Açılışa 5 gün kalmış hâlâ stadın bir köşesinde ne bir arma var ne bir kartal figürü var.
3 haftadır ne zaman sözü geçse yapılacak deniyor ama tık yok.
Hatırlatıyım 3 yıl önce İnönü'nün girişi şöyleydi.

Çatısına orasına burasına vodafone logoları yazılıyor, led ekranlar geliyor gidiyor, ses sistemi deneniyor ama ne hikmetse hala bir tane arma getirilip stadın ne içine ne dışına takılmıyor. Nedir arkadaş bu? Bu kadar mı önemsiz birşey de bu en sona bırakılıyor yahu.İlk çağlarda bile göçmen kavimler yerleştiklere yere ilk bayraklarını falan koyarlarmış. Allah razı olsun tribüne BEŞİKTAŞ JK yazmış olmasalar stad Beşiktaş'ın mı Altay'ın mı anlaşılmayacak.
Tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum. Stadın dışındaki ışıklı Vodafone Arena yazılarının soluna vodafone logosu konurken sağına beşiktaş logosu konulmaması büyük bir handikaptır ve gördüğüm kadarıyla bu düzeltilmeyecek. Vodafone bu kulübü satın almamıştır. Stadımızı yapmıştır, bunu yaparken de sevabına yapmamış karşılığını da ticari anlamda almıştır.
Bu stad Beşiktaş'ın stadı, Vodafone'un Beşiktaş şubesi değil. Ben stadımda Beşiktaş'tan çok Vodafone logosu görmek istemiyorum. Gerçi koltuklardaki minik armalar dışında bir tane bile yok zaten.
Bu yazdıklarım bugün için geçerlidir. Yarın getirirler stadın her yanını Beşiktaş armaları ile donatırlar. O zaman tekrar konuşuruz.