Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Allah canını almasın bu nasıl video çekimi  :D

Arka sokaklar dizisinin yönetmeni çekmiş sanırım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Necmi

Yeşil dikdörtgen alan batı vip tribünü , vip taraftar beyaz ile gösterdiğim merdivenleri kullanacaklar, vip tribünün hemen sağındaki ve solundaki kapıları normal taraftarlar kullancağından , kırmızı ile işaretlediğim merdivenlere vip koltuk konulabilirdi o merdivenler gereksiz olmuş .

katılıyorum benimde dikkatimi çekmişti ayrımın yapılmasını bekliyordum
iki taraf nerden baksan 40 koltuk eder yazarken birden avucum kaşınmaya başladı :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

beşiktaş transfer dedikodularından alıtı

Çevrimdışı tugozcan

iki taraf nerden baksan 40 koltuk eder yazarken birden avucum kaşınmaya başladı :D
5000*40= yılda 200.000 lira eder  :icool:

Çevrimdışı enemy1903

Arka sokaklar dizisinin yönetmeni çekmiş sanırım  :D

çayı püskürttüm bu nasıl yorumdur ya  :lol: :lol:

Çevrimdışı RevivaL

ışıklarda kapalıya gelmişler hızlı gidiyor güzel
Abi selamlar. Siteyi dışarıdan okuyordum da giriş yapayım dedim. 2014'ün Temmuz'undaki senin mention'u yeni okudum düşün  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

güncel
membranlar bayağı gölge yapıyor gündüz maçı çok değişik olur burada :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

@ahmetx Rıdvan beye twik at bence
güzel para  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sallapati

ne kadar çok verici vs koymuşlar... artık takım kanser etmeyecek ,  stad edecek anlaşıldı ...  :D :D

Çevrimdışı tayfunyasar

tam istedigim buydu. beyaz cok ciplak gözüküyor. komple siyah, yazilar beyaz + araya pikseller harika olurdu

pikselci başlayıp pikselsiz siyah ya da beyazcı olup biraz daha beyaz piksele yüklenseler üst kattaki siyah ağırlığını da beyaz koltuk siyah pikselliye getirirler inşallahçı oldum.

madem pikseli coşturduk biraz daha coşsun diyorum siyah renk neredeyse beyaza dönsün. ama şu hali de hoşuma gitmiyor değil. alışmaya başladım.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

Abi selamlar. Siteyi dışarıdan okuyordum da giriş yapayım dedim. 2014'ün Temmuz'undaki senin mention'u yeni okudum düşün  :)
şifreyi iyi unutmamışsın  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı okilic

@ahmetx Rıdvan beye twik at bence
güzel para  :biggrinking:
Bu Rıdvan Bey e twit bizimkiler dizisinde ki yazıcam bunu gazeteye işine döndü :)))

Çevrimdışı SDemirsoy

çıkış kapıları saha görüşünü etkilemez mi abi öyle

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi slm 1903 tribünündeki kolonlar boyanmış ama onlar kufeki taşı olmayacakmiydi ?Bilgin varmi..
:dontknow: iç renderler düşmediki piyasaya

Çevrimdışı ahmetx

Tribün ayrımı nasıl belli oluyor direk göze batıyor .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

çıkış kapıları saha görüşünü etkilemez mi abi öyle
@SDemirsoy sen siteyi takip etmez oldun  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Tribün ayrımı nasıl belli oluyor direk göze batıyor .
Oraya bassınlar koltuğu ya
Gözüme batıp duruyo benimde

Çevrimdışı SDemirsoy

ben sarı merdivenlere acayip kafayı taktım

Çevrimdışı RevivaL

Bu Rıdvan Bey e twit bizimkiler dizisinde ki yazıcam bunu gazeteye işine döndü :)))
Bizde yanlış bir şey olmaz  :bandit: