Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488085 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

ısıtma sistemi örneği.. eğer bizde farklı bir uygulama olmayacaksa genelde böyle yapılıyormuş.

tahminimce de boyle olur.. bu arada prekast saha birleşim kısmında küçük çaplı boru döşemesi gerçekleşiyor acaba onlar ne için olabilir...

Çevrimdışı ahmetx

Sebebi estetik mi maliyet mi peki? Yeni açıkta yediğim rüzgarı unutamıyorum hasta oluyorduk maç dönüşü.

4-5'te oynasak neyse ama yeri gelecek 21.45'te maç oynanacak boğaza karşı..
asma germe membran çatılarda hiç görmedim @Çağrı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

numaralı arkasında merdiven yapılıyormus

ben orayı hakikaten stadımızın en büyük handicapı olarak goruyorum... o kadar uzuun beton duvarı nasıl birseyle süsleyebiliriz yani çnk ham haliyle berbat ve darda biryer sanıyorum goruntulerden oyle anlasılıyor orası değişik yani

takipçisiyim meraklısıyım oranın bir bilgi varmı oralarda ne yapılacagı konusunda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

tahminimce de boyle olur.. bu arada prekast saha birleşim kısmında küçük çaplı boru döşemesi gerçekleşiyor acaba onlar ne için olabilir...
o da ana sıcak su boruları sanırım abi oradan sahaya doğru bağlantıları yapılıyor ve saha içi devirdaim sağlanıyor @YunusEmre

Çevrimdışı Serhat Akkaya

asma germe membran çatılarda hiç görmedim @Çağrı
Bari iç kısımlar sıcak olsun. Devre arasında girip ısınırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı YunusEmre

bu fotoda numaralı kısmında boruların döşendiğini görüyoruz ve borularda belli aralıklı çıkıntılar var ısıtma sistemi başlamış hayırlı olsun arkadaşlar..

Çevrimdışı ahmetx

üst katlar zaten direk dışarı açılıyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı betoo38

eski acik kulelerin icinde ne vardi eskiden? simdi ne olacak? hic bir fikrim yok o yüzden soruyorum. nasil bi alan icerisi?

Çevrimdışı SDemirsoy

bu fotoda numaralı kısmında boruların döşendiğini görüyoruz ve borularda belli aralıklı çıkıntılar var ısıtma sistemi başlamış hayırlı olsun arkadaşlar..
evet başlamış :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@FARUK eğer mümkünse çatı çevresini ve çatı yüksekliğini söyleyebilirmisin.. Led reklam panolarının ort maliyetini ne kadar çıkıyor bi görelim..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 15:39:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O daha kötü oluyor daha çok üşüyorsun sonra  :nerd:

Bir kere arkama yığılma oldu yeni açıkta başta kızdım sonra devre arasında içeri gittiler dondum meğer soğuğu kesiyorlarmış  :ssss:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

eski acik kulelerin icinde ne vardi eskiden? simdi ne olacak? hic bir fikrim yok o yüzden soruyorum. nasil bi alan icerisi?
ben çıktım 3 katlı en alt katında acil sağlık müdahele yeri gibi bir şey vardı kalan üst iki katında odalar var nasıl kullanılır bilmiyorum inşaat zamanı iş güvenlikçilerinin yer idi

Çevrimdışı YunusEmre

o da ana sıcak su boruları sanırım abi oradan sahaya doğru bağlantıları yapılıyor ve saha içi devirdaim sağlanıyor @YunusEmre

bizde de bu yapılmaya başlamış da ben daha geride tam prekastın alt kısmına döşenen boruları sormuştum..

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK eğer mümkünse çatı çevresini ve çatı yüksekliğini söyleyebilirmisin.. Led reklam panolarının ort maliyetini ne kadar çıkıyor bi görelim..

eski açık tarafına led media mesh koydurmazlar orayı hesaba dahil etme derim.

Çevrimdışı yldrmaydn

şimdi hibrit 20 cm derine çakılacak bunun 5 cm kısmı çimle gelse ısıtma üstüne en az 15 cm yükseltmek gerekmeyecek mi sahayı? daha ne kadar yükselecek zemin?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

olma ihtimali yüksek kum serme işlemi bitincede sahaya geçecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bizde de bu yapılmaya başlamış da ben daha geride tam prekastın alt kısmına döşenen boruları sormuştum..
onlar elektrikli reklam panolarının kanalları sanırım  :alala: @YunusEmre

Çevrimdışı ahmetx

onlar su kanalları , meyilin sonunda o kanallar var .

Çevrimdışı YunusEmre

ya elektrik sistemidir ya da saha ısıtma sisteminin paralel besleyici borularıdır (biraz sallamaktan bi şey olmaz heralde  :evillol:)

Çevrimdışı SDemirsoy

onlar su kanalları , meyilin sonunda o kanallar var .
bunlar mı abi ? ama çok uzun bırakılmış anlamadım @ahmetx

Çevrimdışı Efe

ya elektrik sistemidir ya da saha ısıtma sisteminin paralel besleyici borularıdır (biraz sallamaktan bi şey olmaz heralde  :evillol:)
elektrikle alaksı yok bence onları orası saha içi beton kesitin arkasında olması gerek elektiriğin ısıtma sisteminin başlangıcı olma olasılığı çok yüksek bide belirli aralıklar var üzerlerinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

onlar dediğin gibi ledler içindir

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı YunusEmre

yok yok kale arkası kısımdaymış gördüklerim.. ahmet abinin dediği gibi su kanalı olma ihtimali yüksek.. bu arada abi deme ya..

Çevrimdışı SDemirsoy

yok yok kale arkası kısımdaymış gördüklerim.. ahmet abinin dediği gibi su kanalı olma ihtimali yüksek.. bu arada abi deme ya..
bende esnaf işi ağız alışkanlığı da var biraz kusura bakma :D