Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Fatih

Soyunma odasi fena degil ama daha iyisi de olabilirdi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..
@onurturan kardeşim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah.  Evet konu dışı ama ben boyle konularda hassasım eger doktor mudahale etmemiz lazım rahimden sıvı almamiz lazim v.s. Derse hemen atlamayın bir iki doktora daha gidin gerekirse an pahalı doktora gidin benim başımada geldi kızımın bir böbreği büyük sıvı almamiz lazim dediler ben aldırmadım riskli bir iş çünkü hastanelerin çoğu para kazanmak için yapiyor bunu.  Senin olayının bir benzeri benim arkadaşıma da soylendi kist var dediler ayni seyleri onada anlattim mudahale ettirmedi.  Hatta birkac ay sonra kist 2ye çıktı dediler.  Yine mudahale ettirme çocuk sapasaglam doğdu maşallah.  Sana tavsiyem imkanlarin dahilinde gerekirse en ünlü en pahali doktora git tavsiye al birkac doktordan.  Hic takmayin kafaniza

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı mrtylvz

Klasik forum üyesi mode on

membranlar arası açık ıslanır mıyım?
soyunma odası olmamış!
Saha çizgileri biraz ince mi ne?
bu işler nasıl yetişecek?
pikselli tasarım çok kötü değil mi yaa ???
kalelerin fileleri çok kötü arma olsaydı keşke
kapasite çok az değil mi yav
logo yok
vodafone bi alnımıza yazı yazmamış
membranlar hani şeffaf olacaktı?
çimin yeşili biraz soluk gibi
yeni açık arkasındaki şeyler maça yetişmicek
koltukların dizimi çok kötü
çatı ile tribün arası boş akustik etkilenmez mi?

Klasik forum üyesi mode off

hatta bazıları ileri gidip mimarların mühendislerin işine karışmaya bile başladı  :s20:
forumu 2 senedir takip ederim şunların birini bile düşünmedim!
sadece en iyiyi yapacaklarına güvendim o kadar.
bence sizde fazla kasmayın!

iyi forumlar.

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..
bu günahkarın duası kabul olur mu bilmem ama, en içten duygularımla el açıyorum, inşallah sapasağlam doğsun özgür kerem, vurduğu gol olsun, maçlarda sesi kısılsın, kendi totemi olsun, büyüsün serpilsin, birgün stat önünde hiç tanımasam da bana "amca sen gomezli zamanları gördün değil mi?" diye sorsun.. amiiiin
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Kemal

@onurturan geçmiş olsun canınızı boşuna sıkmayın , bebeklerde ana karnında böyle şeyler olabiliyor ve doğuma yakın kayboluyor .

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı cn

günaydınnnnnn , arkadaşlar 3 cü günaydın diyen arkadaş yazısına bi arma eklese, 4 cü arkadas günaydın derken vodafone eklemiş msajına  onu silse , 5 ci günaydın diyen arkadaş  ledleri bitrecekti günaydınında  :ishock: :ishock: :ishock:   yawww şaka maka aşkımla buluşmaya 3 gün kaldı beahh resmen öyle hissediyorum  :super: :super:

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın cümleten Soyunma odamız bence şık zaten siyahla beyazın olduğu her yerde asalet var bir iki eklemeyle dahada güzel olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada bu isimler geliyormuş içlerinden sadece Denizli ve Bosque ye burun kıvırırım gerisinin başımızın üstünde yeri var :)
Gordon Milne, Lucescu, Del Bosque, Denizli, Bilic, Guti, Ernst ve Amokachi gibi isimler Bursa maçında Vodafone Arena tribünlerinde olacak.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı türkmen

Günaydın. Bugün sabah müthiş bir mutlulukla uyandım, güzel bir rüya gördüm. 11 nisan günü gelmiş. Maç saati yaklaşıyo, birden tv bozuldu evde. Bende mecburen açıyorum bilgisayardan kaçak şekilde internetten izleyecem. Buluyorum bi site ama görüntü yok. Birden taraftarın sesi gelmeye başlıyo ama ne ses. bu ooooo ooooo tezahüratının aynısının sesi geliyo ama gerçekten yok böyle ses, yayıncı kuruluşun spikeri konuşmaya çalışıyo ama sesi çok derinden geliyo :) Allahım diyorum tv düzelsede görebilsem şu durumu, birden tv açılıyo. Bursa eski açık tarafında. Gomez ceza sahası yayının üstünde defansın arkasından sağ  köşeye müthiş vuruyo 1-0 öne geçiyoruz :) Ardından dk daha 18, Sosa serbest vuruştan 2. golümüzü atıyo, dyorum bu taraftarla bu oyunla iz bunlara 6-7 atarız. Sonrasında malesef uyanıyorum ama sabahki mutluluğum yaşamaya değerdi. Keşke o anları stadda olarak yaşayabilsem ama malesef orada olamayacam. İnşaAllah herşey yolunda gider şu 4 gün içerisinde ve bir aksilik çıkmadan açarız stadımızı. Bu statta da şampiyonluk kutlamak nasip olur.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 09:22:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@onurturan Allah sağlıklı sıhhatli sıkıntısız kucağınıza versin inşaallah.
tırnağının ucunu bile yaratmaya kadir değil O'ndan başkası.
Allah özgür kereme şifa versin analı babalı büyütsün beraber maçlara gidin inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

@onurturan mevlam bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin evladına sağlıkla kavuşmayı sizlere nasip eylesin. Mevlam kimseyi evladı ile sınamasın.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı osvaldo nartallo

başıma bişey gelmeyecekse ben en çok bayern'in soyunma odasını beğendim. çok sıcak ve samimi. ama özellikle kullanışlılık açısından Barcelona daha ideal.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Halit

Yüce Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ozan062

bi ara BJKTV ye cıkan bir arkadas vardı oda bu sekil çizimciydi,, hatta yaglı boya calısmaları ünlüydü demişti o zamanlar stadyum içinde bir çalışmamız oalcak süpriz olsun diye

o olabilir o değilsede onunda ayrı calısması olacak yani bu konuda baya kişi basvurmus ve calısmalar bol olacak burası güzel haber yani sanat kısmındada baya geniş bir yelpazemiz var

heleki acılısta yetiştirebilirlerse bir motor gelecek goruceksiniz:) bir ses cıkaracak ki örneği yok diyorlar inş yetişirde bizde görürüz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doctore

arkadaş manyak oldum iyice. bu fotoya bakınca ilk hissettiğim şey - " sandalyenin ayakları zemine zarar vermesin ?? ". vallahi evin parkelerini bu kadar düşünmüyorum  :D
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

@onurturan Allah Şafi ismiyle şifa versin
3 ayların hürmetine Allah'ım yardım etsin

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın ahali,
Cümleten kandiliniz mübarek olsun.
Bu Mübarek günümüz bol şeffaflı, inletmeli kolonlu, oval ledli, kalın çizgili, bir sürü armalı, başkan sürprizli, az tatlı atışmalı, çok sahiplenmeli, son 4 günlü geçer inşallah.  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arena, üç aylar ve Regaip kandilinizi tebrik ederim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@onurturan kardeşim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah.  Evet konu dışı ama ben boyle konularda hassasım eger doktor mudahale etmemiz lazım rahimden sıvı almamiz lazim v.s. Derse hemen atlamayın bir iki doktora daha gidin gerekirse an pahalı doktora gidin benim başımada geldi kızımın bir böbreği büyük sıvı almamiz lazim dediler ben aldırmadım riskli bir iş çünkü hastanelerin çoğu para kazanmak için yapiyor bunu.  Senin olayının bir benzeri benim arkadaşıma da soylendi kist var dediler ayni seyleri onada anlattim mudahale ettirmedi.  Hatta birkac ay sonra kist 2ye çıktı dediler.  Yine mudahale ettirme çocuk sapasaglam doğdu maşallah.  Sana tavsiyem imkanlarin dahilinde gerekirse en ünlü en pahali doktora git tavsiye al birkac doktordan.  Hic takmayin kafaniza

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen , kesinlikle başka doktorlara da git @onuturan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Beğendim sade ve şık zemini merak ettim zemin tamamlar
Bende beğendim sade ve çok şık olmuş.

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın...

@onurturan Allah şifa versin yavru kartala. benzer şeyleri yiğenim için de söylemişlerdi ama sapasağlam doğdu çok şükür, inşallah yavru kartal da öyle olacak.

instagram