Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268531 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

yandınız o zaman her an bu dizaynı görebilirsiniz  :evillol:

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 16:29:58 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

normaldir bundan sonra çok küçük değişklikler olacaktır.Çanak antenlerin ve klima ünitelerinin kulelerden kaldırılması gibi  :D

Ama şu değişiklikleri umutla bekliyorum
1.Yeni açığa led banner
2.2. kat korkuluk duvarlarının füme boyanması veya kaplanması
3.Eski açıktaki fasulye ses sistemlerinin kaldırılıp stadın her yerine dağılmış daha küçük speakerların konulması
4.Kale arkası led bannerların numaralı taç çizgisine kadar uzatılması
5.Kapalı-eski açık köşeye hidrolik tribün
6.Stad çevresinin ağaçlandırılması (belediyeyle ilgili)
7.En üst son sıraya koltuk konması
8.Son olarak dünün konusu olan kale arkalarındaki tel örgülerin kaldırılması ya da en azından boyunun kısaltılması. (file kalmalı  :D)
9.Uzun vadede de eski açığa 7 sıra ekleme.

Aslında bir de misafir tribünün yeri hoşuma gitmiyor ama eski açıkta bulunan müze, kartal yuvası ve restoranlardan dolayı mümkün görünmüyor.
soyunma odalarini da bastan dizayn etsinler, stadin en kotu yeri bence. kartal yuvasindaki ornek soyunma odasi daha guzel yahu

Çevrimdışı cisse557

Kat arası fümeye falan boyanmasin yine beton görünümünde olur. Kaplama yapılsın en siyahindan. Şunun gibi:
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 15:28:11 cisse557 ]

Çevrimdışı ahmetx

Kat arası fümeye falan boyanmasin yine beton görünümünde olur. Kaplama yapılsın en siyahindan. Şunun gibi:

evet bu daha güzel  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı eniscan667

arkadaşlar konu dışı için özür dilerim.Osmanlı maçına öncelikli bilet aldım ama 2 kere kendi tc mi yazarak bileti kendime transfer ettim.Baskasına transfer edemiyorum.Müşteri hizmetlerini aradığımda suan öncelikli bilet satıldığı için transfer edemediğimi genel satışa çıktığı zaman transfer edebileceğimi söyledi ancak bir arkadaşım Bursa maçında öncelikli bilet satıştayken başkasına transfer etmişti.Bir bilgisi olup yardımcı olursanız cok sevinirim.

Çevrimdışı Ensar

arkadaşlar konu dışı için özür dilerim.Osmanlı maçına öncelikli bilet aldım ama 2 kere kendi tc mi yazarak bileti kendime transfer ettim.Baskasına transfer edemiyorum.Müşteri hizmetlerini aradığımda suan öncelikli bilet satıldığı için transfer edemediğimi genel satışa çıktığı zaman transfer edebileceğimi söyledi ancak bir arkadaşım Bursa maçında öncelikli bilet satıştayken başkasına transfer etmişti.Bir bilgisi olup yardımcı olursanız cok sevinirim.
kendine nasıl transfer ettin ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Aynı çim deseninden Vodafone arenada da istiyoruz yazmıştım SIS retweet yapmış .

https://twitter.com/biogold6/status/725326829536579584
sende nerde absurt bir şey var onu beğeniyorsun :bandit:
nesi güzel bunun @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

üst kat loca aralarına bölme mi gelmiş ?

Çevrimdışı FARUK

Evet abi RitZ kartalı nın paylaştığı foto da vardı

Çevrimdışı guclu

Kayseri maçında vardı bu bölmeler.Fakat locadan locaya koltukların arkasından geçişler açıktı.
Bu arada 12 kişilik localara 2 ekstra koltuk koymuşlar ama merdiven o kadar geniş ki 2 koltuk daha rahat alır.Hatta en üste bir sıra daha bile koltuk konulabilir.

Çevrimdışı ahmetx

alt katlarada yaparlar zamanla o zaman .

Çevrimdışı eniscan667

kendine nasıl transfer ettin ya :D
ilk kendi tc mi girdim daha sonra bir yerde daha tc mi girdim öyle bişeyler oldu iste :) soruyu şöyle değiştireyim o zaman transfer edilen kişi de bileti de transfer edebilir mi başkasına ?

Çevrimdışı Ensar

ilk kendi tc mi girdim daha sonra bir yerde daha tc mi girdim öyle bişeyler oldu iste :) soruyu şöyle değiştireyim o zaman transfer edilen kişi de bileti de transfer edebilir mi başkasına ?
kendine transfer ettiğini sanmışsındır sen öyle birşey olmaz çünkü :) edebilir diye tahmin ediyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı guclu

Transfer edebilir.Hatta oda bir başkasına transfer edebilir.

Çevrimdışı canergiray77

vay be loca'da yemek keyfi :D acımdan ölmüştüm maç günü doğru düzgün birşey yiyememiştik kıskandım bu fotoyu :D @FARUK
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı eniscan667

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu fotoğrafı yönetime iletmeliyiz.

Bunun çözümü zor olmamalı. Bu insan bozuntuları çok başımızı ağrıtacak.

Öncelikle o görevlilerin o durumda yapabileceği hiçbir şey yok.
Şahıslar eski açıktaki terastan girmeye çalışıyor hatta bir de inşaat iskelesi kullanıyorlar tırmanmak için.
Ben koltuğuma gidene kadar 3 noktadan geçiyorum ama beyfendiler ellerini kollarını sallayarak demirlere kadar gelebilmiş.
Rahatça oralara kadar nasıl geliyorlar resmi ve özel güvenlikle ilgili kişilerin bunu bir açıklaması lazım önce.

Şehir içinde 50 binlik miting olunca nasıl 10 bin polis görevlendiriliyorsa maçlar da miting kadar kalabalık olduğu için stad çevresinde en az o kadar polis görevlendirilmeli. Stadın çevresindeki dış bariyerlerden kuş uçurtmayacaksın zaten kaçağın %90ını orda bitirirsin. Bariyerin iç kısmında da dış kısmında da polis olacak olay çıkaranı, bariyerden atlamaya çalışanı zorla çekip alacak kenara (10 kişi yüzünden önündeki 1000 kişinin tümüne müdahale etmeyecek). Paso kartı geçerli olmayanı kesinlikle almayacaksın dış halkadan içeri. Ve kartı geçersiz olanın sırayı karıştırmadan denetleme noktasından geri çıkabileceği bir düzenleme olmalı.Kartı arızalananlar için tek geçişlik kart almayı (online alınan bileti bastıran sinema kioskları gibi) kolaylaştıracaksın.

Kolon arasındaki demirlerden tırmanılabilecek yer sayısı belli. O noktaların iç kısmına sabit 3er 4er özel güvenlik dışına da polis koyacaksın. Polis ve özel güvenlik maç süresince koruyacak o noktaları gerekirse en sert şekilde müdahale edecek. Ola ki azimli fare yine de kapılara kadar geldi çiftli geçiş deneyecek. Kapıların sadece içinde değil dışında da görevli olacak ve çift girişe engel olacak.

Önemli bir diğer husus, maçın son düdüğü çalana kadar stad çevresinde giriş çıkışın kontrol altında tutulması lazım. Maç başladıktan sonra güvenlik görevlisi bağlamında in cin top oynamamalı stad girişlerinde.

Yakaladığını anında haneye tecavüzden mahkemeye vereceksin. Bunlar zaten derdest edilirken küfür de edecek darp da edecek. Hakaret ve darp davaları da açacaksın. Elinde görüntülü delil olacak zaten. Tazminat davasıyla cüzdanına oynayacaksın. Bilet parasının 10 20 katını tazminat olarak ödesin de görsün o zaman bilet alanları enayi yerine koymak neymiş.

Bugün beleşçi giriyor ama yarın terörist girerse ne olacak? Bu sadece klüplerin kiraladığı güvenlik görevlileriyle olacak iş değil. KAğıt üstünde kalan değil, uygulanabilir yasal düzenlemeler gerekiyor.  Bu tür alanlara kaçak girenlerin caydırıcı ve ibretlik cezalarla cezalandırılması lazım.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Mod merkezide açılmış Vodafone Arena'da!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anfield'da taraftarların kullanabileceği alan yok sanırım öylece oturuyolar devre arasında :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Kartal Yuvası 2016-2017 Sezonu Kış Kreasyonu Tanıtıldı
Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımız ile buluşturan Kartal Yuvası mağazamızın 2016-2017 sezonu kış kreasyonu Vodafone Arena’da düzenlenen defileyle bayilere tanıtıldı.

https://www.facebook.com/Besiktas/posts/1418402544852351