Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

geriden okuyup gelirken yeni açık arka duvardaki kaplama örneğinin fotosuyla anca uğraşabildim.

Peşinen söyleyeyim çok ayrıntılı incelemeyin aşırı acemilik var ayrıntılı inceleyip göz sağlığınızı bozmayın :D :D Tabi işin ehli kişilerin elinden çok daha güzel sonuçlar çıkar ama umarım biraz fikir verebilirim.
vay bunu ben ıstemıstım elıne saglık cok guzel olmus ve nekadar guzel duracagı amatör calısmadan bıle bellı gayette guzel calısmıssın tam anlatmak ıstedıgım gıbı olmus
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı xenos

Ortalık karışık ama hayırlısı be gülüm  :evillol:

-Diego mode on

Deplasman tribününü yanlış görmüyorsam ayırmaya başlamışlar ama kullanılan malzemeden tam emin olamdım sanırım cam değil.

Juventus Arena'nın deplasman tribününde yine camdan vazgeçmemişler. Daha önce hiç dikkat etmemiştim, alt ve üst kat olarak iki parçalı yapılmış.

Bizde de böyle olabilirmiş belki tribün yırtığından sayısal kayıp yaşanacağı için bu yüzden tercih edilmemiş olabilir.

-Diego mode off

Çevrimdışı koray1903

geriden okuyup gelirken yeni açık arka duvardaki kaplama örneğinin fotosuyla anca uğraşabildim.

Peşinen söyleyeyim çok ayrıntılı incelemeyin aşırı acemilik var ayrıntılı inceleyip göz sağlığınızı bozmayın :D :D Tabi işin ehli kişilerin elinden çok daha güzel sonuçlar çıkar ama umarım biraz fikir verebilirim.

bunu hesap makinasıyla mı yaptın  :lol: :lol: fikir güzel ama  :ok:

Çevrimdışı Bekrakn

vay bunu ben ıstemıstım elıne saglık cok guzel olmus ve nekadar guzel duracagı amatör calısmadan bıle bellı gayette guzel calısmıssın tam anlatmak ıstedıgım gıbı olmus

@serti67 arada baya ileti birikmişti hepsini okuduktan sonra kimin istediğini unutmuştum öyle ortaya söylemiştim abi neyse çok geçmeden isteyene ulaştı :D

ara ara duvar bahçe de koyayım bi arma bi yeşillik ya da bi kartal figürü gitsin diye uğraştım ama onu beceremedim alan yetmedi :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Ortalık karışık ama hayırlısı be gülüm  :evillol:

-Diego mode on

Deplasman tribününü yanlış görmüyorsam ayırmaya başlamışlar ama kullanılan malzemeden tam emin olamdım sanırım cam değil.

Juventus Arena'nın deplasman tribününde yine camdan vazgeçmemişler. Daha önce hiç dikkat etmemiştim, alt ve üst kat olarak iki parçalı yapılmış.

Bizde de böyle olabilirmiş belki tribün yırtığından sayısal kayıp yaşanacağı için bu yüzden tercih edilmemiş olabilir.

-Diego mode off

iyi yakalamışsın merak ettim bende şimdi şeffaf birşeye benziyor :)

Çevrimdışı sallapati

green wall yapılması çok daha uygun olur o bölgelerin... Oradaki beton görüntülerini temizlemek lazım

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar yarın ki basın toplantısı kaçta biliyor musunuz

Çevrimdışı serti67

@serti67 arada baya ileti birikmişti hepsini okuduktan sonra kimin istediğini unutmuştum öyle ortaya söylemiştim abi neyse çok geçmeden isteyene ulaştı :D

ara ara duvar bahçe de koyayım bi arma bi yeşillik ya da bi kartal figürü gitsin diye uğraştım ama onu beceremedim alan yetmedi :D
yok gayet guzel ve fıkır verıcı olmus bole dumduz tas dızılmesındense bole bıse yapılabılır ınsallah degerlendırılırkı dusunulmustur sanırm yada umarım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Bekrakn

bunu hesap makinasıyla mı yaptın  :lol: :lol: fikir güzel ama  :ok:

böyle tasarımdır fotoğraf düzenlemesidir falan işlerinden hiç anlamam arada canım sıkıldıkça açıp cin ali dağ dere çizip geçerim o yüzden dedim zaten acemice bir şey oldu diye :D önceki konunun sonunda istenmişti dedim dur biraz kurcalayayım ordan çıktı anlayacağın :D :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@YunusEmre hiç kusura bakmasın Ayhan (abi, bey) öyle bir özgürlük olamaz.
Bak ben Çarşı'yı çok severim. 2013'te de çok severdim. Hayata karşı vicdanlı ve adil tutumlarını severim. Mazlumun yanında olmalarını çok severim. Hatta Asi Ruh belgeselinde, Gezi olayları sırasında verilen röportajlarda da anlattıkları gibi "kendini Çarşı'lı" hisseden herkesi kabul etseler de uzaktan beğenmeyi yeğlerim.

Hatta şöyle anlatayım durumu, arkada ki adam oturarak maç izliyorsa, ayağa kalkıp maç izlemek bile olmaz. Buna da hakkın yok.
Beşiktaş Kulübünün maçlarını izlemek için sattığı biletlerdir konu. O bilet bir koltuğu işaret eder ve sen sadece o koltukta o maçını izlersin. Hak budur. Bununla sınırlıdır. İstediğim yerden maç izleme özgürlüğü diye bir argüman koyarsan ortaya, o zaman bilet bile almadan maç izleme talebine kadar gider o iş. Onu neden yapmıyorsun o zaman? Kim veriyormuş sana bana ya da bu arkadaşlara o hakkı? Kimden almışlar? Kaldı ki artık bu kısımların biletlerinde fiyat farkı da var. Futbolun bu kadar endüstüriyelleşmesine de karşı olunabilir. Ancak o tren kaçtı artık. Bende isterim sırtta isim yazmayan Sahaya çıkarken "Takımın Forma numarasını" giyen bir oyuncu. Şimdi oyuncunun forması var. Keşke değişse. Keşke belirlenen bonservis bedelinin yüzde yirmisine oynasa futbolcular. Feyyaz neden ayrılmıştır Beşiktaş'tan?

Sabahtan beri burada dönen tartışmada eksik bırakılan olay bu. "Çarşı" herkes. Kapalı tribünde duran adamlar değil çarşı. Ön ayak oldukları müspet işlere onlardan ayrı hareket eden var mı? Sahaya atkı atılacak dendiğinde kimse itiraz etti mi? Köy okullarına destek için mırın kırın eden oldu mu? Kan bağışına, Lösev'e, sokak hayvanlarına....

Ancak burada da insanlar kendi yaşanmışlıklarını anlattı. Yerlerinden kaldırılan insanlar. Küfür etmeleri ıslıklanınca karşı tribüne saldırmalar. Bir kaç sözüm ona liderin bilet işinde olmaları. Birilerinden nemalanıp Başkanlara küfretmeler. Bunların hepsi yaşanmış olaylar. Demek ki bir kısım insan da böyle berbat şeyler yapıyor. Bunları görmek gerekiyor.

Ha, ben birde stada maça desteğe değilde kapalıyı izlemeye giden tiplere takılmış vaziyetteyim. Hani var ya, karşı tribünü göremiyoruzcullar. Çarşıya tapınanlar (bana göre). Onlar en vahim gurup. Çünkü onlara istediğini yaptırabilirsin. Ancak bunlar her yerde konuşulmalı ki durum anlaşılabilsin.
Evet severiz Çarşıyı ama o sevgi sorgusuz ve sonsuz değildir. O kısım Beşiktaş'a ayrılmış durumdadır ki onunda bir sınırı elbet var.

Kendi öz eleştirisini yapmaları, aralarında bulunan ayrık otlarını temizlemeliler. Gezi'de kazandıkları sempatiyi yıkmamalılar. Ki zaman zaman takımın önüne çıktıkları konusunda eleştirilerini de yaptılar zaten. Tribün içinde bir parça olmayı başarmalılar. Tribünleri organize etmek başka bir durum. Burada da @ZEKI abi yazmış, maçın içinde takıma destek olacak eylemler ortaya koymalılar. Çünkü bir gün bir grup çıkar ve böyle destek olmaya başarırsa, maça ve kazanmaya daha fazla katkı verirse emin ol insanlar onlarla birlikte hareket eder. Tarihte güzel bir sayfa olarak kalırlar.

Toplum fena halde kutuplaşmış bir halde ve bu Çarşı tartışması aslında siyasi bir tartışma. Eğer bir gün yine haksızlığa uğramış insanlar olursa sokakta yine orada olurlar ve ben yine onlarla yan yana  olurum. O başka bir konudur ve buranın konusu değil bu. Tribününde konusu değil. tribün destek yeri. Eğer ki bu ortam sinsi ve kirli bir ortam; diğer tüm aktörler sana karşı, sen öyle bir baskı ortamı oluşturacaksın ki stadında o korner köşesine geldiğinde rakip oyuncu sırtında tüm o insanların ağırlığını hissedecek. Çakmağı su şişesini değil. Çarşı varlık kaynağını el üstünde tutmak zorunda. Beşiktaş'ta en haylaz ve deli dolu çocuklarını....

@ALI RIZA bunu silmeyi unutma :)

Çevrimdışı serti67

green wall yapılması çok daha uygun olur o bölgelerin... Oradaki beton görüntülerini temizlemek lazım
farketmez oda guzel olur onada bu armalarımız taslarla uygulanabılır gayette şık olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Bekrakn

aynı fikirdeyim abi en azından beton görünümünden kurtulsa biraz daha iyi bir renk (küfekilerle uyumlu) seçilse greenwall öyle çok da lazım olmaz gibi geliyor. düz kaplamadansa böyle kabartmalarla da süsler gidersin duvarı boş bir görüntü de olmaz. gerçi iş oraya gelene kadar stad açılsın öncelik o :D

yok gayet guzel ve fıkır verıcı olmus bole dumduz tas dızılmesındense bole bıse yapılabılır ınsallah degerlendırılırkı dusunulmustur sanırm yada umarım

oraya örnek de döşendiyse nasıl bir yol izleneceğine karar vermişlerdir çoktan, bizim yaptığımız işin goygoyu ya neyse :D

Çevrimdışı serti67

aynı fikirdeyim abi en azından beton görünümünden kurtulsa biraz daha iyi bir renk (küfekilerle uyumlu) seçilse greenwall öyle çok da lazım olmaz gibi geliyor. düz kaplamadansa böyle kabartmalarla da süsler gidersin duvarı boş bir görüntü de olmaz. gerçi iş oraya gelene kadar stad açılsın öncelik o :D

oraya örnek de döşendiyse nasıl bir yol izleneceğine karar vermişlerdir çoktan, bizim yaptığımız işin goygoyu ya neyse :D
statta neler degıstı daha ıı bır fıkır ıncın duvard degısıklıge gıdılebılır ben dumduz yapacaklarını dusunmuyorum koca duvarı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ersinn

Bizim tribünde pankart işlerini yapanlara söylemek lazım şu köşe yarıklarıba uygun 3 tane pankart yapılsın bence açık kalmasın kötü duruyor

şuan trt1 de oynanan real madrid-roma maçındaki kamera açısı olur mu bizde ?

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Madrid roma SL macına bakıyorum ama maća konsantre olamadım bir türlü stadı incelemeye calısmaktan :D merdiven renkleri çok güzel birde bizim stada göre söylüyorum kapalı tribünlerinin ikinci katındaki balkonda kücük bir skorboard var oda güzelmiş

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Madrid roma SL macına bakıyorum ama maća konsantre olamadım bir türlü stadı incelemeye calısmaktan :D merdiven renkleri çok güzel birde bizim stada göre söylüyorum kapalı tribünlerinin ikinci katındaki balkonda kücük bir skorboard var oda güzelmiş
Bende Eskişehir maçında Başakşehir Fatih Terim stadını izlemekten maçı izlemeye fırsat bulamamıştım, Birde ilk gittiğim maç filandı
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı harund1k3

şuan trt1 de oynanan real madrid-roma maçındaki kamera açısı olur mu bizde ?

Hocam çok iyi değil mi kamera acısı?  Keşke bizim de böyle olsa.

Çevrimdışı burakkk1903

Sa ahali kaçırdım galiba instgramda bir fotoğraf gördüm merdivenler mi boyandı??
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

ysariusta

• Ziyaretçi

Sa ahali kaçırdım galiba instgramda bir fotoğraf gördüm merdivenler mi boyandı??
Senin ileti bugün konu dışı gibi duruyor.  :kop: :kop:
Galiba öyle olmuş. Bi stat başlığı bulsak baksak  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Fotoyu benmi göremiyorum. Ne renk olmuş.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok iyi değil mi kamera acısı?  Keşke bizim de böyle olsa.

bana kalsa güzel ama bizim ligde olur mu :)

Bizim top anlayışımız böyle değil ki top bi orda bi burda kameraman sürekli sağa sola çevirmekten midemiz bulanır biraz daha yukarda olur gibime geliyor :)

Çevrimdışı burakkk1903

Senin ileti bugün konu dışı gibi duruyor.  :kop: :kop:
Galiba öyle olmuş. Bi stat başlığı bulsak baksak  :evillol: :evillol:
😂😂😂👍🏽 fotoğrafta net göremedim beyaz mı gri mi anlamdm
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA