Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı Oktay

@Oktay o cimler bu sekilde 4 gunde ITALYA dan istanbula gelirse ne olur biliyormusun? ozel techizatli tirlarda gelecektir cimler.
özel techizat derken? ben öyle bi techizata ihtiyaç duyulcagını sanmıyorum olsa olsa çim bozulmasın donduruculu dorsede gelebilir ..

Çevrimdışı Efe

özel techizat derken? ben öyle bi techizata ihtiyaç duyulcagını sanmıyorum olsa olsa çim bozulmasın donduruculu dorsede gelebilir ..
dondurucuda mi  :o_o: :locked:  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

"Buz gibiiii soğukkk çimeennnnğğğnnn" diyerek sahilde satariz  

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

Beyler.. :)

Geçmiş olsun kardeşimize sağlığa kavuşur inşallah konu dışı ama kaleciliği tartışılır iyidir kötüdür ama tolga adam be tüm takım böyle karakterli olduğu için çok mutluyum ayrıntı mükemmel
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ankara geçmiş olsun diycem diyemiyorum.. Geçmiyor çünkü şu lanet günler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

:nerd: ama çim donar.

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 20:19:56 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

necmi abi sence 27 tır biraz abartı değilmi
yok değil bende kabataslak hesap yaptım 25 tır çıktı öyle paletlerdeki gibi gelmeyecekki rulo şeklinde
sarılmış vaziyette gelir üst üste koyma şansı olmaz en fazla yan yana 12-13 rulo alır Benim tahminim bir tırda
300 metre civarı gelir. en az 7500 metre kare çim gelecek buda 25 tır eder buda neti firede koyduğunda kenar payları falan
minimum 27 tır eder. @Oktay

Çevrimdışı Efe

necmi abi sence 27 tır biraz abartı değilmi
gelsiden 100 de olabilir yeterki gelsin 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yok değil bende kabataslak hesap yaptım 25 tır çıktı öyle paletlerdeki gibi gelmeyecekki rulo şeklinde
sarılmış vaziyette gelir üst üste koyma şansı olmaz en fazla yan yana 12-13 rulo alır Benim tahminim bir tırda
300 metre civarı gelir. en az 7500 metre kare çim gelecek buda 25 tır eder buda neti firede koyduğunda kenar payları falan
minimum 27 tır eder. @Oktay
mantıklı :ok:

Çevrimdışı Efe

bugun -1 mebran yazdik yarin
2 adet doseyerek acigi kapatirlar ve aglardan 1 inide o son 4 bakladan 1 ine sererler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

yarın açılış tarihi belli olacak mı  :money:

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 21:01:30
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Stadta Beşiktaş Arması neden kullanılmyor hakkaten?

Dışında iyi güzel vodafone arena yazdılar ama bizim arma yok ortalıkta?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı tugozcan

Yarinki toplanti diye bir sey yok galiba. Olsa bugün resmi siteden aciklarlardi.

Ilk once 15 Ocak dediler. Subat basi oldu. Sonra subat ortasi dendi. Yetmedi divan kurulunda aciklanacak dendi. Yetmedi gectigimiz carsamba dediler. Yetmedi pazartesi. Ki bunlardan bir kismini baskan direk kendi soyledi.

Hicbiri olmadi gibi. Daha da olmayacak anlasilan.

Çevrimdışı Burak Akay

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün 18:45 de Güvenparkdaydım patlamayı canlı canlı gördüm elimde çok kötü fotoğraflarda var paylaşılacak gibi değil 112 den arkadaşlarım 30 vatandaşımızın öldüğünü çokda yaralı olduğunu söyledi 3 dakika ile hayattayım bu arada tam oradaydım bilenler bilir yapıkredi'nin olduğu tarafa geçtim patlama oldu :(
kardeşim çok geçmiş olsun bnimde arkadaşım var gelen bilgi 138 kişi 300 yaralı olduğu yönünde

Çevrimiçi Necmi

bu 27 tır olayı bana biraz abartı geldi.. bir tır dorsesi böle bi paletten 20 tene alsa anfazla 7-8 tırlık yer kaplar
bu paletler bahçe çimi tahminen 5 metrekarelik rulolardır insanlar bahçelerine makine getiremeyeceği için elle
yerleştirirler o nedenle insanların kaldırabileceği büyüklükte rulo yaparlar :D
bize sanırım 20-30 metre karelik rulolar halinde gelir. birde kalitesi çok yüksek olur

Çevrimdışı altan0348

yarın açılış tarihi belli olacak mı  :money:

belli olmayacak kardeşim. böyle yazdım diye yine silinecek mi ? fikret ormanı azıcık eleştirdik mi yazılar siliniyor. neye dayanarak? bu siteyi ekşide ilk tanıtan benim, olumlu yazılar yazdım zamanında. ama yok bu sitede bazılarının eleştiriye tahammülü yok.

https://eksisozluk.com/besiktasarena-com--4446212?a=search&author=sinifogretmenidegilokulogretmeni

Çevrimiçi Necmi

geçmiş olsun allah korumuş @Burak Akay

Çevrimdışı Burak Akay

kardeşim çok geçmiş olsun bnimde arkadaşım var gelen bilgi 138 kişi 300 yaralı olduğu yönünde

Olabilir bir fotolar geldi Allah korusun ya
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı tugozcan

Cok gecmis olsun.. ankarada rahat bir sekilde sokaga cikamaz olduk. Umarim en az sayidadir kayip.