Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

5 ağdan birini sökmüsler numralida olani galiba o 4 bakladan birine sermek icin hazirliyorlar  bi kac saat sonra belli olur

serseler de sen de biz de kurtulsak :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Bu hafta gelmiş Almanya'dan.  Ancak hazır olarak gelmemiş anladığım kadarıyla.  Bi imalat süreci olacakmış.

24'ü montaj başlarsa bence iyi. Daha fazla gecikmesinde.

fabrikası burda nasıl Almanyadan geliyor onu anlamadım ben , daha ölçüye göre kesip biçilecek ve kenarları hazırlanacaktır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

saydam membranlar konyadaki gibi olacak aynı malzeme

Çevrimdışı Erdem Çözer

veeee sonunda son 4 baklavaya file gerilir :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Eski açık üstü kapanmayacak + şeffaf mebran olacak tartışması ve şüphesi serilen iki bölüm file ile bitmiştir.

Çevrimdışı tayfunyasar

Güncel

:halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock:

arkadaşın kol saati ne marka acaba tam seçemedim ama casio gibi duruyor :D

şu modele benzettim :D :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

ben telef olacağım galiba 9 ya da 30 nisana kadar.
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 13:42:37 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı cadavra

Bu hafta gelmiş Almanya'dan.  Ancak hazır olarak gelmemiş anladığım kadarıyla.  Bi imalat süreci olacakmış.

24'ü montaj başlarsa bence iyi. Daha fazla gecikmesinde.
Afrikadan bir muzun içinde gelmiş gibi oldu :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Ohhh bee sonunda icimiz rahatladi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aoguzd

Eski açık üstü kapanmayacak + şeffaf mebran olacak tartışması ve şüphesi serilen iki bölüm file ile bitmiştir.

eski açığın en ortasındakine ağ serilmemiş acaba membran sayısı 41 mi olacak?   :D

Çevrimdışı furkankaya1903

Allahü Ekber !!! 😄😄😄🙏🙏🙏

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı carsikartali

saydam membranlar konyadaki gibi olacak aynı malzeme

Konyada ki malzeme ilk yapıldığında krem rengi ve şeffaf görünüyordu taraftar tepki gösterdi daha sonra malzemenin gün geçtikçe beyazlayacağı söylenmişti.Malzeme aynı ise bizdede yaşanabilir aynı durum.Afallamayalım :D

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar sis'in stadımızdaki üstün performansından ve çalışma kalitesinden ötürü onlara güzel bir jest yapmak gibi bir planım var. Vodafone arena'ya bir tepsi fıstıklı baklava götürelim üstüne de yine fıstıkla flemenkce ''ilk yeşil bizden'' yazdıralım. Hem stat içinde çalışanlar için hem de yönetim için moral olabileceği düşüncesindeyim. Kişisel ileti yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Başlıca ihtiyacımız @ZEKI abinin sanırım sis çalışanları ile bağlantısı vardı onların ne zaman çalışacağını öğrenmek. Güvenlik ile ben iletişime geçmeye çalışıcam.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Cuma gunu biter bu membran serme isi  :halay: durup durup gaz veriyorlar :-) her sey iyi hos devamli takip edecek bir seyimiz var,ve yakinda bitecek,esekten dusmuse donecegiz  :D alistik bu insaat isine,bu gunlerimizi ozleriz valla  :lol:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Erçin

hala 3 bölüm açık kalabilir eski açıkta  :money: :busted_cop: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Konyada ki malzeme ilk yapıldığında krem rengi ve şeffaf görünüyordu taraftar tepki gösterdi daha sonra malzemenin gün geçtikçe beyazlayacağı söylenmişti.Malzeme aynı ise bizdede yaşanabilir aynı durum.Afallamayalım :D

güneş ışığıyla beraber beyazlıyor meshler evet ilk serildiğinde buralar çok karışacak  :D

Çevrimdışı tayfunyasar

hala 3 bölüm açık kalabilir eski açıkta  :money: :busted_cop: :evillol:
boğazdan görüntüsü estetik olmaz. en azından kapalı tarafından da bir  membranı garantiledik gibi. :evillol: :evillol:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

aynen öyle abi.Konya stadını bitti zaman  ilk gördugümde bu kadar bilgi sahibi degildim (hepiniz sagolun bu arada ) sadece dısardan goruntuye odaklı bi konyalı olarak ;Bi iside duzgun yapsalar olmaz zaten dedim saydamları gorunce :D yani acıkcası abinin dedigi gibi kirli beyaz gibi duruyor hep.Konya nın yuzeyinde kullanıldıgı icin cok dikkat cekiyor tabi bizim stadda oyle bi sıkıntı olmayacaktır renginin

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar vodafone arenanın eski oturma düzenine göre koltuk blok ve numaraları projelerini nereden bulabilirim . Kombine aldığım koltuğu bulucam da bulamıyorum şuan da.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK