Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Kulüp Antalyaspor maçı için Olimpiyatta oynanacak dedi, tahminim bugünkü maçtan sonra yarın açıklama yapılır '' son deplasmanda Olimpiyatta kapatırken yerini al '' şeklinde bir kampanyayla Olimpiyat son olarak fullensin kampanyası başlatılır . Ordan gelecek 5 m lira hesaplanılır . 09/04/2016 da bu maçtan sonraki ilk kendi evimizdeki maç Bursaspor ile açılır .

Bu yüzden Antalya maçı Olimpiyatta diye düşünüyorum .

Çevrimdışı murat

Türkiyede bir stadla kıyaslama yapmak yersiz.kapasite hariç her alanda üstün bir stad.konum ,malzeme kalitesi,tenoloji,estetik ama en önemlisi içinde beşiktaş taraftarının olacak olması.dün değerlendirme yapanlar 5 üzerinden yapmıştı.5 üzerinden yapılan değerlendirmeçok yetersiz kalır.stadın şu anki düzeyi 100 üzerinden değerlendirirsem 75 veririm.ufak dokunuşlarla 90 a kadar yolu var.nedir onlar derseniz stad dışına bir kartal heykeli stadın çatısına bir arma,korkululukların siyaha boyanması
Stadın dış peyzajının gri renkten olabildiğince uzak hale getirilmesi,en üst sıraya beklediğim gibi koltukların takılması diye sayabilirim.koltuk tasarımını beğenmiyenler olabilir benimde takıldığım alt katlar güzel oldu ama üst katlar karıştı biraz.üst katın yukarı kadar piksel olması güzel oldu sorun üst katın altına goğru beyaz çok arttırıldı.bol siyahın içinde az beyaz kullanılsaydı daha güzel olacaktı.

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaşlar günaydın, dün gece bir kanalda spor programında Turgay Demir çok emin bir şekilde defalarca şunları söyledi;"Başkan'la görüştüm açılış Bursa maçı çim ise serme olacak ve 3 maç idare edecek bir çim geliyor.sezon sonu sıfırdan hibrit çim yapılacak."
Bunları rahat 20 defa söyledi.bizim forumda ise çok farklı yorumlar var çim konusunda özellikle hangisi doğrudur?

Bende izledim . Yanlış biliyor. Hatta hibrit olmayacak dedi. 3 maçlığına yapılıp sökülecek sonra seneye hibrit yapılacak dedi. Buda konuya ne kadar uzak olduğunu yada başkandan duymuşsa , başkanda geçiştirdiyse yanlış bilgi sahbi olduğunu gösteriyor. Ayrıca turgay demir benim en sevdiğim Beşiktaş lı yazardır. Beşiktaş ı savunan tek yazardır

ysariusta

• Ziyaretçi

Bende izledim . Yanlış biliyor. Hatta hibrit olmayacak dedi. 3 maçlığına yapılıp sökülecek sonra seneye hibrit yapılacak dedi. Buda konuya ne kadar uzak olduğunu yada başkandan duymuşsa , başkanda geçiştirdiyse yanlış bilgi sahbi olduğunu gösteriyor. Ayrıca turgay demir benim en sevdiğim Beşiktaş lı yazardır. Beşiktaş ı savunan tek yazardır
Geçen sene Atiba Veli ikilisine "ben onlara vatiba diyorum" gibi çocukça şeyler yazan bir amca. Bu sene bi komplo teorisi ile prim yaptı işte. Başkan ona ne anlatacak. Gitsin malum siteye yazsın diye mi.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi bu konuştuklarınızı duymasın  :D

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-cim-calismalarinda-son-durum-33216.html
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Takımın sahaya çıkış müziği olarak Inglourious Basterds filminin finalindeki Ennio Morricone yapımı Rabbia E Tarantella isimli soundtracki hayal ettim hep.

Takım çıkış tünelinde çıkmaya hazırlanırken müzik başlayacak, tribünler takımın çıkmaya hazırlandığını anlayıp coşmaya başlayacak, müzik tünele de verilecek, takım sahaya çıkacak, sonrası bayram  :halay:  :super: :halay:

Çevrimdışı ahmet türken

Suna bir aciklik getirmek gerekir diye dusunuyorum. Birkac madde seklinde siralayalim; tamamen fikir beyan etme durumudur su anda yazilacaklar. Sahsi goruslerimdir.

- Inonu Stadini iyi bilenler icin bu stad su anki haliyle bile ben ve benim gibiler icin "sato" hissi uyandiriyor. Kotulemek degil elbette. Inonu'nun hatiralari bir baskaydi. Fakat su anda o hatiralarin yerine yapilmasi bile bir arti degerdir.

- Gormemis bir insan degilim keza degiliz. Yani, ilk defa yeni bir stad gormuyoruz. Fakat bu yapilan stadyum digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir stadyum. Bir defa parayi verenin dudugunu caldigi bir stadyum olmasindan dolayi stadyum en iyi malzemelerle yapiliyor. Hele birde bunu yapan kisi baskaninizsa, insaatci ise, duzgun ve ne yaptigini bilen bir kisi ise ortaya sekilde de goruldugu gibi digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir eser ortaya cikiyor. Tum derdimiz pikseldi cikis tunelleriydi olsun.

- Ulkemizde kluplerin maddi kriterler nedeniyle transfer yasaginin ve Avrupa'ya gidememelerinin esiginde olmalarini bir baz sayarsak, stadyum yapmak zor istir. "Kentsel donusum" diye pazarlanan fakat aslinda "Rantsal donusum" olan kisileri zengin etme surecinin nasil isledigine bakmak icin ezeli rakibimiz Galatasaray'in gecirdigi surec yeterli ve aci bir ornektir. Kluplerin ellerindeki arazi ellerinden aliniyor, "Size yeni bir stadyum yapalim" deniyor, ve sehir disina tamamen "Yaptik oldu" mantigiyla dikilen bir tasyapi "Alin size stadyum" denilerek agizlar kapatilmaya calisiliyor. Acilislarinda edilen rencide edici kelimeler ve kapatilmayan tavanlar yapilmayan yollar gibi negatif unsurlar da size bonus olarak donuyor. Sonuc olarak sehir disinda bir stadiniz oluyor. Ne estetigi olan ne ruhu olan ne de istediginiz gibi bir stadyumu olan bir klubun taraftari oluyorsunuz. Ki Galatasaray Avrupa'da ve ulkemizde elde ettigi basarilarla gelir olarak herkesten onde olmasi gerekirken, bugun paha bicilemeyen bir araziyi birakip Seyrantepe gibi bir otoban kenarini kabullenmek zorunda kaldi. Bugun Mecidiyekoy'deki o araziyi almaya para yetmez. En kisa ornek olarak Zorlu Holding'in Levent'teki avm'si ve otelini diktigi araziye odedigi paraya bakmak yeterlidir: 800 milyon dolar. Bizim bir stadyumu 110-120 milyon dolar civarina malettigimiz dusunulurse GS'nin nasil da kaziklandigi ortaya cikacaktir.

- Kendi stadinizi yapmaya kalkismak buyuk istir ve cesaret isidir. Goreve geldiginizde 400'e yakin haciz dosyasi masanizda dururken, klubunuz Avrupa'ya gitmekten men edilmisken, baskani oldugunuz camianin taraftari muhalif tavirlari nedeniyle elinizin mahkum oldugu hukumet yetkililerine karsi sizi zor durumda birakmisken (ki kendim her turlu muhalif biri olarak) tum gelirleriniz temlik altindayken boyle bir icraata kalkismak kendine guvenme isidir, cesaret isidir. Hele hele o stadyum bitiyorsa, ve bir inci gibi ortaya cikiyorsa, bu; o camianin ne kadar buyuk oldugunun en buyuk ispatidir. Dolayisiyla boyle bir klubun camiasi bu tur zorluklar icinde ortaya cikan bu eseriyle, stadi olmadan sampiyonluga kosan takimiyla, kendisine kapilarini kapatan komsularina minnet etmeyen baskaniyla yonetimiyle gurur duymalidir. Tum bu gerceklerin icinde goze batan ufak tefek aksakliklara karsi "Kandirdilar, cirkin olmus, kotu olmus" demek haksizliktir, onur kiricidir. Herseyden ote ayiptir.

Besiktas cok buyuk bir camia. Bize lazim olan bu buyuk ve duzgun camiayi yonlendirecek ve yonetecek duzgun ve isi bilen bir insan ihtiyaciydi. Insallah daha uzun yillar bu klubun basinda olurlar. Keyfini cikaralim.
bende aynen senin gibi kişisel görüşümü aktarmak istiyorum. Çoğu görüşüne katılıyorum fakat kentsel dönüşüm ya da rantsal dönüşüm dediğin konunun kulüplerle bir alakası olmadığını düşünüyorum. Oradan rant sağlaması için devletin , kulübün kendi sahibi olduğu bir araziye çöreklenmesi gerekir. Oysa mevcuttaki stadların hiç biri kendi malları diil. Herkes kiracı konumunda. O yüzden stadlarını terkedip şehir dışına çıkmaları kulüplerin kendi tercihi. Kİmse onlara çıkın burdan demiyor ki. Artık stadlar eskidiği ve çağımız modernizasyonundan çok uzak olduğu için bunu kulüpler istiyor. Gidip biz bu stadı kendimiz yıkıp yapacağız derse kimsenin buna karşı çıktığı yok . Bknz Beşiktaş.Kabul etsek bizde zeytinburnunda cebimiden kuruş çıkmadan stad sahibi olabilirdik.Fenerbahçede aynısını yaptı. Kendi stadını kendi yaptı ve hala papazın çayırında top koşturuyorlar ve yıllardır nimetlerinden faydalanıyorlar.  Fakat komidinlik gs, bursa , ts sivas antep vs gibi kulüpler kolay olanı tercih edip beleş mezar misali ,cebimden para çıkmadan yeni bir stada geçmeyi tercih ettiler. O yüzden stadın modernliğine kalitesine konumuna çok bakmadılar. Beleş sirke baldan tatlıdır. Çünkü o stadları yapacak göz onlarda yok. E devlette tamam kardeşim ben sana stadını yapayım geç şurda oyna, zaten benim olan bir yeride daha karlı bir hale getireyim der. Ben kendimden pay biçiyorum . İstanbulun kıymetli bir yerinde eski bir evim olsa kira getiriside az olsa, kiracımda evi yaptırmamı fakat aynı şartlarda oturmayı teklif etse benden alacağı cevabı buraya yazsam herhalde moderatöre gider konu. Hee kiracımı çok seviyorsam tamam sanada kıyamıyorum geç şu varoş beldedeki istediğin standartlarda olmasada nispeten daha iyi yerde otur  bende burayı raicine  göre  değerlendireyim derim. Yani parayı veren düdüğü çalar

Çevrimdışı Fatih

Ts'ye yine calim atmislar  :lol: Akyazi projesine hastane dahil etmisler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türken

@Necmi abi bu konuştuklarınızı duymasın  :D

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-cim-calismalarinda-son-durum-33216.html
neden duymaması gerektiğini anlamadım. KOnu hakkında bilgi sahibi olmayan ben diilimki  :)
Geçen sene Atiba Veli ikilisine "ben onlara vatiba diyorum" gibi çocukça şeyler yazan bir amca. Bu sene bi komplo teorisi ile prim yaptı işte. Başkan ona ne anlatacak. Gitsin malum siteye yazsın diye mi.
yunus nereye yazarsa yazsın. Yanlış yada doğru adam ne zaman baksam Beşiktaş için kavga ediyor. Diğerleri gibi kimin eşşeğine binerse onun türküsünü söylemiyor. Diğer renklilerin kalemleri göz göre göre yanlışı haksızlığı bile renkleri için savunuyor. Maalesef medyada bizim böyle kalemimiz yok. Bizim medyanın yazarlarını dürüstlük abidesi zannedersin. doğrucu davutlar

Çevrimdışı ahmetx

neden duymaması gerektiğini anlamadım. KOnu hakkında bilgi sahibi olmayan ben diilimki  :)yunus nereye yazarsa yazsın. Yanlış yada doğru adam ne zaman baksam Beşiktaş için kavga ediyor. Diğerleri gibi kimin eşşeğine binerse onun türküsünü söylemiyor. Diğer renklilerin kalemleri göz göre göre yanlışı haksızlığı bile renkleri için savunuyor. Maalesef medyada bizim böyle kalemimiz yok. Bizim medyanın yazarlarını dürüstlük abidesi zannedersin. doğrucu davutlar
ooo ben yanlış anlamışım @ahmet türken  :iblush:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar sarı kum bitmek üzereymiş

SyhByz ‏@yetenseba  6 dk.6 dakika önce
vodafone arena'da sarı kum serimi sona ermek üzere. (kaynak: foursquare)

Çevrimdışı ahmet türken

günaydınlar sarı kum bitmek üzereymiş

SyhByz ‏@yetenseba  6 dk.6 dakika önce
vodafone arena'da sarı kum serimi sona ermek üzere. (kaynak: foursquare)
dur samet sarı kum deme. Bizim stadda sarının ne işi var deyip atlamasınlar üstüne

Çevrimdışı SDemirsoy

dur samet sarı kum deme. Bizim stadda sarının ne işi var deyip atlamasınlar üstüne
:D :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı demir_kArtAl

Ben artık staddan uzaklaştım kendimi bittiğine inandırdım :D
Artık kafamda şampiyonluk var. 3. sezon dile kolay az çile çekmedik.
anlatsak kimse inanmaz.geçen seneki gs maçı yağmur altında donumuza kadar ıslandık
resmen yağmura teslim olmuştuk bir süre sonra yağdığını bile unuttum :D
ama en kötü yağmurun yağdığı maç tripoli maçıydı. doğuya almışlardı bizi ama zaten gidene kadar
sırılsıklam ıslanmıştık. ama en kötü ilk seneydi her maç hava şartları kötüydü.
Birde ilk sene grup yoktu sonra grupla birlikte eğlenceli oldu. Ben her maçdan büyük zevk aldım.
olimpiyat bende kötü anı olarak kalmayacak.

hakikatten o gs maçı donuma kadar su geçmişti, üstelik üzerimde su geçirmez mont vardı. Ama en güzeli liverpool maçıydı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ers1903

Bir tane membran serilmis ,6 adet kalmis yagmur basladi etkilemezse iki adet daha serim olur..

Çevrimdışı SDemirsoy

Bir tane membran serilmis ,6 adet kalmis yagmur basladi etkilemezse iki adet daha serim olur..
abi foto var mı  :photo:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı furkankaya1903

Foto gelsin foto, foto gelsin foto 👏👏👏

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serdart

dün akşam iş çıkışı eve giderken geçtim kapalının arkasından. gerçekten akşam bi başka görünüyor küfeki kolonlara vuran ışık v.s. çok güzel. tarihi bi yapı gibi olmuş. stadımız gerçekten çok güzel oluyor. tek sorun çatı kolonları arasındaki boşluk biraz fazla yüksek. oraya da inşallah şu yukarıda bahsedilen halat led'lerden koyulur.

ek olarak numaralı arkasındaki küfeki işleri bitmemiş.

Çevrimdışı ers1903

abi foto var mı  :photo:

Malesef aracla gectim ,kapali cevre duzenlemesi iyi gidiyor komple beton atmislar kocaman alan olmus ..

Çevrimdışı SDemirsoy