Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476252 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

arkadaşlar taç çizgisi nerede olacak ???

Kapalıya göre düşünürsen tribün duvarından 6 metre 15 santim içeride olacak. Yani şuan ki çimin kenarından 1.5 metre içerisi.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Cimlere daldik, köseler allaha emanet oralari duzeltmediler daha  :bandit:

Çevrimdışı drmmm

Cimde mi 42 sira acaba :D :D eski aciga cim sermisler rahatladim sorun yok demek ki.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin bilmiyorum ama göz kararı bakınca insan sanki 42 sıra gibi gözüküyor.. Enteresan çatı 42  çim 42  son maç 42   :kop:  :kop:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaslar son dakika bilgisi ; eski acik tarafindaki kalede ağ olmayacakmiş , anitlar kurulu neden bizimle uğrasiyor?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Allah Fikret Orman Başkanımızdan razı olsun.Nerden nereye geldi kulüp...Kayyumamı acabalardan ? Stadı bursaylamı kayseriylemi açsaklara geldi..Süleyman Sebanın başkanlık dönemini göremeyen ben ve akranlarım için Allah Fikret Başkanı gönderdi  diye düsünüyorum

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Teyzelerin çim serdiği fotoğrafları aradım ama bulamadım, elinde olan varsa paylaşabilir mi
o yok ya göremedim öyle bi foto hiç  :D

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Artık merak etmemiz gereken son 3 konu kaldı. 1.si Şeffaf Membran. 2.si Skorbord. 3.sü ve benim en çok merak ettiğim Yedek Kulübeleri.

bende bunları merak ediyorum :)

Çevrimdışı acan07

Bursa Büyükşehir Belediyesi Piknik Ve Mesire Arena  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Scout

Günaydın arkadaşlar, yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyordum, kayıt olmak bugüne kısmetmiş :)

#BuSeneOSene
Merhaba  :hosgeldin
Pika Pika

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Gel de numaralı-eski açık araç girişinin boş yere geciktirilmesine hayıflanma...

Çevrimdışı carsi

Günaydın arkadaşlar, yaklaşık 2 senedir forumu takip ediyordum, kayıt olmak bugüne kısmetmiş :)

#BuSeneOSene
  :hosgeldiniz

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar sizce bursa maçında açılma ihtimali var mı

Çevrimdışı Sercan62

Günaydın dostlar. Stadımız bitiyor artık sonunda şu günleri de gördük ya daha ne istenir ki... :claps: :claps: Çok fazla giremedim son zamanlarda onun için sormak istediğim bişey var. Beşiktaş yazısında düzenleme olacak deniliyordu 1 hafta önce falan o durum işin bir gelişme var mı?

Yok mu bir cevap??

Çevrimdışı hic2222

arkadaşlar sizce bursa maçında açılma ihtimali var mı
Dün Trt Sporda Fırat Günayer;
9-10 nisan gibi protokol açılışı yapılacak, ilk maç ise tahminen 30 nisan gibi duyum aldım içeriden dedi
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı mehmetcan1903

forumda proje örneği paylaşıldığında saha kenarlarına dökülen betonlar 50cm eğimli ve saha zemini tribünlerin önden ilk sıradan yüksek olacağıydı ama saha ilk sıradan yüksek değil yoksa bana mı öyle geliyor :alala:

Çevrimdışı İhsan

19.03 için öngörüm:
- en fazla bir membran kalmış olur  :icool:
- çim gelmiş olur ilk yeşili görürüz
- sitede problem olmaz
- skorboard hazırlıklarını görürüz
- minimum bir büyük bitmiş olur
- senin sayısız balık ekmekten miden bulanmış olur  :D
- 4 puan farkla lider oluruz  :money:

@Efe
Mide dahil hepsi tuttu :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Skorbord montajı çim serimim tamamen bittiğinde başlar zaten en fazla 1 2 gün sürer.Bence 11 Nisan açılış.Hiç inanmazdım ama 3 haftada tamamen bitecek gibi😀👍😎
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

@Efe
Mide dahil hepsi tuttu :ebebe:

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TayfurU

düşünüyorum bursa maçında neden açılmaz diye hatırlıyorum hiç bir şey gelmiyor aklıma

Çevrimdışı Turco

Dün Trt Sporda Fırat Günayer;
9-10 nisan gibi protokol açılışı yapılacak, ilk maç ise tahminen 30 nisan gibi duyum aldım içeriden dedi

sallamış bence 30 nisanda açılacak stadyumda işler geceli gündüzlü yürümez. bu yoğun çalışma temposunun nedeni stadı 11 nisanda açmak.

Çevrimdışı ALI RIZA

Saha gittikçe küçülüyor ebatları arttırsak mı 105*68 olmasın 110*72 olsun

Çevrimdışı cadavra

Bu stadin acilisini seffaf mebranlarin durumu belirler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

bence 11 nisanda acamazlar yetismez gibi. daha ön membranlar var skoboard var kapali koltuklar var yedek kulubeleri var cimin oturmasi var....