Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491617 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

hobaaaaaaaaaaa   :halay: :halay:

böyle bu açıdan bakınca bir anda gözümde inönü stadı canlandı duygulandım :)

Çevrimdışı sallapati

ışıklandırılma biraz daha arttırılınca yeniinönüden  odaklı bir tane gece  low light shot alsak fena olacak.. ya da ritzden birinden

Çevrimdışı kivanc

baktıkça bakasın geliyor. İçimden bitti be diyorum hafifte bir tebessüm valla mutluluk huzur budur ya

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı kivanc

baktıkça bakasın geliyor. İçimden bitti be diyorum hafifte bir tebessüm valla mutluluk huzur budur ya

Çevrimdışı asi_kartal

@Yucel11
Hocam tekrar elden gecirme sansiniz olursa sizden ricam saha olcusunu ozellikle kale arkasini bire bir yapabilir misiniz.

Sosyal medyada cok cabuk yayildi resim sinir bozucu yorumlar var ne yazik ki..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı 2003ruhu

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 23:10:50 2003ruhu ]

Çevrimdışı ernesto

Yüksekliği belli, çevre sınırları belli, eğimi sınırlarda ve zemin genişliği de kurallarla belirlenmiş bir araziye,
yapılabileceğin en fazlasını yapmamak için uğraşan biri varsa; ispatlayın, gidip dalalım hep birlikte :)

Ayağa kalkmasak yanındakiyle baldır temas aralığında oturma düzeni kurgulandı neredeyse :)
-ki başkan "sıkıştırıyoruz, aralara da koymağa çalışıyoruz, 42bini biraz geçecek gibi" cümleleriyle zaten ipucunu vermedi mi?

Diğer yandan; siyaset, sporun dibine kadar içinde. Ve gidip bir araştırın lütfen, bu stadın yenilenme izinleri konuşulurken, ta Demirören zamanındaki projede dahi Başbakanın ağzından çıkan cümleleri. 3 tane alt mesaj var her ropörtajda;  "35-40bini geçmesin, projeden otel / avm kısımlarını çıkarın, etrafın tarihi dokusuyla uyumlu olsun"

Meâlen; "tamam ben de onay vermek istiyorum ama aleyhimde kullanılabilecek sıkıntılı bir şey zinhar olmasın"

Tahminim verilen onay bile 40bin idi de, başkan sembolik 1903 ekleyelim pazarlığıyla hadi ona da tamam onayı aldı
ve şu anda onun fazlasının peşinde olduğu için bu konuyu çok da dillendirmiyor.

Hûlasa; Sabır.

Artık bu detaylar ve ilgi alanımıza çok giren ama etkileyemeyeceğimiz konularla enerji kaybetmeyi bırakıp,
mabede dönüşü, çağ atlayacak seyir konforumuzu, 40 küsür bin kişinin bu eğimle yaratacağı baskıyı konuşup, bayram arefesinde gibi hissediyor olmamız daha doğru olmaz mı?

Vodafone Arena yeniden doğuşumuzun sembolü olacak.
Sportif olarak da, mali yapılanma tarafında da, camianın kenetlenmesi anlamında da bir fırsat.

Bunun ilk ikisi yönetim ve teknik ekibin elinde, sonuncusu bize bağlı, bunu şu sıra bari becerebilelim istedik diye, hemen yapıştırmayın handikabı, dilemmayı, birilerinin adamı olmacayı lütfen.

Rasgele.

Zaten problem şudur. 41903 yapacağım deyip, 37-38 bini bile geçemiyorsa, ya yanlış planlama yapmıştır yada bilerek doğruyu söylememiştir.

Benim açımdan 41binli seviyelerde kaldığı sürece herhangi bir sorunu yok. Ama tutup da 37 bin sığdı anca derse, kendisini anlayabilmem mümkün değildir. 41903 dendikten sonra niye 44bin olmadı deme hakkımız yok. Ancak 37 bin çıkarsa neden kandırdın bizi başkan deme hakkımız saklıdır.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Geceyi Sana Yazdık
Şanlı Kartal Yuvası    İyi gecelerr
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar isiklandirmalari neden aciyorlar?

Deneme amacli mi yoksa calisma falan mi var hala :)

Çevrimdışı kadir137

bu ne biçim üslup keyfi keder sarı şerit çekilmedi herhalde bir zorunluluk olduğu için çekildi.

Bi şerit ile stad mı mahvolurmuş ?
Sarı şerit çekilme zorunluluğu yok. Orda açık renk olması gerektiği yazılı. Bir yapıyı güzel gösteren asıl böyle küçük ayrıntılardır.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

isterse dünyanın en dik tribünleri olsun isterse boğazın ortasında olsun eğer kapasite cidden 36800 ise bu 3 yıl boşa gitmiş demektir. yazıklar olsun kapasite buysa olacak iş değil!
Yazıklar olsun ne ya.sallama rakam söyleyip kendiniz inaniyorsunuz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

Arkadaslar isiklandirmalari neden aciyorlar?

Deneme amacli mi yoksa calisma falan mi var hala :)
belki denemedir... belki de ısıtma boruları yerleştiriliyordur... ama deneme olması büyük ihtimal

Çevrimdışı GörkemGörkem

Arkadaşlar stat çevre düzenleme membran tamamlama ve çim çalışmaları çok güzel yapıyorsunuz çokta güzel oluyor elinize yüreğinize sağlık fakat bişey isteyeceğim mümkünmü yapmak bilmiyorum ama tribünleri taraftarla doldurma şansınız varmı.

Sen istersinde yapmazmıyım .  :ok: Hemen söyle bir calısma gerceklestirdim  :s18: calınmasın diye imzamıda attım  O0