günaydın arkadaşlar..dün burda çarşı muhabbeti çok dönünce nedir ne değildir diye oturup saatlerce internet de baktım araştırdım onlarca video seyrettim(asi ruh belgeselinden tut da ayhanın konuşmalarından hatta çarşı üzerinden başkana yüklenininlen stadı yaptırmayız ha verdiğimiz sözleri tutmayız ha bu çarşıyı sileceksin konuşmaları bilen bilir) çarşı ve diğer taraftar grupları ,çarşının zaman zaman güç zehirlenmesi yaşadığı aşikar fakat şunu gördüm ki sorun sizin gördüğünüz açıdan (haklı olduğunuz durumlarda mevcut tabi)değil olayların ilerleyişi sorun şu ki her grubun bir hayata bakış açısından( ideolojik, kültürel, siyasi, dini)iktidar olma biz yönetelim olma durumu ve bunun üzerinden bazı güç odaklarınında desteğiyle çarşının türbün liderliğini bitirme duruşunu bitirme dahada büyük bir güç olma durumunu bitirme durumu var.... ve bunun için kulanılan diğer taraftar grupları...ve bunun üzerinden kara propaganda yapıldığını gördüm ...siyaset bilmi okuyan ögrenciler ve kişiler bilir soğuk savaş dönemi amerikanının sscb bitirmek için yaptığı marshall yardımlarını,“Yeşil Kuşak” doktrini vs buna benzettim çarşıyı bitirme durumlarını...sözümü bitireyim laylay lom yapıyo dediğiniz çarşı laylaylomu düzeltir istediğiniz gibi takıma destek olur zor değil bu ...ama çarşı biterse ve diğer taraftar gruplarına kalırsa meydan ( çoğu şuan lider olmaya çalışanlar hepsi mafya tarzı adamlar ve gruplar) vay halimize sonra benim takımı benim kombinem benim koltuğum çok konuşursunuz....(birileri diyecek konun var nizam var kameralar var vs...bir telefon gelir başkana..bizim çocukları almıyomuşun stada kem küm derhal sayın c ...diye biter cümleler )