Asılsız suçlama mı? İstersen burda yada başka bir platformda özellikle koltuk konusunda insanların şikayetlerine bir bak, nerede olmuş bu tür sıkıntılar? Bu kadar insan "" asılsız" ıddia da bulunması sence garip değilmi?
Yönetimden aldığı beleş biletleri satanlar fenerbahçeliydi galiba yada bu ekmek kapıları kapanmasın diye beşiktaşımız batarken çifte kupayı unutma diyenler? Sebaya küfredenler kimdi? Bunlarda mı asılsız?
geçmişe dönmeyeceğim bunun izahı yok ama bazı olaylar yaşanmadan konuşulmamalı
Seba döneminide o günün şartlarında değerlendirmek gerekiyor. belki istifa sesleri yanlıştı sebaya
büyük haksızlık yapılmıştı ama seba dönemininde sona ermesi gerekiyordu. bunuda kimse dile getirmiyor.
seba dönemi gelenekçi bir dönemdi endüstriel futbola ayak uyduramıyordu. o dönemi artısıyla eksisiyle çok iyi etüt etmek lazım.
en büyük şansızlığımız seba ekolünde ama dinamik ve endüstriel futbola geçişi yapabilecek bir başkanın gelmemesi oldu.
Seba çok büyük bir başkandı ama kabul edelim misyonunu tamamlamıştı. Beşiktaşa verebileceklerini sonuna kadar vermişti.
artık eksiye doğru gidiş başlamıştı. o dönemleri biz yaşadık ben o süleyman sebaya edilen laflardan sonra bir daha inönüye ayak basmadım
sadece bir tane şl maçına gittim. sonrasında Fikret orman yönetime geldikten sonra maçlara gitmeye başladım. o günleri
hatırlıyorum vicdanım çok sızlamıştı. Ama gitmesi gerekiyordu. artık büyük başkan misyonunu tamamlamıştı keşke daha şık bir şekilde
olsaydı. allah rahmet etsin tek bir kere bile katılmasamda o protestolara hala suçluluk duyuyorum kendim yapmışım gibi.
kardeşim burda sallayanların çoğu emin ol maçlara bile gitmemiştir. Boşa konuşuyorlar ben tribünde neden görmedim o söyledikleri
şeyleri kardeşim biz neden yaşamıyoruz o söylenenleri birileri burda çarşıya sallamak için sürekli bel altı vurmaya çalışıyorlar
elbette 40000 kişinin olduğu yerde münferit olaylarda olur bunu kitlelere mâl edemezsin dışarda olaylar olmuş biz görmedik ama gazın kokusunu aldık
gazdan içerde etkilenenlerde kalktı sigara içenlere bel altı yaptı bizimde genzimiz yandı ama nedeni sigara değil gazdı.
sen kalkıp 40000 kişinin önüne bariyer koyarsan ve ordan teker teker almaya kalkarsan izdihamda kaçınılmaz olur. ellerindeki cihazın kartları
okumadığı ve 7-8 kişinin kart okumaya çalışıp 40000 kişiyi içeri alacağı ortamı düşünün buna akıl erdiremiyorum senin içerde gişelerin var
zaten kartı orda okutuyorsun birde neden insanların yolunu kesip tekrar okuma ihtiyacı duyuyorsun tek derdin insanlara eziyet etmek
derdin güvenliği sağlamak değilki esas orda yığılma yaparak güvenlik riski yaratıyorsun orda biri bomba patlatsa sayelerinde binlerce kişi ölecek
neden çünkü o kadar insani bloke edip bir noktaya toplamışsın güvenlik sıfır ama eziyet hat safhada emin ol içerde beni bile şaşırtacak kadar
insanlar koltuklarına oturdu

iki sıra önüme maçın başlamasına 15-20 dakika kala bir çift geldi koltukları boştu çocuk gülümsedi şaşırmıştı koltuklarımız burda duruyor dedi
üstündeki bayraklara bile dokunulmamıştı
@FARUK bizim yanımızda değildi onu aramıza aldık. tribünlere bir bakın dolmaya başladığında iyi bakın ortalarda kümelenme
varmı direk dağınık oturmayı göreceksiniz ilk gelenler direk göbeğe gitmedi tel örgülerin dibinde oturanlar bile stad bomboşken gidip tel ögünün yanındaki koltuklarına oturdu