Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488545 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

bu fotoda çok ince bi detay var aslında çatı 2 renk şuan yapılan üst kaplamanın aynısı bu çatıda da var uzun beyaz bölüm ön taraf şefaf demekki o zamandan beri bu şekilde düşünülmüş sadece eski açık tarafınıda kapatmışlar :icool:

valla bakmışlar çatıyı ne yapsak ne yapsak diye en son içinden çıkılmaz hal alınca demişler ki ilk hali nasılsa oyle yapalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

geçen sayfalarda bir arkadaş kapasite ile ilgili bir soru sormuştu ilk ağızdan aldığım bir bilgiyi aktarayım size.

kalan koltukların takılmasıyla max 41,300 olacak sayı ama  41,903 olarak lanse edilecek.

zaten o şekilde bi sayı çıkacağı belli passodan sayılınca hemen hemen öyle çıkıyor vip koltukları biraz genişlettiler o yüzden kayıp yaşanmıştır bide locaları 2 sıra yapıyorlar normalde 3 olması gerekiyordu alt kısmın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

değil zaten yukarıda söyledim yaa :icool:
ben kacırdım dırek resme bakarken tamam once sen soledınn.))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mrtylvz

ilk ağız kim?
zaten kapalı fenere göre ufak görünmeye başlayınca bu stat 40ı zor bulur diyordum.
41300 bile çıkmaz 40000 altı çıkıcak...

isim vermeyeceğim statta çalışan mimarlardan bir tanesi

ayrıca neden karışsın ortalık direk net bilgi veriyorum, benim yorumum değil yani.

Çevrimdışı Efe

ben kacırdım dırek resme bakarken tamam once sen soledınn.))
senin gibi bir adamın kaçırmaması gereken şeyler bunlar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bugün de mi açıklanmayacak açılış tarihi. Geçtiğimiz hafta 9 mart çarşamba günü kesin olarak açıklayacağız diye bizzat Fikret Orman kendisi söyledi.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı cursedofdragon

biz 43.000 beklerken 41.400 cıkıyor 41.903 bile değil nerde yaşandı bu kayıp ?

Ayrıca başkan 42 bini geçicez dedi ?

Çevrimdışı Efe

Bugün de mi açıklanmayacak açılış tarihi. Geçtiğimiz hafta 9 mart çarşamba günü kesin olarak açıklayacağız diye bizzat Fikret Orman kendisi söyledi.
bugün bi açıklama geleceğini düşünüyorum basın toplantısıyla alakalı bare onu açıklasalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

senin gibi bir adamın kaçırmaması gereken şeyler bunlar  :D
lafmı soktun sen bana ıncelemden atlarmıyım ben artık töğbe :))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mrtylvz

biz 43.000 beklerken 41.400 cıkıyor 41.903 bile değil nerde yaşandı bu kayıp ?

Ayrıca başkan 42 bini geçicez dedi ?

detayını sormadım sadece kapasite ne olacak dedim ve bu cevabı aldım.

başkan onu ne zaman söylemişti? koltuklar takılmaya başlanmadan önce mi acaba?

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

bu obitaş can sıkmaya başladı artık, 3 yıl oldu yeni açığı bitiremediler hala  :s20: :s20: :s20:

abi yalnız onların çalıştığı alan kapalının 3 katı nerdeyse :ebebe:

Çevrimdışı yigitcan1903

ayrıca neden karışsın ortalık direk net bilgi veriyorum, benim yorumum değil yani.
Neden karışsın ortalık şöyle söyliyim
Seninle ilgisi yok

Bas bas resmi kanallarda reklamlarda her yerde 41903 diyorsun
Hatta yetmiyor başkan çıkıp artırmaya çalışıyoruz çalışmalar var diyor
Ama söylenen resmi sayı tutturulamıyor

Gelecek cevapları biliyorum o yüzden baştan yazayım mesele 40-41-42 meselesi değil
Verilen "SÖZ"ün tutulmasıdır 

Çevrimdışı Efe

lafmı soktun sen bana ıncelemden atlarmıyım ben artık töğbe :))
alakası yok burayı en çok takip edenlerden birisin o manada söyledim :icool: seni trolleyenler utansın  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mimarin sana verdigi rakam Vip ve Loca haric olmasin :naughty: :director:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

abi yalnız onların çalıştığı alan kapalının 3 katı nerdeyse :ebebe:
5 katı 5  hatta stadın 4/4 ü  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mrtylvz

direk kapasite dedim bu cevabı aldım. tekrar görünce daha detaylı bilgi alırım

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 11:41:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
daha stadın açılacağı tarihin açıklanacağı tarihin belirlenmesi için yapılması gereken toplantının günü dahi belli olmamış.. kesin bilgi  :evillol: :evillol: :evillol:
başkan yalancı çoban hikayesindeki çobana döndü.
stat açılış tarihlerini verdi hadi pembe yalan dedik ses çıkarmadık.
ama açılışın tarihinin verileceği tarihler de bile yalan söylüyor beklenti yaratıyor.
borsada işlem gören hisse fiyatlarına direk etki yapıyor.
şubat başlarında açıklamaya başlayacaz dedi her hafta haftaya diyor pes artık.
o kadar savunuyordum başkanı ama insanları kandıranları sevmem...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Efe

olmaz 38 bin civarı taraftar var tahminimce geriside vip loca 1903 tribünü
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

geçen sayfalarda bir arkadaş kapasite ile ilgili bir soru sormuştu ilk ağızdan aldığım bir bilgiyi aktarayım size.

kalan koltukların takılmasıyla max 41,300 olacak sayı ama  41,903 olarak lanse edilecek.
olamaz olmamalı  :D , bence 42 bini geçecek , başkanı bu konuda da kandırmış olamazlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

alakası yok burayı en çok takip edenlerden birisin o manada söyledim :icool: seni trolleyenler utansın  :evillol:
tarıh onları affetmeyecek saf duygularımla oynadılar :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

olamaz olmamalı  :D , bence 42 bini geçecek , başkanı bu konuda da kandırmış olamazlar.
o yeni koltuklar kapasiteyi azaltmış olmasın ahmet x eski vip koltuklar daha dardı sanki şimdi tüm loca vip ve 1903 tribününe aynı koltuklar takılıyor daha geniş zannedersem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

şu büuüklukte yapının olabılrlılıgı varken 43 bın altında ayarlanırsa uzulurum acıkcası olur olmaz bız burdan degıstıremeyız  doldururuz yada dolduramamyız orası ayrı konu ama 43 bın ve ustu guzel rakamdı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mrtylvz

bu arada gazetelerde toplantının yarın olacağı söyleniyor. açılış maçına da 9 nisan demişler.