Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı remiles

soyunma odasına çok kafayı takıyorsunuz. modern en son mimari olmasından yana değilim ben. futbolcuların evinin soyunma odası gibi düşünün. rahat hissettirmeli.

Çevrimdışı raichu

+ olarak City'nin soyunma odası da hoşuma gitti. Ama PSV'nin soyunma odasının simsiyah halini isterdim :)
aynen city gitmiş wtcc den koltuk çalmış  :D

Çevrimiçi Necmi

Tamam toki arena kalitesiz şöyle kötü böyle kötü dedik ama bu kadarını beklemiyordum buyrun toki arena soyunma odası. Belediyenin önünden bankları getirip koymuşlar.  :evillol:
zemin mineflo kaplı toki arena olduğundan eminmisin :alala:
hadi tokiden böyle aldın yeniden dekor yapamadınmı.

Çevrimdışı onurturan

soyunma odasına çok kafayı takıyorsunuz. modern en son mimari olmasından yana değilim ben. futbolcuların evinin soyunma odası gibi düşünün. rahat hissettirmeli.
biz beton doken iki firmayi bile cok kafaya takip zamaninda dövüsuyoduk burda o iyi bu kotu diye soyunma odalarini kafaya takmisiz cok mu  :D bu arada obitaş neydi öyle yaa..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim anlamadığım bir çok Avrupa kulübü dahil çoğu soyunma odasının oturma yerleri tahtadan yapılmış. Futbolcuların rehavete kapılmasını istemiyor olmalılar. Ben yine de bir minder olmasını tercih ederim ama koltuk olması yanlış tercih bana göre.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı GökhanG

Senin nezninde iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen butun herkese tekrar tesekkur ediyorum @Necmi abi cok cok sagolun varolun kartal yürekli abilerim kardeslerim..
Allah acil şifalar versin kardeşimize abim.. Allah sağlıklı,analı babalı büyütsün inşallah özgür kerem kardeşimizi..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı GökhanG

paok
Bu çok iyiymiş paok arması yerine Beşiktaş'ımın armasını düşündüm de.. Auuuu.. :super:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı underworld

Soyunma odasında oturaklarin ahşap olmasi daha uygun olur.
Sonucta terli olacakları icin diğerleri uygun kaçmaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim anlamadığım bir çok Avrupa kulübü dahil çoğu soyunma odasının oturma yerleri tahtadan yapılmış. Futbolcuların rehavete kapılmasını istemiyor olmalılar. Ben yine de bir minder olmasını tercih ederim ama koltuk olması yanlış tercih bana göre.
Benim de aklımdan oturma yerlerinin sert tahta olması geçiyordu. Soyunma odaları konsantrasyonun en üst seviyede olması gereken yer ve bunun için oturulan zeminin sert ama rahatsız etmeyecek seviyede sert olması gerekir . Soyunma odamızı göremedim ama oval şekilde olursa herkes soyunma odasında göz göze gelir ki bu da kenetlenmeyi , takımdaşlığı artıran bir unsur olarak kullanılabilir . Tabii bütün bunlar ince detaylar .

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bürküt

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..
Allah Özgür Kereme en kısa sürede şifa versin, sevenleriyle  sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mülkübey

http://www.sporx.com/bengay-kokusundan-uzak-10-modern-soyunma-odasi-SXHBQ464987SXQ    dünya devleri soyunma odaları.  Yani bizimkinin bunlardan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum ki daha bitmemiş hali, daha formalar armalar asınca çok daha güzel olacak. Tamamen zevk meselesi yani. Tabi Milanın kini ayrı tutuyorum allah aşkına o nedir ya  :evillol:
Zevkler renkler tartışılmazmış  uzay üssü gibi bol ışıklı elektronik olanlar bana göre abartili. En cok psg yi beğendim. 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar Bursa spor maçı buluşması için gelecek olan arkadaşları sayfaya davet ediyorum
Burdan planlama yapalım.

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/bursa-spor-maci-vodafone-arena-bulusmasi/new/#new

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar son dönemlerde sürekli ikili atışma ve birbirinize karşı saygısız üslupta konuşma artmaya başladı.
Buda özellikle yeni üyeler tarafından yapılıyor. Burasını başka forumlarla karıştırmayın. Bu tip bir üslup burda
hoş karşılanmaz ve bu arkadaşların uyarısız üyelikleri silinir.

Son zamanlarda stad açılıyor diye çok fazla müdahale içinde olmamaya çalıştık ama buda bazı arkadaşların meydanın boş olduğunu düşünmesine neden oldu.
Böyle düşünmeyin sizler farkında olmuyorsunuz ama aranızdan bu nedenle gidenler oluyor.

Özellikle yeni gelen arkadaşlar birilerine laf yetiştirmeye başlamadan önce forumu tanımalarını öneririm.

Herkes buranın bir Beşiktaş forumu olduğunu ve karşısında konuştuğu insanında kendi gibi Beşiktaşa gönül vermiş
biri olduğunu unutmasın. Saygısızlığa hoşgörümüz yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Soyunma odası
Tesekkur ederim. Hayalimdeki gibi olmamış..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Siz neden beni seçtiniz bilmiyorum, son mağlubiyet sinirlerimizi bozdu herhalde ama bir kişi seçip saldırmak çok saçma.
Benim düşüncem bu diyorum. Forum birlikteliğini bozan kişi oluyoruz. Benim gibi düşünen başkaları da var. Sizi alıntılamışlar yada beni. Düzgün tartışsak olmuyor mu?

Benim yazımdan parça alıp oraya cevap verdim ben demek saçma. Arsenal fotoğrafının 6da biri boyutunda emirates yazıyor fotoğrafta. Bizde 4 tarafta vodafone logosu var. vodafone yazısının 5-6 katı Beşiktaşlı oyuncu billboard'u olsa o vodafone'lara laf etmem. Çatıya çift taraflı kocaman yazı olmasa stad çevresinde Beşiktaş olmadan konulan tabelaları anlayacam.
Ama bunların üstüne
Benim değişmesini istediğim şey ilk yazımda da ikincisinde de yazdığım ÇATI.
Çatıda bir tarafta Beşiktaş yazması gerektiğini söylüyorum. Bu vodafone'un da işine gelecek birşeydir.
"Avrupa'da" çatılarda ve de stad çevresinde reklam sayıları/boyutları küçük. Daha elegant oluyor. Emirates dedik işte adamlar Arsenal fotosunun üstüne koymuş demiş ki ben Arsenal sponsoruyum. Vodafone yazan her yerde Beşiktaş olmalı. Doğru reklamcılık budur. 2 tarafa da win-win.
2.5 yıldır stadın yanından geçiyorum haftada en az 3 gün. Vodafone billboardları birkez rahatsız etmedi. Neden çünkü hepsinde ya Beşiktaşlı bir taraftar figürü yada Beşiktaşlı futbolcu vardı. Doğru reklamcılık bu.
Siz hayır diyorsunuz, cahil-bilgisiz-ortadoğulu vs sıfatları sıralıyorsunuz. Helal olsun ne diyeyim.
Benim fikrim bu katılmıyorsanız uzatmayalım da konu kapansın. Yada özelden yazalım.
4 güne stad açılıyor şurada keyif bozmadan gidelim. Kendi düşüncemi yazdım diye bölücü-ortam bozan-pis insan diye nitelemeyin lütfen.
Birbirimizi kırmayalım böyle yazıyla belki yanlış anlaşılıyor belki maçtan dönerken motorda konuşsak bu konuyu tartışacak-gülecektik, siz hadi oradan diyecektiniz konu kapanacaktı, yazıyla olunca belki ters anladık.

hala seçilmekten falan bahsediyorsun ama sponsorumuzla ilgili çok çirkin bir üslubla yanlış bilgiler verdiğin için ve bu yazılanları bir çok kişi okuduğu için düzeltme yapıyorum.. ortadoğulu vs sıfatlarını da önce sen kullandın ve bu çirkin yakıştırmaları ben de aynen cevabımda kullandım.. şimdi bakalım neler yazmışsın:

1."Aynı vodafone forma sponsorluklarında logosuz yada renkleri değiştirilmesine ses çıkarmıyor avrupada." demişsin ama bizim formamızda da renk değişimi yapıldı.

2."Avrupada vodafone ayarı firmalar stad sponsorluklarını elegant yapıyor. Stadın 4 tarafında kocaman led vodafone arena yazıyor. Yanında kocaman o iğrenç logosu." demişsin ben de sana örnek stadlar göstermişim. En az bizdeki kadar büyük yazı ve özellikle Emirates'de bizimkinden çok daha büyük logosuyla. Şimdi de Emirates'de altında oyuncu fotoğrafı var diyorsun. Her yazı da Arsenal logosu var diyorsun ama bu da yanlış. 6 yere yazmışlar ve üçünde sadece kocaman Emirates logosu var. Ayrıca senin dikkat ettiğin ve Türk-Ortadoğu kafası dediğin şey stadın dört bir yanına kocaman led yazılar yazmak yani Beşiktaş simgesi olup olmaması değil ki ne kadar olacağını henüz bilmiyoruz.

3."Stadın üstünde eşine az rastlanır şekilde reklamları var. Çirkin tabi ki. Bari bir tarafına Beşiktaş yazsaydık. Bu işte Türk kafası. Sponsorluğu aldık her yeri vodafone bayisi gibi yapalım mantığı. Avrupada Amerikada reklamı elegant yapıyorlar. Her yere kocaman göze sokmak değil gerekirse az ve öz yapıyorlar." demişsin ama bir arkadaş sağ olsun ABD'den örnek vermiş. Stat üstlerinde sadece ve bizimkinden daha büyük sponsor logosu.

sonrasında baktın tutmuyor yine bilgileri çarpıtarak sanki sana haksızlık yapıyor, saldırıyormuşum gibi bir hava oluşturmaya çalışıyorsun.. ama böyle bir durum yok..

evet bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak haksız yere hem sponsorumuza hem de dolaylı olarak kulübümüze ortadoğu kafası gibi tabirlerle hakaret ettin.. bu tarz üsluplar kullanan kimi görürsem cevap vermeye ve bu yanlış bilginin yayılmasına engel olmaya devam edeceğim.

edit: Son olarak "Benim yazımdan parça alıp oraya cevap verdim ben demek saçma." diye söze başladıktan sonra (yani sanki yazdıklarını çarpıtıyormuşum gibi) "Birbirimizi kırmayalım böyle yazıyla belki yanlış anlaşılıyor belki maçtan dönerken motorda konuşsak bu konuyu tartışacak-gülecektik, siz hadi oradan diyecektiniz konu kapanacaktı, yazıyla olunca belki ters anladık." diye bitirmek pek olmamış.. Burada da dediğine katılmıyorum. Sen bu tarzda konuştuktan sonra yüz yüze de olsak aynı noktaya gelirdik.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 07:49:06 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı oguzhan1310

Günaydın Arena. Uyanın eve dönüyoruz :halay: :halay:.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Çevrimdışı ilbuono

Çevrimdışı ZEKI