Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim sahaya giriş müziğimiz güçlü değil arkadaşlar isteyen kabul etsin isteyen etmesin.Gol sonrası müzikte zayıf.

Çevrimdışı Yalçın

hangi ısıtıcılar için  :)

Yahu hani konusuyorduk ya tribunler icinde isitici olacak mi diye..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Iyi de sıkıntı burda zaten. Her an bir sikinti cikabilir ve bunu baskanda cok iyi biliyor. Ama kac kere onumuzdeki hafta aciklayacagiz dedi. Twitterdan surdan burdan duyulanlari demiyorum baskan bizzat dedi haftaya aciklayacagiz diye. (Bknz. Divan kurulu toplantisi aciklamalari)

Ayrica cim yetkilileri 9 nisanda mac oynanabilecek sekilde teslim edecegiz demediler mi? Haber portalinda bir haber vardi gectigimiz hafta?
başkan resmi bi açıklama yapmadı yada resmi sitede de bi açıklama olmadı habercilerle konuşması sırasında söylediği söylendi sonrada ertelendiği söylendi ben resmi açıklamaya bakarım var mı yok resmi siteden o duyuru gelmedikçede hiç bişeye inanmıyorum kim söylerse söylesin çim 9 una hazır olabilir teslimde edilebilir ama maç oynanabilmesi için bence bekklenmesi gerek 10 günlük çimin üstünde top oynamak bence sıkıntı verir bunu çok iyi tartmaları gerek en makulu bıraksınlar biraz otursun çim yerine ne kadar hibritte olsa problemli bir maç bizi sıkıntılı duruma düşürür ve dalga konusu olur acele etmemeleri gerek tam emin olmadan sahaya çıkılmamalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı acan07

Çimlere antalya da rastladim . geliyo beyler 😊😊

Çevrimdışı Efe

Yahu hani konusuyorduk ya tribunler icinde isitici olacak mi diye..
bence olmayacak tribünler için olimpiyat soğuğu yedik bana vodafone arena miami gibi sıcak gelir tabi sizi bilemem  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çimlere antalya da rastladim . geliyo beyler 😊😊

oo tam bizlik hibrit mi  bunlar yoksa kibrit mi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Henüz askere gitmedim ama stajdayken çok gün saydım. Tarih açıklanınca gün saymaya başlayacağız..

Harbiden geçmeyecek o günler forum :D

Kaç kişi telef olacak burda acaba  :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Tam su Vodafone yazisinin a'sinda kombinem var. Simdi @sallapati su fotografi koymussun ya. Ben simdi hayal kuruyorum. Mactan once bulusmusuz Hasbi'de. Demlenmisiz az cok. Tingir mingir stada gelmisiz. E birazda stad onunde eski arkadaslarla laflamisiz. Sonra maca girmisiz. Yakmisim cigarami. Bir de cayim. Takimimin sahaya cikmasina yakin baslamisiz bagirmaya "lider geliyor lider" diye.

Acilsin su stad acilsin. Eksigi gedigi bir sekilde hallolur artik. Yetti gayri.

İnşallah abicim  :)

Çevrimdışı acan07

oo tam bizlik hibrit mi  bunlar yoksa kibrit mi :lol:
abi bunları saha kenarındaki betonun üstüne koysunlar diye gönderiyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Mario Gomezoğlu evt seni ilk gördüm gülmekten öldüm soyadın gerçekten günün ilerisinde :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı qarizma22

bizim sahaya giriş müziğimiz güçlü değil arkadaşlar isteyen kabul etsin isteyen etmesin.Gol sonrası müzikte zayıf.

Ben almanyada yasadimdan dolayi ve firsat buldukca Dortmund maclarina giderim you Never Walk alone cok güclü ve itici oluyor bence ve takımı iyi motive ediyor 

Çevrimdışı tugozcan

başkan resmi bi açıklama yapmadı yada resmi sitede de bi açıklama olmadı habercilerle konuşması sırasında söylediği söylendi sonrada ertelendiği söylendi ben resmi açıklamaya bakarım var mı yok resmi siteden o duyuru gelmedikçede hiç bişeye inanmıyorum kim söylerse söylesin çim 9 una hazır olabilir teslimde edilebilir ama maç oynanabilmesi için bence bekklenmesi gerek 10 günlük çimin üstünde top oynamak bence sıkıntı verir bunu çok iyi tartmaları gerek en makulu bıraksınlar biraz otursun çim yerine ne kadar hibritte olsa problemli bir maç bizi sıkıntılı duruma düşürür ve dalga konusu olur acele etmemeleri gerek tam emin olmadan sahaya çıkılmamalı :)
Yahu yapma Allah askina. :) tamam baskani severim sayarim her zaman da arkasinda olmusumdur sahsen ama su tarih konusunda artik kizmaya basladim.

Divan kurulunda haftaya aciklayacagiz ne zaman acilacagini dedi. Bundan daha resmi bir besiktas kurumu kurulu toplantisi vs. Var mi :) divan kurulunun kursusunde dedi bunu. Gazetecilere demedi. Divana dedi. Ya tamamen susacak toplanti tarihini resmi sitemizden aciklayacagiz diyecek sabredin az kaldi diyecek yada haftaya diyorsa o hafta yapacak toplantiyi.

Cim konusunda katiliyorum ama. 30 nisan en mantikli tercih olur bencede. Acilis macinda olasi bir cim problemi prestij acisindan da oyun acisindanda olumsuz tepebilir

Çevrimdışı tugozcan

Yahu yapma Allah askina. :) tamam baskani severim sayarim her zaman da arkasinda olmusumdur sahsen ama su tarih konusunda artik kizmaya basladim.

Divan kurulunda haftaya aciklayacagiz ne zaman acilacagini dedi. Bundan daha resmi bir besiktas kurumu kurulu toplantisi vs. Var mi :) divan kurulunun kursusunde dedi bunu. Gazetecilere demedi. Divana dedi. Ya tamamen susacak toplanti tarihini resmi sitemizden aciklayacagiz diyecek sabredin az kaldi diyecek yada haftaya diyorsa o hafta yapacak toplantiyi.

Cim konusunda katiliyorum ama. 30 nisan en mantikli tercih olur bencede. Acilis macinda olasi bir cim problemi prestij acisindan da oyun acisindanda olumsuz tepebilir

Çevrimdışı Efe

valla divanda değildim  :D o yüzden söylenenleri duyuyoruz benim size anlatmak istediğim kamuoyuna resmi bir açıklama olmadığı ve resmi sitede bi tarihten bahsedilmediği başkan divana bunu söylediyse ve açıklama yapılmadıysa onuda divan üyelerine neden yapılmadığı konusunda bildirmeli biz zaten ne söylediğini bilmiyoruz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı acan07

giriş müziğine laf yok :D hatta benim tel. müziği oo  :halay:

Çevrimdışı can1903

19.03 te saat 3 te stadın önündeyim beyaz mebran bitme aşamasında olacak o gün inşallah pazarteside şefafları görürüz çimide görürürüz :icool:
Şu 2 gün boşa gitti. 1-2 tane kalabilir o gün belki.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Şu 2 gün boşa gitti. 1-2 tane kalabilir o gün belki.
1 yada 2 kalacak tahminim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yusuf koca

Suna bir aciklik getirmek gerekir diye dusunuyorum. Birkac madde seklinde siralayalim; tamamen fikir beyan etme durumudur su anda yazilacaklar. Sahsi goruslerimdir.

- Inonu Stadini iyi bilenler icin bu stad su anki haliyle bile ben ve benim gibiler icin "sato" hissi uyandiriyor. Kotulemek degil elbette. Inonu'nun hatiralari bir baskaydi. Fakat su anda o hatiralarin yerine yapilmasi bile bir arti degerdir.

- Gormemis bir insan degilim keza degiliz. Yani, ilk defa yeni bir stad gormuyoruz. Fakat bu yapilan stadyum digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir stadyum. Bir defa parayi verenin dudugunu caldigi bir stadyum olmasindan dolayi stadyum en iyi malzemelerle yapiliyor. Hele birde bunu yapan kisi baskaninizsa, insaatci ise, duzgun ve ne yaptigini bilen bir kisi ise ortaya sekilde de goruldugu gibi digerleriyle kiyaslanamayacak kadar iyi bir eser ortaya cikiyor. Tum derdimiz pikseldi cikis tunelleriydi olsun.

- Ulkemizde kluplerin maddi kriterler nedeniyle transfer yasaginin ve Avrupa'ya gidememelerinin esiginde olmalarini bir baz sayarsak, stadyum yapmak zor istir. "Kentsel donusum" diye pazarlanan fakat aslinda "Rantsal donusum" olan kisileri zengin etme surecinin nasil isledigine bakmak icin ezeli rakibimiz Galatasaray'in gecirdigi surec yeterli ve aci bir ornektir. Kluplerin ellerindeki arazi ellerinden aliniyor, "Size yeni bir stadyum yapalim" deniyor, ve sehir disina tamamen "Yaptik oldu" mantigiyla dikilen bir tasyapi "Alin size stadyum" denilerek agizlar kapatilmaya calisiliyor. Acilislarinda edilen rencide edici kelimeler ve kapatilmayan tavanlar yapilmayan yollar gibi negatif unsurlar da size bonus olarak donuyor. Sonuc olarak sehir disinda bir stadiniz oluyor. Ne estetigi olan ne ruhu olan ne de istediginiz gibi bir stadyumu olan bir klubun taraftari oluyorsunuz. Ki Galatasaray Avrupa'da ve ulkemizde elde ettigi basarilarla gelir olarak herkesten onde olmasi gerekirken, bugun paha bicilemeyen bir araziyi birakip Seyrantepe gibi bir otoban kenarini kabullenmek zorunda kaldi. Bugun Mecidiyekoy'deki o araziyi almaya para yetmez. En kisa ornek olarak Zorlu Holding'in Levent'teki avm'si ve otelini diktigi araziye odedigi paraya bakmak yeterlidir: 800 milyon dolar. Bizim bir stadyumu 110-120 milyon dolar civarina malettigimiz dusunulurse GS'nin nasil da kaziklandigi ortaya cikacaktir.

- Kendi stadinizi yapmaya kalkismak buyuk istir ve cesaret isidir. Goreve geldiginizde 400'e yakin haciz dosyasi masanizda dururken, klubunuz Avrupa'ya gitmekten men edilmisken, baskani oldugunuz camianin taraftari muhalif tavirlari nedeniyle elinizin mahkum oldugu hukumet yetkililerine karsi sizi zor durumda birakmisken (ki kendim her turlu muhalif biri olarak) tum gelirleriniz temlik altindayken boyle bir icraata kalkismak kendine guvenme isidir, cesaret isidir. Hele hele o stadyum bitiyorsa, ve bir inci gibi ortaya cikiyorsa, bu; o camianin ne kadar buyuk oldugunun en buyuk ispatidir. Dolayisiyla boyle bir klubun camiasi bu tur zorluklar icinde ortaya cikan bu eseriyle, stadi olmadan sampiyonluga kosan takimiyla, kendisine kapilarini kapatan komsularina minnet etmeyen baskaniyla yonetimiyle gurur duymalidir. Tum bu gerceklerin icinde goze batan ufak tefek aksakliklara karsi "Kandirdilar, cirkin olmus, kotu olmus" demek haksizliktir, onur kiricidir. Herseyden ote ayiptir.

Besiktas cok buyuk bir camia. Bize lazim olan bu buyuk ve duzgun camiayi yonlendirecek ve yonetecek duzgun ve isi bilen bir insan ihtiyaciydi. Insallah daha uzun yillar bu klubun basinda olurlar. Keyfini cikaralim.
kardeşim teşekkür ederim.hepsine katılıyorum

Çevrimdışı xxxkingme

Hani bugün açıklanacaktı tarih. Hep palavra

Çevrimdışı Özay

Stadın neden iyi bir stad olduğu anlatılırken hep deniz kenarında, biz yapıyoruz, rantçılara kaptırmadık gibi şeylerle savunuluyor. Bunlar ayrı bir tartışmanın konusu ancak bir stadı iyi yapan şey bunlar mıdır?

Sırf stad bazında karşılaştırma yapamıyoruz ya da yapmaya cesaret edemiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Hani bugün açıklanacaktı tarih. Hep palavra

ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle açıklama yapılması ertelenmişti. palavra demeden günün koşullarını da göz önünde bulunduralım lütfen.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yalçın

Stadın neden iyi bir stad olduğu anlatılırken hep deniz kenarında, biz yapıyoruz, rantçılara kaptırmadık gibi şeylerle savunuluyor. Bunlar ayrı bir tartışmanın konusu ancak bir stadı iyi yapan şey bunlar mıdır?

Sırf stad bazında karşılaştırma yapamıyoruz ya da yapmaya cesaret edemiyoruz.

Yoo elbette yapilir. Soru-cevap seklinde gidebiliriz. Cesaret edemiyoruz diye birsey yok. Rencide edici, hakaretvari kelimeler kullanilmadigi surece, medeniyet cercevesinde iletisim saglandigi takdirde hersey sorulur ve cevap verebilecek bilgi dagarcigi varsa kisilerde cevaplanir. Buyrun..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba