Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477829 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu adamlara da başlangıçta dünyanın lafı edildi yanlış hatırlamıyorsam : )))

yanlış hatırlıyorsun abi :)

Çevrimdışı cisse557

yanlış hatırlıyorsun abi :)
Yoo doğru hatırlıyor ilk başta ismini unuttuğum bir firmaya odaklanmıştık sis olduğu söyleyince tepki olmuştu baya

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yoo doğru hatırlıyor ilk başta ismini unuttuğum bir firmaya odaklanmıştık sis olduğu söyleyince tepki olmuştu baya

evet herkes desso diye endekslemişti kendini. Twitterdan bilgi almaya falan çalışıyorduk. Sonra anladık ki SIS dessoyu yanında stajyer diye çalıştırırmış  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı eagleizm

Saha zemini dediğiniz bizim için hafif bir SİS  :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı harund1k3

Sis bedavaya mi yapıyor ?
Bazen çok abartiyoruz

Ne alakasi var bedava calismakla. Adamlar aldigi paranin hakkini sonuna kadar verdi. Her halta muhalifsiniz arkadas. Ben yurtdisinda yasiyorum icimden boyle bisey gecti. ayni fikirde olan arkadaslarla iletisime gecebilirim zor bir is degil.

Çevrimdışı celiker1

Stadın arkasına sürekli bişe inşa ediyorlar bilginiz var mı? Çelik yapılar ne amaçlı?

Bir tanesinin pasolig-bilet satış noktası olduğu kesin.Diğeride büfe olabilir
Hayatta Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaşlar sahanın 4 te 1 ısıtma sistemi boruları ile döşenmiş durumda şu an kanımca.. hem bugun ısıtma çalısmanın öğleden sonra baslamasına rağmen.. yani bu hızla yarın olmasa bile Perşembe günü bu sistem döşemesi bitecek. Cuma söylendiği gibi yeşili görürüz.

Tüm borular döşendikten sonra  tekrar düzleştirme işlemi olacak mı dersiniz traktörle.. çünkü şu an zemınde gördüğümüz dalgalanmalar var.. yeşiller bu dalgalı zeminin üzerine mi serilcek yoksa tekrar düzleştirip mi serilcek?

Ne dersiniz ?
Zemin sanırım biraz sıkılaştırılacak. Öyle hatırlıyorum.

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar 2 dakikanızı ayırıp şu maili     

bilgi@bjk.com.tr     adresine atın hepiniz.. Allah rızası için..

Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetimi’nin dikkatine

Pazar günkü Fenerbahçe-Kayseri ve  Bugünkü Trabzon maçında Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım ın hakem yönetimleri göstermiştir ki , Bu ligde Fenerbahçenin kollanması ve Beşiktaş ın önüne engel olma çabaları son seviyeye gelmiştir.
Trabzon maçından galip ayrılmamıza rağmen bu çifte standartlı yönetimlere karşı ses çıkarmadığımız takdirde kalan 9 haftada başımıza gelecekleri öngörmek çok zor olmayacaktır.
Sayın başkan Fikret Ormanın bu durumu (hakem atamaları ve yönetimleri) sert bir dille eleştiren bir basın açıklaması yapması ve TFF ve MHK nezdinde yapılabilecek diğer hamleleri yapması artık hayati hale gelmiştir.
Beşiktaş taraftarları herşeyin farkındadır ve haksız ve hukuksuzluğa karşı artık sabrı kalmamıştır.

Saygılarımla

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

vodafone arenanın açılış tarihini açıklamanın tam zamanı herkesi bir araya toplamanın tam sırası inşallah antalya maçına kadar açıklama yapılmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smhkcr

Aynen

Çevrimdışı Efe

Sitede sorun mu var ?
ihsan abi 19.3 e mebran biter mi çim gelir mi sitede problem var mı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Su iki soruya yetkili agizdan gelen kesin bir cevap var mi acaba ? Kendi fikrinize gore nedir diye sormuyorum.

Benim fikrime gore de "hayir" ama bazi seylerde yanilabiliyoruz.

-En ust siraya koltuk eklenecek mi ?
-Cati kolon ve kirislerine kaplama gibi bir plan var mi ? (Kufeki kaplama yada kufeki rengi boyanacak mi diye sormuyorum)

Çevrimdışı Fikret

Bu nasıl pratik bi sistemmiş böyle. Biz serilecek sabitlenecek üstüne bi kat daha atılacak diye beklerken adamların yaptıkları işe bak.

Köstebek gibi adamlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SIS iyi çalışıyor.
adamlar dedikleri tarihte işi bitirecek.
2014 Ağustos'ta açıcaz lafıyla hızlanması umulan şirketlerden değil. :ebebe: :ebebe:

Takımda hakemlere rağmen kazanıyor.
Fener hakem desteğiyle kazanmıyor olsa şimdiye 10 puan fark olurdu ama  :s20:
Yönetim el atmalı bu işe. Hakemler yüzünden kaybetmeyelim!

Çevrimdışı tugozcan

Cimleri gorsek artik. Bu stadi lider olarak acarsak birakmayiz sampiyonlugu.

Çevrimdışı İhsan

ihsan abi 19.3 e mebran biter mi çim gelir mi sitede problem var mı :evillol:

19.03 için öngörüm:
- en fazla bir membran kalmış olur  :icool:
- çim gelmiş olur ilk yeşili görürüz
- sitede problem olmaz
- skorboard hazırlıklarını görürüz
- minimum bir büyük bitmiş olur
- senin sayısız balık ekmekten miden bulanmış olur  :D
- 4 puan farkla lider oluruz  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

yarın 2 mebran 1 ağ serilmesini bekliyorum artık bu beklentimi karşılamaları lazım sinirlerim gerilmeye başladı 19.03 te stadtayım bütün sinirimi mebrancılar yöneltmiyim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

19.03 için öngörüm:
- en fazla bir membran kalmış olur  :icool:
- çim gelmiş olur ilk yeşili görürüz
- sitede problem olmaz
- skorboard hazırlıklarını görürüz
- minimum bir büyük bitmiş olur
- senin sayısız balık ekmekten miden bulanmış olur  :D
- 4 puan farkla lider oluruz  :money:
oo 4 puan fark aralarında en can alıcısı ondan sonraki balık ekmek :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

yarın 2 mebran 1 ağ serilmesini bekliyorum artık bu beklentimi karşılamaları lazım sinirlerim gerilmeye başladı 19.03 te stadtayım bütün sinirimi mebrancılar yöneltmiyim :icool:
yarın mebranıda geçtim bir tane ağ serilmesini istiyorum sadece mebran serilmesin :money: @ETNA :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Diğer arkadaşın sitesinden Alıntıdır.
Physical Education Teacher