Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

Herhangi bir avm'de böyle bir uygulama yok. Giriş bölümünde güvenlik durur ve içeride zaten bariyerlerle içeriye giriş sağlanır. Bunun için dış tarafa bir güvenlik kulübesi konulması mantıklı gelmedi bana.

Yeni açık bölüme gelen taraftar istediği gibi alt kata inemez.  Biletine göre o tribünün dolaşım alanına geçme izni vardır. Buda bu kulübelerde kontrol ediliyor

bence Yeni açık alt kata veya otoparka geçmek için o kulubelerden geçmek gerekiyor.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

stadımız bittiğinde tribünlerden şöyle şovlar bekliyorum küfürsüz tabiki

Çevrimdışı ahmetx

Yeşil dikdörtgen alan batı vip tribünü , vip taraftar beyaz ile gösterdiğim merdivenleri kullanacaklar, vip tribünün hemen sağındaki ve solundaki kapıları normal taraftarlar kullancağından , kırmızı ile işaretlediğim merdivenlere vip koltuk konulabilirdi o merdivenler gereksiz olmuş .

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 15:56:46 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

muhtemel yürüyen merdivenli bir çıkıştı orası ama tam hatırlayamıyorum, yanında da asansör olması lazım ama özetle orası zaten yürünebilen bir alan değil ve hala anlayamadık her şeyin düşünülerek yapıldığını.. prefabrik yapılar vs.. yok artık :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olmaz olurmu ikea ya girmeyi bir denesene otopark kapısında durdurulup
aynayla araç altı ve bagaj kontrolü yapılmadan girebiliyormusun bir çok kapalı otopark girişindede yapılıyor
kaldıki burası avm değil bittiğinde Türkiyenin göz bebeği olacak Ülkenin üçte birinin üzerine titrediği bir yapıdan bahsediyoruz
Ben güvenlik uygulaması yapılmadığını söylemedim girişinde böyle bir yapı olmadığını söyledim ikisi farklı şeyler. Elbet gerekli kontroller yapılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harund1k3

Yeşil dikdörtgen alan batı vip tribünü hemen sağındaki ve solundaki kapıları normal taraftarlar kullancağından , kırmızı ile işaretlediğim merdivenlere vip koltuk konulabilirdi.

Batı vip dedin beni kaybettin.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı betoo38

Keske pixel böyle olsaydi  :bawling:
tam istedigim buydu. beyaz cok ciplak gözüküyor. komple siyah, yazilar beyaz + araya pikseller harika olurdu

Çevrimdışı Joseph

Selamunaleyküm arkadaşlar, uzun süredir burayı takip ediyordum, dayanamadım ve aranıza katılmaya karar verdim, iyi forumlar.  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Selamunaleyküm arkadaşlar, uzun süredir burayı takip ediyordum, dayanamadım ve aranıza katılmaya karar verdim, iyi forumlar.  :icool:
A.S  :hosgeldin

Çevrimdışı yldrmaydn

o kulübeyi bugün çektim. içindeki eğimli kısımdan dolayı otoparka iniş yürüyen merdiveni olabilir diye düşünüyorum. açıkçası aklıma da sormak gelmedi keşke sorsaymışım. projede orası yeşillik görünüyor belki oraya kadar yeşillik yapıp gelebilirler. stadın logo olan 2 ve numaralı eski açık arası köşede stat içine ilerleyen çok sayıda kablo var. 2. yapılan logonun oradaki kabloların önemli bir bölümü kedi yolu merdiveni arasından kedi yolu boşluğuna giriyor ama insan acaba 4 köşede de skorbord olabilir mi diye düşünmeden edemiyor. :)
eski açıktaki kulelerden özellikle numaralıya yakın taraftakine bir işlem uygulanmış gibiydi oldukça beyaza yakın temiz gözüküyordu dışarıdan bakınca.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Atatürk'ün bilinmeyenleri
http://m.ensonhaber.com/haber.php?s=ataturkun-bilinmeyenleri-2016-03-11 Arkadaşlar birisi Atatürk için en büyük Beşiktaş lımı demişti

Çevrimdışı Emre.Guler

Bizde tam kalkıyorduk çok geç geldin stadta bitti zaten :)

Çevrimdışı VOLKİ3358

Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı firewater

Seyit Ateş Radyo spora bağlandı. Kongrenin olduğu gün ki salonda tavan akıyormuş. Doğrumudur bu giden arkadaşlar bilgi versin.

Bu adamı dinledikce düşmana ihtiyacımız olmadığı anlaşılıyor. Adam sırf kıskançlık içinde konuşuyor stad resmen içine oturmuş. Nerdeyse stad yıkılsa zil takıp oynayacaklar. Kazara şampiyonluk gelmese yine aynı şekilde. pes valla pessss.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yigitcan1903

http://m.ensonhaber.com/haber.php?s=ataturkun-bilinmeyenleri-2016-03-11 Arkadaşlar birisi Atatürk için en büyük Beşiktaş lımı demişti
Beşiktaş düşmanı site

Çevrimdışı Joseph

Bence Atatürk fenerli miydi, beşiktaşlı mıydı tartışması çok saçma. O dönemler futbol türkiye'de çok popüler değildi, halk uzun süreli savaştan çıkmıştı ve fakirdi, yani o dönemlerde takım tutma falan olduğunu sanmıyorum, Atatürk gibi hayatı savaşlarda geçmiş birininde futbola pek ilgi gösterdiğini sanmıyorum. İlk yorumumun Atatürk'le ilgili olması da beni ayrıca duygulandırdı. :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ayayhan

atam Beşiktaş ta oturuyordu, tabi ki Beşiktaşlı  bunun için tarih okumaya gerek yok.

Çevrimdışı ahmetx

Allah canını almasın bu nasıl video çekimi  :D

Çevrimdışı ers1903

Tribün giriş çıkışlarıni inşallah kaplama yaparlar en tepe görünen orta kisimdada bjk amblemi olur :) gs giris çıkışları  çok  hoş ortada amblem var..

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ers1903

Necmi abi slm 1903 tribünündeki kolonlar boyanmış ama onlar kufeki taşı olmayacakmiydi ?Bilgin varmi..