Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Necmi @Altuğ @Erdem Çözer @Yunus Emre Dökmeci @Popular Demand  ve hatırlayıp mentionlamadığım diğer arkadaşlar şart

ama @Popular Demand a kamera çekimleri için drone yetmez artık helikopter versin kulüp.

eyvallah ama sen ve bahsettiğin diğer arkadaşların verdikleri emeğin yanında ben sıradan bir takipçiden öte değilimdir.. sayenizde bilgi sahibi oluyoruz  :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Arena

@Deadam bi forum daha kaldırmaz bu yürek  :evillol:

Kaldırır kaldırır merak etmeyin daha campnou için piksel anketi falan yapıcaz. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı ahmetx

Bizim tribünde pankart işlerini yapanlara söylemek lazım şu köşe yarıklarıba uygun 3 tane pankart yapılsın bence açık kalmasın kötü duruyor
oralara hareketli reklam brandaları daha uygun olur kullanılmadığında örtülür .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Günaydın Beşiktaş Arena

@Deadam bi forum daha kaldırmaz bu yürek  :evillol:

Günaydın Ahali,

Herkeşe hayırlı forumlar.

Nelere katlandı bu yürek, buna da katlanır elbet @Altuğ ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

sempatik spikerimiz günaydın diye bu fotoyu atmış ama muhtemelen dünden

Çevrimdışı ahmetx

Sisin rusya iklimindeki başarısı harika  :claps:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

çatıdaki aşınmaları boyayan emekçi kardeşimiz

Çevrimdışı Murat Gültekin

çatıdaki aşınmaları boyayan emekçi kardeşimiz

oğuzhan çatıya çıkmış, başkan büyük adam etinden sütünden faydalanıyor topçuların  :evillol:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı ilhan

dün şu fotoyu görünce çok güldüm işte herkesten farklı düşünebilen  Türk aklı dedim.  :D

Günaydın arkadaşlar
@ahmetx birde dantel atılırsa tablonun üzerine tam Türk işi olur  :lol:

Çevrimdışı denilanz

1 ay önce "Kimsenin dikkatini çekmemiş ama BEŞİKTAŞ'ın İ'sinin üzerindeki siyah koltuk, harf ile çok yakın olmuş. Sadece İ değil diğer harflerinde hemen üstüne siyah koltuk koymuşlar, Umarım düzeltilir." diye bir ileti atarak tepki almıştım, isteğim yerine getirilmiş sonunda İ'nin üstündeki siyah koltuk yok olmuş  :evillol: Şaka bir yana piksel diziliminde ilk resme göre ciddi düzeltmeler var kapalı üstteki pikseller harika düzenlenmiş.

Gerçekten, özellikle vo'nun altındaki kısım olmak üzere üst katta bayağı bir değişiklik yapılmış. Siyah oranı artırılmış görünüyor. Yeni açığı düzeltmeyecekler sonucunu çıkarıyorum buradan. Çünkü oraya benzetmişler biraz.

Çevrimdışı ahmetx

Gerçekten, özellikle vo'nun altındaki kısım olmak üzere üst katta bayağı bir değişiklik yapılmış. Siyah oranı artırılmış görünüyor. Yeni açığı düzeltmeyecekler sonucunu çıkarıyorum buradan. Çünkü oraya benzetmişler biraz.
bizim dediğimizi yanlış anlamışlar demek ki  :lol: @denilanz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı denilanz

bizim dediğimizi yanlış anlamışlar demek ki @denilanz
Epey oynuyorlar koltuklarla, tak çıkar tak çıkar. Son halini stat açılana kadar göremeyeceğiz sanırım.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arkadaşlar
@ahmetx birde dantel atılırsa tablonun üzerine tam Türk işi olur  :lol:
dantel deyince bizim eski tip  çevirmeli telefonumuz vardı çağla yeşili telefon çalınca heyecanla koşardık , telefonun üstündeki danteli kaldırıncaya kadar geçen süreye dayanamazdım. @İlhan abi.  :D

Çevrimdışı ahmetx

Epey oynuyorlar koltuklarla, tak çıkar tak çıkar. Son halini stat açılana kadar göremeyeceğiz sanırım.
bir tek yeni açıkla oynamadılar ama en üst hariç.

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı ozan062

Yönetime çağrımdır...

yeni stadla birlikte "maçın içinde kal" adında bir kampanya başlatılmalı sosyal medya hesaplarından...

daha önce de yazdığım gibi maçın akışına göre tepki veren taraftar profili yaratılmaya çalışılmalı..
(eski avrupa maçlarında bunu uygulayabiliyor aslında taraftarlarımız , örneğin liverpool , man utd maçları - ama malesef o tip Avrupa maçlarında da çok kolay demoralize olan taraftar profilimiz var)

2 fark yakalanana kadar maçın içinde kalıp hakeme ve rakibe tepki gösteren taraftar olmalı yeni stadımızda.. Geriye düşünce hemen yelkenleri suya indirmemeli... mesela brügge maçında maç 1-1 oluncaki atmosfer gibi.. geriye düşünce daha fazla destek koyan taraftar olmalı

bu adım yönetimden gelsin.. taraftarlar da bunu tribüne yerleştirsin..

insanları yani bir toplulugu yonlendirebilmeyi basarabilsek zaten dünyada ne savaşlar nede olaylar çıkar:) yani dostum yönlendiremezsin iyide olsa kötüde olsa takım,,insanlar dilediğini yapar:) insan sevdiğinede hatalar yapmıyormu öyle düşün heleki söyle birsey kafada varken,, para veriyorum maç izlemeye geliyorumkafa dagıtacam uleyn gibi:D

en ufagından macı bırakıyorlar sırtlarını sahaya donup tezahurat yapıyorlar takım geridede olsa öndede olsa demekki bu işler ona bakmıyormus:)
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 10:46:57 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK