir üslup belirlemelıyız. Şampiyonluk için geri sayıma geçtiğimiz bu günlerde en büyük ihtiyacımız bu.

Edit  -  @srncby1903 abimin olacak çarşıyı savunuyor görünce yaşı genç zannettim :) saygıda kusurumuz varsa affola.

Çevrimdışı Lynx

Bak kardeşim anlamadığın bir şey Beşiktaş tribünlerinin lideri çarşıdır. Bunda hem fikirmiyiz.
o zaman iyi yaptıklarını alkışlayacaksak elbette yanlış gidenleride söylemek gerekiyor. Sen ortaya çıktıysan
ben lider grubum diye o zaman kusura bakma lider gibi davranacaksın kaçak giriş mi var sen engelleyeceksin
karaborsamı var eminim polisden çok daha kolay engellersin lisanssız ürün satışımı oluyor engelleyeceksin
bir tek sete çıkmakla tribün liderliği olmaz. Bazen taşın altına elini sokmak gerekiyor. İnsanları peşinden sürüklemek
onları tehdit ederek değil sana güven duymasını sağlamakla olur. Buda hak gaspetmek değil bizzat tribünde oturan koltuk sahibinin hakkını
koruyarak olur. İnsanlar demeli ben sıkıntı olmadan gider koltuğuma otururum biri musallat olursa tribünde çarşı var.
yada eşimle kızımla maçlara huzurla giderim. Burda sorun aslında çarşı bunları yapıyor değil bunu söylemek bence
aymazlıktır ama yapmıyor olsan bile yapana müdahale edeceksin çarşı olmak bunu gerektirir. Müdahale etmiyorsan elbette bundan
sorumlu tutulacaksın. Bizim tribünde polise ihtiyacımız yok kendi iç huzurumuzu kolayca sağlarız.
Esas sıkıntı ergen kafasındaki insanların buraya gelip çarşının misyonundan bir gram haberi olmadan çarşıyı savunacağım diye
ona buna tehdit sallaması sen kalkıp internet platformunda Beşiktaş taraftarına tehdit vari konuşursan bir gün o tribün ayağı kalkar
seni bir dakikada süpürür atar yeterki insanların damarına basmayın bu işler böyle yürümüyor birilerinin sazı eline alması gerekiyor.
bunu yapacak olan çarşı liderleri. @srncby1903
dediklerine sonuna kadar katılıyorum ...seninde bu sitenin yöneticlerinden biri olarak şerefbeyleri bilmeynleri baba hakıyı bilmiyenleri  süleyban sebaları bilmeyenlerin beşiktaşlılık ruhunu bilmeyenlerin çarşıyı bilmeyenlerin kulaktan dolma karalama çalışmalarına sende izin vermeyeceksin çarşıdan çürük elmaları temizlemesini kendine çeki düzen vermesini beklerken sende çürük elmaları temizliceksin ...kalkıpta burda birileri bunlar karaborsacı bunlar eşkiya bunlar şöyle bunlar böyle derken hoppp diceksin....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:52:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam marşlar yıllar boyu takımı iten bir güç olmuştur. Bak dale mevzusunda haklısın. Oley mevzusu yine aynı şekilde çok saçma. Rakip takım topu alınca ıslıklama mevzusunda da haklısın. Ama illa herkes ıslık çalacak diye birşey yok. Mesela ben kendi adıma konuşursam sahaya yakın olmayı oyuncuyu desteklemeyi, moral vermeyi, oyuncunun beni duyduğunu hissetmeyi daha çok seviyorum. Ama kapalı da marşlarıyla destek oluyor, kimisi senin gibi ıslıkla destek oluyor bunların hepsi birleşince ortaya mükemmel bir uyum çıkıyor.

Yani marş söylemek için illa 3 fark olması gerekmiyor. Emin ol bir Gündoğdu, bir musalla taşı, bir beşiktaşlı olmak yeter, bazen kartal gol gol gol çok daha itici güç oluyor takım için.

Bak ben geçen de yazdım her ülkenin tribün kültürü aynı değil bazı ülkelerde dediğin gibi sadece ıslık ve yuhalama varken çoğu Akdeniz ülkesinde daha ağırlıklı marşlar var. Emin ol çoğu futbolcu bu marşlarla çok Fazla motive oluyor.

En büyük sorun ne biliyor musun lig tv maçın öyküsünü verirken bir kere çarşı demedi, alenin sahaya inmesini göstermedi. Adamların beğenirsin beğenmezsin aylarca emek verdikleri bayraklar içeri alınmadı. Mesela bunu kimse konuşmuyor ama.

Çarşı'yı çekemeyen çarşının varlığından rahatsız bazı kesimlerin algı operasyonlarını burada da görüyoruz. Genç arkadaşlarımıza çarşı öcü gibi lanse ediliyor. Bu çok büyük yanlış.

Dostum illa ki öyledir lakin ortada bir de realite var. Bu takım son 10 yılda İnönü'de çıktığı 2 maçtan 1'ini kazanamadı. 2-0'dan Dünya kadar maça 2-2'ye hatta 3-2'ye geldi kaybettik bunlar tesadüf değil.

Tamamını tabi ki taraftar ya da Çarşı'ya yıkmam takım da dominant değildi oyun da. Ancak taraftarın da ciddi payı var bunda. Ben maç sırasında sete çok yakındım uyardık kulak asmadılar devam ettiler ve golü yedik.

Hepsi özünde iyi insanlardır değildir bilemem kişiliklerine hiçbir sözüm yok ancak Beşiktaş hepimizin Beşiktaş'ı. Çok hata yapıldı 4 sene kazıya kazıya geldik buralara ben aynı hataları görüp tekrar üzülmek istemiyorum.

Artık bu takım bu statta hakettiği gibi ezsin istiyorum geleni geçeni. Televizyonda da statta da bir marşı 10 dakika boyunca çevire çevire söyleyince bana bile fenalık geliyor beynim uyuşuyor sahadaki adama etkisi sıfır bunun.

Ama ıslığın itmenin etkisi ilk 70 dakika çok net gördük. Bursalı oyuncular birbirini duyamadıkları için topu taca kornere attılar kaleye gelemediler resmen. Ta ki uyutucu marş tekrarları ve dale gelene kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bektur

Bak kardeşim anlamadığın bir şey Beşiktaş tribünlerinin lideri çarşıdır. Bunda hem fikirmiyiz.
o zaman iyi yaptıklarını alkışlayacaksak elbette yanlış gidenleride söylemek gerekiyor. Sen ortaya çıktıysan
ben lider grubum diye o zaman kusura bakma lider gibi davranacaksın kaçak giriş mi var sen engelleyeceksin
karaborsamı var eminim polisden çok daha kolay engellersin lisanssız ürün satışımı oluyor engelleyeceksin
bir tek sete çıkmakla tribün liderliği olmaz. Bazen taşın altına elini sokmak gerekiyor. İnsanları peşinden sürüklemek
onları tehdit ederek değil sana güven duymasını sağlamakla olur. Buda hak gaspetmek değil bizzat tribünde oturan koltuk sahibinin hakkını
koruyarak olur. İnsanlar demeli ben sıkıntı olmadan gider koltuğuma otururum biri musallat olursa tribünde çarşı var.
yada eşimle kızımla maçlara huzurla giderim. Burda sorun aslında çarşı bunları yapıyor değil bunu söylemek bence
aymazlıktır ama yapmıyor olsan bile yapana müdahale edeceksin çarşı olmak bunu gerektirir. Müdahale etmiyorsan elbette bundan
sorumlu tutulacaksın. Bizim tribünde polise ihtiyacımız yok kendi iç huzurumuzu kolayca sağlarız.
Esas sıkıntı ergen kafasındaki insanların buraya gelip çarşının misyonundan bir gram haberi olmadan çarşıyı savunacağım diye
ona buna tehdit sallaması sen kalkıp internet platformunda Beşiktaş taraftarına tehdit vari konuşursan bir gün o tribün ayağı kalkar
seni bir dakikada süpürür atar yeterki insanların damarına basmayın bu işler böyle yürümüyor birilerinin sazı eline alması gerekiyor.
bunu yapacak olan çarşı liderleri. @srncby1903

:claps: :claps:

@Necmi abi ben de tam bunun aynısını yazacaktım ama kombinen var mı ondan bahset derler diye söylemeye çekindim.  :)
hayat bu.

Çevrimdışı no mames

Bence kuzey ülkelerinde marş daha ağırlıklı :D ingiltere yada fransa gibi ama akdeniz ülkesi ispanya genelde kisa kalıplarla destek veriyor, italya konusunda fikrim yok :D

Ama denilen çok doğru bişey var her ülkenin tribün kültürü farklı, kimisi olaya ölmeye ölmeye geldik gibi bakarken( arjantin, brezilya, türkiye vs ) kimisi birami alırım maçımı seyrederim diye bakıyor ( usa, meksika, norveç)

Çevrimdışı idil

3 gündür giremedim foruma maç telaşı,maç özetleri yorumları vs derken.. Şimdi fırsat buldukça okuyacağım artık 90 sayfayı :D
Maç günümü özetlemek gerekirse, benim koltuğum numaralı üst tribünde ben hiçbir sorun yaşamadım kendi koltuğuma oturdum direk zaten,bizim tribün blogunda da yer kavgası yaşanmadı belirteyim istedim :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Apocalyptica

hocam güzel yazmışsın.. bence işin özeti şu dünün rantçılarından bugununde terbiyesiz kapadayılık taslayan trübün liderlerinden kurtulmak lazım.

ben şahsen eskiden çarşının abilerini gerçekten abi olarak görürdüm... şimdi ise çok terbiyesizler bir gun gideyim böyle tribun liderliği olmaz küfürlerle sovmelerle bu insanları pşinizden sürükleyemezsizniz diyim dedim vallahi korktum tiplerinden ve davranışlarından:) bence grupçuluktan ziyade trubunlerin eski abilik dönemlerine ihtiyaç var...arkadaşımız stada giremeyince aramızda paratoplayıp bilet aldığımız samimiyetin hakimiyeti kurulursa trubunlerde o zman modernleşen stadın etkisi daha büyük olur. Birde edepli muhalefete ihtiyaç var. sebay küfürler edildiğinde bozulmaya, serdarbilgiliye küfürler edildiğinde çökmeye ve demir örenin kültürü hakim olduğunda bitti herşey...

inşalllah o eski aile olma herkesin birbirini koruyup kolladığı günler geri gelir çunki çok özledim şahsen...

Birde bu dejenerasyonun en büyük sebebi yaygınlaşan internettir. büyük bir yozlaşma başlamıştır. çarşı adabını bilmeden herkes çarşıdır ruhtur olunca çarşıda bundan bence olumsuz etkilenmiştir.

Çevrimdışı srncby1903

saygisizlik yok :) derdimiz ortak trubun iyi olsun trubun iyi olursa BESIKTAS iyi olur ... burda tanidigim bir kisi icin asilsiz seyler soylensin onu da savunurum ... karalamak dunyanin en kolay isi ... sorunu cozmek esas mesele ... 3-4 luk fb macindan beri bir tane deplasmn otobusu yok en azindan BESIKTAS ta oturan carsi grubu insanlari icin soyluyorum bir tane verilen bedava bilet yok burda bakiyorum parayi indirdiler vs vs yorumlar buna kiziyorum ... baskan da mesala ayip etti sampiyonluk yolundayiz gormemezlikten geliyorum dillendirmiyorum baskandan kimse semtten ozellikle birak bileti igne talep etmedi ... tek talep vardi onuda acikliyayim son sene inonu stadinda butun trubunlerin kombinelerine %25 indirim yapildi numarali dahil ... tem zam goren trubun kapali turubunuydu herkes acip bakabilir dediklerimin doru olup olmadigina  tek talep adalet istiyoruz bize indirim yapmadin bari zam yapmaydi ... bundada yerden goge kadar hakliydi herkes ... ama baskan ole demedi cikti tv lerde bedava bilet vermiyorum diye benimle BESIKTAS trubunleri arasinda sorun varmis gibi lanse ediyorlar dedi talihsiz bir aciklama maglubiyetin verdigi sinirle yapilmis bir aciklamaydi aradan neredeyse 3 sene gecti bunu da sikayet degil insanlar bilsin diye yaziyorum ...

Çevrimiçi Necmi

Asılsız suçlama mı? İstersen burda yada başka bir platformda özellikle koltuk konusunda insanların şikayetlerine bir bak, nerede olmuş bu tür sıkıntılar? Bu kadar insan "" asılsız" ıddia da bulunması sence garip değilmi?

Yönetimden aldığı beleş biletleri satanlar fenerbahçeliydi galiba yada bu ekmek kapıları kapanmasın diye beşiktaşımız batarken çifte kupayı unutma diyenler? Sebaya küfredenler kimdi? Bunlarda mı asılsız?
geçmişe dönmeyeceğim bunun izahı yok ama bazı olaylar yaşanmadan konuşulmamalı
Seba döneminide o günün şartlarında değerlendirmek gerekiyor. belki istifa sesleri yanlıştı sebaya
büyük haksızlık yapılmıştı ama seba dönemininde sona ermesi gerekiyordu. bunuda kimse dile getirmiyor.
seba dönemi gelenekçi bir dönemdi endüstriel futbola ayak uyduramıyordu. o dönemi artısıyla eksisiyle çok iyi etüt etmek lazım.
en büyük şansızlığımız seba ekolünde ama dinamik ve endüstriel futbola geçişi yapabilecek bir başkanın gelmemesi oldu.
Seba çok büyük bir başkandı ama kabul edelim misyonunu tamamlamıştı. Beşiktaşa verebileceklerini sonuna kadar vermişti.
artık eksiye doğru gidiş başlamıştı. o dönemleri biz yaşadık ben o süleyman sebaya edilen laflardan sonra bir daha inönüye ayak basmadım
sadece bir tane şl maçına gittim. sonrasında Fikret orman yönetime geldikten sonra maçlara gitmeye başladım. o günleri
hatırlıyorum vicdanım çok sızlamıştı. Ama gitmesi gerekiyordu. artık büyük başkan misyonunu tamamlamıştı keşke daha şık bir şekilde
olsaydı. allah rahmet etsin tek bir kere bile katılmasamda o protestolara hala suçluluk duyuyorum kendim yapmışım gibi.
kardeşim burda sallayanların çoğu emin ol maçlara bile gitmemiştir. Boşa konuşuyorlar ben tribünde neden görmedim o söyledikleri
şeyleri kardeşim biz neden yaşamıyoruz o söylenenleri birileri burda çarşıya sallamak için sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar
elbette 40000 kişinin olduğu yerde münferit olaylarda olur bunu kitlelere mâl edemezsin dışarda olaylar olmuş biz görmedik ama gazın kokusunu aldık
gazdan içerde etkilenenlerde kalktı sigara içenlere bel altı yaptı bizimde genzimiz yandı ama nedeni sigara değil gazdı.
sen kalkıp 40000 kişinin önüne bariyer koyarsan ve ordan teker teker almaya kalkarsan izdihamda kaçınılmaz olur. ellerindeki cihazın kartları
okumadığı ve 7-8 kişinin kart okumaya çalışıp 40000 kişiyi içeri alacağı ortamı düşünün buna akıl erdiremiyorum senin içerde gişelerin var
zaten kartı orda okutuyorsun birde neden insanların yolunu kesip tekrar okuma ihtiyacı duyuyorsun tek derdin insanlara eziyet etmek
derdin güvenliği sağlamak değilki esas orda yığılma yaparak güvenlik riski yaratıyorsun orda biri bomba patlatsa sayelerinde binlerce kişi ölecek
neden çünkü o kadar insani bloke edip bir noktaya toplamışsın güvenlik sıfır ama eziyet hat safhada emin ol içerde beni bile şaşırtacak kadar
insanlar koltuklarına oturdu :) iki sıra önüme maçın başlamasına 15-20 dakika kala bir çift geldi koltukları boştu çocuk gülümsedi şaşırmıştı koltuklarımız burda duruyor dedi
üstündeki bayraklara bile dokunulmamıştı @FARUK bizim yanımızda değildi onu aramıza aldık. tribünlere bir bakın dolmaya başladığında iyi bakın ortalarda kümelenme
varmı direk dağınık oturmayı göreceksiniz ilk gelenler direk göbeğe gitmedi tel örgülerin dibinde oturanlar bile stad bomboşken gidip tel ögünün yanındaki koltuklarına oturdu

Çevrimdışı yigitcan1903

Konuşulmasın demem yanlış anlaşılmasın,herkes özgür
Yalnız pek bi cazibesi kalmıyor forumun çarşının şeceresi tartışılırken
Şahsen resim/bilgi yoksa statla ilgili,pas geçiyorum bu aralar
Canımı sıkmak,gerilmek istemiyorum

Çevrimdışı no mames

Bende olan şeyi olmamış gibi gösteren söylemlere kızıyorum neyse uzatmiyacağım sadece bir foto herşeyi açıklayacak

http://www.besiktaspostasi.com/wp-content/uploads/2012/09/bedava_bilet.jpg

Çevrimdışı minsk kartali

Dostum illa ki öyledir lakin ortada bir de realite var. Bu takım son 10 yılda İnönü'de çıktığı 2 maçtan 1'ini kazanamadı. 2-0'dan Dünya kadar maça 2-2'ye hatta 3-2'ye geldi kaybettik bunlar tesadüf değil.

Tamamını tabi ki taraftar ya da Çarşı'ya yıkmam takım da dominant değildi oyun da. Ancak taraftarın da ciddi payı var bunda. Ben maç sırasında sete çok yakındım uyardık kulak asmadılar devam ettiler ve golü yedik.

Hepsi özünde iyi insanlardır değildir bilemem kişiliklerine hiçbir sözüm yok ancak Beşiktaş hepimizin Beşiktaş'ı. Çok hata yapıldı 4 sene kazıya kazıya geldik buralara ben aynı hataları görüp tekrar üzülmek istemiyorum.

Artık bu takım bu statta hakettiği gibi ezsin istiyorum geleni geçeni. Televizyonda da statta da bir marşı 10 dakika boyunca çevire çevire söyleyince bana bile fenalık geliyor beynim uyuşuyor sahadaki adama etkisi sıfır bunun.

Ama ıslığın itmenin etkisi ilk 70 dakika çok net gördük. Bursalı oyuncular birbirini duyamadıkları için topu taca kornere attılar kaleye gelemediler resmen. Ta ki uyutucu marş tekrarları ve dale gelene kadar.
Yalniz ben sunu anlamiyorum. Herkesin agzinda ayni laf. ''Dale tezahurati yapildi. Golu o yuzden  yedik''. Boyle sacma sey olabilir mi ya ?  Iki golu de defansin yerlesim hatalarindan yedik. Ilk golu neden yedik peki ?  Sadece isliga mi kaldi sampiyonluga oynayan Besiktas'in maci kazanmasi ?  peki haftaya Sivas'ta yandik o zaman.
Bazi seyleri karistiriyoruz. elbette ki her tezahuratin  bir zamani var.Kaldi ki zaten 2 fark olmus. Fakat yenilen golleri de hemen bir sarkiya baglamak benim mantigima ters. Once defansa bakalim. Defans problemli olmasa cok rahat alacaktik   zaten maci.

Çevrimdışı Fatih

Necmi Abi konuya çok doğru bir perspektiften bakmış. Her söylediğine katılıyorum uzatmaya gerek yok, sadece passo konusunda bir yorumda bulunayım.

Açıkçası çevremde hala passo'yu protesto edenler olduğu kadar protestoyu son yasal şanslarını deneyene kadar protesto edeceğini, oradan ümidi kesene kadar almayacağını söyleyenler de var. Her ikisine de saygı duyuyorum. Ben protesto edemezdim, çünkü daha stadın lansmanı yapılmadan yerimizi aldık; biz aldığımızda henüz passo zorunluluğu dahi yoktu. Ben de, eğer yerimi çoktan almamış olsam, son hukuki merciye kadar şansımı dener, ondan sonra muhtemelen pes ederdim. Bu protestoya devam eden arkadaşlarım, passo olmayan her maça koşa koşa gelen, senelerce deplasman, yurt dışı demeden maça giden, Beşiktaş'ı hayatlarının birinci planına koyan ve benim de Beşiktaş sayesinde tanıdığım insanlar. Örneğin bir tanesiyle geçen sene Ankara'ya Antep maçına gittik. Biz iki kişi maça girdik, adam dışarıda izledi. Samimi şekilde yapılan bu protestoya saygı duymamak imkansız.

Yeni stadla birlikte dayanamayıp passo alan arkadaşlar biraz daha tartışmalı fakat Olimpiyat, Ankara, Kasımpaşa, Konya, Başakşehir, Sarıyer demeden Beşiktaş'ın peşinden giderken, yorulmadım diyemem. Brugge maçı sonrası tövbe etmiştim, o yüzden Trabzon hariç, Olimpiyat'ta kazandığımız derbilere bile (biraz da totemdi) gitmedim. Oradaki profile de, reaksiyonlara da, yaşanan zorluklara da katlanmak çok zordu. Ben gittim diye, kimseye "niye gelmedin" diyemem. Arabasız gitmek ayrı, arabayla gitmek ayrı eziyet...

Neticede, önümüzdeki sene ilk CL maçına kadar bence bütün bu konuştuğumuz konular yolunu bulmuş olacak. Passo burada ve maalesef kalıcı; dolayısıyla dayanamayıp pes edenler yine olacak. Mühim olan Beşiktaş'ın yanında olmak. Umarım en kısa zamanda yeni bir passo ihalesiyle başka bankalar da bu işin içine girer ve bu denli kolaylık sağlayan bu sistemi protesto eden arkadaşlarımızın da kullanabileceği adil bir yere getirirler. Olağanüstü güzellikte bir stadımız var, her şey çok güzel olacak.
Oguz Esmer'den mi bahsediyorsun hocam?  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...