Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264452 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı gurol_1903

Eski Açık Üstten 121 sıradakiler  :bandit: :bandit:
@KUMANOVALI  @Efe  @FARUK @Necmi abi @Yakup Selim @Geovani @ahmet türken @MURAT
@ALI RIZA  selam,
üst katı biraz anlatırmısın? nasıl orda ortam? çar çakal var mı? görüş açısı iyi mi?
alt 120. bloktayım sevmedim buranın insanını da görüş açısını da kombinemin yerini değiştiricem üst katı tavsiye eder misin?

Çevrimdışı selçukaras

ama o dediklerin o zaman için geçerli köprünün altından çok sular geçti
itici güçken çok başka yerlere kaydı kimse çarşıyı tribünden uzaklaştırmak istemiyor sadece o eski çarşıyı istiyor
benki sosyal sorumluluk projelerinde sonuna kadar destekliyorum ama tribüne girdiklerinde Beşiktaş taraftarı olduklarını
ve bununda değerini unutmamaları gerekiyor. iş çok uzun zamandır laylaylom a döndü dün gene denediler aynı şeyi
sonuç ne oldu baskı azaldı bursa havalandı peşinden gol geldi bu kaçıncı olay takıma zarar veriyorsan buda söylenecek elbet
yaptıkları güzel şeyleri söyleyebiliyorsak olumsuzlarıda dile getirmeliyiz. tribünleri tamamen maçtan kopartan ve dakikalarca süren
şu embesil haraketten artık herkesi biktirdilar yok arkanı dön yok elini salla çocuk müsameresi gibi takımada ne faydası olduğunu çözebilmiş değilim
sahadaki takımı her seferinde gevşetiyor.

Sonuna kadar katılıyorum.
Ve Tamamen kendilerine oynuyorlar.

Çevrimdışı Necmi

@ALI RIZA  selam,
üst katı biraz anlatırmısın? nasıl orda ortam? çar çakal var mı? görüş açısı iyi mi?
alt 120. bloktayım sevmedim buranın insanını da görüş açısını da kombinemin yerini değiştiricem üst katı tavsiye eder misin?
nasıl anlatsın adam aşağıda  :alala:
kombinenin yerini değiştiremiyorsun bu arada

Çevrimdışı ceyarefendi

bende dünden beri onu arıyorum bulamadım. aslında ben çektim başından sonuna kadar ama benim akıllı telefon pek akıllı değilmiş sesi çok kötü çıkmış paylaşmaya bile değer görmedim.
birisi çekmiştir herhalde dimi arkadaşlar?

Bu şekilde var ama şöyle HD yayınlasalar tadından yenmez  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  selam,
Yanlış Cümle olmuş  :alala:
@gurol_1903  Üst kattan alt  121 blok çekilmiş  :D Mübarek orada kendimi de yazmışım üstten çekmiş aşağıda oturmuş muyum  :evillol:
alt kat süper 121 blok hali sahada maç izler gibi 121 blok ekip ruhu maç günü gelir orada izlersin sıkıntı olmaz...!
üst katlar görüntü iyidir candır

Çevrimiçi murat

@ALI RIZA  selam,
Resimdeki salvador @ALI RIZA Nın kendisi.o da üst katı görmedi.üst katın görüşü kanaatimce daha güzeldir.üst katın en altı hem sahaya yakın hem oyunu iyi okursun.

ama o dediklerin o zaman için geçerli köprünün altından çok sular geçti
itici güçken çok başka yerlere kaydı kimse çarşıyı tribünden uzaklaştırmak istemiyor sadece o eski çarşıyı istiyor
benki sosyal sorumluluk projelerinde sonuna kadar destekliyorum ama tribüne girdiklerinde Beşiktaş taraftarı olduklarını
ve bununda değerini unutmamaları gerekiyor. iş çok uzun zamandır laylaylom a döndü dün gene denediler aynı şeyi
sonuç ne oldu baskı azaldı bursa havalandı peşinden gol geldi bu kaçıncı olay takıma zarar veriyorsan buda söylenecek elbet
yaptıkları güzel şeyleri söyleyebiliyorsak olumsuzlarıda dile getirmeliyiz. tribünleri tamamen maçtan kopartan ve dakikalarca süren
şu embesil haraketten artık herkesi biktirdilar yok arkanı dön yok elini salla çocuk müsameresi gibi takımada ne faydası olduğunu çözebilmiş değilim
sahadaki takımı her seferinde gevşetiyor.

Bu dediğiniz bölge eleştirilebilir tartışılabilir hiç bu mevzuya girmiyorum. Ben buradaki bazı arkadaşların özellikle bir takım çevrelerin istediği şekilde çarşıyı Beşiktaşdan ayırma projesine istemeden hizmet ettiğini düşünüyorum.

Çarşı dahil herkes ve herşey eleştirilebilir. Fakat yıllar boyunca marşlar söylemiş, takımına destek olmuş daha sonra yine tartışmaya açık şekilde tribünden kendilerini uzaklastırmıs Beşiktaşın şuandakı en köklü tribün grubuna marş söylemekle bu iş olmuyor, tek yaptıkları laylaylom demenin son derece yanlış olduğunu söylüyorum.

Bu dil insanları birbirinden uzaklaştırıyor, ayrıstırıyor. Sonuna kadar katılıyorum oley çekmek isterse 10-0 olsun bana göre karşındaki kim olursa olsun terbiyesizlik. Dediğiniz gibi o dediğiniz gibi sahaya sırtını dönmek çok saçma. Ama aynı şekilde yüzlerce adamın emek verdiği bayrakları sahaya almamak da bir o kadar saçma.

Kapalının bir Gündoğdu söylemesi, bir üçlü çekmesi diğer tribünlerle o arasındaki bağlantı, sarı emrahın davula vurması, o kapalı alt ve üst arasındaki bütünlük bambaşka gerek tribünde taraftar, gerek sahada futbolcu hatta ekran başındaki seyirci hepsi hissediyor bunu.

Uzlaşmak mümkün fakat çoğu insan çok gergin, muhalif olmak için marjinal olmak için çok ayrı uçlarda herkes.

Çarşının da kendini torpulemesı gereken tarafları var, buradaki ''mars söylemekle olmuyor,  tek yaptıkları laylaylom diyen '' insanların da aynı şekilde.

hepimizin tek derdi Beşiktaş bunu unutmamak gerek.

Çevrimdışı gurol_1903

nasıl anlatsın adam aşağıda  :alala:
kombinenin yerini değiştiremiyorsun bu arada
üst kattan foto paylaşınca bende üst katta sandım necmi abi.
passoligde yönetici arkadaşım var abi ankaradan, o işi halledicem yer beğeniyorum kendime nerde insan gibi maç izliyorlarsa sinirimi bozacak insanlar olmayacaksa orayı arıyorum bu maçta yeterince sinirim bozuldu

Çevrimdışı Necmi

İlk kontrol noktasındaki el cihazları doğru düzgün çalışmıyor.ben her geçişimde takılıyorum.benim kart uzun uğraşlar sonucu okumadı ne yazıkki.kucağımda çocuk olduğu için geçmeme izin verdi.benden önceki çocuğa izin vermedi.bu el cihazlarına bir çözüm bulmaları gerekir.
işin komik tarafı hadi çalışmadı kartın geçemedin peki ne yapacaksın gidip geçici kart alacaksın
peki nerden alacaksın passolig gişesinden peki o nerde polis barikatının diğer kısmında  :alala: ama barikatı kartın çalışmadığı için
geçemiyorsun o şekilde kim bilir kaç kişi giremedi biz ilk giren olduğumuz için  bizde okumayanlarıda geçin dediler.
ali rıza faruk falan sanırım hiç birini okumadı düşün diyarbakırdan adanadan gel turnikeleri geçeme kesinlikle aptal bir cihaz
yapmışlar her seferinde okumuyor diğerine gidiyorum olimpiyattada böyleydi başakşehirdede bir tek ankarada sorun yaşamadım.
stad gişeleride ayrı tuhaf :evillol: tam kartımı uzatıyorum kadın dur geçme dedi ama uzaktan kartımı okudu yeşil yandı
kadına dalgamı geçiyorsun geçicem tabiki giremeyeceğim sonra dedim :bandit:

Çevrimdışı mert_

@ALI RIZA  selam,
o fotoyu ben çektim,dün eklemiştim foruma. görüş ve ortam 10 numara. yerinde oturmayanlar vardı ama şahit olduklarım kadarı ile gelip burası benim yerim diyene de kimse tepki göstermedi, kalktı başka boş yere geçti. ayrıca teras da çok iyi, devre arasında boğaza karşı çay keyfi :D @gurol_1903

Çevrimdışı onurturan

Resimdeki salvador @ALI RIZA Nın kendisi.o da üst katı görmedi.üst katın görüşü kanaatimce daha güzeldir.üst katın en altı hem sahaya yakın hem oyunu iyi okursun.
aynen abi herşey süper üst katta da ben de altı merak ediyorum şimdi sahaya yakın reaksiyonun içinde falan..

Çevrimdışı AngryEagle

Bir "turist (!)"in gözünden #evedönüş :)

Üsküdar'dan Şeref Bey'e

Dolmabahçe önü, ağaçlı yol, insan seli

Eski açık üst, 1. sıra; ayağa kalkmak biraz cesaret istiyor :)

Maç öncesi ateşini yolla bana, yine yeniden

Alen'den 3lü

Videoların, ayağa kalkmaksızın, göz hizasından çekildiğinin altını çizeyim, ki manzaranın kıymeti biraz daha net anlaşılsın :)

Bu arada; sıkıntı bastığında denize karşı terasta bir la havle çekip,
ardından maça kaldığınız yerden devam etmenin keyfi, inanılmaz :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Biz neden öğrenemiyoruz kapasiteyi? Neden bir açıklama yapılmıyor?

Çevrimiçi COB

niye stadda arabamı kullanıyoruz :alala:
sorun alkolde değil sorun aslında zihniyette bende her maç içerim
giderim bu gün alkol dersin yarın başka şey buna kılıf uydurmaya gerek yok.
ahlaklı olan biri içsede ahlaklıdır ahlaksız biri ayıkkende ahlaksızdır.
Senin mantığınla düşünmek çok sığ ve yobazca bir düşünce oluyor. Ben bir çok içkili mekanda
ailemle birlikte oldum içkide içtim hiç bir rahatsızlığada uğramadım çünkü
gideceğim mekanı seçerim ahlak erozyonuna uğramış insanların takıldığı yerlere gitmem.
unutma bu ülkede tecavüzler meyhanelerde olmuyor. Asıl tehlike bu ülkede eğlenmesini bilen
kesimde değil sürekli bloke edilmiş cahil kesimde oluyor. biraz haberleri takip et tehlikenin nerden
geldiğini görürsün @COB

Çok siğ bir yanit olmuş kusuruma bakma Necmi abi.

Ortak payda Beşiktaşimiz değil mi? Içki içenleri ti'ye almiyorum,  sarhoşlari aliyorum. Sarhoş gelen insan vandallik ta yapar,  küfür de eder. Ahlaki konular buranin muhabbeti değil.

Ülke sorunundan çok takima zarar veren sorunlari konuşuyorum.

Isteyen herşeyi yapabilir ama Beşiktaşi zarara uğratmayalim.

Kamu spotu yapmiyorum ama içkili gelmek yerine ayik kafayla stada gelmek daha iyi bence.

@Necmi

Çevrimdışı Necmi

üst kattan foto paylaşınca bende üst katta sandım necmi abi.
passoligde yönetici arkadaşım var abi ankaradan, o işi halledicem yer beğeniyorum kendime nerde insan gibi maç izliyorlarsa sinirimi bozacak insanlar olmayacaksa orayı arıyorum bu maçta yeterince sinirim bozuldu
kulüp müsade etmiyor buna bildiğim kadarıyla her yerde var kardeşim sana bir tavsiye
yukarlardan uzak dur altlar ful kombine ve orda düzen çok daha hızlı şekilde oturur herkes kombineli olduğu için
sıkıntı kalmayacak bu 3 maç bilet satışı olduğu için buna bağlı sıkıntılarda oldu bir sürü stad açılışına gelmiş bir dahada gelmeyecek
insan var istedikleri gibi davranırım modundalardı ama orda o localar olduğu sürece alt taraf her zaman kulüp kontrolünde olacaktır
birde hep kombine olduğu için ama yukarı çıktığın an her hafta bilet alıp gelen insanlarla muatap olacaksın bu çok daha pis bir durum.
çoğuda ergen tayfa olacak sen bilirsin ama büyük hata yaparsın bu seneki maçlara bakarak sakın ola değerlendirme yapma unutma 3 maç bilet satıldı
@gurol_1903

Çevrimdışı onurturan

Bir "turist (!)"in gözünden #evedönüş :)

Üsküdar'dan Şeref Bey'e

Dolmabahçe önü, ağaçlı yol, insan seli

Eski açık üst, 1. sıra; ayağa kalkmak biraz cesaret istiyor :)

Maç öncesi ateşini yolla bana, yine yeniden

Alen'den 3lü

Videoların, ayağa kalkmaksızın, göz hizasından çekildiğinin altını çizeyim, ki manzaranın kıymeti biraz daha net anlaşılsın :)

Bu arada; sıkıntı bastığında denize karşı terasta bir la havle çekip,
ardından maça kaldığınız yerden devam etmenin keyfi, inanılmaz :)
abi sen o muydun yaa yanımda bi abi vardı video ceken aynı bizim görüş açısı diyecektim ki tam karşı tribündeymişssiin abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı gurol_1903

o fotoyu ben çektim,dün eklemiştim foruma. görüş ve ortam 10 numara. yerinde oturmayanlar vardı ama şahit olduklarım kadarı ile gelip burası benim yerim diyene de kimse tepki göstermedi, kalktı başka boş yere geçti. ayrıca teras da çok iyi, devre arasında boğaza karşı çay keyfi :D @gurol_1903
@mert_  teşekkürler 422. bloğu gözüme kestirdim

Çevrimdışı asi_kartal

Foruma bir girdim çarşı aşşa çarşı yukarı bu çarşı neymiş böyle yav ayıp yaptıgınız valla..

Arkadaşlar çArşı yaklasık 5 6 senedir tribünlerden kopuk zaten bunun nedeni mafyaların kabadayıların tribünü ele geçirmek istemesi. İnönün son senelerinde fark etmişsinizdr eski tribün yoktu zaten. Dün gördünüz Alen sahaya indi arkasından birileri koşup şaklabanlık yapmaya çalıştı bu adamlar zamanında kapalı üstü basıp çarşıya saldıranlar, çarşı kendini fest ettiği zaman (...)₂ gibi ortaya çıkıp çarşının A'sı normal olacak türk alfebesine uygun olacakmış vs.. Bu mafya vari kafatascı agalar yüzünden malesef tribün kültürü 2009 dan itibaren yok olmaya başladı ve şuan bitmek üzere. Aramızdan bazıları yorumlarıyla buna yol açmakta.. Arkadaşlar yapmayın etmeyin her ortam çürük elmalar olacaktır bunu ayıklamak gerek çArşı bu tribünlerin canıdır. Umarım ilerleyen zamanlarda tekrar toparlanıp eski tribün kültürünü tekrar yaşarız..

Akustik için daha erken ama bana göre iyi yalnız hayal ettiğim gibi değil malesef. Biraz önce tt arena ve stadımızın youtubede ki videolarını seyrettim tt arenada ses baya bir dağılıyor bizde daha iyi. Ama inönüde ki o tok ve gür sesi alamadım. Akustik için özel çalışmalar oldugunu bildiğim için diğer stadlardan farklı olur diye düşünüyordum şuan için diğerlerinden iyi olsada fark yaratacak derece değil benim için.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı onurturan

Foruma bir girdim çarşı aşşa çarşı yukarı bu çarşı neymiş böyle yav ayıp yaptıgınız valla..

Arkadaşlar çArşı yaklasık 5 6 senedir tribünlerden kopuk zaten bunun nedeni mafyaların kabadayıların tribünü ele geçirmek istemesi. İnönün son senelerinde fark etmişsinizdr eski tribün yoktu zaten. Dün gördünüz Alen sahaya indi arkasından birileri koşup şaklabanlık yapmaya çalıştı bu adamlar zamanında kapalı üstü basıp çarşıya saldıranlar, çarşı kendini fest ettiği zaman (...)₂ gibi ortaya çıkıp çarşının A'sı normal olacak türk alfebesine uygun olacakmış vs.. Bu mafya vari kafatascı agalar yüzünden malesef tribün kültürü 2009 dan itibaren yok olmaya başladı ve şuan bitmek üzere. Aramızdan bazıları yorumlarıyla buna yol açmakta.. Arkadaşlar yapmayın etmeyin her ortam çürük elmalar olacaktır bunu ayıklamak gerek çArşı bu tribünlerin canıdır. Umarım ilerleyen zamanlarda tekrar toparlanıp eski tribün kültürünü tekrar yaşarız..

Akustik için daha erken ama bana göre iyi yalnız hayal ettiğim gibi değil malesef. Biraz önce tt arena ve stadımızın youtubede ki videolarını seyrettim tt arenada ses baya bir dağılıyor bizde daha iyi. Ama inönüde ki o tok ve gür sesi alamadım. Akustik için özel çalışmalar oldugunu bildiğim için diğer stadlardan farklı olur diye düşünüyordum şuan için diğerlerinden iyi olsada fark yaratacak derece değil benim için.
futbolcular hakemin düdüğünü duyamıyor , ateşini yolla bana söylenirken kayma olmuyor eski açık alttaki adamla yeni açık üstteki adam aynı anda söyleyebiliyor.. akustik süper ötesi abi merak etme  :ok:

Çevrimdışı gurol_1903

kulüp müsade etmiyor buna bildiğim kadarıyla her yerde var kardeşim sana bir tavsiye
yukarlardan uzak dur altlar ful kombine ve orda düzen çok daha hızlı şekilde oturur herkes kombineli olduğu için
sıkıntı kalmayacak bu 3 maç bilet satışı olduğu için buna bağlı sıkıntılarda oldu bir sürü stad açılışına gelmiş bir dahada gelmeyecek
insan var istedikleri gibi davranırım modundalardı ama orda o localar olduğu sürece alt taraf her zaman kulüp kontrolünde olacaktır
birde hep kombine olduğu için ama yukarı çıktığın an her hafta bilet alıp gelen insanlarla muatap olacaksın bu çok daha pis bir durum.
çoğuda ergen tayfa olacak sen bilirsin ama büyük hata yaparsın bu seneki maçlara bakarak sakın ola değerlendirme yapma unutma 3 maç bilet satıldı
@gurol_1903
@Necmi  abi bu söylediklerinin hepsini düşündüm gözden geçirdim ve hala geçiriyorum tavsiyen için de teşekkürler. bu arada arkadaşım sistemden baktı alt kat komple kombine değil bu 3 maçlık derneklere yerler ayrılmış her bloktan yer varmış 3 maç geçsin seç beğen değiştireyim dedi. bende karar vermeye çalışıyorum aslında aynı blokta yukarlara çıkmakta akıllıca olabilir heryer locaların ekranlarıyla dolu görüntülerin tekrarlarını altlarda seçemiyordum. koltuğun üstüne çıkmadan isterse ayakta izlesin ama koltuğun üzerine çıkmayan insanları arıyorum. uyara uyara bir hale geldim altlarda kavga ediyordum az daha kendime güvenemiyorum sinirli biriyim bir gün bunlarla kavga eder atılırım ben

Çevrimdışı AngryEagle

Söz akustikten açılmışken;

ağzımızdan çıkan üç üç üç 'ü  üh üh üh 'e çeviren codec'e bir patch lazım. Sıkıntı var tek hecede :)
Ardından dört dört dört diye bağırmaya korktum, Allah muhafaza :)

Çevrimdışı Necmi

Çok siğ bir yanit olmuş kusuruma bakma Necmi abi.

Ortak payda Beşiktaşimiz değil mi? Içki içenleri ti'ye almiyorum,  sarhoşlari aliyorum. Sarhoş gelen insan vandallik ta yapar,  küfür de eder. Ahlaki konular buranin muhabbeti değil.

Ülke sorunundan çok takima zarar veren sorunlari konuşuyorum.

Isteyen herşeyi yapabilir ama Beşiktaşi zarara uğratmayalim.

Kamu spotu yapmiyorum ama içkili gelmek yerine ayik kafayla stada gelmek daha iyi bence.

@Necmi
neden bütün stad olaymı yapıyor stada gelenleri hatırı sayılır bir kısmı alkol alıp geliyor.
sen sarhoş demiyorsunki içki içen diyorsun arada çok fark var emin ol alkollü olup etrafı rahatsız edeni
anında derdes ediyorlar. maçlara hiç gitmediğin belli iki tane sarhoş olay çıkardı diye sen nerdeyse
içkiyi komple yasaklayacaksın düşüncemin sığ olduğunu düşünmüyorum tam aksine sen olaya çok sığ bakmışsın
alkol tüketen olay çıkartır yok aile gidemiyor geçeceksiniz bunları o alkol sadece maçlarda tüketilmiyor
böyle düşünenin sokağa çıkmaması lazım stadı geçtim stada bile gelmemen lazım çünkü maç günü sadece stadda değil çevresindede oldukça fazla alkollü insan oluyor. sonuçta onların içinden geçip geleceksin. çok iyi biliyorumki burda niyet Beşiktaş falan değil direk
alkole karşı mahalle baskısı yoksa şu son üç yıldır bir kere olimpiyatta tanık oldum o da ilk seneydi alkollü
anında stad dışına aldılar onun dışında alkollü olupta olay çıkartan birini görmedim.
alkole karşı değilim birinin alkol alıp almamış olması kimseyi ilgilendirmez. Bunun lafını etmekte kimsenin
haddine değil alkollü veya değil başkalarını rahatsız edene gerekli işlem yapılır. rahatsız etmedikten sonra
isterse koltuğunda sızıp uyusun kime ne

Çevrimdışı onurturan

@mert_  teşekkürler 422. bloğu gözüme kestirdim
abi gel bak 410 a gel  bizim orda üç sıra komple tanıştık benim yanımda eşim arkadaşım @Ağaçlı Yol var ailelerle tanıştık kim önce gelirse koltuklara dallama almayacak bilader sen kimsin orası Nayim in yeri falan diyecez çok iyi ortam var bekleriz @gurol_1903 abi  :ok: ama deniz manzaramız yok tabi  :by2:

Çevrimdışı sağduyu

birisi çıkar şimdi yok ona loca vip dahil değil der yine  :bandit:
[/quote
birisi çıkar şimdi yok ona loca vip dahil değil der yine  :bandit:

Şimdi kardeş, sizin son sayım sonucu 41.120 değilmiydi? Yukarıdaki ifadeye göre de 38.400 durumu çıkıyor? :alala:

Hani Ahmetx le sen konuya vakıf olduğunuz için çelişkiyi belki siz açıklayabilirsiniz..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İyi geceler forum.Sivas maçına odaklanmalıyız mutlaka galip gelmeliyiz birde yarın gs fbyi yeniyomuş %90 şampiyonluk bizde..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK