Forum diğer başlıklarla devam edecek ama stadyum bölümü belki 30 - 40 yıl sonrasında yeni kuşaklar yeni stadımız için yeni bir başlık açana kadar tatlı bir sessizliğe bürünecek. O yüzden konu dışı bir taleple konu dışı yapmak istiyorum. Forum yöneticilerimiz İstanbul'dan, Ankara'dan, Bursa'dan, Adana'dan hatta New York^tan 
Ben forumu nasıl oluşturduğunuzu merak ediyorum ve çok az bilgiye sahibim. Diğer üyelerimiz de uygun görürse başta @Necmi olmak üzere @ahmetx , @FARUK , @Çağrı , @Efe , @ZEKI ve diğer adını yazamadığım arkadaşlarımın ve kardeşlerimin hikayelerini okumak isterim. Heee bu başlığa uygun değil derseniz ayrı bir başlıkta okumakta beni mutlu eder . Benden başka merak edenler de fikrini beyan ederse sevinirim
@Hasan Tahsin 
uzun bir süreç kısaca anlatayım ne kadar kısa olursa.
daha stada kazma vurulmamıştı yıkılacak olayları vardı stadla ilgili bilgi ararken
@Efe nin bir yazısını gördüm.
onu takip edip wow a ulaştım tanışmıyoruz o zaman efeyle bir süre takip ettim sonra üye oldum orda yazmaya
başladım insanlarla sohbetler kurduk ama kimseyi tanımıyordum. İlk
@bjk_mabet le tanıştım. Koz yatağı carefourda buluştuk
ikinci
@Sezgin Cengiz le tanıştım ilk maça sezginle gittik sonra ilk sene bütün maçlara mabetle birlikte gittim. iki kişiydik
3. tanıştığım kişi
@MURAT oldu. bizim ofise geldi öyle tanıştık. wow da renklilerin Beşiktaşlılara tavırları çok çirkindi özellikle gsli adminleri
bir gece Murat abi yer değiştirelim burda olmuyor dedi. DH ye geçelim dedi geçtik o gece bütün forum peşimizden DH ye geldi.
ordada renkli trollerden ve Beşiktaşlı olduklarını sanan müdavimlerden illallah dedik. bir gün
@Altuğ abi biz en iyisi yeni bir forum kuralım dedi.
bu arada Altuğyla birlikte çalışıyoruz. bir günlük çalışmayla bu forumu kurduk. Ertesi gün akşamda açtık o gece 650 kişi buraya DH den geçiş yaptı.
Bu forumda Altuğ un çok büyük emeği var pek ortalıkta görünmez ama nerdeyse 24 saat forumda eli vardır. burda isimlerini çok az duyduğunuz ama forumun demirbaşı olan çok arkadaş var. forumun ana çekirdeğini
@ZEKI @MURAT @Efe @AdemG @bjk_mabet @Geovani ve unutmayalım forumda
en önemli işleri yapan
@ALI RIZA @Altuğ ilk gruptan olanlar sonra
@ahmet türken @Yunus @Fatih @Çağrı @mert_ (kceptel)
@CanEmre @Oktay @FARUK @KUMANOVALI @Yakup derken grup büyüdü. Sonra ankara maçları ve ankara tayfasıyla tanışma orda çok değerli dostlar edindik. şu anda forumdan yüz yüze tanıdığım 100 ün üzerinde insan vardır. Pazartesi kaç kişi olur bilmiyorum tanışmak istediğim bir çok arkadaşla tanışma fırsatım olacak yani yola ilk bjk_mabetle çıktık
şimdi buraya kadar geldik. Adını unuttuklarımda olabilir kusura bakmasın çok emek verdiler buraya. ama kabul etmek gerekir en büyük emek Altuğ
bjk_mabet Ali Rıza ve murata aittir. Buranın açılmasına onlar vesile oldu beni fena gaza getirdiler

bilemiyorum diğer arkadaşlarda yazabilir düşüncelerini.
Ama güzel bir şey ortaya çıkardık diye düşünüyorum kendi adıma çok fazla dost kazandım