Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sfr03

http://www.nurus.com.tr/tr/musteriler mobilya firması bizim stadda çalısanların  yeleginin üzerinde gördüm ismini sitelerine girdim Vodafone yazıyor sadece fotograflar (kolonlar,ışıklandırmalar,yangın söndürme sistemleri vs) bizim stada benzettim.Sadece Vodafone yazmasıda mantıklı geldi Vodafone Arena yazsalar eger direk gündeme düşerdi fotolar gbi geldi bana birde siz bakarmısınız ? @Efe sen bak özellikle sen gözler iidir  :icool:

Resimdeki yerler Vodafone Plaza Maslaktan.

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 15:02:33 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Adamlar isi biliyor yaa, Bursadakini hatirliyorum, alakasi yoktu .. iki günde biter

Çevrimiçi Samet Demir

videoya bakabilirsin
Eyvallah hakkın ödenmez..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ahmetx

Videoya göre ısıtma boruları sarı kumun içine gömülü olarak uzanacak , yani 2. bir kum tabakası serilmeyecek gibi . :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

ısıtma borularini mi cekiyorlar
o islemde basladi o zaman
napıyo la bunlar direk kumun içine çekiyorlar ilginç  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

genemi troll.vodafone arenanin kendi sitesinde bile cati membrani tum tribunleri kapatacak bicimde serilecek gibi Bisey yaziyor bilmiyorsaniz emin sekilde yazmayin..
Arkadaşım asıl siz trollsünüz. Arkadaşın ikinci cümlesinde gerçeklik payı var, bunu bilmek için bir kere stadın içine girmek yeterli. Daha iki gündür yazıyorsun hemen troll damgası yerleştiriyorsun geçmişteki muhabbetleri okumadığın nasılda belli oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Videoya göre ısıtma boruları sarı kumun içine gömülü olarak uzanacak , yani 2. bir kum tabakası serilmeyecek gibi . :bandit:
zaten belliydi o kadar kum yığmalarından yeni teknoloji demek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

zaten belliydi o kadar kum yığmalarından yeni teknoloji demek :)
aynı sekıl vıdeo gormustum bole yaparlarmı dıe aklıma geldı ama ıhtımal vermemıstım aynı sekılde yapıyolar hey masallah
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı beratkaya

ısıtma boruları direk toprak altındanmı geçecek boruları göremiycez galiba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen :steamed:  :steamed:

Çevrimdışı brci

Muhteşem stad oldu gerçekten harika . İnşallah ülke de huzur ortamı sağlanır da rahat rahat maç izlemeye gidebilirz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ısıtma boruları direk toprak altındanmı geçecek boruları göremiycez galiba bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen :steamed:  :steamed:
Boruları nasıl görmeyi planlıyorsunuz çim varken? Şeffaf çim?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AngryEagle

ınsallh ama uefa fınalı felan hayalı varsa 42 bın altı oynatmıyorlar sanırım her halukarda 42 bın ve ustunu bulmamız lazım

Stadyumun "ELİT" kategoride olması yeterli.
Elit kategoriyi belirleyen kriterler; basın çalışma alanı, soyunma odaları, VIP kapasite, otopark, aydınlatma, engelli alanı, tuvaletler gibi noktaları kapsıyor.

ELİT değerlendirmesinde, kapasite alt sınırı 30bin kişi.

Following conditions are necessary to be an UEFA Elite Stadium (what was before classified as UEFA Fourth-Category Stadium):

• Stadium must be all-seated and have a minimum capacity of 30,000;
    The playing surface must either be natural turf or FIFA-licensed artificial turf;
    The playing surface dimensions must be 105 meters in length and 68 meters in width;
    The dressing rooms must seat at least 25 people;
    The substitute benches must seat at least 13 people;
    Stadiums must have CCTV both inside and outside and a ‘Security Control Room’;
    There should also be a separate ‘Doping Station’, ‘Delegate’s Room’ and ‘First Aid Room’;
    Must provide seating for at least 1500 VIPs and 200 journalists;
    There must be at least three TV studios within the Stadium;
    The floodlights must light the pitch to an luminance of at least 1400 lux
[/i]

Çevrimdışı Efe

makina döşediği için görmeyeceğiz saha çok fazla yükseltildi normalde ısıtmanın üstüne atılması gereken kumuda serip öyle çekiyorlar anladığım bu direk o kumun içine döşüyorlar ve çok hızlı olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Aylardır gece gündüz ziyaretçi olarak takip ediyordum.. YUVA bitmeden aranıza katılayım dedim. Tek rehberim BEŞİKTAŞ menfaatleridir.  :tabe:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı İhsan

ayazcan1903 sağolsun videosuz bırakmıyor , kimin kuzeniydi bu kartal ?

Artık hepimizin kuzeni  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

Copyright, adamlar rakip sirketlere borularini göstermek istemiyor  :D

Çevrimdışı ahmetx

Stad 10 numara beş yıldız oldu  :ok: (Piksel ve eski açık kısalığı hariç  :D) . Bir de maç esnasında @sallapatinin tribün kültürü  gerçekleşebilirse dünyanın en iyi futbol ortamlarından birisi olabiliriz. (zaten iyiyizde daha iyisi anlamında yazdım  :D )

Çevrimdışı Efe

Aylardır gece gündüz ziyaretçi olarak takip ediyordum.. YUVA bitmeden aranıza katılayım dedim. Tek rehberim BEŞİKTAŞ menfaatleridir.  :tabe:
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Elit kategoriyi belirleyen kriterler; basın çalışma alanı, soyunma odaları, VIP kapasite, otopark, aydınlatma, engelli alanı, tuvaletler gibi noktaları kapsıyor.

Following conditions are necessary to be an UEFA Elite Stadium (what was before classified as UEFA Fourth-Category Stadium):

The playing surface must either be natural turf or FIFA-licensed artificial turf;
    The playing surface dimensions must be 105 meters in length and 68 meters in width;
    There should also be a separate ‘Doping Station’, ‘Delegate’s Room’ and ‘First Aid Room’;
[/i]
tesekkurler bılgı ıcın keske kapasıtede olsaydı icinde bu sayede 42 bın ustu garantılerdık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı GörkemGörkem

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 15:15:03 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı vural

Benim tahminimde oydu,kum çok yükseldi zaten, belliydi böyle bir şey çıkacağı.

Beşiktaşın hastasıyız  SİS'in manyağıyız.  :psss:

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaa borulara kanal yapmadan makina ile mi çekiyorlar nasıl uygulama bu :D

Çevrimdışı ahmetx

[/i]

UEFA ve FİFA turnuvalarında yarı final maçları için 40 bin taraftar koltuğu olması lazım diye bir yerlerde okumuştum ama hatırlamıyorum .