Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Şu an 2 önemli şey söyledi çimler Hollandadan rulo gelecek ve üzerine hibrit çakılacak.Aynı zamanda yapay güneş Işığı veren makina da Norveçten yolda geliyor
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Efe

serme çimin üzerine ilk maç oynandıktan sonra 10 gün içinde hibrit çim çakabiliriz dedi radyoda
bence maç oynanmadan çakarlar zaman var nasıl olsa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

serme çimin üzerine ilk maç oynandıktan sonra 10 gün içinde hibrit çim çakabiliriz dedi radyoda

bu açıklamadan yorumum... 9 Nisana stadı açacağız gibi...

Çevrimdışı Efe

aslında bu açıklama 9 nisanı işaret ediyor 9 nisandan sonra 30 nisana 21 gün var maçı oynatıp hibrit çakabilirler yada 9 nisanda maç oynamayıp direk hibriti çakıp 30 nisanda açacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bence maç oynanmadan çakarlar zaman var nasıl olsa :)
milli maç arasını kastetti abi :bandit:

Çevrimdışı onurist

Son dakika..lig radyoda Vodafone arenada stad müdürü açıkladı ilk maç rulo çim üzerinde ondan sonraki maç deplasmanda olduğu için araya 15 gün giriyor o 15 günlük arada rulo çime 15 günde hibrit çim ekilecek çok akıllıca..

Çevrimdışı Tolga

Çim rulo olacak peki tahminen ilk maç ne zaman oynanır. Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum ama 9 Nisan'daki Bursa maçına yetişir mi mesela.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sozkul

zaten olması grekende oydu üzerine lif çakacaklar açacaklar gayet sağlam olur yazında ekme çimle değiştirirler

Değiştirmezler artık, gelecek seneyi bu çimle çıkartırız, yoksa gereksiz masraf olur hibrit çakmak.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sürekli güncelliyorum

Çim ışıklandırma norveç ten kargolanmış.. 580 bin avro.. Altan ısıtma maliyeti 600 bin tl..
Çim konusuna geçildi..
Hollandadan rulo çim yapılcakmış.. İlk maç yapıldıktan sonra hibrit yapılacakmış
Radyo yayınına başkan katılabilir
10 unda açıklama olacakmış
En fazla 705 kişi en az 400 kişi çalışmıştır.. 15 bin kişi ekmek yemiştir

* konu dışı > at yarışını gümbür gümbür kazandı

Arabayla gelmeyin diyor ihsan bey( haklı)
Başkan geldi
Yolun oraya beton dökceklermiş hala duruyomuş başkan ihsan beye diyor
Eski stad geliri 10 m $ yeni gelir 60 m$ olacak
Çim sistemine normal çime göre 5-6 katı fazla ödedik
Başkan seyirciden yakınıyor.(5 bin kişiyle oynuyoz)
40 m $ kombine ve loca geliri elde ettik
Yayın geliri biz gelmeden temlikliydi
5-6 açılış olcak
Sezon başında turnuva yapmayı düşünüyoz
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 18:05:04 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Efe

şu açılış tarihi açıklansada rahatlasak artık hala bi açıklama gelmedi resmi siteden :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

teknik şeyler taraftara sorulmaz ama koltuk deseni gibi şeylerde taraftarların  çalışmalarından profesyoneller 3-4 tanesini seçer daha sonra bunlar oya sunulabilirdi.Bizde bizim çalışmayla katılabilirdik mesela  @denilanz  :D
@ahmetx abi ben koltuk tasarımının da teknik bir konu olduğunu düşünüyorum. Bu statta her şeyi belli bir amaç için yaptılar. Piksel seçiminin de bir nedene dayandırıldığı kanaatindeyim. Çıkış kapılarını kamufle etmesi, stat nispeten boşken dahi daha dolu izlenimi verecek olması, stadı olduğundan daha derin hissettirmesi, modern olması vs. Doğrudur yanlıştır tartışılır ama bir sebebi var. Son değişiklik bile bazı sebeplerden yapıldı bence.

Ha, anket olsaydı ne olurdu? Bence tepki anlamında çok da bir şey değişmezdi. Hangisi seçilirse seçilsin ( senin tasarımın seçilecekti tabii ki   ) insanlar memnun olmayacaktı. Yine; buna kim oy verdi, zevksizler, damalı piksel de nedir, bizim armamızla ne alakası var, bunu yapanı ıslak odunla dövmeli tarzı yorumlar olacağına eminim. Öyle dedikleri gibi kimse de yönetimi takdir etmeyecekti, helal olsun bak taraftara sordular demeyecekti. Adamlar temele taraftarının hislerini anlatan mesajları gömdü, bugün onu bile az bulanlar olduğunu gördüm. Memnuniyetsiz bir kesim muhakkak olacak. Gerçekten beğenmeyenler olacağı gibi sırf yönetimi sevmediğinden inadına beğenmediğini söyleyenler de olacak. Bunu hiçbir anket engelleyemez. Çünkü karşısındaki insanın görüşüne bile tahammülsüzüz. Kendi seçimi gerçekleşmeyecek büyük bir çoğunluk yapılana yine bir kulp bulacak. Böylece şu an olduğumuz yerden ileri gitmemiş olacağız. O yüzden böyle bir zahmete girmemenin doğru karar olduğunu düşünüyorum. Yapılandan memnun olmam da cabası. Tekrar belirteyim, ben düz beyaz isterdim.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 17:39:16 denilanz ]

Çevrimdışı Tolga

Çim rulo olacak peki tahminen ilk maç ne zaman oynanır. Yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum ama 9 Nisan'daki Bursa maçına yetişir mi mesela.
Ben yazana kadar yukarıda cevaplar verilmiş o zaman 9 Nisan'da ilk maçı oynayacağız gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Değiştirmezler artık, gelecek seneyi bu çimle çıkartırız, yoksa gereksiz masraf olur hibrit çakmak.

Abi bilmiyorum ama serme olması cok cok kötü oldu bence 1 ay daha bekleseydik ama ekme olsaydı keske  :s20:

Çevrimdışı harund1k3

Benim içinde süpriz oldu Bursa maçına yetişecek büyük ihtimalle. Bursa maçından sonra detaylar yapılır, hibrit çakılır tamamen hazır hale gelir. Ulan çok heyecanlandım he.

Çevrimdışı Pikselli

Lig Radyo: 1 Numaralı At Gümbür Gümbür yarışı kazandı
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Bu arada yarın bir toplantı yokmus sanirsam öyle dedi ama 10unda olacağı yönünde birseyler duymustum dedi
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Efe

Ben yazana kadar yukarıda cevaplar verilmiş o zaman 9 Nisan'da ilk maçı oynayacağız gibi :)
kaç aydır düşündüğüm şeyler gerçekleşmeye başladı 19.03 her zaman çok zor görünüyordu ama 9 nisan olası tarihti açıklamalarda hep o yönde devam ediyor başkan açıklasada kurtulsak artık şu tarihi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi bilmiyorum ama serme olması cok cok kötü oldu bence 1 ay daha bekleseydik ama ekme olsaydı keske  :s20:
bence bi farkı yok oda toprağa zamanla kökü salar :D

Çevrimdışı onurist

Stad müdürünün açıklamasından şu anlaşılıyor Bursa maçı rulo çim üzerinde sonraki maç deplasman olduğu için içerdeki  Kayseri maçına 15 günlük bi süre olduğu için o arada rulo çimin üzerine hibrit çim ekilecek..süper ötesi akıllıca

Çevrimdışı RQ7_351903

9 Nisan 2016, Beşiktaş-Bursaspor Vodafone Arena'da diyebiliriz heralde, takıma çok moral verecek stad açılışı.

Çevrimdışı Efe

Stad müdürünün açıklamasından şu anlaşılıyor Bursa maçı rulo çim üzerinde sonraki maç deplasman olduğu için içerdeki  Kayseri maçına 15 günlük bi süre olduğu için o arada rulo çimin üzerine hibrit çim ekilecek..süper ötesi akıllıca
en olası seçenek bu şekilde yapmaktı 9 nisanda açmasalar bile serme doğal çimin üzerine hibriti çakacakları kesin bu da gayet iyi sonuçta bütün alt yapı bu sisteme göre yapılıyor saha çok sağlam olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poyraz37

Çevrimdışı Efe

yok mu stadın yakınından geçen birileri şu numaralı arkasından bi foto gönderseler mebran 30 olmuş mu bi bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Catidaki kolon ve tribun arasini plastikle kapatacaklarmis ,forzada gördüm diğer malum forumda paylaşmışlar..

Çevrimdışı Efe

başkan yayını bastı beylerrrrrrrr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yayını mı bastı basın toplantısı ne zaman mış onu söylesin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK