Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484147 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

benimki olabilir mi ?  :bandit:

Burasi tam benim izleyecegim yer. Cok bomba gozukuyor bu haliyle  :ebebe:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

:halay: :claps:

hükümete yakın bunlar dolayısıyla sembolik acılısta devlet abiler var dolayısıyla onların geleceği tarihi onlardan iyi kimse bilemez. dogru tarihtir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İhsan

sanırım devlet erkanından haber bekleniyor program nasıl olur bilmem

Düne kadar:
Siyasilerle açılış 5 Nisan
İlk Maç 9 Nisan dı

İlk maç 30.Nisan'a kaymak üzere

Siyasilerle açılış gündemin aciliyetinden dolayı değişirmi göreceğiz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

hükümete yakın bunlar dolayısıyla sembolik acılısta devlet abiler var dolayısıyla onların geleceği tarihi onlardan iyi kimse bilemez. dogru tarihtir
salı günüde çimler geliyordu sözde bişey bildikleri yok atıyor hepsi tarihlerin hiç biri netleşmedi 19.03 e çimin geleceği bile meçhul sonuçta yurt dışından geliyor bir çok problem çıkabilir pazartesiye kalabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Deadam

taze @AdemG ye teşekkür ederiz.

@Necmi dünün resimleri bunlar sahada kum serme çalışmaları tamamlanmış kenarlara beton dökülüyor. sıkıştırma yapılıyor.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Düne kadar:
İlk Maç 9 Nisan dı

ilk maç 30 nisan olur abi bence başka bi tarihin oluru kalmadı artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okkybjk

Çevrimdışı İhsan

@Necmi dünün resimleri bunlar sahada kum serme çalışmaları tamamlanmış kenarlara beton dökülüyor. sıkıştırma yapılıyor.

yada boruların üzerine gelecek taze kum geldi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

salı günüde çimler geliyordu sözde bişey bildikleri yok atıyor hepsi tarihlerin hiç biri netleşmedi 19.03 e çimin geleceği bile meçhul sonuçta yurt dışından geliyor bir çok problem çıkabilir pazartesiye kalabilir

gerçi yukarda denmiş oyuncular gelicek diye yani devletten birileri olmucaktır o zaman bu haber tırt haline dönüşüyor:)

dediğin gibide zaten biton sey var ve kudelde çim üzerinden gideceği  için mantıksız gibi görünüyor ama bellide olmaz :)

Çevrimdışı Deadam

yada boruların üzerine gelecek taze kum geldi

önce borular döşenmeli onun için bence sonra kum gelir kısım kısım yaparlar mı bilmiyorum.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serti67

ya gercekten bu yapının 42 bın altında taraftar koltugu yapılacagı soylentısı  bıle benı uzuyo doldururz dolduramayız orası ayrı bır konu ama tabı son resmı hesap bılgısı duzenleme yapılıyor seklındedı kombıne durduruldu felan ınsallah artar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Düne kadar:
İlk Maç 9 Nisan dı

İyi ki son 25 yazdım sabah
Neyse hayırlısı diyelim

Çevrimiçi Necmi

Besinci ayda geliyorum, beklesinler beni  :D
maça denk getir gelişini osmanlı maçı seni içeri sokalım @martin40
çok emeğin var. karşılığını görmen lazım sana birde Beşiktaş forması aldıkmı tamamdır :ok:

Çevrimdışı ozan062

ya gercekten bu yapının 42 bın altında taraftar koltugu yapılacagı soylentısı  bıle benı uzuyo doldururz dolduramayız orası ayrı bır konu ama tabı son resmı hesap bılgısı duzenleme yapılıyor seklındedı kombıne durduruldu felan ınsallah artar

en kötü 5-10 seneye koltuksuz tribünler vs geri döner nasılsa avrupadan 20yıl sonra buraya geliyor bu özellikler yani dortmunddan bahsediyorum bu gibi seylerle zamanla kapasite artar nasıl inönü 40 küsürlerden 30lara zamanla düştüyse bizimkkide artacaktır

Çevrimdışı İhsan

önce borular döşenmeli onun için bence sonra kum gelir kısım kısım yaparlar mı bilmiyorum.

Evet haklısın Dünden bu foto
fıskıyeler de çalışıyor zaten.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

resimler  öğleden önce çekildi taze dediysek o kadarda taze değil :bandit:
ne bileyim @FARUK  daha tazesini atacak ofisde değildim anca gelip attım resimleri
idare edin işte  :D

Çevrimdışı gorilla

Arkadaşlar stadda üstten ısıtma olacak mı biliyormusunuz?

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar stadda üstten ısıtma olacak mı biliyormusunuz?
Loca vip hariç hayır

Çevrimdışı zafkan

Merhaba arkadaşlar,

Kaçırmış olabilirim belki ama şeffaf membranlar stada geldi mi? Gelmediyse ne zaman gelir?

Teşekkürler.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı gorilla

Loca vip hariç hayır
Bütün tribünlerde olmalıydı bence. Sonradan eklenir umarım.
Teşekkürler cevap için.

Çevrimdışı Kartal39

Merhaba arkadaşlar,

Kaçırmış olabilirim belki ama şeffaf membranlar stada geldi mi? Gelmediyse ne zaman gelir?

Teşekkürler.

Şu ana kadar bu konuda hiç bilgi gelmedi herhalde.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

http://www.nurus.com.tr/tr/musteriler mobilya firması bizim stadda çalısanların  yeleginin üzerinde gördüm ismini sitelerine girdim Vodafone yazıyor sadece fotograflar (kolonlar,ışıklandırmalar,yangın söndürme sistemleri vs) bizim stada benzettim.Sadece Vodafone yazmasıda mantıklı geldi Vodafone Arena yazsalar eger direk gündeme düşerdi fotolar gbi geldi bana birde siz bakarmısınız ? @Efe sen bak özellikle sen gözler iidir  :icool: