Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486362 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalcan

maça her gidende bu korku.. e arkadaş o zaman bu küfürler neden edilir anlamak gerçekten zor..
şuurunu yitirmişlere sormak lazım küfür olayını. Başkanımız açıklasaydı şu tarihide oda rahat etseydi bizde. Antalya maçı boş tribün olmasın diye geciktirmiyodur umarım.

Çevrimdışı cadavra

Bugünün en sevindirici haberi eski aciktan geldi valla.Zaten seffaf mebranlar uzun mebranlara gore alcakta olacagi icin bunda problem olmadiysa onda hiç olmaz gerisi kolay.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ErsinA.

o zaman başka firmaya yaptırdılar .

Fiberflon diyor.  Neyse bekleyip göreceğiz artık.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

şu canlı yayın kamerasının aparatınıda kaldırın bence hala duruyor öksüz bi şekilde :D

seninle her iddaaya girerim o kamera su an acik, bizim baskan kesin evinden izliyordur stadta olmadigi zamanlar, stad bitene kadar kaldirdmaz kamerayi :bandit:

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı betoo38

onlar görebilir görmeeseler bile tahmin edebilirler :D
en kötü "hissederler" :D

yaw bu isitma borulari mekanizmasiz nasil SIKI olacak?

Çevrimdışı Efe

yeni inönüye bi meaj atın yaw kaç gündür foro koymuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

evet artık bi yeniinönü fotosu iyi gider :icool: :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

evet artık bi yeniinönü fotosu iyi gider :icool: :D
mesaj atsanıza bi kaç farklı kişiden mesaj gelince atmak zorunda hisseder kendini :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yetiş faruk güncel lazım ısıtmaları rakıplere nekadar dosedıler pardon:) sahaya nekadar dosedıler merak ettık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kivanc

mesaj attım şimdi dönerse bizimdir dönmesse zaten hiç bizim olmamıştır

Çevrimdışı Efe

yetiş faruk güncel lazım ısıtmaları rakıplere nekadar dosedıler pardon:) sahaya nekadar dosedıler merak ettık
faruk bugün pek ortalıklarda görünmedi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2016, 17:12:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence iyi @Oktay abi :) Arkamda koltuk yok, merdivene yakın. Tek sıkıntı üst tarafta @Çağrı bey var çekirdek çöpü atacam diyo :akuma:

:naughty:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

mesaj attım şimdi dönerse bizimdir dönmesse zaten hiç bizim olmamıştır

iyi atar inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni inönüye baya bi ağladım foto için bakalım :D

Çevrimdışı serti67

lan senın bır goz yasına bız albumlerce foto yakarız len sen ne aglıyosun yenı ınonuye el fenomenosun sen ya
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ddc1979

ya @bjk_mabet hangi sorunuza cevap verdi ki... halen soru soruyorsunuz. Keyfi gelirse açıklama yapar, yoksa bize burda 9 doğurtur, gider.

@bjk_mabet in ilk zamanlar epeyce bilgi paylaştığı ne kadar doğruysa , daha sonra da hiçbir bilgi paylaşmayıp görünüp Gittiği de bir o kadar doğrudur... Stad bitti ,hala bilgi ver demenin anlamı yok artık..

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı SDemirsoy

lan senın bır goz yasına bız albumlerce foto yakarız len sen ne aglıyosun yenı ınonuye el fenomenosun sen ya
abi öle ağladım değil yav acındırdım baya foto yok özledik reis nerdesin gibisinden

Çevrimdışı serti67

abi öle ağladım değil yav acındırdım baya foto yok özledik reis nerdesin gibisinden
yalakalık dıosun yanı :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

ya @bjk_mabet hangi sorunuza cevap verdi ki... halen soru soruyorsunuz. Keyfi gelirse açıklama yapar, yoksa bize burda 9 doğurtur, gider.
:ebebe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

ağam pokunu yiyim ağam kovirmisin ağam kovmirsen foto atirmisin ağam :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

ağam pokunu yiyim ağam kovirmisin ağam kovmirsen foto atirmisin ağam :lol:
bekliyoruz abi :D