şuana kadar yazılanları hep okuyarak takip ettim, üyeliğe gerek olmadığını düşündüm ama bu son sayfada ki yazılanları okuyunca bende kendi yorumumu buraya koymalıyım diye düşündüm. Bence bir şeyin iyi olmasını istiyorsanız onu eleştirmelisiniz, hep eleştirmelisiniz, en küçük hatayı bile eleştirmelisiniz, bazıları yazmış Türkiye seyirci ortalamasının çok üstünde filan diye, sen gidip bizim taraftarımızı akhisar taraftarı, kasımpaşa taraftarının(varsa tabi) olduğu anket ortalamasına göre stad kapasitesinin iyi olduğunu düşünüyorsan, cidden aşırı yanlı bakıyorsundur. Bu arada amatör branşları da (hemde çoğunu) takip ediyorum, basketbol da kadın basket ve erkek basket ikisi de play-off a kalamayacak, kadın basket koçu geçen oynanan BGD maçında kendisini istifaya çağıran taraftara saldırdı, sırf Fikret Ormanın akrabası diye basketbol branşımızdan sorumlumuz olan kişi hala görevinin başında hiçbir koç istifa etmiyor. Kadın Voleybol 2. lige geçen sene düşmüştü şuan 1. lige çıkmak için mücadele ediyor. Erkek Voleybol bu gidişle kümede kalma(play-out) maçlarına çıkacak. Kötü olan branşlarımızı eleştiricem, hatalı bir söz söylediğin de başkan yine eleştiricem. Sırf takım daha iyi hale gelsin diye. Bu arada az dürüst olun bu saydığım branşların, rakiplerimizin durumlarına bakın(rakip dediğim gidip seyirci ortalamasına alınan kasımpaşaya filan değil.)
Bu arada hentbol, kadın futbol, tekerlekli basketbol, kürek takımımız aldıklarını paranın kuruşuna kadar hakkeden branşlarımız sizleri de izlemeye ve destek vermeye bekleriz.