Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480022 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrecakmak

Tüm ışıklar açılınca oluşacak görüntüyü hayal edemiyorum, mükemmel görünüyor.

Çevrimdışı asi_kartal

akustik konusunda sıkıntı yaşanmayacağını düşündüğüm stadyum. çünkü bu konuyla ilgili bir takım malzemelerin montajı başlatıldıktan sonra yanlış kullanıldığı fark edilip sökülüp yenileriyle değiştirilmiş. gecikmeye neden olan etmenlerden biri de bu mesela. artık heralde doğru hesaplamalar yapılmıştır.

eksisozluk den alıntıdır..

Ne kadar dogru bilmiyorum ama bu olay gerçek ise helal olsun. Bu arada mabet yaşıyor mu ya  :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

akustik konusunda sıkıntı yaşanmayacağını düşündüğüm stadyum. çünkü bu konuyla ilgili bir takım malzemelerin montajı başlatıldıktan sonra yanlış kullanıldığı fark edilip sökülüp yenileriyle değiştirilmiş. gecikmeye neden olan etmenlerden biri de bu mesela. artık heralde doğru hesaplamalar yapılmıştır.

eksisozluk den alıntıdır..

Ne kadar dogru bilmiyorum ama bu olay gerçek ise helal olsun. Bu arada mabet yaşıyor mu ya  :alala:

Hangi malzemeymiş o ve biz niye görmedik :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Akif yılmaz İnstagram
Localara dikkat siyah tek renk harika durdu bu aöı süper alt üst pikselli üst kat localar komple siyah süper
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Yarın etna bir tane ağ sersin oraya göbek atcam
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Alk kat loca koltukları da komple beyaz olur insallah daha güzel duracak ozaman bnce

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjklimert_

Işıklar açıldığında membranlar arasında boşluk olduğu görülüyor yeni açıkla numaralıya dönerken dikkat eden var mı

Çevrimdışı kivanc

Yarım saattir loca katında ki koltukları cam zannediyorum :D @efe abi söyleyince gördüm harbi çok şık olmuş böyle

Çevrimdışı Efe

Alk kat loca koltukları da komple beyaz olur insallah daha güzel duracak ozaman bnce

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onlar pikselli olacak sadece orta bölümü siyah yapıp üst kat altkat ayırdılar bence mükemmel oldu böyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Işıklar açıldığında membranlar arasında boşluk olduğu görülüyor yeni açıkla numaralıya dönerken dikkat eden var mı

Yapıştırılacak. Boşluk kalmayacak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Vodafone dijital değişim zirvesi yapmıştı bugün statla ilgili bilgilendirme de mevcut

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

Membran ların arasına ısıtmalı oluk gelecek vol.28   :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Membran ların arasına ısıtmalı oluk gelecek vol.28   :)

Niye kızıyorsun  :-* :-* :-*

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tokı Arena'da stadin yanında forma sponsorları olan Nike'in mağazası var bizdede yeni açığın arkasinda forma sponsorumuz Adidas'in mağazası olabilirim?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Hasankavraz

takımdaşlar stat içinden video paylaşıyorlar kim bilmiyorum ama bakmak istersiniz diye atıyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 00:56:41 MURAT ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone dijital değişim zirvesi yapmıştı bugün statla ilgili bilgilendirme de mevcut

Bu değil de statta olacak olan Vodafone bayiisinin renderları vardı onlar mükemmeldi

Çevrimdışı Factatum

Tokı Arena'da stadin yanında forma sponsorları olan Nike'in mağazası var bizdede yeni açığın arkasinda forma sponsorumuz Adidas'in mağazası olabilirim?

Kartal Yuvası'nda Adidas'ın tüm ürünleri de satılacak.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Son fotoğrafa bakıyorum da maketlerden daha güzel bir görüntü çıktı ortaya :)

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

1.7 metreye, 9.2 metre ekran mı? Nerede olacak o ekran @FARUK

Çevrimdışı Anıl1903

Localara dikkat siyah tek renk harika durdu bu aöı süper alt üst pikselli üst kat localar komple siyah süper
Gerçekten çok güzel olmuş.Yönetim en ince ayrıntısına kadar çok iyi hazırlanmış olduğunu gösterdi ortaya çıkan eseriyle :claps:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kartal Yuvası'nda Adidas'ın tüm ürünleri de satılacak.
tamam teşekkürler👍👍😎
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK