Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

neden kardeşim kötü bşymi söyledik neden kullanmıyor bu kelime

Siyah ve Beyaz Teknik olarak RENK değildir :) Erkek adam renkli takım tutmaz dolayısıyla renktaş olmaz

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

9 Şubat 2016 - 9 Mart 2016

Boğazın incisi geliyooor... :sevinc
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aman artık üzmeyelim şu piksellerle birbirimizi boşverin olan oldu , @AkarRidvanakar a şikayetlerinizi iletin bu durumdan memnun olmayanların sayısı yeteri kadar olduğunda dikkate alacaklardır olmadı yazın değiştirirler.

Bu arada şuraya yazıyorum bundan sonraki moda kırçıllı modası olacak , piksel OUT - kırçıllı IN  :D
Allah korusun abi sen bizim yuregimize mi indirmeye çalışıyorsun :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gorgaze

cümleten s.a yeni açık arka tarafın zeminine herhangi bir uygulama yapılacak mı arkadaşlar ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Antalya stadı canlı bi fotoğraf. Bide bizim kırmızı gibi değil koltuk rengimiz gayet güzel.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

Aman artık üzmeyelim şu piksellerle birbirimizi boşverin olan oldu , @AkarRidvanakar a şikayetlerinizi iletin bu durumdan memnun olmayanların sayısı yeteri kadar olduğunda dikkate alacaklardır olmadı yazın değiştirirler.

Bu arada şuraya yazıyorum bundan sonraki moda kırçıllı modası olacak , piksel OUT - kırçıllı IN  :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı Serdkar

Büyük membran sonra kücük membran sayariz...??
ya ondan sonre ne sayacagiz ??

Çevrimdışı ozan062

biraz konusulmayanları konusma vakti geldi zaten eskisi gibi gelişmeler yok bilgi aktarımı

baskan dediya stadın işletmesini aslında komple bir firmaya vermek istedik ama fiyatlar cok uçuk çıktı diye

ama bir gerçek var bu stada klüpte taşınacagı için en azından güvenlik konusunda saglam bir ekibe verilmeli oraya kaynak ayırtılmalı yani baskan biz yapıcaz birsekilde dedi ama bazıları için eyv

fakat bu tip hassas konuları inanıyorumki o kadar kameralara para aktarılıyor bu es geçilmez..

çnk bize bırakılırsa biz ne anlarız:) yönetimin işi bransların yönetimi,, b,de buna stad yönetimini eklemeyelim zaten yeterince suan iş yükünü stad dolduruyor o bittiğinde artık kafalar öncelikle futbol ve basket ardından diğerleri olmalı bu husus onemli
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 16:55:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

piksel her yerde @Yunus Emre Dökmeci  :D
@ahmetx abi Bizim stadin pixel yogunlugunun Antaya stadindan daha fazla oldugunu sende farkettin mi ??

Çevrimdışı raichu

31. mebran gelecek aksama :halay:
emin misin bak sen kaç desen 1 eksiğinde kalıyoruz hep  :biggrinking:

Çevrimdışı raichu

koltuk  :biggrinking:

Çevrimdışı OrhanAker

Sen git herşeyin en iyisini yap, çim konusunda alnında dünyanın en iyi markalarından birine işi devret koltuk konusunda mir denilen ne üdüğü belirsiz işi yaparken skandallarla öne çıkan firmayla iş yap, saray gibi stad ama saray'ın en gösterişli odası fakirhane gibi.

Evet Antalya Stadı ile aradaki 3 farkı bulun adamlar bir standart bulmuş o heryerde onu kullanıyor, olmuyor.

Uzun süre bakmayın

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi Bizim stadin pixel yogunlugunun Antaya stadindan daha fazla oldugunu sende farkettin mi ??
aynen hele Yeni açık üst kat dünya şampiyonu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı AigleBordeaux

çim  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 16:55:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yapma ya senmi belirliyorsun bunu, sen kimsin derler adama ?

Benim için de senin beğenmen hiç önemli değil, hatta sırf sen beğeniyorsun diye beğenmiyorum sen nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu biraz önceki mesajında belli ettin.
ben de sana sen kimsin ki eleştiriyorsun diyorum.
sırf sen beğenmediğin için ben de beğendiğimi söyledim...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serjo

artık galibiyet ve kupa sayarız  :icool:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı tugozcan

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 17:22:35 tugozcan ]

Çevrimdışı Mehmet92

Cogu konuda gereksiz yere forum düzeni vs. diye cesitli yaptirim uyguluyorsunuz.

Bir baskasina alenen hakaret etmiş birisi (veya birileri) burada hala etrafa büyüklük/bilmislik taslamaya devam ediyor. Alenen haddini aşıyor.

Umarim bunun sebebi yetkili kisilerin gozunden bu mesajlarin ve rapor edilen mesajlarin kacmis olmasidir.

Yaşlar tam tersi olsaydı o lafları eden genç arkadaşı anında uçururlardı, aleni bir şekilde görmezden geldi forum yöneticileri.Başkana veya iktidara en ufak bir eleştiri olmuş olsa direk moderasyona alırlardı halbuki demek ki salak,mal mal konuşma gibi lafları söylemek serbest forumda.

Çevrimdışı Necmi

golleri :busted_cop:

Çevrimdışı serdart

stadı bulduk da pikselsizini arıyoruz. takımın bu kadar taraftara ihtiyacı varken oturduk taraftar olarak çatı niye şeffaf olmadı yeaaeeğ? çatının kenarları kapatılmayacak mı yeaeee? ne biçim piksel yaptınız yeaeee? çimi niye böyle seçtiniz yeaeeee?

içim sıkıldı. keşke forumda üye engelle gibi bir şey olsa da o üyelerin mesajları görünmese üye tarafından sözlükteki gibi. sadece son duruma bakmaya geliyorum neler neler okuyorum.

aynen hele Yeni açık üst kat dünya şampiyonu  :D
Aaaa olurmu abi ne Antalya si bizimki Juve gibi olacak sadece 2-3 siraya olacak Tribunler arasi gecisi yumusatmak icin kullanilacak :kop: :kop:

Geldigimiz nokta ise Antalya stadindan bile daha Yoğun Pixel :bandit:

Çevrimdışı okkybjk

Yeniinonustadi fotoğrafın büyük boyutlusu
@FARUK locaların altındaki kutular 1903 koltukları mıdır acaba?

Çevrimdışı denilanz

Mantığı küçük gören hiçbir yazı yok, yada ben göremiyorum, adam haklı Futbol'da konuşursan hoca'dan mı iyi bileceksin burda mühendistenmi diyerek kendimizi iyice soyutluyoruz.

Güzel bir geçiş yapıp bırakabilirlerdi, o kadar abartmaya hiç gerek yoktu Antalya stadın'dan tek farkı biri siyah diğeri kırmızı.

Mantığı küçük gören bir şey buladın, peki fikir ve zihniyeti?

Bizim sürekli söylediğimiz ama sizin anlamak istemediğiniz bir şey var. Sizin anladığınız "hocadan, mühendisten daha mı iyi bileceksiniz?" oysa anlatılmak istenen bu şeylere karar veren insanların bir bildiklerinin olduğu. Konuyu çok dağıtmadan hemen takımdan bir örnek vereyim. Kerim oynayamadığı için hoca eleştiriliyor ama oynayınca görünüyor ki gerçekten yetersiz, Boyko Boyko dendi gördük ki o da şu anda yetersiz. Koltuk dizaynı da bazı sebeplerden böyle seçildi elbet. Daha önce de yazdım. O yüzden tekrar etmeyeceğim. Yine şunu söyleyeyim, siz Antalya'daki statla eşdeğer görebilirsiniz ama bu gerçekten öyle olduğunu kanıtlamıyor. Ben de diyorum ki "hiç alakası yok". Bunun nedenlerini de söylüyorum. Bunu da daha önceden yazdım, tekrar yazmayacağım. Ama pikseli istemeyenler birkaçı dışında hep beğenenlerin zevkine ve düşüncesine saldırıyor. Böyle olunca da haliyle tartışma çıkıyor. Sabırla güzel güzel cevaplıyorum. Bakalım ne zaman bırakılacak bu saldırma ve küçük görme tavrı.