başkan resmi bi açıklama yapmadı yada resmi sitede de bi açıklama olmadı habercilerle konuşması sırasında söylediği söylendi sonrada ertelendiği söylendi ben resmi açıklamaya bakarım var mı yok resmi siteden o duyuru gelmedikçede hiç bişeye inanmıyorum kim söylerse söylesin çim 9 una hazır olabilir teslimde edilebilir ama maç oynanabilmesi için bence bekklenmesi gerek 10 günlük çimin üstünde top oynamak bence sıkıntı verir bunu çok iyi tartmaları gerek en makulu bıraksınlar biraz otursun çim yerine ne kadar hibritte olsa problemli bir maç bizi sıkıntılı duruma düşürür ve dalga konusu olur acele etmemeleri gerek tam emin olmadan sahaya çıkılmamalı 
Yahu yapma Allah askina.

tamam baskani severim sayarim her zaman da arkasinda olmusumdur sahsen ama su tarih konusunda artik kizmaya basladim.
Divan kurulunda haftaya aciklayacagiz ne zaman acilacagini dedi. Bundan daha resmi bir besiktas kurumu kurulu toplantisi vs. Var mi

divan kurulunun kursusunde dedi bunu. Gazetecilere demedi. Divana dedi. Ya tamamen susacak toplanti tarihini resmi sitemizden aciklayacagiz diyecek sabredin az kaldi diyecek yada haftaya diyorsa o hafta yapacak toplantiyi.
Cim konusunda katiliyorum ama. 30 nisan en mantikli tercih olur bencede. Acilis macinda olasi bir cim problemi prestij acisindan da oyun acisindanda olumsuz tepebilir