Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

basın tribünü yeri eleştirilerine bende ilave etmek istiyorum. uefa normları kurallar diyor ki "basın o güzel yerde olacak" ama biz hangi basın burada basın yok bir grup  satılmış kalem algı operasyonu uzmanı şarlatan var onları bu gruba sokmadığımız için kendilerine o nadide bölümü ayırmadık köşede misafir takım tribünü altında bi yer ayarladık die savunma yapabiliriz :D

+ mesleğini dürüstçe layıkı ile yapan sınırlı sayıdaki basın mensubunu başımızın üstünde protokol tribünde ağırlarız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Stadın neden iyi bir stad olduğu anlatılırken hep deniz kenarında, biz yapıyoruz, rantçılara kaptırmadık gibi şeylerle savunuluyor. Bunlar ayrı bir tartışmanın konusu ancak bir stadı iyi yapan şey bunlar mıdır?

Sırf stad bazında karşılaştırma yapamıyoruz ya da yapmaya cesaret edemiyoruz.
diğer stadları vodafone arenayla karşılaştırmak cesaret ister hangisinde hibrit çim olacak mesela en basiti en can alıcı nokta hangisinde dünyada ilkkez uygulanan teknolojik halatlı asma - geme çelik çatı var mesela hangisinin dışında taş kaplama yapıldı hemde küfeki hangisinde 45 bin kişiye aynı anda wi-fi sağlayacak bi teknoloji var bunlar en basiti :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Abilerim,Kardeşlerim geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim yeni girebildim hepiniz iyiki varsınız iyiki bu foruma üye olmuşum sizler gibi dostlar edinmek büyük lütuf Allah memleketimizin başına bir daha böyle acılar vermesin
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hani bugün açıklanacaktı tarih. Hep palavra
Ülkenin tek derdi o mu Suan boş boş konuşma.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 01:33:03 Efe ]

Çevrimdışı Ayberk

Stat bitti, şu başkan ne zaman açıklayacakçılar bitmedi bir türlü  :bandit:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

Stat bitti, şu başkan ne zaman açıklayacakçılar bitmedi bir türlü  :bandit:
valla stad açılıyor herkes buna odaklanacağına sevineceğine hala şu oldu bu oldu ilginç gerçekten bu stad bitmez diyenler şimdide ne zaman açılacak bi türlü açıklanmadı diyor açıldıktan sonrada kapasite az ne zaman kapasite artacak diyecekler heralde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese hayirli geceler , uyku tutmadi yazayim dedim . Arkadaslar stad bitmek uzere o nedenle tuhaf tuhaf seyler soylemeye basladi millet cunku artik ortada bir eser var ve acilisa maksimum 2 ay var . Bu sene yetismez diyordum fakat artik bende bu sene mac yapacagimiza inaniyorum . Acilis tarihi aciklamasina gelince artik soylenilen tarih saparsa tepki olur o nedenle baskan beklemeyi uygun buluyor bence hakli .

Çevrimdışı sallapati

bir örneği de burda var.. şeffaf olması çok büyük avantaj..hatta bırakın üst taraftaki boşlugu , yeni açık tarafında küfeki kolonların üstüne bile yapılabilir eğer çok pahalıysa... çünkü görüntü kirliliği yaratmıyor.... maliyeti nedir acaba??  gerçekten MÜKEMMEL

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 01:44:48 sallapati ]

Çevrimiçi Necmi

bitmeyen şeyi nasıl açacaksın bak 2 gündür mebran serilemiyor havadan heran bi gecikme yaşanabiliyor bitme günü kesinleşsin bi kaç gün gecikme payı vererek tarihi verirler şu olaylar bi durulsun bomba falan ortalık karıştı yine çim gelsin kesin açıklama yapılacaktır çok önemi var mı bence yok bu sezon maç seyredeceğiz oda 30 nisan başka bi ihtimal kalmadı çimin yerine serilmesi ay sonunu bulacak hibrit çakma 10 gün zaten 9 nisana yetişme ihtimali kalmıyor 30 nisan tek tarih olarak önümüzde artık  :)
ama yaptın @Efe  daha bu ayın bitmesine 17 gün var 9 günde nisandan say 26 gün eder ve bu sürede çim iki defa serilir ve iki defa hibrit çakılır.
Ben sana diyeyim biz nisanı gördüğümüzde ya hibrit bitmiş olur yada son kurşunlar sıkılıyordur.
sorun olan saha değil diğer işler bitecekmi 9 nisanda maç oynanacaksa biz maç gününden bir hafta önce bitmiş çimi seyrederiz
maç için gerekli olan: çatının bitmesi, elektrik aydınlatmanın bitmesi, turnikelerin takılması, Tuvaletlerin bitmesi, Büfelerin yapılması
ve loca mobilyalarının yerleşmesi birde koltukların sabitlenmesi skorboartları da unutmayalım peki bunlar yapılırmı bence rahatlıkla yapılır sonuçta
her işi ayrı firma yapıyor ve her firmanın önünde 26 gün var. iş bütünü bitermi bitmez ama unutmayalım hepsi topu topu 3 maç oynayacağız.
şu haliyle bile açılsa bursa stadından daha bitmiş halde açılıyor demektir. Gerisi müzeymiş kartal yuvasıymış dış peyzaj işleriymiş yapılsın dursun bunlar
bize engel değil. iskan almak için zaten bitmiş işler yeterli oluyor. bu stad çoktan inşaat halinden çıktı. şu anda inşaatı çağrıştıran tek iş
çatı o bittiğinde vodafone arena bitmiştir. Gerisi makyajdır. tahminim önümüzdeki on gün içinde elektrik işleri biter çim biter hibrit yapılıyor olur.
çatı biter vodafone antenleri zaten bitmiş loca mobilyaları konur skorboartlar takılmış olur koltuk montajı biter. Ay sonundada neden maç oynamıyoruz deriz.
Bu stad bitti artık arkadaşlar. artık takıma ve şampiyonluğa odaklanalım. Artık Beşiktaş taraftarının asli görevine dönmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Efe

Herkese hayirli geceler , uyku tutmadi yazayim dedim . Arkadaslar stad bitmek uzere o nedenle tuhaf tuhaf seyler soylemeye basladi millet cunku artik ortada bir eser var ve acilisa maksimum 2 ay var . Bu sene yetismez diyordum fakat artik bende bu sene mac yapacagimiza inaniyorum . Acilis tarihi aciklamasina gelince artik soylenilen tarih saparsa tepki olur o nedenle baskan beklemeyi uygun buluyor bence hakli .
aynen öyle verilecek resmi tarihin dönüşü yok o yüzdeb beklemekte haklılar az çok tarih belli sadece resmileşmesini bekliyorum ben
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

arkadaşlar bu duvarlar tellemi kapatılacak yoksa   yukarıda  ki gibi kırılmayan cammı bilen varmı acaba?... lütfen  cam deyinnnn :D  :D  :D

Çevrimdışı yavvuzz

arkadaşlar bu duvarlar tellemi kapatılacak yoksa   yukarıda  ki gibi kırılmayan cammı bilen varmı acaba?... lütfen  cam deyinnnn :D  :D  :D

Oralarin kapanacagini zannetmiyorum .

Çevrimdışı Efe

ama yaptın @Efe  daha bu ayın bitmesine 17 gün var 9 günde nisandan say 26 gün eder ve bu sürede çim iki defa serilir ve iki defa hibrit çakılır.
Ben sana diyeyim biz nisanı gördüğümüzde ya hibrit bitmiş olur yada son kurşunlar sıkılıyordur.
sorun olan saha değil diğer işler bitecekmi 9 nisanda maç oynanacaksa biz maç gününden bir hafta önce bitmiş çimi seyrederiz
maç için gerekli olan: çatının bitmesi, elektrik aydınlatmanın bitmesi, turnikelerin takılması, Tuvaletlerin bitmesi, Büfelerin yapılması
ve loca mobilyalarının yerleşmesi birde koltukların sabitlenmesi skorboartları da unutmayalım peki bunlar yapılırmı bence rahatlıkla yapılır sonuçta
her işi ayrı firma yapıyor ve her firmanın önünde 26 gün var. iş bütünü bitermi bitmez ama unutmayalım hepsi topu topu 3 maç oynayacağız.
şu haliyle bile açılsa bursa stadından daha bitmiş halde açılıyor demektir. Gerisi müzeymiş kartal yuvasıymış dış peyzaj işleriymiş yapılsın dursun bunlar
bize engel değil. iskan almak için zaten bitmiş işler yeterli oluyor. bu stad çoktan inşaat halinden çıktı. şu anda inşaatı çağrıştıran tek iş
çatı o bittiğinde vodafone arena bitmiştir. Gerisi makyajdır. tahminim önümüzdeki on gün içinde elektrik işleri biter çim biter hibrit yapılıyor olur.
çatı biter vodafone antenleri zaten bitmiş loca mobilyaları konur skorboartlar takılmış olur koltuk montajı biter. Ay sonundada neden maç oynamıyoruz deriz.
Bu stad bitti artık arkadaşlar. artık takıma ve şampiyonluğa odaklanalım. Artık Beşiktaş taraftarının asli görevine dönmesi gerekiyor.
asli görev belli başakşehire 15 bin kişinin gelmesi 9 nisan olursa süper olur ama 30 nisanı açıklayacaklar bence abi ne olur ne olmaz diye :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

asli görev belli başakşehire 15 bin kişinin gelmesi 9 nisan olursa süper olur ama 30 nisanı açıklayacaklar bence abi ne olur ne olmaz diye :)
Son iki maca gelemedim seyahatler nedeniyle su yarin ki maci alalim antalya maci solen havasinda olur insallah

Çevrimdışı Efe

Son iki maca gelemedim seyahatler nedeniyle su yarin ki maci alalim antalya maci solen havasinda olur insallah
ben yıllık izne çıktım takımı yanlız bırakmayalım en önemli maçlardan biri  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ben yıllık izne çıktım takımı yanlız bırakmayalım en önemli maçlardan biri  :)
:upto:

Çevrimdışı Ersinn

Giriş müziği bence mükemmel hatta çalar saat müziğim haydi kalk ayağa vs uyuyor da :D Ama gol sonrası müzik çok kötü lalaalalalaay diye bir şey çalıyor kötü bence. Hiç çalmasalar daha iyi bence.

Çevrimiçi Necmi

valla stad açılıyor herkes buna odaklanacağına sevineceğine hala şu oldu bu oldu ilginç gerçekten bu stad bitmez diyenler şimdide ne zaman açılacak bi türlü açıklanmadı diyor açıldıktan sonrada kapasite az ne zaman kapasite artacak diyecekler heralde :D
Bence resmi siteden açıklandı da kimse farkında değil @Efe

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Giriş müziği bence mükemmel hatta çalar saat müziğim haydi kalk ayağa vs uyuyor da :D Ama gol sonrası müzik çok kötü lalaalalalaay diye bir şey çalıyor kötü bence. Hiç çalmasalar daha iyi bence.
biliyormusun gol sonrası çalınan müziği hiç bilmiyorum :D
o an tepinmekten farkına varamamışım müzik çalındığının bile farkında değilim :alala:

Çevrimdışı Efe

Bence resmi siteden açıklandı da kimse farkında değil @Efe
valla bi araştırma yapayım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ayberk

3 sene öncesine gidelim, kapatalım gözlerimizi, şimdi açalım gözümüzün önünde mükemmel bir stadımız var. yok çivi çakamazsın, yok eski açık 2 kat olmaz, yok üstü kapanmaz, yok alttan su çıkar, yok tarihi eser var, yok saray denize kayar, avm olmaz, otel olmaz, hafriyat yapamazsın derken bu günleri de gördük çok şükür. hayallerimiz ve senelik 100 milyon dolar ek gelir getirecek bir proje gerçek oldu. keyfini çıkaralım bol bol. yemişim gerisini
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Necmi

valla bi araştırma yapayım :icool:
kulüp hani açıklama yaptı taraftara antalya maçında küfür etmeyin
şampiyonluğa giden takımı vodafone arenada yanlız bırakmayın diye :bandit:
antalya maçında küfürden ceza alırsak bu hangi maçta uygulanacak işte o maç
vodafone arenadaki ilk maçımız olacak :D @Efe