Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5208558 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Doğru yazmis sonuna kadar hakli..

Yeteneklerine ve takima ihanet eden bir Futbolcumuz var maalesef..

Bu kadar kolay yaftalamayı nasıl beceriyorsun? Hiç mi vicdanın sızlamayacak o çocuğun gerçekten önemli bir işi varsa.
Ya da takıma ihanet ettiği kanısına nasıl vardın? Kötü oynadı diye mi yoksa futbol karakteri bu şekilde diye mi?

Çevrimdışı brci

teee bir ya da bir buçuk ay önce mi ne başkan açıklayacaktı açılış tarihini ne oldu o iş  :D

Çevrimdışı ozan062

Stadta pizzacı var :) resmen sınıf atladık he köte ekmekten pizzaya :)

nasıl göz arkadas:D

yalnız çook hoşuma gitti öyle böyle değil,, bir anlık coskuyla İstanbul'a trafiğe ragmen tasınasım geldi,, 7-24 stadyumda geçierecem maç haricinde,,  ula bi avm yaptırmadılar su stada varya evlerine ateşler salsın izni vermeyenlerin....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı minsk kartali

Bu kadar kolay yaftalamayı nasıl beceriyorsun? Hiç mi vicdanın sızlamayacak o çocuğun gerçekten önemli bir işi varsa.
Ya da takıma ihanet ettiği kanısına nasıl vardın? Kötü oynadı diye mi yoksa futbol karakteri bu şekilde diye mi?
:claps: :claps:

Çevrimdışı Samet_

gunde ıkı mebrandan hesapladı  ben beyaz yalan olaylarını anlamam
İnşallah diyelim de bence 7 güne sarkar günde tam iki tane olmuyor ortalama olarak

Çevrimdışı tugozcan

küçük membranlardan günde 3 tane takılır mı acaba  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

teee bir ya da bir buçuk ay önce mi ne başkan açıklayacaktı açılış tarihini ne oldu o iş  :D

2015 yılı sonunda verdiği röportajda 15 ocakda açıklayacağını söylemişti  :D
kimse sallamıyor aslında bakma inanmış gibi yapıyor, öyle yapmaktan başka birşey gelmiyor kimsenin elinden. 2 günde 3 membran takıyoruz diyor divanda, şimdi 10-11 membran var 5 günde bitecek diyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu konuda Gerekli bilgileri @Necmi abi verir

Gorunen koy kilavuz istemez , Gecen sene Son 6 hafta parasini alamadigi icin Sakatim diye maclara cikmayan ben degildim

Tore neden yok diyen muhabire Bilic kendisine sorun dedi

Demba ba sampiyonlugu istemeyen arkadaslar vardi dedi

2 Ay maasi gecikti diye kulube 4 kez ihtarname gonderende Tore nin ta kendisi Bunu ben demiyorum Divan toplantisinda kongre uyelerine dagitalan kitapcikta yazıyor hepsi :ok:

Decre arasi beni satin diyende Maalesef Tore üzgünüm yani..
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 16:01:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Bu konuda Gerekli bilgileri @Necmi abi verir

Gorunen koy kilavuz istemez , Gecen sene Son 6 hafta parasini alamadigi icin Sakatim diye maclara cikmayan ben degildim

2 Ay maasi gecikti diye kulube 4 kez ihtarname gonderende Tore nin ta kendisi Bunu ben demiyorum Divan toplantisinda kongre uyelerine dagitalan kitapcikta yazıyor hepsi :ok:

Decre arasi beni satin diyende Maalesef Tore üzgünüm yani..
Madem Töreyi beğenmiyorlar satar geçerler  o zaman , kadrodaki bir oyuncu için bu tür şeylerin konuşulması doğru değil yarın Töre attı şampiyonluk geldi olursa ne diyeceksin ?  :D
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı carsikartali

Çevrimdışı ahmetx

40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

küçük membranlardan günde 3 tane takılır mı acaba  :bandit:

Kaba taslak büyük membranların 4te 1i belki 5te1i büyüklüğünde. Sabitlenecek alan az buda sonuçta daha az iş demek bence başta az olsada tecrübe edindikten sonra 4 olur.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

Kaba taslak büyük membranların 4te 1i belki 5te1i büyüklüğünde. Sabitlenecek alan az buda sonuçta daha az iş demek bence başta az olsada tecrübe edindikten sonra 4 olur.
hadi inşallah.
17 martta büyükler bitse,
hadi yine günde 3 taneden hesaplasak 1 Nisana membranları bitmiş olarak görebiliriz  :bandit:

Çevrimdışı Efe

bu arada taraftar dolasim alanladi manyak olmus sütün isiklari falan super :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hadi inşallah.
17 martta büyükler bitse,
hadi yine günde 3 taneden hesaplasak 1 Nisana membranları bitmiş olarak görebiliriz  :bandit:
ay sonu biter hemen hemen hersey ufak tefek seyler kalir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

ay sonu biter hemen hemen hersey ufak tefek seyler kalir
her geçen gün daha çok heyecanlanıyorum.
 :sevinc

Çevrimdışı Kartal1903

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/foto-galeri/vodafone-arenada-zemine-toprak-serpildi-.html?p=15[/url] tarıhı kapı takılıyor sanırm
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ToNI

stadı inşaatın her aşamasında değerlendirdik, eleştirdik olumlu yada olumsuz olarak, beğenmediğimiz yanları da oldu hatta bazı arkadaşların hala sıkıntıları mevcut  :lol:
ama kendi adıma şunu söyleyebilirim, sona doğru yaklaştıkça gözüme daha bi güzel gelmeye başladı...anlaşılan harbiden bu iş bittiğinde alayımızın ağzı açık kalacak  :halay:
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Şu zeminin oturma meselesi biraz sıkıntı. Bursa daha geçen yaz serdi zemini hala patates tarlası gibi, bizim daha serilmedi ne zaman oturacakta oynanır hale gelecek. Benim şahsi görüşüm en iyi ihtimalle Osmanlıspor maçı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı serti67

İnşallah diyelim de bence 7 güne sarkar günde tam iki tane olmuyor ortalama olarak
taktıkları zamn oldu  sanırm bıtırırler olmadı 1 gun sarkar onemlı olan artık şefafları nasıl hzılı yapıcaklar oo merak edıyorum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS