Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

@Efe eski acigin ustu seffaf membran oluyormus seffaf membranlari bekliyorlarmis 19 martta snein gelmeni bekliyorlarmis  :ok:
Bu bilgi doğru mu ? @ZEKI hocam
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

@Efe eski acigin ustu seffaf membran oluyormus seffaf membranlari bekliyorlarmis 19 martta snein gelmeni bekliyorlarmis  :ok:

Saka mi bu ?

Çevrimdışı ZEKI

Bu bilgi doğru mu ? @ZEKI hocam
@ahmetx hocam kaynak sensin  :)
saka bir yana mis muşlu konustum farkindaysaniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ahmetx kendi yalanına inanmaya başladı  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

camlar ? :D
Koltuklari vidaliyorlar artik yalniz baya oynamalar var Yeni acik kosede de sokmusler vaya koltuk kapasite artiyor :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı betoo38

yetkililere sesleniyorum :D bi adet tesekkür button'u lazim, her yazinin altina

Çevrimdışı ZEKI

@ahmetx kendi yalanına inanmaya başladı  :evillol: :evillol:
  :biggrinking:
bu eski acık bize stad bitene kadar kalp krizi geçirtecek
cati kolonu takilmadi
cati bileziginin parcalair konulmadi
membranlar orda tıkandi kaldi

allahtan semerlerde sikinti yasatmadi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Düz membranı kaplayıp geçerler oralara da
Mantıken şeffaf olmasının ne anlamı var ki?
Hiç kaplanmayacak olsa neyse

Çevrimdışı ahmetx

sen olunca bir yerlerden yine haber geldi şey ettiydim. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Düz membranı kaplayıp geçerler oralara da
Mantıken şeffaf olmasının ne anlamı var ki?
Hiç kaplanmayacak olsa neyse

1.boğazdan mat beyaz görünüm istenmiyor olabilir
2.Güney cephe olduğu için çimlerin daha fazla gün ışığı alması isteniyor olabilir.

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Besinci ayda geliyorum, beklesinler beni  :D
Sen artik baya baya Beşiktaşlı olmuşsun :naughty:

Çevrimdışı ahmetx

ayazcan1903 sağolsun videosuz bırakmıyor , kimin kuzeniydi bu kartal ?

Çevrimdışı yigitcan1903

1.boğazdan mat beyaz görünüm istenmiyor olabilir
2.Güney cephe olduğu için çimlerin daha fazla gün ışığı alması isteniyor olabilir.
İkisi de özellikle birincisi çok zorlama bence
Yukardan bakmadıktan sonra,helikopterden falan membranın boğazdan ayrımı pek yapılamaz şeffaftı mattı diye
Işık konusu için de kenarlardaki şeffaf alan yeterli bence 

Çevrimdışı kutalmis.pinar

fotolara bakacak olursak membran arası izolasyon sağlanmazsa baya bir kişi ıslanacak maç sırası. ayrıca stada yakın ön sıralar da ufak bir rüzgarda yağmurdan hayli etkilenecek.
genemi troll.vodafone arenanin kendi sitesinde bile cati membrani tum tribunleri kapatacak bicimde serilecek gibi Bisey yaziyor bilmiyorsaniz emin sekilde yazmayin..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ZEKI

sen olunca bir yerlerden yine haber geldi şey ettiydim. :D
beyaz inci olacak dediklerinden beri sormuyorum bile, soracam gene bir sey diyecekler diye sormuyorum valla

Çevrimdışı ahmetx

Isıtma boruları döşenmeye başlıyor  :bandit:

Çevrimdışı martin40

Sen artik baya baya Beşiktaşlı olmuşsun :naughty:

Hep sizin yüzünüzden  :iblush:  renklerim kayip oluyo  :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Where is the photo ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Deadam

aha beyaz borular döeşnmeye başlanmış bu sıstemle 3 güne biter
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ZEKI

ayazcan1903 sağolsun videosuz bırakmıyor , kimin kuzeniydi bu kartal ?

ısıtma borularini mi cekiyorlar
o islemde basladi o zaman

Çevrimdışı martin40

Fotosuz inanmiyoruz artik  :boxin:  :D

EDIT : Ahan vidyo varmisya laa  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

Where is the photo ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

videoya bakabilirsin