Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484089 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

Foto isteyenlere gelsin :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Futbolcuların ısınacakları yerler eğimli mi olacak arkadaşlar?

Çevrimdışı brci

Çok teşekkür ederim arkadaşım fecii aydınlandım bu konu hakkında :d :d

rica ederim arkadaşım her zaman  :icool:

Çevrimdışı tangaz

o kısıma reklam panoları vs ler gelecek ve büyük ihtimalle sentetik çim serilecek oraya o yüzden beton olması daha iyi olacak gibi..

ben betonda ısınmam diyecek RVP  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı İhsan

paralel demeyeydin iyiydi bir de şimdi o kelimden mütevellit durdurma yemeyelim

SIS'e yazıklar olsun

Dünya'nın parasını verdik boruları bile parallel yapamamışlar :steamed:

Pardon: Düzeltiyorum:
SIS'e yazıklar olsun.

Sonsuzda kesişmesi beklenen iki doğruya göre boruları yerleştirememişler.
Tahminen Üsküdar ev Ortaköy'de kesişecek şekilde olmuş.
 :ebebe: :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Son fotografa gore Kapalidaki koruma camlari bitmis gibi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

beton mantıklı değil zaten ilerde olası arızi durumlara müdahale edebilmek beton olsaydı ciddi sıkıntılı olurdu.

(yeni tasarımlarını bekliyorum beklentim bu sefer bira değil 70'lik tarzı bir şey  :D )

Jager vereyim abime @tangaz :)

Çevrimdışı turklucky

Saha kenarlarına eğim yapılmış anladığım kadarıyla... Acaba bu eğimin sebebi nedir? Veya ne işe yarıyor?

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yldrmaydn

tribün arkası camları standart mı olacak? yani standart paneller basamaklara dizilerek kat kat bir iniş mi olacak? oralardaki camları özel ürettirip basamaklı alçalma değil de daha kavisli bir dönüş şık durabilir bence.

umarım anlatabildim :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı turklucky

Isıtma boruları şu beyaz şeyler herhalde

Çevrimdışı Emre.Guler

Isıtma boruları şu beyaz şeyler herhalde

Evet ve sanki onları sermek çok zaman almayacak gibi rulo halindeler baksana tut bir ucundan sahanın diğer ucuna kadar çek kalanı kes diğer tarafa geç devam

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı martin40

Evet ve sanki onları sermek çok zaman almayacak gibi rulo halindeler baksana tut bir ucundan sahanın diğer ucuna kadar çek kalanı kes diğer tarafa geç devam

Gidelim yardim edelim, bu aksam bitirelim su isi

Çevrimdışı trojan

Levent tuzemen bu statta fb ve gs'nin hakkı var diyor😃😃

Turgay demir de çim 3 maç için geliyor, sonra kaldırıp hibrit yapacaklar diyor😃😃

Çevrimdışı turklucky

Aynen ip gibi bir şey daha önce bununla ilgili bir video yayınlanmıştı. Dediğin gibi ip şeklinde seriyorlar çok zaman almaz bu işlem ve üzerine kumu dökerler hemen.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hiç ayrım yapmadan vericez ikisine de hak ettiklerini
Sabırlı olsunlar

Çevrimdışı turklucky

Hiç ayrım yapmadan vericez ikisine de hak ettiklerini
Sabırlı olsunlar
Ahahah... Efsane cevap olmuş şu galatasaray artıklarına... Elbette hak ettiklerini alacaklar :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Gidelim yardim edelim, bu aksam bitirelim su isi

Ya benim oraya gitmem yarım saatte sen nasıl geleceksin Strasbourg'tan :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Onların bu stadta alabilecekleri tek hak çatı kolonlarıdır 42 tane 21 21 paylaşsınlar

Çevrimdışı Anıl1903

Merdivene yapılan sarı şeritler karşıdan bakılınca göze batmıyor...

Çevrimdışı baro19

ysariusta

• Ziyaretçi

Turgay demir de çim 3 maç için geliyor, sonra kaldırıp hibrit yapacaklar diyor😃😃
O zaman bizim de puskevut stadında tokı arenada hakkımız var. Gerçi tokı arenada tüyü bitmemiş yetimin de hakkı var ya.  Neden maçları oynamak için izin vermemişler. Tarihte yerleri elbette yerleri vardır. Ama Inönü stadında basketbol maçı bile oynanmış. Anadolu Efes in de mi hakkı olacak. Yav bırakın şu boş atıp dolu tutmaya çalışan adamları. Hadisinler ordan.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Açılış tarihinin açıklanmama sebebi benim tahminime göre şu ;

SIS, çimi 9 Nisan'a yetiştiririm dediği için başkanda diğer işlerin bitirilmesi için firmalara baskı yapıyor fakat firmalarda 9 Nisan'a kesin yetiştiririz diyemedikleri için hala 9-30 Nisan tarihleri arasında gidip geliniyor.

Tabi nedense bana 9 Nisan'da ilk maçı oynarız gibi geliyor ama tarihin açıklanmama sebebi bence bu. Nisan'ın ilk günleri herşey netleşir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Ya benim oraya gitmem yarım saatte sen nasıl geleceksin Strasbourg'tan :)

ne şanslı adamsın mabede yarım saat mesafedesin.

bu arada kalorifer borusu ile aynı yapılacak işlem siyah kalın boru muhtemelen 4-6" çapındadır ana kollektör görevi görecektir resime dikkatli bakınca sanki 20-30 cm aralıklarla minik çıkıntıları görebiliyorum onlarda bu beyaz boruların (3/4"-1") bağlanacağı branşmanlar olsa gerek. hortumları yere boylu boyunca uzat karşıda kes karşıdaki kollektöre bağla bitir hepsi bu.