Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264798 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

merhaba hep tribün resimleri var içeriden hiç resim yok video yok. içerler nasıldı.tuvaletler yemek yerleri yürüyüş bölümleri vs.hiç kimse çekmemişmi.

Çevrimdışı tangaz

Forumun reytingi aylar sonra dip yapmış durumda. gözlerim bazı kişileri arıyor yahu alışkanlık olmuş. mesela bugün @FARUK  dan bir güncel, @Emre.Guler den bir şok iyi giderdi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre.Guler

Forumun reytingi aylar sonra dip yapmış durumda. gözlerim bazı kişileri arıyor yahu alışkanlık olmuş. mesela bugün @FARUK  dan bir güncel, @Emre.Guler den bir şok iyi giderdi  :D

Abi benlik birşey kalmadı ki ya bir anda boşluğa düştüm :)

Çevrimdışı tangaz

olsun, ben özledim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

hiç resim gelmemesi çok normal bir durum değil stad bitmedi ki daha çatıda son membran takıldı mı ?

Çatı arası boşluklar kapatıldı mı ?

Çevre düzenlemesi ne alemde ?

Bunları merak ediyoruz :)

Çevrimdışı Yasin A.

barikatın dışından içeri girerken elinde dandik bir aletle kontrol ediyorlar, benim passo yu okumadı alet, akaretlere git dedi adam. çok korktum, yandaki adamın okuyucusunu denedim, oda uğraştı biraz ama sonunda okudu. stat turnikesi anında okudu, o el aletleri dandik, boşuna birsürü insanı akaretlere gönderdiler, birçoğu geri dönememiştir olaylar yüzünden.

ağbi bu durumda telefondaki mesajı göstermek yeterli olmalı, benimkini de okumadı telefonda ki mesajı gösterdim birde arkadan da ittiriyorlardı yığılma vardı tamam geç dedi ama belli oldu ki birçok kişi o ilk barikatı böyle geçti, turnikeye gelince direk okudu kartımı sistem.

Çevrimdışı Oktay

sende haklısın ..malzeme olmayınca yapacak bişeyde olmuyor :icool: :icool: 

Çevrimdışı srncby1903

disari cikis kapaliri cok ufak kapali trubunde... bildigimiz dukkan kapisi kadar ufak cam kapi staddan koridora cikarken sikinti yok ama disari cikarken ki kapilarin mutlaka buyutulmesi lazim ... ve bufeleri isleten isletmeye uyari gelmesi lazim su yoktu mesela tamam ilk mac anlarim ama cola olmasa dert degil sutlu nescafe olmasa dert degil su cok onemli su olmaliydi ...

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı AigleBordeaux

[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 12:31:59 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı SLYKRT

Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

:by2: abi bu ne hal?

bak sen kat arasındaki led panoları geri sökmüşler :D Basın tribününü dağıtmışlar ip sermişler tekrar :D  :evillol:

Yemezler artık abi :D

Çevrimdışı Emre.Guler

bak sen kat arasındaki led panoları geri sökmüşler :D Basın tribününü dağıtmışlar ip sermişler tekrar :D  :evillol:

Yemezler artık abi :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ulan ona hiç dikkat etmedim he

Çevrimdışı ErsinA.

Üst katın bi avantajı da öndeki demire yaslanıp maçı izleyebilmek, alt katlarda böyle bi hizmet yok  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Locaya girenler herhangi bir passo kartıyla geçebiliyor mu? Nasıl işliyor bu süreç?
Diyelimki 20 kişilik bir loca aldım, her maç öncesi istediğime dağıtabiliyor muyum? FB passo lu birinede mesela?

Benim GS passolu arkadaşım loca izledi maçı. Mümkün demek ki.

Çevrimdışı tangaz

:by2: abi bu ne hal?

Emre kapasitenin çok altında bir çalışma yapmışsın
ama sende haklısın şimdi hünerlerini sergileseydin bir sürü millete inme inerdi  :D

Çevrimdışı Ensar

Üst katın bi avantajı da öndeki demire yaslanıp maçı izleyebilmek, alt katlarda böyle bi hizmet yok  :evillol:
+1 acayip zevkliydi :D yaslanıp doyasıya yumruk sallayıp tezahürat yapmak süperdi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tugozcan

+1 acayip zevkliydi :D yaslanıp doyasıya yumruk sallayıp tezahürat yapmak süperdi :D
Birde onunuzdeki kisi 1.80 den uzun degilse ayakta dursa dahi oturarak izleyebiliyorsunuz :)

Çevrimdışı Lynx

günaydın arkadaşlar..dün burda çarşı muhabbeti çok dönünce nedir ne değildir diye oturup saatlerce internet de baktım araştırdım onlarca  video seyrettim(asi ruh belgeselinden tut da ayhanın konuşmalarından hatta çarşı üzerinden başkana yüklenininlen stadı yaptırmayız ha verdiğimiz sözleri tutmayız ha bu çarşıyı sileceksin konuşmaları bilen bilir) çarşı ve diğer taraftar grupları ,çarşının zaman zaman güç zehirlenmesi yaşadığı aşikar fakat şunu gördüm ki sorun sizin gördüğünüz açıdan (haklı olduğunuz durumlarda mevcut tabi)değil olayların ilerleyişi sorun şu ki her grubun bir hayata bakış açısından( ideolojik, kültürel, siyasi, dini)iktidar olma biz yönetelim olma durumu ve bunun üzerinden bazı güç odaklarınında desteğiyle çarşının türbün liderliğini  bitirme  duruşunu bitirme dahada büyük bir güç olma durumunu bitirme durumu var....  ve bunun için kulanılan diğer taraftar grupları...ve bunun üzerinden kara propaganda yapıldığını gördüm ...siyaset bilmi okuyan ögrenciler ve kişiler bilir soğuk savaş dönemi amerikanının sscb bitirmek için yaptığı marshall yardımlarını,“Yeşil Kuşak” doktrini vs buna benzettim çarşıyı bitirme durumlarını...sözümü bitireyim laylay lom yapıyo dediğiniz çarşı laylaylomu düzeltir istediğiniz gibi takıma destek olur zor değil bu ...ama çarşı biterse ve diğer taraftar gruplarına kalırsa meydan ( çoğu şuan lider olmaya çalışanlar hepsi mafya tarzı adamlar ve gruplar) vay halimize sonra benim takımı benim kombinem benim koltuğum çok konuşursunuz....(birileri diyecek konun var nizam var kameralar var vs...bir telefon gelir başkana..bizim çocukları almıyomuşun stada kem küm derhal sayın c ...diye biter cümleler )

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

1 saat öncesinden

şuan ne yapılyor ki acaba  :alala:

o ses sistemini sadece eski açığa takmak yerine bütün tribünü dolaştırsalar daha iyi olmaz mı ?

Çevrimdışı ahmetx

şuan ne yapılyor ki acaba  :alala:

o ses sistemini sadece eski açığa takmak yerine bütün tribünü dolaştırsalar daha iyi olmaz mı ?
ses sisteminin tek tribünde olması bana saçma geldi , bu işle uğraşan arkadaşlar varsa bizi aydınlatsınlar lütfen
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı eaglekartal

logolar armalar falan hazırlanıyor dimi ses seda yok ne zaman stada yerleştirlicek acaba.