Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490269 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kenarları gayet güzel yapıyorlar adamların  iş bilgisi çok üst düzey en ufak zaman kaybı yok tak tak yapıp bitiriyorlar hafta içi işleri bitecek sadece çim serimi ve lif çakma işi kalacak onlarda 15 gün alır

Basket salonunu SIS'e yaptıralım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı emrekhvcgl

soruş şeklin yanlıştı aslında gerçi verilen cevaba tepki gösterdim ama
senin sorunuda okurken bir bitmedi bunlarda dedim doğrusu bendede tamamen trolleme maksatlı
sorulmuş bir soru havası oluşturdu normalde cevap verirdim soruna ama itici bulduğum için es geçmiştim.
daha iki gün önce sisle görüşüp haberini yapmışız  hala bu tip soruların sorulması mantık dışı ön üst makamdan yaptık haberi
ne diyorlardı cumartesi çim gelecek gelmedi şimdi salı gelecek deniyor o zamanda gelmez artık perşembe olur sonunda bizim verdiğimiz
tarihe bağlanır olay. Ha bizim bilgimizde doğru çıkmaya bilir ama en azından bu bilgiyi gerçek kaynağından alıyoruz.
mesela tırların güzergahını sordum ne yapacaksın bunu dedi ne yapacaksın olurmu dedim millet italyadan buraya yollara düştü TIR nöbeti tutuyorlar
zamanı güzergahı söyleyinde bir hafta yollarda telef olmasınlar dedim gülüyor önümüzdeki hafta sonu italyadan kara yoluyla gelecek dedi :)
soruyu sorma şekli önemli bak burda nelerle uğraşıyoruz. hala çim yola çıktı deyip de iki sene önce çekilmiş fotolarıda kanıt olarak koyuyorlar.
abi kesinlikle öyle bi amacım yoktu kesin kere kesin hem de ya. konunun uzamasını istemezdim ama bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Çevrimdışı selçukaras

kenarları gayet güzel yapıyorlar adamların  iş bilgisi çok üst düzey en ufak zaman kaybı yok tak tak yapıp bitiriyorlar hafta içi işleri bitecek sadece çim serimi ve lif çakma işi kalacak onlarda 15 gün alır

O kenarlarda cim olmayacakmi. Ayni sistemle olmazsa. Bozul ma olmaz mi. Saha kenarlari ne yapilacak.

Çevrimdışı Efe

Basket salonunu SIS'e yaptıralım :evillol:
valla yaparlarda basket maçı yerine futbol maçı oynarız hibrit çimde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

O kenarlarda cim olmayacakmi. Ayni sistemle olmazsa. Bozul ma olmaz mi. Saha kenarlari ne yapilacak.

suni çim malesef...

Çevrimdışı Efe

oraya suni çim gelecek hibrit çim beton döküldü ya oraya kadar olacak saha çizgileri daha içeride betondan tribünlere olan alanlar şuan yukarıdaki fotoda düzenlenmiş alandan bahsediyorum orası suni çim olacaktır sondan sonraki yerler hibrit doğal çim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

suni çim malesef...
maalesef derken olması gereken o neden kullanılmayacak bölüme bakım parası harcayasın üstünde reklam panoları duracak o kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(
Cok gecmis olsun Allah korumuş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı selçukaras

maalesef derken olması gereken o neden kullanılmayacak bölüme bakım parası harcayasın üstünde reklam panoları duracak o kadar :icool:
Evet çok mantıklı be güzel suni çim olması.  Bozulma olmaz bakıma gerek yok. Zaten saha cizgisinin belki de 50 cm 1 metre içe kadar normal saha olur demi. Yok abi bence de maalesef degil. Çok güzel

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

abi kesinlikle öyle bi amacım yoktu kesin kere kesin hem de ya. konunun uzamasını istemezdim ama bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.
olmadığını anladık zaten sonradan  :D
ama ilk intiba öyleydi forumlarda yazı yazarken dikkat etmek lazım
bazen söylediklerinden çok başka konulara kayıyor olay banada oluyor
bir şey yazıyorum sonra eleştiri alıyorum bende diyorum ben böyle demedimki neden eleştiriyor sonra gidip yazdığımı okuyorum
bana bile yanlış geliyorki ne amaçla yazdığımı bildiğim halde neyse olur böyle şeyler. @emrekhvcgl dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı selçukaras

Bu arada o bölümlere beton mu döküldü.  Ne zamam döküldü abi hiç foto falan görmedik

Çevrimdışı Efe

Evet çok mantıklı be güzel suni çim olması.  Bozulma olmaz bakıma gerek yok. Zaten saha cizgisinin belki de 50 cm 1 metre içe kadar normal saha olur demi. Yok abi bence de maalesef degil. Çok güzel
tabi saha 4 taraftada dökülen betonun içinde bölüm geri kalan alan kullnaılmayacak panolar duracak bide ısınma için kullanılır o kadar bir çok yeni stadtaki sistem bu aynısı yapılıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

o suni çim zaman geçtikçe siyaha dönüyor ve çok çirkin bir görüntü oluyor.. hibrit olmasa da en azından normal çim olmasını tercih ederim...

Çevrimiçi Necmi

bakım parasından öteye orası dolaşım alanı olduğu için birde yol güzergahı orda çim
yaşamıyor doğal çim yapılan statlara bir bakın oralar kelleşmiştir. sunni çim olması işi daha düzgün gösteriyor
zaten gerçeğinden ayırt edilemiyorki sisin kileri görmüştüm keşke doğal çimde o koyulukta olsa

Çevrimdışı Efe

Bu arada o bölümlere beton mu döküldü.  Ne zamam döküldü abi hiç foto falan görmedik
dikine beton döküldü ya dikdörtgen şeklinde tüm sahaya yatay değil dikine bu ayrımı yapablimek için
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 23:22:38 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bakım parasından öteye orası dolaşım alanı olduğu için birde yol güzergahı orda çim
yaşamıyor doğal çim yapılan statlara bir bakın oralar kelleşmiştir. sunni çim olması işi daha düzgün gösteriyor
zaten gerçeğinden ayırt edilemiyorki sisin kileri görmüştüm keşke doğal çimde o koyulukta olsa
belki olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

o suni çim zaman geçtikçe siyaha dönüyor ve çok çirkin bir görüntü oluyor.. hibrit olmasa da en azından normal çim olmasını tercih ederim...
neden siyaha dönsün hangi stadda gördün :nerd:
stadların tamamına yakını oralar suni çimdir. ben hiçte siyahlaşmış
görmedim kaldıki kaldırır yenisini serersin halı gibi :)
yanlız rvp gene ısınamayacak :evillol:

Çevrimdışı selçukaras

dikine beton döküldü ya dikdörtgen şeklinde tüm sahaya enine değil dikine bu ayrımı yapablimek için

Yok abi orayi biliyorum. Tribun ile o saha yı cevreleyen yer arasina. Dolaşım alanını kastettim

Çevrimiçi Necmi

:nerd: çim bordürlerinden bahsediyor  halada görünüyor o betonlar :)

Çevrimdışı Efe

Yok abi orayi biliyorum. Tribun ile o saha yı cevreleyen yer arasina. Dolaşım alanını kastettim
oralara dökülmedi zaten altta baya sağlam bi karışım kullanıldı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şeffaf membranlardan haber yok ne zaman başlanacak acaba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

her konu hakkında bilgi sahibi değilim abi. stadyum cahili değiliz çok şükür :)

Sana  tavsiyem  bu  forumu  çok  daha  fazla  ve  dikkatle  izlemen.En doğru  bilgiler  bu  forumda  çünkü @emrekhvcgl . Ve   lütfen  iyice  öğrenmeden fikir  beyan etme.

Çevrimdışı sallapati

neden siyaha dönsün hangi stadda gördün :nerd:
stadların tamamına yakını oralar suni çimdir. ben hiçte siyahlaşmış
görmedim kaldıki kaldırır yenisini serersin halı gibi :)
yanlız rvp gene ısınamayacak :evillol:

valla tt arenada baya renk farkı oluşmuş.. videoda görülüyor