Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

loca koltuklarının siyah olması ara kat gibi görünmesinin önüne geçmiş gibi .loca katı koltukları daha belirgin olsaydı daha büyük görünürdü gibi geliyor bana
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Pazartesi gününe kadar çim serimi başlayacak,büyük membran bitecek,şeffaflar belki başlar ama artık stad %97 olduu.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tugozcan

daha sarı kum niye serilsin  :bandit: :bandit:
Vallahi borulari ne kadar derine koydular bilmiyorum ama hibrit icin 20 cm kum olmali bildiğim kadariyla. Yuksekligi sağlayabilmek adina olabilir

Çevrimdışı Efe

Ne 3,5 u 4 tane bölme var .
işte file vs seriliyor ya o şekilde demiştir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vallahi borulari ne kadar derine koydular bilmiyorum ama hibrit icin 20 cm kum olmali bildiğim kadariyla. Yuksekligi sağlayabilmek adina olabilir
serme çiminde kalınlığı var o unutuluyor sonuçta hibrit çim serildikten sonra çakılacak şuanki yükseklik yeterli gibi görünüyor ben başka bi işlem uygulanacağını düşünmüyorum sıkıştırma falan yaparlar belki kumu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SERDEM

Drenaj boruları çok aşağıda kalmıyor mu? Nasıl olacak o iş?  Şöyle düşünüyorum bizim ısıtma boruları aynı zamanda soğutma görevi görebilir mi? Ne dersin

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Hibriti çakacak makinalar şunlar herhalde
FOTO:Nevzat Demir Tesislerinden
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı rubi_tobin

paran olacak loca lacaksın şu güzelliğe bak @rubi_tobin şu canlı yayın kamerasının aparatınıda kaldırın bence hala duruyor öksüz bi şekilde :D
Canlı yayın kamerası değil o belgesel kamerası
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmetx

onlar sis çalışanlarının geçici barınakları  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Canlı yayın kamerası değil o belgesel kamerası
belgesel kanalının ismi ne?

Çevrimdışı quentine83

bu stada girişteki dolaşım alanları büfeler falan yağmurda karda baya baya ıslanacak gibi görünüyor.ters yağmurda falan.yere biriken sular için falan nasıl bir önlem alındı acaba .şimdide böyle şeyler dert olmaya başladı bana .durup durup aklıma geliyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

evt onlar o iki makinayı kısa süre sonra sahada göreceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu stada girişteki dolaşım alanları büfeler falan yağmurda karda baya baya ıslanacak gibi görünüyor.ters yağmurda falan.yere biriken sular için falan nasıl bir önlem alındı acaba .şimdide böyle şeyler dert olmaya başladı bana .durup durup aklıma geliyor...
yok ıslanmaz bence o kadar çatı kirişlerine dıaş doğru bi çıkıntı yapmak yeterli olur yağmur için ama bu haliylede öyle su falan girmez içeri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

yok ıslanmaz bence o kadar çatı kirişlerine dıaş doğru bi çıkıntı yapmak yeterli olur yağmur için ama bu haliylede öyle su falan girmez içeri
Abi nasıl girmeyecek ki :alala: Rüzgarla falan yağdığı zaman dolaşım alanlarının ıslanmaması mümkün değil

Çevrimdışı mehmetcan1903

sahanın 4 bir tarafına dökülen beton zemin tribün kenarlarına doğru eğimli mi yoksa düz mü? forumda bununla ilgili bir projede eğim görmüştüm ingiltere stadyumları gibi  :alala:

Çevrimdışı Efe

Abi nasıl girmeyecek ki :alala: Rüzgarla falan yağdığı zaman dolaşım alanlarının ıslanmaması mümkün değil
kolonların enini hesaba katmıyorsunuz kolonların orası ıslanır ama içeriye girmez su zaten dolaşımm alanı kolonların eni bittikten sonra başlıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

dolaşma sende git koltuğuna otur :naughty:

Çevrimdışı Efe

sahanın 4 bir tarafına dökülen beton zemin tribün kenarlarına doğru eğimli mi yoksa düz mü? forumda bununla ilgili bir projede eğim görmüştüm ingiltere stadyumları gibi  :alala:
eğimli olmak zorunda su ordan dışarı atılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

kolonların enini hesaba katmıyorsunuz kolonların orası ıslanır ama içeriye girmez su zaten dolaşımm alanı kolonların eni bittikten sonra başlıyor
Bence büyük bölümü değil ama kolonlara yakın kısımlar ıslanır, inşallah dolaşım alanlarında yer kaplamada kullandıkları taşlar ıslandığında kaymayan özelliktedir :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

eğimli olmak zorunda su ordan dışarı atılacak

fotoğraflarda sanki düz gibi geldi abi ondan sordum teşekkür ederim  :tabe: