Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484062 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

numarali kufeki bitmis yeni acikta tas doseme islemleri bugun baslayacak gibi son kopru icinde ytong gelmis stad ic kisimda tas doseme islemi bitmis ordan iceri malzeme aliyorlardi biran once kapaliyla yeni acigi tas doseme islemiyle birlestirmeleri gerekiyor yine kopruleride bitirmeleri gerekiyor eski acik muze onu daha sonraya birakildi anladigim kadariyla
o küfekilerin takılmasına çok sevindim valla çok gözüme batıyodu :)
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Erdem Çözer

cati cumartesi aksami hazir ve nazir olacak en sonunda pazartesi geldigimde stadi tam bitmis olarak gormek gercekten ilginc olacak 13 haziran 2013 gunu inonu yikilirken baslayan insaat seruvenim 11 Nisan 2016 da son bulacak

ama statta daha çok iş var  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

cati cumartesi aksami hazir ve nazir olacak en sonunda pazartesi geldigimde stadi tam bitmis olarak gormek gercekten ilginc olacak 13 haziran 2013 gunu inonu yikilirken baslayan insaat seruvenim 11 Nisan 2016 da son bulacak
Aynen. 4 şeffaf takılmış,bugün onlardan 3'ü şeffaf olur kalan 6 taneyide günde 3 taneyle Cumartesi akşam bitirmiş olacağız :super: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Yarin satisa cikacak biletler arasinda deplasman tribunude var mi?

Çevrimdışı Barış1903

Futbol başlığında senin için loca ayarladık heç meraklanma  :D

Çevrimdışı nakres77

Stat turlarinda en cok merak edilen yer soyunma odalaridir, PSV, AJAX ve Barcelona nin soyunma odalarina gittim ve buraya Messi oturuyor diye dusunerek cok mutlu oldum ve tur icin veridgim para gozume hic batmadi. Ama sen gelen turistlere bu soyunma odasini gosterirsen buyuk hayal kirikligi olur. İyimser davranip gecici olduguna kendimi inandirmaya calisiyorum...

Çevrimdışı mülkübey

çok iyi cumayı beklemediler. :super:

vay be gerçek oldu sonunda , görünce yeniden heyecan yaptım  :sevinc
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı levent21

Çevrimdışı mylife1903

tüm geçicilere kabülüm ama buna değilim yeri büyüklüğü şekli şemali aylar öncesinden belli olan bir oda burası. aylar öncesinden odanın master planına göre tasarımları yaptırırsın mobilyacıda ürettirirsin depoda bekler son aşamada boya badana zemin ve tavan işciliği bitince getirir mobilyaları cuk oturtursun olur biter... @sallapati
@tangaz mobilyaci gecici mobilyadan para almayacaksa benim de kabulum ama oyle bir mobilyaci bulamazsin. Bana gelse sen sunu koy hele seneye yenisini yaparsin, dese adama once gulerim sonrada fiyatta geciririm. Cocuk oyuncagimi bu proje. 3 sene once calisacagin firmayi belirlersin 1 sene kAla dizaynlari istersin, mimara muhendise gosterirsin okey verirsin adamin avansini yatirirsin is biter.

Vizyon meselesidir ic taraf. Hem proje yonetimi hem de dizayn olarak.

Vodafone un calismalarini faruk arkadasimiz koydu buraya adamlar 1-2 sene once baslamislR calismaya.
Secilen projeyi buyuk yuzdeyle uyguluyorlar, zor detaylar var orda ama adamlar dogru firmalari secmistir.

Proje belli, ebatlar belli yerinyurdu belli yarisma acarsin mimarlik okullarinda 10bin tane proje gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gs ve fb soyunma odaları
Oha gerçekten çok kötü özellikle fb nin ki

Bizim soyunma odalarının bitmemiş halı bile bunlarınkinden kat kat daha şık ve güzel..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Nevzat Demir bile böyleyken Vodafone Arena soyunma odasının geçici olduğunu düşünüyorum. Yazın çok daha güzel bir şey yapılır :ok:

beklentini yüksek tutma ahanda yeni nevzat demir tesisleri soyunma odası

tesisle stad bir olurmu deme mobilya kalitesini gor diye soyluyourm

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Mimar Bünyamin Derman röportajından

*Kulüpte önceden çizilmiş 10 tasarım vardı. .. çoğu hotel vede avm’yi de içermekte olan projeleri ne yalan söyleyeyim, beğenmedim. sonrasında bir avan proje tasarısı yaptım, sundum. beğenildi. lakin asıl muvaffakiyet siyah beyaz beşiktaşlılar jimnastik kulübü’nündür. çünkü inönü sahayı tarihi bir eserdi, sit alanı içerisinde bulunuyordu. kentin en yoğun ve kesif trafik noktalarından birindeydi. izinler yoktu. ”

*Vodafone arena stadyumu projesini mimarlar odası’na, kamuoyuna, anıtlar yüksek kurulu’na, hükümetten dört bakana defalarca anlattım, sunumlar yaptım. tümünü ikna da bulunduk onay almış olduk. bu projede akademik yanlış yoktur. 140 .000 metrekarelik bir alan içerisinde bir çok kısıtla, kentsel gerekliliklere uyarak, bir eser ortaya getirdik.

*Tayyip bey (sayın cumhurbaşkanı) projemizi çok beğendi. çok sağlıklı bir sunum yapmıştık. sayın cumhurbaşkanı’nın onayı olmasa bu sahayı yenileyemezdik. şuanda burda samimiyetle anlatmak isterim.

*Doğan hasol abimiz başta olmak üzere bir çok meslek büyüğümüz buna karşı çıktılar. kent içerisinde bu şekilde bir stadın hatalı olacağını söylediler. onların kendisine saygı duyuyorum. lakin orada yeniden stadyum yapılması siyasi bir karardı.

( Dağon Hasol 1990-96 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü yönetiminde üç dönem 2. Başkan olarak görev almıştır.)

*Taraftarımızın tezahüratı, - 6 metrede yoğunlaşıp rüzgarla, açıklıklarla dağılmayacağı için eski desibel rekorunu da kıracak. açık, seçik, kesin vede net söylüyorum : bura arena stadyumu buradan çıkış yok! evet, hiç bir ekip kolaylıkla kolayca çıkamaz. ”

*“Bu projeyi çizip gerçekleştirdikten ardından beşiktaş’ı sevdim, neticede beşiktaşlıyım” .“Kulübe üye olmak için başvurdum. acaba beni kabul ederler mi? ”

*Stadın çatısı 1500 ton. gene de hafif sayılır. silüeti bozmamak için saha zeminini deniz seviyesinden 6 metre aşağıya çektik. bu idaremize bir avantaj sağladı.

*Derman vede başkan Orman, arena stadyumu projesini tamamlanmadan önce frankfurt’a, wald stadı’na gitmişler. orada bulunan asma - germe halatlı düzeni çok beğenmiş. başkan’a çatıyı colosseum’u günümüze taşıyan çatıyı göstermiş. .. “pahalı bir sistemdi lakin farklı alternatif yoktu. en uygunu bu idi.

*Kot farkını vede 37 derecelik eğimi çok sağlıklı kullandık. stadın her yerinden tüm herkes üstelik alan içindekini üstelik de bütün karşı tribündeki insanları çok rahat görecek bu rahatlığı hiç bir statta bulamazsınız. ”

*En beğendiği stadyum:“isviçreli herzog’un 2014’de hizmete girmiş olan projesi matmut atlantique sahayı. .. bembeyaz görüntüsüyle görkemli bir spor tesisi. ”

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı RevivaL

büyülü soruyu soruyorum;

bu denizbank ve vodafone sponsor oldular boyboy isimleri yazıldı. peki bu açılacak olan banka şubesi ve gsm dükkanı için ayrıca bir kira ödenecek mi bize yoksa şimdiye dek alınan rakama dahil mi? bilgisi olan?
Anlaşma detaylarında mutlaka şube açılacak şeklinde ibare vardır. Diğer türlü pek ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı Sezer94

Sanki sampiyonlugu soyunma odasi getiriyor bence gereksiz konu adamlar orda giyiniyor baskada bisey yapmiyor
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

ama statta daha çok iş var  :alala:
yoo bi is kalmadi dis kisim belediyede muze ve ince iscilkler gorunmeyen yerlerde onlar yapilacak bize bi zarari yok gorsel alanlar bitti hic isci gormeyecegimiz zaman yaz aylari
Şampiyon Beşiktaş JK

kartal yuvası için dışına BEŞİKTAŞ JK ve Beşiktaş amblemi koyuldu.

Kartal Yuvası için bir zahmet koysunlar Tayfun Bey. :) Ben stat düzenlemesinden bahsediyordum.

Çevrimdışı tangaz

Ya iş işten geçtikten sonra herşeyi gördükten sonra yasak muhabbetleri başladı. Arkadaştan graffitinin resmini almaya çalışıyorum yalvardım resmen
Gönderemem abi yasak sözleşme imzalattılar yoksa ayıp ediyorsun dedi

Paylaşmayacağım diye söz verdim anca iki poz alabildim kendime şimdilik sadece BEŞİKTAŞ ı yazmışlar

Herşey yasak deniyor ama millet hengün yolunu bulup foto gönderiyor anlamadım

aslında sen stada rahat girerdin. ofisin stada yakın 30 dk die belirtmiştin. bir turuncu fosforlu yelek alırsın, beline bir alet kemeri bağlarsın, taşeronlardan birinin kimliğini fotoşoklama işi senin için çerez zaten  :D
formülü verdim, akşama fotoları bekliyorum senden @Emre.Guler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre.Guler

aslında sen stada rahat girerdin. ofisin stada yakın 30 dk die belirtmiştin. bir turuncu fosforlu yelek alırsın, beline bir alet kemeri bağlarsın, taşeronlardan birinin kimliğini fotoşoklama işi senin için çerez zaten  :D
formülü verdim, akşama fotoları bekliyorum senden @Emre.Guler

Gidemiyorum abi kimseyi sokamıyoruz diyor eleman yan çizmeye başladı lavuk::)

Çevrimdışı mülkübey

çim severler buraya gelsin vatandaş saha kenarında ısınma turlarına başlamış  :D

yuhh   :ph34r:  yakında koyun otlatmak isteyen bile çıkar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

Gidemiyorum abi kimseyi sokamıyoruz diyor eleman yan çizmeye başladı lavuk::)

diğer taşeronlardan birinin/birkaçının kimliklerini şokla Emre hem böylece tüm alanlara girer çıkarsın. baktın o bölgede hangi taşeron var onun kimliğini takarsın yakana  :naughty: 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence de artık bi arma görsek statta güzel olacak. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Arkadaşlar çim desenleri ne zaman çizelecek, maça yetişir mi acaba?

Yeni açık kapalı köşe veya direk kapalıdan çekilen foto yokmu.Bakalım loca ledler ne durumda bu akşam bitecek gibi gözüküyor.

Çevrimdışı ahmetx

BJK inşaat aş müdürü İhsan Coşkun :

*bugünlerde 1007 şahıs çalışıyor statta. ortalama 300 - 400 kişiyle süren inşaatta gün geldi, 700 - 800 kimse çalıştı.

*inönü’den çıkan hurda demir 1950 tondu. vodafone türk telekom arena stadyumu'nda kullanılan demir miktarı : 24 .000 600 ton.

*130 .000 metreküp beton döküldü. 58 kilometrelik ankraj (direkleri bağlıyor olan halat) çalışması ifa edildi. yekün 30 .000 metre uzunluğunda 20 - 35 metrelik kazıklar çakıldı. her biri 1. 20 m. çapında 93 temel kazığı la beraber zemin güçlendirildi.

*12 - 48 kişiden ibaret 147 loca mevcut. en büyük loca, 703 kişiden ibaret 1903 locası. burda herkese özel lüks makam tahsis edildi. özel girişi vede restoranı mevcut. anında her gün işçiler, yöneticiler kurban keserek yoksullarla paylaşımda bulundu. restoran için dışarıdan merdiven inşa edildi. 7 gün hizmet verecek. kartal yuvası, müze, vodafone ile birlikte denizbank şubesi de futbolseverlere özel bölümlerinde hizmet verecek. 3 adet 1000’er tonluk su deposu mevcut. saatte 6400 kilowatsaatlik trafolar bir oyunda 20. 000 kilowat enerji verecek.

*vodafone  arena stadı'nda 26 izleyici girişi, 3 konuk 2 vıp vede protokol, 1 matbuat(basın) 5 loca olmak üzere yekün 37 kapı mevcut. polis, özel emniyet sıhhat itfaiye, teknisyen takımları için özel tuvaletlerin haricinde istisnasız bütün statta 105 tuvalet futbolseverlere hizmet verecek.

“bu statta yalnızca 384 araçlık yer mevcut. rica ediyorum özel arabanızla gelmeyin! ”
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bence de artık bi arma görsek statta güzel olacak. :bandit:
Çatıdaki arma büyük ihtimal Bursa maçından sonraya kalır çünkü ne bir fotoğraf nede çatının orda bir hareketlenme var.Önemli değil yeni sesonda takılsa bile olur yeter ki takılsın :D :icool: