Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kral_bjk

1- Isıtma ve iklimlendirmeyi sağlayacak olan ana borular numaralı tarafına döşendi, saha içerisine uzanacak bağlantılar hazır yarın başlayacak ve tek yönlü sirküle olacak şekilde döşenecek.
 2- Mebran son 7 bugün kötü hava vardı yapılmadı, mebran ekibi yapmak istedi ama iş güvenliğini sağlayan şirket izin vermedi.
 3- VIB koltuların elektrik kabloları hazırlandı takılması bekleniyor.
 4-Yedek kulübeleri son teknoloji olacak şekilde imal ediliyor yapıştırma reklam söz konusu değil.
 5- Takım çıkış tüneli tavan boardex leri yapıldı, soyunma odaları hakkında bilgi alamadım ama kabinler hazırlanmış.
 6- Saha kenarı betonlama bitince hafif tonajlı vinç ile skorbordlar takılacak   malum siteden biri içerden almış bilgileri nekadar doğru bilemem

Çevrimdışı Necmi

yok benim derdim güzel çirkin pankartlarda değil sadece pankart pek hoşuma gitmiyor. Juventus maçını izlerken dikkatimi çekti Juventus tribününlerinin alt kısmı siyah beyaz çok hoş bi görüntü oluyodu .
kişisel olarak hoşuna gitmeyebilir bunuda söylersin ama bu dünyada hiç bir emeğe çok kötü
olmuş diye bir genelleme yapma hakkı kimsede olamaz senin beğenmemen yada benim beğenmemem bir işi çok kötü yapmaz
sadece bizim zevkimize uymamış olur. şimdi senin hoşuna giden bir şeyede bir başkası çok kötü dediğinde ne hissedersin.
sana söylenmemesini istediğin şeyleri başkaları içinde söyleme. Böyle davrandığındada ciddiye alınmama gibi bir durumla karşılaşırsın.
bari ne istediğinide söylede üyeliğin yoksa senin yerine forzaya biz yazalım bundan sonra pankartları böyle yapın diye :bandit:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Keşke saha kenarında kale arkası ve normal tribünlerin önüne yapılacak korkuluklar yerine.yukarıdaki kırılmaz camlardan yapsalar ne kadar güzel olur...

Çevrimdışı OrkunCoskun

Milyonlarca BEŞİKTAŞ taraftarı var ve bu Milyonlarca insanı aynı anda memnun etmeniz MÜMKÜN DEĞİL. Herkes beğenmediği bir yer için stadı kötülerse ayıp. Vodafone Arena bittikten sonra da düzeltmeler değiştirmeler yapılabilir.  Eleştirileriniz lütfen daha insaflı olsun. :) :) :)

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

kişisel olarak hoşuna gitmeyebilir bunuda söylersin ama bu dünyada hiç bir emeğe çok kötü
olmuş diye bir genelleme yapma hakkı kimsede olamaz senin beğenmemen yada benim beğenmemem bir işi çok kötü yapmaz
sadece bizim zevkimize uymamış olur. şimdi senin hoşuna giden bir şeyede bir başkası çok kötü dediğinde ne hissedersin.
sana söylenmemesini istediğin şeyleri başkaları içinde söyleme. Böyle davrandığındada ciddiye alınmama gibi bir durumla karşılaşırsın.
bari ne istediğinide söylede üyeliğin yoksa senin yerine forzaya biz yazalım bundan sonra pankartları böyle yapın diye :bandit:

zaten çok kötü iğrenç diye bi kelime kullanmadım bana oralara onların asılması saçma geliyo. Juventus gibi olsa güzel olur sadece bir fikir kimsenin de benim fikrime göre hareket edeceğini sanmıorum zaten sadece yazdım. Ayrıca Juventusta kale arkalarında var gene öyle pankart asanlar ama siyah beyaz olan kısım gayet güzel görünüyo.

Mesela burda reklam panoları siyah beyaz kapatılmış güzel görünüyo tribünün alt kısımları böyle yapılabilir.

Çevrimdışı SoYKaN

Bugünde böle geçti ... Çimlerden haber varmı?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Malum sitedeki bilgilere bakılırsa skorbord stada geldi bence;neden çünkü saha kenarı betonlama  iyi gidiyor 1 haftaya bence skorbord takılacak.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

yani 43 yazıyor yaşın niye böyle alaycı bi mesaj yazdın anlamadım. Karşındaki kişi senin yaşının yarısı eğer doğruysa tabi. Adam gibi demişiz Juventus gibi siyah beyaz olsa güzel olur o duvarlar ne bu şimdi bir şey yazdığını mı sanıyosun yoksa espri yaptığını falan mı?

Yok kardeşim, yaşım gerçekten 43. Espirili bir şekilde tepkimi koydum.
'güya' diyerek emeği geçenlere bence ayıp ettin. Neye dayanarak Güya olmayacaktı diyebiliyorsun? Projeler başkaydıda emekçiler mi yanlış uyguladı diyorsun anlamadım?
Başkalarının zevkine saçma sapan demek ne kadar doğru bir düşün istersen.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı harunmustak

bilemiyorum ama tahminime göre bir 10 cm daha yükselir kenara döktükleri beton bordürle aynı seviye veya biraz daha yüksek olacaktır.
Necmi abi hibrit çakılacaksa 18 cm o var zaten. 2 cm de üst kısımda bırakılacaktı. Ozaman baya yükselecek zemin. 18cm + çim ( 5cm olsa) yine 23 cm kadar yükselecek tahminen. En ön sırada oturanlar aşarıdan mı izleyecek :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı mehmetcan1903

Benim için yeterli değil. Beşiktaş'ın amblemi gerçekten çok güzel bir amblem bir kale arkasında üstünde kartalı ile çok büyüleyici durabilirdi.

basın tribününe Beşiktaş amblemi giydirilse keşke masalar bitince harika olur  :ok: bide kapalı üst çatıya üstü kartallı amblem koysalar juventus gibi fıstık gibi olur  :lol:

Yok kardeşim, yaşım gerçekten 43. Espirili bir şekilde tepkimi koydum.
'güya' diyerek emeği geçenlere bence ayıp ettin. Neye dayanarak Güya olmayacaktı diyebiliyorsun? Projeler başkaydıda emekçiler mi yanlış uyguladı diyorsun anlamadım?
Başkalarının zevkine saçma sapan demek ne kadar doğru bir düşün istersen.

Sahaya sıfır olacak deniliyordu sürekli o yüzden diyorum. Başkalarının zevki evet bana göre saçma bunuda tartışmaya gerek yok. Zevkler ve renkler boş yere tartışılmaz denilmiyor. Sadece beğenmediğimi söyledim.

Çevrimdışı harunmustak

Yaklaşık 45 dk arama sonucunda Necmi abinin çok önceden paylaştığı Zemin kesitini buldum. Benim gibi merak edenler için Zaman'ında işaretlemiş Necmi abi. Buyurun. @Necmi

Çevrimdışı harunmustak

Bu arada eski arşivlerden bir photoshop buldum. Müthiş bir iş yapılmış. Harika bir stadımız oldu. Tamda istediğimiz gibi  :claps: :super:
Yalnız piksel değil de düz beyaz olsa İNCİ gibi bir stadımız olurmuş. Bu arada pikselide beğeniyorum
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 21:18:18 harunmustak ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

En geç 1 buçuk ay sonra stadımızın açılışı olacak Allah'a şükür  :icool: :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

Sahaya sıfır olacak deniliyordu sürekli o yüzden diyorum. Başkalarının zevki evet bana göre saçma bunuda tartışmaya gerek yok. Zevkler ve renkler boş yere tartışılmaz denilmiyor. Sadece beğenmediğimi söyledim.

Emeği geçenleri zan altında bırakmamak için yazılarımıza dikkat etmek zorundayız.
Tribünler saha seviyesinde yapıldı. Önlerinde duvar var. İlk projede de bu duvar vardı. Neye göre 'güya duvar olmayacaktı' demeni halen daha anlamadım.
'Bence saçma' şimdi dedin, ilk yazında 'bence' demedim. 'Bence' demek cümleyi tamamen değiştiriyor. 'Bence' dediğinde seni bağlar. 'Bence' demesen, sanki bu formun ortak görüşüymüş gibi algılanmaması için tepkiler olur.
Beğenmediğini söylemek tabiiki senin hakkın, saygı duyarım
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 21:30:34 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ayayhan

Bu arada eski arşivlerden bir photoshop buldum. Müthiş bir iş yapılmış. Harika bir stadımız oldu. Tamda istediğimiz gibi  :claps: :super:
Yalnız piksel değil de düz beyaz olsa İNCİ gibi bir stadımız olurmuş. Bu arada pikselide beğeniyorum

bizim mimar hergün çok güzel çizimler yapıyor hayal dünyası çok geniş, ama uygulama çok farklı bir alan
herşey pc başında olduğu gibi olmuyor gerçek hayatta.

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız burdada eski açığın üstü membran kaplanmamış bir korkutmuyor değil  :bawling:

Çevrimdışı Efe

1- Isıtma ve iklimlendirmeyi sağlayacak olan ana borular numaralı tarafına döşendi, saha içerisine uzanacak bağlantılar hazır yarın başlayacak ve tek yönlü sirküle olacak şekilde döşenecek.
 2- Mebran son 7 bugün kötü hava vardı yapılmadı, mebran ekibi yapmak istedi ama iş güvenliğini sağlayan şirket izin vermedi.
 3- VIB koltuların elektrik kabloları hazırlandı takılması bekleniyor.
 4-Yedek kulübeleri son teknoloji olacak şekilde imal ediliyor yapıştırma reklam söz konusu değil.
 5- Takım çıkış tüneli tavan boardex leri yapıldı, soyunma odaları hakkında bilgi alamadım ama kabinler hazırlanmış.
 6- Saha kenarı betonlama bitince hafif tonajlı vinç ile skorbordlar takılacak   malum siteden biri içerden almış bilgileri nekadar doğru bilemem
bu bilgileri nerden aldınız  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

bizim mimar hergün çok güzel çizimler yapıyor hayal dünyası çok geniş, ama uygulama çok farklı bir alan
herşey pc başında olduğu gibi olmuyor gerçek hayatta.

işin doğasında var bu mecburen,, normalde hiç hazetmem çnk avrupada bu tip sapmalar olmuyor ama işte burası bi başka işliyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Efe
son cümlesinde yazmış arkadaş:-)
evt onu okumamışım ama doğru bilgiler yüksek ihtimal olaraktan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bordelais

BMN te akyazı stadını takip ediyordum Arkadasın birisi böyle birsey yazmıs ama ? Yoksa bile kimse kızmasın troll falan deilim sadece dogrulugu varmidur acaba

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam yazı dilinde bile ula yazmış fake değildir :D

Çevrimdışı mehmetcan1903

kırmızı ile işaretlediğim yere BEŞİKTAŞ AMBLEMİ yapılabilir zor bişey değil hem çok güzel durur :tabe: istanbul bb ile Beşiktaş belediyesine yazalım twitterden  :busted_cop: