Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5208438 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet1903

En son ki yeni inonu fotosoununda membranlar sanki kirlenmis gibi degilmi

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar bu kadar yaygara yaptıgınız şeye bakın türkiyede ortalama ne durumda 2 sene sonra bu takım 20 25 bine oynayacak en fazla 30 35 olur.

bu tip ortalama işlerini geçelim
bu tff denen kurulus dediki biz yıllardır ülke geneline baktık yabancı kısıtlaması için bir istatistik bulamadık dedi yani serbestliği neden acalım diye

cnk bakıyorlar ortalamaya vurdugunda 4 yabancı bulunuyor takımlarda:)) senin dediğine bakarsakta her stad 25 bin olmalı ama aradaki 55binliklee niye orda duruyor:)) aynı 10 yabancıdan fazla olanlar gibi...  bu tip seyleri baz almamak lazım..

biz lokomotifsek ve avrupada hiçbir sampiyonada orada maç oynatamıyacaksak  taraftarın içinde burukluk olur bundan dogal hiçbirsey yok... o sebeple yok efenim 40mıs 42miş gecelim biz 50 55 olmadı diye kızalım

kızalım derken araziye yani yoksa nasıl burda o kapasite olsun sans işte bu işler en başta buranın sınırları bi çizilmiş bir daha imkanı yok değişmesinin
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 18:13:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cadavra

Beyler @raichu da sayacak o hem genç hem de gözleri kartal , onuda bekleyelim ondan sonra kesin konuşabiliriz sonuçta 40 bin koltuktan bahsediyoruz %100 1 bile yanılsak 400-500 koltuk ediyor .
aynen hem saglamasını yapmıs olursunuz eger o rakamda senınkıyle aynı cıkarsa kapasitemiz bu sezon ıcın hayırlı olsun dıebılırız yazın belkı bı calısma yaparlar belli mi olur.

Çevrimdışı ddc1979

Stadın sağı solu önü arkası sıfıra Sıfır yol iken , yapılabilecek en büyük stad en dik haliyle yapıldı... Tüm bunlar bilindiği halde 1-2 binlik kapasite olayına Kafayı takmanın ne alemi var anlamış Değilim...
Stad semtte yapıldı hala memnuniyetsizlik ....
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ozan062

bu vodafone yazısı çatıya ayrı bi hava katacak gibi  :bandit: keşke diğer tarafta da Beşiktaş JK olsa

hep soylemeye calısıyordum ama anlatamıyordum yani çnk yasamak lazımdı

bu stickerların güneş yansımasıda sahada gorunecek yani adamlar her seyiyle kendi reklamlarını yapıyorlar bir adını heryere koyuyor iki uzayda bile gorunecek kadar yazı yazıyor
ki hep soylerim stadların catısında yazı yazana cok az rastlarsınız oda bize denk geliyor,, karşıya bizim ismimiz yazılmazsa senin deidğin gibi hiç begenemiycem catıdaki bu karmasıklıgı:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ddc1979

En son ki yeni inonu fotosoununda membranlar sanki kirlenmis gibi degilmi

Stadın bu temiz görünüşü geçici.. Bazı arkadaşlar bunu atlıyor... Zamanla küfekiler de kirlenecek ama onlar bi şekilde doğal görünüm kazanacak , çok sırıtmayacak haliyle.. Ama çatı zamanla baya kirlenip renk atacak. O zaman merak ediyorum ne çare bulunacak.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Stadın bu temiz görünüşü geçici.. Bazı arkadaşlar bunu atlıyor... Zamanla küfekiler de kirlenecek ama onlar bi şekilde doğal görünüm kazanacak , çok sırıtmayacak haliyle.. Ama çatı zamanla baya kirlenip renk atacak. O zaman merak ediyorum ne çare bulunacak.
Atex mi kirlenecek :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ddc1979

Çevrimdışı vural

eski açığın üstü kapatılacakmı ?  :D

:aman:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

beyler bu atex marka mı ürün özelliği mi?

Marka Valmiera Glass, Atex de modeli oluyo heralde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Rüzgar dağcılık instagramına baktım en azından uygulamayı yapan arkadaşlar bu folyo sıvama işini ibiliyor gibi gözüküyorlar. Dağcılık eğitimi almış kişi bu işi nasıl becerecekki diye düşünüyordum. Arada ufak tefek buruşukluklar kalsada temiz iş yapıyorlar. Yanlış Görmediysem 3M marka folyo kullanıyorlar. En kaliteli malzeme yani

peki bu malzeme kaç yıl dayanacak sence? dış etkenlere (yağmur rüzgar ve en kötüsü de güneş) çok maruz kalacak. değişimi yenilenmesi zor olmayacak mı? kaldıki kenarlardan hafif hafif kalkmalar olduğunda yenilemek gerekecek. o zaman da eskisini sökmek zor olmayacak mı? @Emre.Guler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı FARUK

Tapatalk tan takip edip sorun yaşayan arkadaşlar ;
Ayarlar
Tartışma görünümünü düzenle
Yükleme davranışı
Son okunmayana atla şeçeneğini işaretleyip deneyebilirler mi
En azından hata vermiyor bu şekilde
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 18:47:14 FARUK ]

Çevrimdışı metin tan

699. sayfayı okuduktan sonra yazıyorum bunları sinirlendim. arkadaşlar stadın kapasitesi o rakamsa üzülürüz hepimiz. eleştirilirde.

ama aç kurt gibi bjk nin yanlışını bekleyen insanlar bir de yönetime sallayınca bu bana samimi gelmedi.

zaten 2-3 kişi sallıyor aralarında illaki gerçekten üzülen vardır ama kasıtlı sallıyorlar yönetime gibime geldi.

normal bir taraftar olarak s. adalı gibi bir ismin yönetime gelmesini istemem çoğu kişi istemez boşuna heveslenmesinler.
bir arakadaşda yazmış izinler yıllar önceden alındı diye ee neyi bekledik ozaman yıllardır çocuk mu kandırıyorsunuz.
iznin alındığını söyleseydin y.demirörenede boşuna uğraşmasaydı.

bjkliler neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkında 2-3 sallamayla, saçma muhalefetle olmaz bu işler

Çevrimdışı tangaz

Marka Valmiera Glass, Atex de modeli oluyo heralde :D

piyasada bazı özel elektrikli ürünler için ATEX sertifikası düzenlenir bunlar özel üretimdir. elektrik arkı sızdırmayacak şekilde tasarlanan üretilen ürünlerde bu belge olmak zorundadır. bizim brandalarla alakasını kurmaya çalışıyorum da ATEX özel bir kelime öyle modeldi markaydı kullandırtmazlar kolay kolay   :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

piyasada bazı özel elektrikli ürünler için ATEX sertifikası düzenlenir bunlar özel üretimdir. elektrik arkı sızdırmayacak şekilde tasarlanan üretilen ürünlerde bu belge olmak zorundadır. bizim brandalarla alakasını kurmaya çalışıyorum da ATEX özel bir kelime öyle modeldi markaydı kullandırtmazlar kolay kolay   :alala:

http://www.atex-membranes.com/products/atex5000 :dontknow:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Senin dediğin Atmosphères Explosibles den gelme abi. Patlayıcı yanıcı ortamlar için getirilen bir standard dediğin gibi.
Bu atex ise Architectural TEXtiles den kısaltma ikiside yanıcı değil.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı furkankaya1903

Güncel. Az önce çektim
Eski açık tarafındaki scoreboard diklenmiş 😃

Yeni Açık tarafındaki scoreboard henüz kaldırılmamış. Muhtemelen her ikisini de aynı anda kaldırırlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 19:03:23 furkankaya1903 ]

Çevrimdışı Efe

eski açığın üstü kapatılacakmı ?  :D

:aman:
eski aciga seyirci alinacak mi bufe olacak mi kapasitesi artacak mi yoksa stad bitti mi bitecek mi butmeyecek mi  :uyucam: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfunyasar

stadın kapasitesi sorun edilecek şey değil.  21 martta yapılan basın toplantısında 42903 de denildi. Bunu söyleyen Vodafone Türkiye'nin CEO'su. Başganımız ısrarla 42bini biraz geçiyoruz dedi. Umut Güner her yere koltuk sıkıştırıyor diye espri bile yaptı. Velev ki toplam kapasite 40582 oldu. Hata yapılmış, hesaplanamamış vs. Bu noktada yapılacak şey protesto değil, açıklama beklemektir. Samimi bulursun bulmazsın, ama elimizde yapacak başka bir şey yok. Hoş benim var kongre üyesiyim, elimdeki oyu kaybettin başkanım derim. O da git rüzgarlı yolda sağanak yağmura tutul o zaman der. Kazandın yine oyumu bir cümle yetti derim :D

Stad açılmasına 10 gün 23 saat 59 dk kaldı artık. ya da  264   saat veya 15.839   dakika onu da beğenmediniz    950.340 saniye.   
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 19:05:28 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı tayfunyasar

Güncel. Az önce çektim
Eski açık tarafındaki scoreboard diklenmiş 😃

Yeni Açık tarafındaki scoreboard henüz kaldırılmamış. Muhtemelen her ikisini de aynı anda kaldırırlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ledleri de yanına istiflemişler. Bu akşam en kötü yarılanır skorbord.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı betoo38

Klup açıklama yaptı bursamaçı olimpiyatta gözüküyor?
EsEs ve Antalya maclarida 1gün kala bile olimpiyat gözüküyordu. formalitedir

Çevrimdışı yash26

yanliz takimi n antreman formalarindaki gibi o kirmizi vodafone guneste sariya donusur. ayrica sponsor diyede bi tane Besiktas armasi olmamasi itanc verici. stadi kulup yapti.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI