Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5208641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

arkadaşlar birisi beni aydınlatabilir mi ? hani deniyordu hibrit ekimi yapıldıktan sonra 75-90 gün arası süre lazım,  herkes stadın biteceğini ama çimin yetişmeyeceğini söylüyordu, şimdi ne oldu da hem hibrit ekileceği hem çim serileceği hemde nisanda açılacağı konuşuluyor.
cim hazir geliyor, gelen cimlere sentetik cimler cakilacak. Gelen cimlerin kokleri o sentetik cimlere sarilacak ve daha saglam olacak. Ekme olsaydi, ekilen cimlerin belli bir boya gelmesi beklenip sonra sentetik cimler cakilacakti. Ekilen cimlerin o boya gelme surelerini kısaltmis olduk. 

Çevrimdışı osvaldo nartallo

banada o kişi sosa gibi geldi
Sosa Necip ile Pektemek'in arasından bakıyor
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ZEKI

Facebook un en cok takip edilen ve itibar edilen sayfasi Brsiktas transfer dedikodulari sayfasi bizim SIS HABERIni paylasmis ve stad resimleri ve bilgileri icin daima bizi KAYNAK aldiklarini yazmış...

Tesekkurler buradan..
link ver bizde tesekkur edelim.

Çevrimdışı DOĞAN

banada o kişi sosa gibi geldi

Gomez cenk in arkasında sosa mustafanin yaninda gomez gözlük takmış yanindada Atiba var

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 15:10:05
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Evet beyler. 9 Nisan'da Stad Açılır Mı?

Ve Kombine Satışları Neden Durdu?

Var mı Fikri Olan?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı GörkemGörkem

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)

Hoca membranlar icin haftaya hazır olur heralde diyor :D

Çevrimdışı Ensar

shoplu hali şöyle oluyor aslında fena değil.
harika olmuş böyle olmalı baştan beri söylüyoruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı xxxkingme

Gökhan töre gelmemiş. Bence bu adam Beşiktaş'ı kafasında bitirmiş..

Çevrimdışı erzurum1903

cim hazir geliyor, gelen cimlere sentetik cimler cakilacak. Gelen cimlerin kokleri o sentetik cimlere sarilacak ve daha saglam olacak. Ekme olsaydi, ekilen cimlerin belli bir boya gelmesi beklenip sonra sentetik cimler cakilacakti. Ekilen cimlerin o boya gelme surelerini kısaltmis olduk. 

yani hep söylenen zeminin aynısı hazır çimle yapılacak bize söylenen hibrit uygulaması hazır çime monte edilecek sonuçta yine hibrit olacak doğru anladım demi hocam.

Çevrimdışı minsk kartali

Paint değil o photoshop ayıp oluyor :) İlk öğrendiğim zaman iett biletleri basmıştım printerdan :) bir kaç yere çaktırmadan gittim bu biletlerle :)
:lol: :lol:

Çevrimdışı attila_metu

Yalnız Başkan ne güzel anlatıyor herkese eserini. Çok gururlu belli oluyor.

Çevrimdışı ahmetx

Böyle birşeymi istiyordun? @ahmetx

aynen böyle eline sağlık @Emre.Guler , stad daha yüce görünmüş ve bütünlük olmuş böyle keşke böyle yapsalarmış.
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Kemal

Töre nerde Töre, bu adam varya iyice kendini soyutladı .

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Membran 32 oldu mu?Bu arada futbolcuların hepsi çok moral depolamıştır fotoğraflarda yüzleri gülüyordu.
Edit:Quaresma çok şık giyinmiş.😎😎😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Merdivene sarı şerit çekmişler.

böyle daha iyi sarı şeritle halledeceğiz merdivenleri boyamaya gerek kalmadan
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osvaldo nartallo

doğrusu Fiat Aegea'nın tasarımında bile katkısı bulunan Rahmi Bey'in stat ile ilgili görüşlerini çok merak ediyorum.
acaba pikselci mi :)
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

link ver bizde tesekkur edelim.
Mobildeyim abi oyuzden bilmiyorum atmayi

Ama cok saglam bir sayfa orasi gercekten , Sayfa yoneticilerinden bazilari kesinlikle eski yoneticilerden bariz sekilde belli oluyor yapilan haber ve paylasilan bilgilerden..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sozkul

bence 9 una cim oturmaz oynaazlar maci 30 nisanda oynanacaktir

Bence oturmuş çim getirecekler. :)

Çevrimdışı ZEKI

yani hep söylenen zeminin aynısı hazır çimle yapılacak bize söylenen hibrit uygulaması hazır çime monte edilecek sonuçta yine hibrit olacak doğru anladım demi hocam.
kesinlikle  @erzurum1903

Çevrimdışı cadavra

Takimdaki çoğu futbolcu da gömlek uzeri suveter giymiş bugün bende oyle takilacam.Gomez zaten kafasına göre kendi tikani gibi ara ara cikip gidio stada.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aoguzd

yanlış biliyorsun kardeşim her halukarda hibrit sonra önce ekiyorlar 20 gün kök vermesi için bekliyorlar sonra hibrit çakımına girişiyorlar
yani ekmede sermede çim aynı seviyedeyken hibrit başlıyor. @aoguzd

evet Necmi abi yanlış biliyormuşum, teşekkür ederim :)

Çevrimdışı attila_metu

Neciple Ozi fotoğraf mı çektiriyor o arada yoksa şaşkınlıktan mı dona kalmışlar :)

Çevrimdışı ahmetx

Vay anam vay şu tribünlerin ihtişamına bakar mısınız ?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA