Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5208426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sfr03

707933860110196737[/tweet]](Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)[/url]

Sabah buradan kombine şatışı bitti diyen arkadaşlar için buradan yazıyorum.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Parktan yolma çimi elle yerleştiren Bursanın zemini hiç bir stada örnek teşkil edemez bence   :evillol: :kop: röportajda bile söylenmiş özel makine ile kumun oturması sağlanacakmış ayrıca hibrit uygulamasıda yapılacağı ve zeminin daha sağlam tutacağını göz önüne alırsak kayseri maçında gayette oynanabilir.

Çim firmasının röportajını okumadım ama Fikret Orman kendisi açıklamıştı zeminin oturması 2.5-3 ay arası sürüyor diye. İnşallah dediğin gibi olur da bir an önce maç oynanacak hale gelir.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kutalmis.pinar

19 Mayis kapisinin monte fotografi nerde nolur cok merak ettim.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Pikselli

Çim firmasının röportajını okumadım ama Fikret Orman kendisi açıklamıştı zeminin oturması 2.5-3 ay arası sürüyor diye. İnşallah dediğin gibi olur da bir an önce maç oynanacak hale gelir.
Toplam süresidir o Zemin oturması 2,5-3 ay mantığa aykırı
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

inşallah denemedir bu

deneme değil böyle olucak normalde sarı boyanması gerekiyor başkan böyle hallederiz demiş :)

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı ErsinA.

site çok yavaşladı

Resmi hesaptan.

İsmail yanındaki adama çok benzemiyor mu?  Bi sakalı eksik.

Çevrimdışı sherlock

Takıma inanılmaz bir motivasyon oldu,yönetimden kimin fikriyse alkışı hak ediyor !  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

inşallah denemedir bu
inşallah öyledir @SDemirsoy, merdiven boşluklarını boyamayacakları anlamına gelir ki şu haliyle hiç hoş durmuyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre_ZA

deneme değil böyle olucak normalde sarı boyanması gerekiyor başkan böyle hallederiz demiş :)

Aynen öyle, birinci ağızdan aldım ben de bu bilgiyi stada gittiğimde, bu şekilde olacaktır. Fazla göze batmayacaktır umarım.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı SDemirsoy

hayır zorunluluk yok açık parlak renk olacak diye geçiyor talimatlarda

Çevrimdışı serdart

bugün güzel gelişmeler oldu. bi sponsor daha bağlaamaa çalışsa başkan iyi olur.  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

sen full sarı istiyorsun galiba  :lol:
yok füme şerit falan çekselerdi bari :(

Çevrimdışı Necmi

Günün özeti

* Takım ve Rahmi Koç stadyumu ziyaret etti.
* 32. membran gerildi.
* Sarı kum serilmeye başlandı
* Merdivenlere sarı bant uygulamasın örnekleri yapıldı
* 19 Mayıs kapısı montesi devam ediyor .
* Rulo çimler İtalyadan yola çıktı
* SIS 9 Nisanda sahayı hibritli olarak teslim edeceğini açıkladı  :D
nerenden uydurdun :nerd:
daha yola falan çıkmadı çim @ahmetx
bir haftada şimdi bununla uğraştırırsın bizi önümüzdeki hafta sonu yapılacak
ne yani on gün çimleri tırdamı tutacaklar :naughty: