Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5208752 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kemal

Futbolcu ve teknik heyetimiz Vodafone Arena da !!!

Yuvaniza Hos geldiniz !

mario gomez ve töre  neden yok

Çevrimdışı eaglekartal

futbolcuların stad ve saha içindeki fotolarını merakla bekliyorum haydi artık site paylaş şunları  :D

Çevrimdışı ahmetx

Futbolcu ve teknik heyetimiz Vodafone Arena da !!!

Yuvaniza Hos geldiniz !
Boyko ne kadar sana benziyor @Yunus Emre Dökmeci  :D
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez Ya senol hocanin sag tarafinda kalmis yada arkada kalmış abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

ekme hibrit ile serme hibrit arasındaki fark nedir tam olarak? ekme hibritte bildiğim kadarıyla önce hibritler çakılıyordu sonra çim ekiliyordu ve çimin kökü hibrite dolanarak daha güçlü bir zemin oluşturuyordu. diğer uygulamada ise önce çimler rulo halinde serilecek sonra üstüne hibrit çakılacak deniliyor. bu şekilde uygulandığında rulo çim kök salarak aynı şekilde hibrite dolanacak mı?
Nevzat demir de zemin hazırlandı tokum atıldı ve çimler belirli bir boyuta ulaşınca sentetik çimler ekildi.
Yani birisinde yetiştirip çakılıyor diğerinde hazır yetişmiş gelen çime çakılıyor.
Firma kalite farkının olmadığını vurguluyor
serme olması başka yerde yetişip, oradan özel sistemle kaldırılıp, taşınıp, yerleştirilmesi dolayısıyla daha maliyetli ama bekleme süresi olmuyor.

Çevrimdışı ozan062

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı giunti1903

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="und" dir="ltr">pic.twitter.com/wQltRVByoV</p>&mdash; Ahmet Ateş (@AhmAtes1903) <a href="(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)">10 Mart 2016[/url]
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı oguzhan1310

Gomez tam cenk in arkasında kalmış galiba ama töre hakketten yok.

Çevrimdışı Necmi

ekme hibrit ile serme hibrit arasındaki fark nedir tam olarak? ekme hibritte bildiğim kadarıyla önce hibritler çakılıyordu sonra çim ekiliyordu ve çimin kökü hibrite dolanarak daha güçlü bir zemin oluşturuyordu. diğer uygulamada ise önce çimler rulo halinde serilecek sonra üstüne hibrit çakılacak deniliyor. bu şekilde uygulandığında rulo çim kök salarak aynı şekilde hibrite dolanacak mı?
yanlış biliyorsun kardeşim her halukarda hibrit sonra önce ekiyorlar 20 gün kök vermesi için bekliyorlar sonra hibrit çakımına girişiyorlar
yani ekmede sermede çim aynı seviyedeyken hibrit başlıyor. @aoguzd

Çevrimdışı osvaldo nartallo

atibanın hemen yanında biri var başı görünüyor. Cenk önünde duruyor. başından baktığında Atiba'dan yaklaşık 2cm uzun duruyor. maçkolikten boylarına baktım Atiba 1.87 Gomez 1.89. sanırım o kişi Gomez
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı ozan062

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı GörkemGörkem

Benim bildigim kadarıyla ekme cok daha saglıklı ve saglam oluyor sermeye oranla her ne kadar görüntü olarak aynı olacak denilsede illaki görüntüde bile fark olacaktır.

Anti-pixelci oldugum gibi burdada Anti-sermeciyim ama ne fayda :icool:

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşlar birisi beni aydınlatabilir mi ? hani deniyordu hibrit ekimi yapıldıktan sonra 75-90 gün arası süre lazım,  herkes stadın biteceğini ama çimin yetişmeyeceğini söylüyordu, şimdi ne oldu da hem hibrit ekileceği hem çim serileceği hemde nisanda açılacağı konuşuluyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı aoguzd

Nevzat demir de zemin hazırlandı tokum atıldı ve çimler belirli bir boyuta ulaşınca sentetik çimler ekildi.
Yani birisinde yetiştirip çakılıyor diğerinde hazır yetişmiş gelen çime çakılıyor.
Firma kalite farkının olmadığını vurguluyor
serme olması başka yerde yetişip, oradan özel sistemle kaldırılıp, taşınıp, yerleştirilmesi dolayısıyla daha maliyetli ama bekleme süresi olmuyor.

teşekkürler @FARUK . kalite farkı yoksa sorun yok o zaman :)

Çevrimdışı Kemal

atibanın hemen yanında biri var başı görünüyor. Cenk önünde duruyor. başından baktığında Atiba'dan yaklaşık 2cm uzun duruyor. maçkolikten boylarına baktım Atiba 1.87 Gomez 1.89. sanırım o kişi Gomez

banada o kişi sosa gibi geldi

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Arkadaşlar Rahmi Bey'i tanıyanınız var mı? Başkan kesin ona açılış tarihini söylemiştir.

Bu arada;
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı DOĞAN

Bende veliyi gorememistim demekki gokhanda yok

Sahte para işi içinde Abi biz dolar bassak arkasına gomezin resmini önüne vodafone arena resmi yapistiririz bizden olmaz o is

Çevrimdışı kartalpençesi

Gomezi arkaya atmışlar :D Sosa da öyle. Ama veli töre yok
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Facebook un en cok takip edilen ve itibar edilen sayfasi Besiktas transfer dedikodulari sayfasi bizim SIS HABERIni paylasmis ve stad resimleri ve bilgileri icin daima bizi KAYNAK aldiklarini yazmış...

Tesekkurler buradan..