Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı enemy1903

halı saha mübarek  :lol: beterin beteri varmış.

Çevrimdışı özgür

koltuk sayısı tartışması...ok
piksel atışması...ok
açılış tarihi haftaya kaldı...ok
eski açığın üstü kapatılmayacak muhabbeti...ok
sise övgü...ok
mire giydirme...ok

forum rutinini tamamlamış görünüyor. yeniinönü de geldiğine göre istiklal marşı ve kapanışta sıra :D

Çevrimdışı num1903

Siyah ve Beyaz Teknik olarak RENK değildir :) Erkek adam renkli takım tutmaz dolayısıyla renktaş olmaz
bizler siyah beyaz  gönül veren insanlariz onun için söyledim :) bida söylemem :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

31. mebran gelecek aksama :halay:
nereden biliyon fotoğraf mı gördün çabuk söyle heyecanlandım😀😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

halı saha mübarek  :lol: beterin beteri varmış.
harbiden Allah korumuş bizi😂
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı RQ7_351903

Mantığı küçük gören bir şey buladın, peki fikir ve zihniyeti?

Bizim sürekli söylediğimiz ama sizin anlamak istemediğiniz bir şey var. Sizin anladığınız "hocadan, mühendisten daha mı iyi bileceksiniz?" oysa anlatılmak istenen bu şeylere karar veren insanların bir bildiklerinin olduğu. Konuyu çok dağıtmadan hemen takımdan bir örnek vereyim. Kerim oynayamadığı için hoca eleştiriliyor ama oynayınca görünüyor ki gerçekten yetersiz, Boyko Boyko dendi gördük ki o da şu anda yetersiz. Koltuk dizaynı da bazı sebeplerden böyle seçildi elbet. Daha önce de yazdım. O yüzden tekrar etmeyeceğim. Yine şunu söyleyeyim, siz Antalya'daki statla eşdeğer görebilirsiniz ama bu gerçekten öyle olduğunu kanıtlamıyor. Ben de diyorum ki "hiç alakası yok". Bunun nedenlerini de söylüyorum. Bunu da daha önceden yazdım, tekrar yazmayacağım. Ama pikseli istemeyenler birkaçı dışında hep beğenenlerin zevkine ve düşüncesine saldırıyor. Böyle olunca da haliyle tartışma çıkıyor. Sabırla güzel güzel cevaplıyorum. Bakalım ne zaman bırakılacak bu saldırma ve küçük görme tavrı.
Pikseli stemiyor değiliz, tepki gelmeyince bu kadar abartmanın manası yok diyoruz, karşı çıktığımdan veya saygı duymadığımdan değil.

Gayet güzel pikselli tasarımlar yapılabilirdi böyle, Antalya ve Sivas stadından tek farkının renkler olduğunu söylüyoruz.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK locaların altındaki kutular 1903 koltukları mıdır acaba?
Evet mir yazıyor kutuların üstünde
2 gün önce 5-6 tane taktılar ama geri söküldü.  Deneme yaptılar sanırım

Çevrimdışı Necmi

bu ne taşı @Necmi abi ? dolaşım alanlarını kaplıyorlar

küfeki gibi duruyor tam anlamadım ama yer döşemesi değil onlar
gönye kesilmiş kenarları kaplama taşı @ahmetx

Çevrimdışı musacn1903

Büyük membran sonra kücük membran sayariz...??
ya ondan sonre ne sayacagiz ??
İç sahada ki galibiyet serimizi abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mantığı küçük gören bir şey buladın, peki fikir ve zihniyeti?

Bizim sürekli söylediğimiz ama sizin anlamak istemediğiniz bir şey var. Sizin anladığınız "hocadan, mühendisten daha mı iyi bileceksiniz?" oysa anlatılmak istenen bu şeylere karar veren insanların bir bildiklerinin olduğu. Konuyu çok dağıtmadan hemen takımdan bir örnek vereyim. Kerim oynayamadığı için hoca eleştiriliyor ama oynayınca görünüyor ki gerçekten yetersiz, Boyko Boyko dendi gördük ki o da şu anda yetersiz. Koltuk dizaynı da bazı sebeplerden böyle seçildi elbet. Daha önce de yazdım. O yüzden tekrar etmeyeceğim. Yine şunu söyleyeyim, siz Antalya'daki statla eşdeğer görebilirsiniz ama bu gerçekten öyle olduğunu kanıtlamıyor. Ben de diyorum ki "hiç alakası yok". Bunun nedenlerini de söylüyorum. Bunu da daha önceden yazdım, tekrar yazmayacağım. Ama pikseli istemeyenler birkaçı dışında hep beğenenlerin zevkine ve düşüncesine saldırıyor. Böyle olunca da haliyle tartışma çıkıyor. Sabırla güzel güzel cevaplıyorum. Bakalım ne zaman bırakılacak bu saldırma ve küçük görme tavrı.
Abi Allah peygamber Askina nasil Antalya ile uzaktan yakindan alaka yok ?

Gözlerimin bozulmasini goze alip Antalya stadini 10 dakika inceledim ve sonra da bizimkini inceledim ve Cok ilginc bir sonuca vardim ; Bizim stadin Pixelleri kesinlikle ve kesinlikle Antalya stadindan daha Yoğun...

Juve gibi olacak , Syrek olacak , Sadece tribun geçişi icin kullanilacak sozlerinden Geldigimiz Nokta Antalya stadindan bile daha Yoğun Pixel !!

emegi gecenlere Tesekkurler...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı okkybjk

Evet mir yazıyor kutuların üstünde
2 gün önce 5-6 tane taktılar ama geri söküldü.  Deneme yaptılar sanırım
eyw, tşk ederim.

Çevrimdışı RQ7_351903

Cogu konuda gereksiz yere forum düzeni vs. diye cesitli yaptirim uyguluyorsunuz.

Bir baskasina alenen hakaret etmiş birisi (veya birileri) burada hala etrafa büyüklük/bilmislik taslamaya devam ediyor. Alenen haddini aşıyor.

Umarim bunun sebebi yetkili kisilerin gozunden bu mesajlarin ve rapor edilen mesajlarin kacmis olmasidir.
:claps:

Çevrimdışı burakkk1903

hani dün denizbank alt katı tribünlerin merdivenleri boyanmıştı :)

Yine trollendi forum ışık parlaması dedik o kadar dinlemediler :)
hahahaha yalanmış yalan 😂
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı GörkemGörkem

İsin ilginc yani fotoyu inceledikten sonra sunu farkettim kesinlikle bizim stadin Pixelleri Antalya stadindan daha fazla ! Kirmizi oldugu icin cok goze batıyor ve Gozu yoruyor Antalyaninki...

Millet bizde pixel okadar asagı inmedi yada yukarı cıkmadı diyerek bizde daha az pixel var demeye getiriyor ama maalesef durum öyle degil .

Bizimkindeki pixel yogunlugu antalyadakinin minimum 2 katı ve maalesef cok kötü hatta birazda cocuksu ve komik.

Çevrimdışı Ogün

Bitti bitecek be. Yeni İnönü'nün çektiği fotoğrafları görünce beni bir heyecan sardı.

Muhtemelen daha önce çok sorulmuştur da, ben cevaplandığını görmedim. Bu çatıdaki siyah kısımlar ne olacak, öyle mi kalacak?

Çevrimdışı tugozcan

Bitti bitecek be. Yeni İnönü'nün çektiği fotoğrafları görünce beni bir heyecan sardı.

Muhtemelen daha önce çok sorulmuştur da, ben cevaplandığını görmedim. Bu çatıdaki siyah kısımlar ne olacak, öyle mi kalacak?
öyle kalacak.
pas tuttukça veya kirlendikçe boyanacakmış

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

nereden biliyon fotoğraf mı gördün çabuk söyle heyecanlandım😀😀😀

Yeni İnönü büyük fotoya dikkatli bakınca görülüyor, 30.membranın ucunda uzunlamasına hazırlamışlar 31. membranı - 2 sayda önce bir arkadaş da aynı detaydan bahsetti. Zaten o yöntemle seriyorlar membranları; uzunlamasına açıp karşı taraftan halatlarla çektire çektire giyidiriyorlar semerlere.

Çevrimdışı Efe

emin misin bak sen kaç desen 1 eksiğinde kalıyoruz hep  :biggrinking:
ne zamn eksik kaldik bi dun bugun sermisler oyle birakamazlar mecbur gerecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı Necmi

Abi Allah peygamber Askina nasil Antalya ile uzaktan yakindan alaka yok ?

Gözlerimin bozulmasini goze alip Antalya stadini 10 dakika inceledim ve sonra da bizimkini inceledim ve Cok ilginc bir sonuca vardim ; Bizim stadin Pixelleri kesinlikle ve kesinlikle Antalya stadindan daha Yoğun...

Juve gibi olacak , Syrek olacak , Sadece tribun geçişi icin kullanilacak sozlerinden Geldigimiz Nokta Antalya stadindan bile daha Yoğun Pixel !!

emegi gecenlere Tesekkurler...

lastik gibi çekip duruyorsun olayı yeter artık @Yunus Emre Dökmeci
bir şey bir kere denir iki defa denir sabahtan akşama kadar tekrarlamazki
çok söylediğinde insanlar pikseldenmi soğuyacak sanıyorsun neden sürekli ortalığı geriyorsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 17:15:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakaret ve kötü söylemde bulunan herkes moderasyona alındı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tugozcan

son olarak artık haftalardır devam eden piksel tartışması hakkında bir şey söylemek istiyorum.

insanların kendi görüşlerini veya etrafındaki 4-5 kişinin görüşlerini toplumun genel kanısıymış gibi yansıtmamaları gerekir.
bunu pikseli sevende yapıyor, sevmeyende yapıyor. koltuk tasarımı ne olursa olsun seveni kadar sevmeyenide olacaktır.
dolayısıyla bu konuyu çok uzatmaya gerek yok. hele hele hadi sesimizi çıkaralım toplanalım imza toplayalım falan olayına girmeye hiç gerek yok.
yapılan bu. bununla yetinmek gerek. çünkü ben sevmiyorsam bir başkası seviyor. o kişiye saygı duymam gerek.

yapılan benzetmeler konusundaki katı duruşa da karşıyım. beğenmiyorsa istediği gibi ifade edebilmeli.
isterse çarşamba pazarına dönmüş bile diyebilir. kendi görüşüdür ve bunu istediği gibi ifade etmekte özgürdür.
bunlara neden bu kadar sert tepki veriliyor anlamadım.

not: ben pikselciyim :D

Çevrimdışı tugozcan

kaynak  :biggrinking:
geçtiğimiz haftalarda veya günlerde hatırlamıyorum forumda bahsi geçmişti

Çevrimdışı RQ7_351903

son olarak artık haftalardır devam eden piksel tartışması hakkında bir şey söylemek istiyorum.

insanların kendi görüşlerini veya etrafındaki 4-5 kişinin görüşlerini toplumun genel kanısıymış gibi yansıtmamaları gerekir.
bunu pikseli sevende yapıyor, sevmeyende yapıyor. koltuk tasarımı ne olursa olsun seveni kadar sevmeyenide olacaktır.
dolayısıyla bu konuyu çok uzatmaya gerek yok. hele hele hadi sesimizi çıkaralım toplanalım imza toplayalım falan olayına girmeye hiç gerek yok.
yapılan bu. bununla yetinmek gerek. çünkü ben sevmiyorsam bir başkası seviyor. o kişiye saygı duymam gerek.

yapılan benzetmeler konusundaki katı duruşa da karşıyım. beğenmiyorsa istediği gibi ifade edebilmeli.
isterse çarşamba pazarına dönmüş bile diyebilir. kendi görüşüdür ve bunu istediği gibi ifade etmekte özgürdür.
bunlara neden bu kadar sert tepki veriliyor anlamadım.

not: ben pikselciyim :D
Tebrik ediyorum  :claps:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

içerden siyah çatı kolonları çok şık duruyor

kimse  bunu dusunememis mi cok  merak ettim .. Acaba  cati kiris  ve  kolonlarinin siyah rengi gibi catinin iskeletini de siyaha boyasalrmis  nasil gorunurdu ? Y da  hem cati  kolonlari  hem de  cati iskeleti koyu gri / fume  rengi  tarzinda  boyansaymsi  pek bir guzel olurmus  gibi bi hisse  kapildim amma...Du bakalim,  halusinasyon gormeye  basalamazsak iyidir  bu  stat acilis tarihi verilene  kadar  !   :D
Yorgo