Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Pikselli

Reklam panoları tribünlere yapışık olacak demek mi buu  :sevinc :sevinc
Kablolar tribün kenarından geçiyo ama sanırım resimdeki gibi yapacaklar.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı riza calli

Bende ilk basta vodafone nun verdigi para az diyodum ama taki fener maçından sonra lig tv de ilk reklamda Besiktas reklamı yapilana kadar

Çevrimdışı riza calli

Bende ilk basta vodafone nun verdigi para az diyodum ama taki fener maçından sonra lig tv de ilk reklamda Besiktas reklamı yapilana kadar

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın.

Şimdi de Vodafone anlaşması az demeye başlanmış. Her anlaşma yapıldığı döneme göre değerlendirilir.
Şöyle düşünün. O gün Dolar kaç liraydı. Zaten o kısmı 2 ye katladık. Batmışsın, bitmişsin, seçimin ertesi hafta 20 milyon Avro ödemen var. Para yok. Bir proje ortaya koyuyorsun ve bu ortamda sana DÜNYA markası inanıyor. He he az olmuş. Öyledir. Ya gidin önce bir beyaz eşya dükkanından senetle TV almayı başarın sonra eleştirin. Bakalım yapabiliyor musunuz?

Çevrimdışı carsi

Günaydın.

Şimdi de Vodafone anlaşması az demeye başlanmış. Her anlaşma yapıldığı döneme göre değerlendirilir.
Şöyle düşünün. O gün Dolar kaç liraydı. Zaten o kısmı 2 ye katladık. Batmışsın, bitmişsin, seçimin ertesi hafta 20 milyon Avro ödemen var. Para yok. Bir proje ortaya koyuyorsun ve bu ortamda sana DÜNYA markası inanıyor. He he az olmuş. Öyledir. Ya gidin önce bir beyaz eşya dükkanından senetle TV almayı başarın sonra eleştirin. Bakalım yapabiliyor musunuz?
1903+

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Arena,

Bugün herkes bomba gibi, En az 5 membran, kale önünde de yeşili görmek istiyorum  :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben yeni görüyorum vip ler için ısıtma sistemi kurmuşlar.
Vipler ısınsın bizim bi taraflarımız donsun :) Kışın işimiz yaş statta..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Bu gün anca mesajları okuyabildim Arkadaşlar dönün geriye attığınız mesajları tekrar okuyun
bakalım kendinize yakıştırabilecekmisiniz. Tamam pikseli beğenmiyebilirsiniz ama bu beğenene hakaret etme hakkı vermez
kimseye. Birde sizin beğenmiyor olmanız bir şeyi rezil iğrenç çirkin yapmaz. İğrenç dediğiniz yer
mabetimizdir. Çirkin kelimeler kullanmak sizin sözlerinizi daha etkili yapmaz. Dost meclisinde konuşmuyorsunuz
sizlerin söylediği lafları emin olun renkliler söylemiyor rica ediyorum dönün bir okuyun yazdıklarınızı.
Ayıptır ya ne beğenenin rüküşlüğü kalmış nede stadın iğrençliği bir şey lokal olarak iğrenç olmaz
bir tarafı iğrençse bütünü iğrenç demektir. Hakaret etmeyi eleştirimi sanıyorsunuz.
Bahsettiğiniz stad her hangi bir yer değil Beşiktaşımızın mabetidir. Kelimelerinizi seçerken
buna dikkat edin.

ben pixeli geçtim koltuğa bile karşıyım :evillol: :evillol: numaralı şeref locası hariç tüm stada tahta döşeyin yeminle daha kullanışlı daha sağlam daha pratik olmazsa bişey bilmiyorum..

Çevrimdışı doctore

Günaydın Beşiktaş Arena  :halay: :halay: :halay: ne kadar da güzel bir gün değil mi? :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ebabil

mesaj yoğunluğu başlamadan soralım, bu locaların önünde kalan beton kısım için birşey düşünülüyor mu? boya reklam vb?

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Basaksehir stadini bayagi bir inceledim gercekten cok güzel bir stad

Ilk baktigim Nokta Cati oldu :D

Catisi hem icten hemde distan cok guzel ve estetik ayrica kesinlikte yüksek de degil

Dis cephesi ve Çatısı son derece uyumlu

Tribun yapisi ile Catisi ile dis cephesi ile harika bir stad Tribunler sahaya cok hakim ve görüş acisi cok iyi

Bu stad kapsiteden kaybediyor sadece sunu söyleyebilirim eger bu stadin kapasitesi biraz daha fazla olsaydi Bu ülkede Bizim staddan sonra en çok konusulan stad Basaksehir stadi olurdu :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

mesaj yoğunluğu başlamadan soralım, bu locaların önünde kalan beton kısım için birşey düşünülüyor mu? boya reklam vb?
Led beklentisi var ama beklenti olarak kalacak şahsi fikrim
Ama bişeyle kapatırlar herhalde
Hala belirsiz bi girişim olsa duyulurdu

Çevrimdışı hasanbayirci

Herkese günaydın... dün akşam sponsorumuzla alakalı paylaşılan yorumları, şaşkınlıkla okuyorum... Arkadaşlar, birkaç yıl öncesine kadar fiyapı ile 3.5 mio tl lik bir stad anlaşması yapılmıştı hatırlar mısınız? Vodafone gelmiş, daha ortada stad yok, projeye, yönetime inanıp, 10+5 yıllık bir anlaşmaya imza atıyorlar... Ayrıca 5 Mio USD lik forma sponsorluğu yapıyorlar ki 4. ve 5. sene 7 mio USD'ye çıkacak. Bu vodafone un özverisi, aynı zamanda yönetimin böyle bir dünya devini ikna etmedeki büyük başarısı... Şuana kadar Vodafone'un hem maddi desteği oldu hem de manen. Bakın o reklamların tamamı Beşiktaş sempatisi taşıyor, bunu rakipleri tutan dostlarımız bile demiyor mu? Kulübün bu reklamları paylaşacak bütçesi var mıydı dersiniz?

Sakın Telekom veya Ülker ile kıyaslamayın arkadaşlar, Telekom  sponsorluğu, yanlış bilmiyorsam stadyum açıldıktan sonra geçerli oldu, sözleşme bedeli de malumunuz, Ülker konusunda ise 90 Mio'lar filan yok, unutun, 2 yıl geçtikten sonra, taşıma suyu bitince, o yüksek maaş skalasıyla başbaşa kalan FB...

Asıl eleştirilmesi gereken konu, Vodafone bu yatırımı yapmış, BJK taraftarı ne kadar destek vermiş? kaç kişi Vodafone Karakartal'a geçmiş? dünkü maça kaç kişi gitmiş? Kaç kombine satılmış...Çuvaldızı kendine, iğneyi başkasına...

Çevrimdışı doctore

Dun Basaksehir stadini bayagi bir inceledim gercekten cok güzel bir stad

Ilk baktigim Nokta Cati oldu :D

Catisi hem icten hemde distan cok guzel ve estetik ayrica kesinlikte yüksek de degil

Dis cephesi ve Çatısı son derece uyumlu

Tribun yapisi ile Catisi ile dis cephesi ile harika bir stad Tribunler sahaya cok hakim ve görüş acisi cok iyi

Bu stad kapsiteden kaybediyor sadece sunu söyleyebilirim eger bu stadin kapasitesi biraz daha fazla olsaydi Bu ülkede Bizim staddan sonra en çok konusulan stad Basaksehir stadi olurdu :busted_cop:

Tv den ışıklandırması çok yetersiz gözüküyor. statta nasıl, fark ediliyor mu?

Çevrimdışı mesahan

Herkese günaydın,
resimde kırmızıya çizdiğim yer de küfeki mi olacak
muhtemelen söylenmiştir ama kaçırdım
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tv den ışıklandırması çok yetersiz gözüküyor. statta nasıl, fark ediliyor mu?
Isiklandirmasi gayet iyi hem stad dışından aydinlatmasi var yani aydinlatma direkleri var hemde catida isiklandirma var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın, çok membranlı,hafiften çimli kazasız belasız güzel bir gün dileğiyle.
Ayrıca şu pixel olayını aşalım artık , stad bitiyor işin zevkine varalım. Pixel var diye stadda
kimsenin mabede gitmeyeceği de yok. Olurda birkaç sene sonra piksel modası geçer
otururlar yazın 2 ayda değiştirirler neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz bu koltuk işini.
Bırakın koltuğu çime bakın , çatıya bakın, dışarıya bakın. Dışarıda ki beton yığınlarını eleştirin,
efsanelerimizin resimlerini heykellerini koysunlar oralara bastırın sıkıştırın.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın beşiktaş arena, bugün hava mis gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese günaydın,
resimde kırmızıya çizdiğim yer de küfeki mi olacak
muhtemelen söylenmiştir ama kaçırdım
şimdilik bir kaplama yok öyle kalacak.

Çevrimdışı doctore

şimdilik bir kaplama yok öyle kalacak.

umarım led paneller yapılır. müthiş reklam geliri getirebilir. stad etrafınca kayan grafiklerinde dışarıdan görüntüsü harika olur.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın Arena,

Dün gece itibariyle bende Passolig'imi aldım. Kurye + Ebilet bilmem ne bedeli ile 35.50 Tl imiş.

Mahkemeden sonuç alamadık, mücadelemize devam ediyoruz yine de. Her şey Beşiktaş için !

Çevrimdışı chucky