Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrecakmak

arkadaş manyak oldum iyice. bu fotoya bakınca ilk hissettiğim şey - " sandalyenin ayakları zemine zarar vermesin ?? ". vallahi evin parkelerini bu kadar düşünmüyorum  :D
Üzerinden silindir geçecek o zaman ne yapacagiz bilmiyorum millet stadi basar herhalde :)

Çevrimdışı Emre.Guler

herkese günaydın...

@onurturan Allah şifa versin yavru kartala. benzer şeyleri yiğenim için de söylemişlerdi ama sapasağlam doğdu çok şükür, inşallah yavru kartal da öyle olacak.

instagram

Bu fotoğrafa bakınca Saha içi led lerin dönüşü oval değil

Kale arkalarına file gelecekmi ?

Kale arkalarında birde sahaya girişi engellemek için telmi olacak cam mı olacak?

Numaralı ve kapalıda cam olacağı kesın ama açıklar?

biliyorumkı belki 50 defa yazıldı çizildi atladım sanırım bende :))  Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim forum acıldıgından beri hergun takıp ediyorum ama bu konular kafama takıldı :)

Çevrimdışı martin40

Zemin ne zaman biçilecek, maçtan bir gün öncemi yoksa bu hafta içi olurmu ?

Çevrimdışı Ozzie

Günaydın renktaşlar benim bi sorum olacak.Şimdi bu 7ve8. kategoriler bitmiş gözüküyor ama resmi sitede 8 nisan cuma günü tekli biletler satışa çıkacak deniyor.Biletler tükendi diye çıkmayacakmı artık yoksa ekstra bilet mi satışa çıkacak 3 yıldır bu günü bekliyorum şimdi gidemezsem kendimi keserim   :ebebe:
ŞAMPİYON KARTAL YAZDIRACAĞIZ

Çevrimdışı martin40

Kale arkalarına file gelecekmi ?

Kale arkalarında birde sahaya girişi engellemek için telmi olacak cam mı olacak?

Numaralı ve kapalıda cam olacağı kesın ama açıklar?

biliyorumkı belki 50 defa yazıldı çizildi atladım sanırım bende :))  Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim forum acıldıgından beri hergun takıp ediyorum ama bu konular kafama takıldı :)

Bence Kapali ve Numaralida olmaz.

Tel olmaz bu saatten sonra, anladilarki cam istiyoruz  :D Keske hiç birsey olmasa, bu kameralar, passolig bosami uygulaniyor ..

Çevrimdışı martin40

Günaydın renktaşlar benim bi sorum olacak.Şimdi bu 7ve8. kategoriler bitmiş gözüküyor ama resmi sitede 8 nisan cuma günü tekli biletler satışa çıkacak deniyor.Biletler tükendi diye çıkmayacakmı artık yoksa ekstra bilet mi satışa çıkacak 3 yıldır bu günü bekliyorum şimdi gidemezsem kendimi keserim   :ebebe:

:hosgeldin , birazdan dövüleceksin  :D

(Renktas kelimesi yasak burda)

Çevrimdışı selocan83

@onurturan kardeşim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah.  Evet konu dışı ama ben boyle konularda hassasım eger doktor mudahale etmemiz lazım rahimden sıvı almamiz lazim v.s. Derse hemen atlamayın bir iki doktora daha gidin gerekirse an pahalı doktora gidin benim başımada geldi kızımın bir böbreği büyük sıvı almamiz lazim dediler ben aldırmadım riskli bir iş çünkü hastanelerin çoğu para kazanmak için yapiyor bunu.  Senin olayının bir benzeri benim arkadaşıma da soylendi kist var dediler ayni seyleri onada anlattim mudahale ettirmedi.  Hatta birkac ay sonra kist 2ye çıktı dediler.  Yine mudahale ettirme çocuk sapasaglam doğdu maşallah.  Sana tavsiyem imkanlarin dahilinde gerekirse en ünlü en pahali doktora git tavsiye al birkac doktordan.  Hic takmayin kafaniza

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun @onurturan , inşallah bir sıkıntı çıkmaz, anne karnında böyle tespitler olabiliyor bazen ama sorun çıkmıyor genellikle, mutlaka bir başka doktora gösterin.

günaydın arena bu arada

Çevrimdışı mylife1903

gecmis olsun @onurturan kardesim, insallah doktor yaniliyordur, saglikli dogar anasina babasina hayirli evlat olur.

Bu soyunma odalari konusunda yazmadan edemedim. Zevksiz, basit, alaturka olmus. PAOKun soyunma odasini gordum harika bir goruntu var, adamlar dizayn etmisler onu, psvnin harika. sifirdan stad yapiyorsun, istedigin sekilde yapabilirsin o soyunma odalarini ve ortaya bu cikiyor, neyse
Arti kulubelerin koltuklarini da begenmedim hem iscilik hem dizayn olarak kotuler.

simdi lynch edebilirsiniz

Çevrimdışı Ozzie

:hosgeldin , birazdan dövüleceksin  :D

(Renktas kelimesi yasak burda)
Pardon yeniyim bilmiyordum  :tabe: soruma cevap getirebilecek biri var mı ??  :)

Çevrimdışı Ensar

8 Nisan için bilet ayrıldı deplasman tribününe saldır :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Çözer

gecmis olsun @onurturan kardesim, insallah doktor yaniliyordur, saglikli dogar anasina babasina hayirli evlat olur.

Bu soyunma odalari konusunda yazmadan edemedim. Zevksiz, basit, alaturka olmus. PAOKun soyunma odasini gordum harika bir goruntu var, adamlar dizayn etmisler onu, psvnin harika. sifirdan stad yapiyorsun, istedigin sekilde yapabilirsin o soyunma odalarini ve ortaya bu cikiyor, neyse
Arti kulubelerin koltuklarini da begenmedim hem iscilik hem dizayn olarak kotuler.

simdi lynch edebilirsiniz

şu an gördüğümüzün son hali olmadığını düşünüyorum aksi halde çok haklısın..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozzie

8 Nisan için bilet ayrıldı deplasman tribününe saldır :D
Ohh inşallah öyledir dün ANÇ geç kaldınız biletler tükendi falan dedi asporda korktum açıkçası :alala:

Çevrimdışı Ensar

Ohh inşallah öyledir dün ANÇ geç kaldınız biletler tükendi falan dedi asporda korktum açıkçası :alala:
3100 bilet tekli satışa çıkacak diye biliyoruz bunun 2000 civarı deplasman tribünü olacak :)

Çevrimdışı tayfunyasar

Soyunma odası

soyunma odasında bile arma yok :D şaka maka stadı bize yar etmeyecekler mi diye kıllanmıyor değil insan.  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı İhsan

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

@onurturan
dualarımız oğlunla, eşinle ve seninle. Siz bir olun, güçlü olun, moralinizi yüksek tütün herşey güzel olacaktır.
Bu arada konu dışı değil bence. Yavru kartal inşallah zannetiğinden daha çabuk bir zamanda Arena'da omuzlarında Beş'ita' !! diye tezahürat yapar. Sende ona stadımızın Çatısını, Çimini anlatırsın.
Allah'tan acil şifalar diliyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

gunaydın kandılınız mubarek olsun nıcelerı nasıp olur ınsallah ve paok soyunma odası gıbı olsun cok ısterdım bole elıt bır stata ve takımın sımgeesı kartala ve saldırganlıgına uygun set bır soyunma odası olurdu ama degısebılır belkı acılısa yetıstırmek ıcın sade olmustur sezona yenılenır dıe umut edıyoruz degısmezsede yapıcak bıse yok
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu arada soyunma odası, şok havuzu falan görüyoruz da duşları göremedik hiç.. o bölümler ne durumda acaba?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozzie

3100 bilet tekli satışa çıkacak diye biliyoruz bunun 2000 civarı deplasman tribünü olacak :)
Deplasman tribünü hangi kale arkasında ve hangi blok bilen var mı acaba ?   :)

Çevrimdışı ers_an

Yüce Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.
Yaradanım bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin kardeşim. Tanrımdan senin ve çocuğun için dualarım var. En kısa zamanda bu sıkıntılı durum ortadan kalkar.
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı mesahan

Bu Yıldırım, Ahmet Yıldırım mı acaba?
Öyleyse severim kendisini ama efsane miydi bu kadar :)
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Ensar

Deplasman tribünü hangi kale arkasında ve hangi blok bilen var mı acaba ?   :)
yeni açıkda , 404 405 406 diye biliyorum ama sen yine de bi araştır emin olmak için

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 10:46:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
real ve barçanın soyunma odaları berbat ama hep başarı kazanıyorlar.
soyunma odaları lüks şatafatlı olanlar sürünüyolar.
çok ilginç bir tezatlık.
soyunma odası konsantre yeridir gevşeme yayma yeri değil.
bence sade olmalı ki futbolcu sahaya çıkmak istesin içerde yatışı düşünmesin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana