Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484545 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

bu arada köşeler oval değil arkadaşlar , dün öyle görmüştüm ama herkes oval deyince gölge beni yanıltıyor demiştim ama sabah ki foto da çok net görülüyor oval olmadığı

ilk yaptıkları köşe ovaldi dün öne alım işlemi yapıldığında ben de bu şekilde düzeltildi dedim ama sonra yanılıyorum kesinlikle demiştim.. ama bu da kötü değil bence..

Çevrimdışı tangaz

soyunma odası konusunda olumsuzum sebebi ise mobilyalar. çok basit ve ucuz modeller seçilmiş. sanki mahalle marangozuna yaptırılmış gibi duruyor. bildiğin suntalemden yapılmış basit, özesiz, keskin köşeler, ucuz işcilik, mimari bir tasarım yok.

2,5 yıllık bir inşaat sürecinden bahsediyoruz. soyunma odasının yeri aylar öncesinden belli, son güne bırakıp böyle özensiz bir çalışma yapılması hayal kırıklığı oldu.  aylar öncesinden marjinal fikirleri olan birkaç iç mimardan çalışma yapmasını istersin adamlar çizerler sonra seçersin ve ardından gider masif ahşaptan yaptırırsın bunları akabinde lake boyalarla desteklersin mobilyayı ve ortaya ışıltılı bir dünya çıkar gelen giden imrenir.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı idil

Açılış maçına gidecekler  stadı yakmayın lütfen sonra  bizde görmek istiyoruz  :icool:

Bu hangi maç ??
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı zekotha

Resme bakarsak dediğiniz gibi Ahmet Yıldırım bu, lakin yine denildiği gibi efsanemiydiler...
Ve yine dediğiniz gibi sona yaklaştıkça gayri ciddi mi diyelim, özensiz mi diyelim bilemiyorum biraz amacından efsanelerden uzaklaşıyor..
çok eski olan kimseyi koymadılar o fotoğraflara. Son 20 yıl içinde Beşiktaş'ta oynayanlar vardı hep

Çevrimdışı dj_dellyy

ayse ozyilmazel ‏@ayseozyilmazel  24 sn.24 saniye önce
Birazdan Beşiktaş Vodafone Arena'yı gezicez. Canlı canlo snapchatte; ayseozyilmazel

canlı yayını kaçırmayın  :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

Alın size paintterk real madrid soyunma odasını bizinkine uyarlama  :halay:

Çevrimdışı Ensar

ayse ozyilmazel ‏@ayseozyilmazel  24 sn.24 saniye önce
Birazdan Beşiktaş Vodafone Arena'yı gezicez. Canlı canlo snapchatte; ayseozyilmazel

canlı yayını kaçırmayın  :biggrinking:
konser vermesin bak ne olur buna mı kaldık ya , gazeteci ayağına gezmeye gidiyordur inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı serti67

soyunma odası konusunda olumsuzum sebebi ise mobilyalar. çok basit ve ucuz modeller seçilmiş. sanki mahalle marangozuna yaptırılmış gibi duruyor. bildiğin suntalemden yapılmış basit, özesiz, keskin köşeler, ucuz işcilik, mimari bir tasarım yok.

2,5 yıllık bir inşaat sürecinden bahsediyoruz. soyunma odasının yeri aylar öncesinden belli, son güne bırakıp böyle özensiz bir çalışma yapılması hayal kırıklığı oldu.  aylar öncesinden marjinal fikirleri olan birkaç iç mimardan çalışma yapmasını istersin adamlar çizerler sonra seçersin ve ardından gider masif ahşaptan yaptırırsın bunları akabinde lake boyalarla desteklersin mobilyayı ve ortaya ışıltılı bir dünya çıkar gelen giden imrenir.

kesınlıkle katılıyorum farklı projeler tasarlanıp ıcınden secılırdı  takımın sımgemızın tarıhımızıı yansıtacak bır konsept planlanabılırdı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

soyunma odası konusunda olumsuzum sebebi ise mobilyalar. çok basit ve ucuz modeller seçilmiş. sanki mahalle marangozuna yaptırılmış gibi duruyor.

aman abi koyu tarafı sakın soyleme

ben bunun aynısını bizim tesislere yaptıklarında soyledim dedim mahalle marangozu bu basta Necmi abi ve diğerleri:D daldılar kestiler biçtiler beni

aman diyim cok hassaslar bu konuda :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

kesınlıkle katılıyorum farklı projeler tasarlanıp ıcınden secılırdı  takımın sımgemızın tarıhımızıı yansıtacak bır konsept planlanabılırdı
soyunma odasına futbolcular ve teknik heyet dışında kimse girmiyor burda asıl futbolcular nasıl bi soyunma odası istiyor?? belkide kendileri bu dekorasyonu istemişlerdir

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 11:37:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
aman abi koyu tarafı sakın soyleme

ben bunun aynısını bizim tesislere yaptıklarında soyledim dedim mahalle marangozu bu basta Necmi abi ve diğerleri:D daldılar kestiler biçtiler beni

aman diyim cok hassaslar bu konuda :lol:
tüh ben kaçırmışım kesme biçme seansını :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı doctore

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

dualarımız seninle @onurturan
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı serti67

soyunma odasına futbolcular ve teknik heyet dışında kimse girmiyor burda asıl futbolcular nasıl bi soyunma odası istiyor?? belkide kendileri bu dekorasyonu istemişlerdir
oyleyse dıcek bıse olmaz zaten amac onları motıve edebılıcek bı ortam zaten paok gıbı bır soyunma odasına hayıt dıcek oyuncu olucagına ınanmam ben futbol oynadım profosyonel bole sade yerıne paok tarzı olsun ısterdım mesela
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

İnşallah yanlış bir teşhis vardır.. dualarımız seninle @onurturan
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı doctore

siz şimdi bu çimlerde kramponla maç yapılmasın da dersiniz  :evillol:

bence gayet mantıklı  :ebebe: :ebebe:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tangaz

Ajaxın sonu kötü olduğu için Liverpool diyorum  ama bence en güzel atmosferler derbilerin yarı yarıya oynandığı maçlardı @tangaz  :ok:

yarı yarıya günlerinde çok maça gittim bildiğin sidik yarışıydı ve çok eğlenceliydi. maçtan en az 4-5 saat önce girilir sürekli karşılıklı atışma şeklinde tezahürat yarışı kim daha çok meşale yakacak konusu bildiğin yarışma gibiydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Belichick

Hazir konusu acilmisken, gecen hafta San Siro'da cektigim Milan ve Inter soyunma odasi resimlerini de paylasayim  :D

Resimler 270 derecedir.

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Bu fotoğrafa bakınca Saha içi led lerin dönüşü oval değil

Boşver abi karton koyup görüntü bozukluğunolacağına bunada razıyız :D uzaktan cok farketmez herhalde güzelde duruyor bütünlük bozulmadığı için :)

Çevrimdışı ozan062

bu ipleri sanıyorum kaldırdılar peki ne içindi bunlar

yani sekil vermek için değilmiş bunu anladık

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Işıklandırmayla alakalı olduğunu söyleyenler olmuştu. Büyük ihtimal ayarlama yaptılar kaldırdılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 11:58:00

her metrekareye ne kadar ışık vuruyor onun testi içinmiş öyle dediler haklı da çıktılar gibi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Açılışa 5 gün kalmış hâlâ stadın bir köşesinde ne bir arma var ne bir kartal figürü var.

3 haftadır ne zaman sözü geçse yapılacak deniyor ama tık yok.

Hatırlatıyım 3 yıl önce İnönü'nün girişi şöyleydi.

Çatısına orasına burasına vodafone logoları yazılıyor, led ekranlar geliyor gidiyor, ses sistemi deneniyor ama ne hikmetse hala bir tane arma getirilip stadın ne içine ne dışına takılmıyor. Nedir arkadaş bu? Bu kadar mı önemsiz birşey de bu en sona bırakılıyor yahu.İlk çağlarda bile göçmen kavimler yerleştiklere yere ilk bayraklarını falan koyarlarmış. Allah razı olsun tribüne BEŞİKTAŞ JK yazmış olmasalar stad Beşiktaş'ın mı Altay'ın mı anlaşılmayacak.

Tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum. Stadın dışındaki ışıklı Vodafone Arena yazılarının soluna vodafone logosu konurken sağına beşiktaş logosu konulmaması büyük bir handikaptır ve gördüğüm kadarıyla bu düzeltilmeyecek.

Vodafone bu kulübü satın almamıştır. Stadımızı yapmıştır, bunu yaparken de sevabına yapmamış karşılığını da ticari anlamda almıştır. Bu stad Beşiktaş'ın stadı, Vodafone'un Beşiktaş şubesi değil. Ben stadımda Beşiktaş'tan çok Vodafone logosu görmek istemiyorum. Gerçi koltuklardaki minik armalar dışında bir tane bile yok zaten.

Bu yazdıklarım bugün için geçerlidir. Yarın getirirler stadın her yanını Beşiktaş armaları ile donatırlar. O zaman tekrar konuşuruz.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 12:00:52 GermanDream ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 12:01:46
tff sitesinde hala stat olimpiyat görünüyor.
öğleden sonra hakem açıklanınca belki statta güncellenir.
genç hakem isterük :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana