Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

karşı tribünde köşeler nasıl da iğrenç yapılmış büyük yarıklar mevcut.. ama çim çok harika ingilizlerin zeminleri hep mükemmel zaten..
yarık bizim ihtisas alanımız oldu  :), stad eski, malzemeler kalitesiz , çatı yamalı bohça ama atmosfer çok ayrı bea .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı ahmetx

İnşallah.

Old Trafford TV'de genelde hissettirmiyor ama inanılmaz ambiyansı olan bir stadyum. Özellikle önemli maçlarda taraftar müthiş itici güç oluyor. Tribün yapısının çok etkisi var. Tamamen etrafa kapalı, yukarıda karşı tribünü bile göremiyorsunuz. Sadece saha! Çatı aşağı doğru inerek rakip üzerinde de büyük baskı kuruyor.

Yalnız bizim stada bu koltuklar takılsa ortalık yıkılırdı sanırım. Dünyanın en ucuz ve en rahatsız koltuğu olabilir. Neredeyse leğen plastiği :)

o koltuklar takıldığıda kim bilir inönüde koltuk bile yoktu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

vodafone arena zemin calismasi kisa video:

Çevrimdışı ahmetx

Bu stadin 80k olmasi bana cok garip gelmistir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu insan yoğunluğuna bakar mısın ?

Çevrimdışı ahmet türken

taç çizgisi sanırım böyle olacak futbolcuların taş attığı yer ve yan hakemlerin yeri doğal çim.
hadi taraftarı anladımda futbolcular niye taş atıyo @SDemirsoy . Ya şeytan taşlıyorlar. Yada stadın açılmasını istemiyorlar

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Güncel kısa video numaralı dan görüntü

Çevrimdışı SDemirsoy

hadi taraftarı anladımda futbolcular niye taş atıyo @SDemirsoy . Ya şeytan taşlıyorlar. Yada stadın açılmasını istemiyorlar
haydaa şimdi fark ettim yanlış yazmışım abi :D @ahmet türken

sis iyi gidiyor bu aralar hizina yetisilmiyor  :claps:

Çevrimdışı mellfred

tribünler zemine nazaran fazla yüksek değil mi. alman usulü oldu sanki

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Videoda işaretlediğim kısımda neyle uğraşılıyor ?
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı ahmetx

tribünler zemine nazaran fazla yüksek değil mi. alman usulü oldu sanki
zemin tribünlerin ilk basamağından yüksek olacak.

Çevrimdışı ahmetx

Videoda işaretlediğim kısımda neyle uğraşılıyor ?
zemin ısıtma sistemi

Çevrimdışı doctore

resimlerde bayağı sarı kum yığıldı gibi. daha zemin ısıtma boruları döşenip bir kat daha kum atılmayacak mı?  :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Necmi

Sebebi estetik mi maliyet mi peki? Yeni açıkta yediğim rüzgarı unutamıyorum hasta oluyorduk maç dönüşü.

4-5'te oynasak neyse ama yeri gelecek 21.45'te maç oynanacak boğaza karşı..
sen düşün biz olimpiyattan şerbetliyiz :bandit: @Çağrı

Çevrimdışı Serkan7738

@Çağrı olimpiyata falan hiç gitmediği için bilmez abi o rahata alışkın :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

BMN te akyazı stadını takip ediyordum Arkadasın birisi böyle birsey yazmıs ama ? Yoksa bile kimse kızmasın troll falan deilim sadece dogrulugu varmidur acaba

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

resimlerde bayağı sarı kum yığıldı gibi. daha zemin ısıtma boruları döşenip bir kat daha kum atılmayacak mı?  :alala: :alala:

evet ısıtma sistemi döşenip çim kumuyla aynı kum serilecekmiş.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:11:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Olimpiyatın rüzgarını ben de yedim de burası yemeyelim diye yapılıyor sanırım aynı zamanda @Necmi abi :D

Cuks diye ses geldi @Necmi abi :ebebe:

Uşt diye gelmiştir o ses :D

@Çağrı olimpiyata falan hiç gitmediği için bilmez abi o rahata alışkın :)

Sizden fazla gitmişliğimiz var Serkan bey şarkıyı da hala atmadınız :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan7738

Olimpiyatın rüzgarını ben de yedim de burası yemeyelim diye yapılıyor sanırım aynı zamanda @Necmi abi :D

Uşt diye gelmiştir o ses :D

Sizden fazla gitmişliğimiz var Serkan bey şarkıyı da hala atmadınız :D

ben şarkıyı attımda sen uyumuştun o saatte çağrı bey sonunda anıla mesaj bile vardı nese konu dışı yapmıyımda izlemeye alma şimdi :)

Çevrimdışı Necmi

BMN te akyazı stadını takip ediyordum Arkadasın birisi böyle birsey yazmıs ama ? Yoksa bile kimse kızmasın troll falan deilim sadece dogrulugu varmidur acaba

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sence varmı drenaj borusuyla ne işimiz var birde iki gündür gelemedimi beylik düzünden :alala: