Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468187 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Vodafone lu kimi görsem telini alıp zorla üye yapıyorum msj i atıp .
en iyisi maç günleri bedava konuşma sms internet falanda veriliyor o 5 tliyi alıyorlar ama karşılığında bişeyde veriliyor hemde takıma para gidiyor vodafone nu bu ilgisinden dolayı kutluyorum bizim ayağa kalkmamızı sağladılar zor zamanda desteğini uzun yıllar sürdüreceğini düşünüyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı turklucky

En çok merak ettiğim şey sesin nasıl çıkcağı... İnönü stadındaki gibi tok bir ses mi çıkcak yoksa gürültülü bir ses mi? Akustik için gerekli çalışmalar yapılmıştı ama hala tereddütlerim var. Beni biraz olsun rahatlatan stadın bir nevi çukurun içinde oluşu. Belki seste dağılma pek olmaz diye düşünüyorum. Biliyoruz ki inönü stadında çatı beton ve arkası kapalıydı. Ve seste kayıp yaşanmıyordu. Umarım bu stadta da kayıp yaşanmaz.

Çevrimdışı osman1903

Yarın toplantıda açılış günü belirlenecekmiş muhtemelen kayseri maçı olur diye tahmin ediyorum çarşambada açıklayacaklar bursa maçı olimpiyatta mı olur başakşehir de mi ceza alırsak açılış maçını kaçırırız

Çevrimdışı harund1k3

En çok merak ettiğim şey sesin nasıl çıkcağı... İnönü stadındaki gibi tok bir ses mi çıkcak yoksa gürültülü bir ses mi? Akustik için gerekli çalışmalar yapılmıştı ama hala tereddütlerim var. Beni biraz olsun rahatlatan stadın bir nevi çukurun içinde oluşu. Belki seste dağılma pek olmaz diye düşünüyorum. Biliyoruz ki inönü stadında çatı beton ve arkası kapalıydı. Ve seste kayıp yaşanmıyordu. Umarım bu stadta da kayıp yaşanmaz.

Daha önce bu soruya çok defa cevap verildi ama yine cevap vermek de fayda var.

Ses inönü'de çok yüksek ve gürültülü çıkıyordu bunun sebebi en çok bağıran kapalı tribünün üstünün bildiğin gibi kapalı olmasıydı. Yeni stadımızda kapasite arttı, tribünlerin dikliği yükseldi. Bunun anlamı ses direk olarak sahaya ve tribünlere daha hızlı gelecek ve daha çok ses çıkacak. Kapalı yine eskisi gibi diğer tribünleri bagırtırsa efsane bir ses kalitesi yakalayabilir.

Bu arada en son sarı emrah girdi sahaya. Setimizi nereye koyacagımızı belirledik gibisinden tweet attı. Hatta bugün çarşı yeniden sahalarda olacağını resmen duyurdu.

İçin rahat olsun akustik, zemin ve ambıyans olarak mükemmel bir stat oluyor.

Çevrimdışı osman1903

en iyisi maç günleri bedava konuşma sms internet falanda veriliyor o 5 tliyi alıyorlar ama karşılığında bişeyde veriliyor hemde takıma para gidiyor vodafone nu bu ilgisinden dolayı kutluyorum bizim ayağa kalkmamızı sağladılar zor zamanda desteğini uzun yıllar sürdüreceğini düşünüyorum  :)
Ayağa kalkmamızı ne kadar sağladılar ki sadece isimleri ön ayak oldu inşaat için ne kadar para verdiler yardımcı oldular? 10 milyon aldık sadece yanlış hatırlamıyorsam.yaptıkları reklam karşısında nedir ki.biraz düşününce onların yaptıkları reklamın yanında bize isimleri dışında hiç bir katkı yapmadıklarını görebilirsiniz

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yarın toplantıda açılış günü belirlenecekmiş muhtemelen kayseri maçı olur diye tahmin ediyorum çarşambada açıklayacaklar bursa maçı olimpiyatta mı olur başakşehir de mi ceza alırsak açılış maçını kaçırırız

%90 Olimpiyatta olur hocam yaklaşık 25 bin kombineli var çoğu gelmek isteyecektir o maça o yüzden Başakşehirde olmaz diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı bürküt

Arkadaşlar kış aylarında dışarısı ile içerisi arasında ısı farkı ne kadar olur ?

Çevrimdışı harund1k3

Ayağa kalkmamızı ne kadar sağladılar ki sadece isimleri ön ayak oldu inşaat için ne kadar para verdiler yardımcı oldular? 10 milyon aldık sadece yanlış hatırlamıyorsam.yaptıkları reklam karşısında nedir ki.biraz düşününce onların yaptıkları reklamın yanında bize isimleri dışında hiç bir katkı yapmadıklarını görebilirsiniz

Yok artık vodafone'u da mı eleştiriyoruz artık. Adamlar hem formamıza hem stadımıza çok yüklü masraflar ödeyerek sponsor oldular. Daha da destek olacaklar. Beşiktaşın en zor gününde yanımızda oldular. Bunun bizim için en ufak bir zararı da yok. Adamlar paşa paşa reklamlarını yapacaklar elbette.

Çevrimdışı Ali Aba

şimdi a spor da dedi turgay demir mi neydi o abi beşiktaş bursa maçını yeni stat ta oynayacak diye

Çevrimdışı Exory_1903

Yeni Başlık Yerimizi Alalım Umarım Bu Başlıkta Bitiririz Stadı
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar son uyumadan bir mesaj daha yazmak istiyorum.

Demin sözlükte de denk geldim takım sahada bu kadar mücadele ederken bizim bu kadar kırılgan olmaya hakkımız yok. Aynı şey stat içinde geçerli 30 Nisanda açılır mayısta açılır hiç önemli değil orada yüzlerce adam stat bir an önce açılsın diye kendini yırtıyor. Benim tarihim 30 nisan ama geç açılsa bile tek soylebılecegımız canımız sağolsun.

Fenere tek maç kaybediyoruz hemen gömüyor bazı arkadaşlar takımı. Korkmayın sosyal medyada dikkatli olun. Siz sanmıyor musunuz futbolcular bu forumu veya diğer ağları takip etmiyorlar. Emin ol yazılan çoğu şeyi görüyorlar. Gün destek günüdür. Beşiktaş topçusu ne kadar ugrasıyorsa bizimde maddi manevi tam destek olmamız lazım.

İnşallah şampiyon oluruz olamasak bile desteğimiz hiç eksik olmasın. İyi geceler.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 00:23:56 harund1k3 ]

Çevrimdışı Pikselli

Ben yeni görüyorum vip ler için ısıtma sistemi kurmuşlar.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı murat

Hiç öyle düşünmeyin.tvde devamlı reklamlar döndü.forma satışına katkısı, vodafone karakartal tarifesi yarattığı sinerji
Diğer takımlar sponsor bulamazken sponsor oldular.tabi hayrına yapmıyorlar ama büyük bir risk aldıklarıda bir gerçek.hiç anlayamadığım sponsora destek olunacağına neden köstek olunur.sponsor oluyor sana para veriyor daha ne vermesini bekliyorsunuz.

Daha bu sponsorluk yeni başlıyor.uzun dönemde bize çok şey kazandıracak.

Çevrimdışı sahinnd

Nihayet bugun eski acik ustten ogrenci indirimi ile kombinemi aldim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada bana arenadan basaksehire gecmem icin yol tarifi veren iett abiye de burdan selam
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı turklucky

Ses inönü'de çok yüksek ve gürültülü çıkıyordu bunun sebebi en çok bağıran kapalı tribünün üstünün bildiğin gibi kapalı olmasıydı. Yeni stadımızda kapasite arttı, tribünlerin dikliği yükseldi. Bunun anlamı ses direk olarak sahaya ve tribünlere daha hızlı gelecek ve daha çok ses çıkacak. Kapalı yine eskisi gibi diğer tribünleri bagırtırsa efsane bir ses kalitesi yakalayabilir.

Bu arada en son sarı emrah girdi sahaya. Setimizi nereye koyacagımızı belirledik gibisinden tweet attı. Hatta bugün çarşı yeniden sahalarda olacağını resmen duyurdu.

Açıklama baya aydınlatıcı oldu benim için... Teşekkürler... Dediğin gibi tribünlerin dikliği sesi daha muazzam hala getirebilir. Ayrıca stadın çukurda olmasıda bir artıdır ses için.

Çevrimdışı Efe

katkı yapmadılar demek ilginç :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

Hiç öyle düşünmeyin.tvde devamlı reklamlar döndü.forma satışına katkısı, vodafone karakartal tarifesi yarattığı sinerji
Diğer takımlar sponsor bulamazken sponsor oldular.tabi hayrına yapmıyorlar ama büyük bir risk aldıklarıda bir gerçek.hiç anlayamadığım sponsora destek olunacağına neden köstek olunur.sponsor oluyor sana para veriyor daha ne vermesini bekliyorsunuz.

Daha bu sponsorluk yeni başlıyor.uzun dönemde bize çok şey kazandıracak.
Ben bizi ayağa kaldırdılar olayına karşıyım karşılıklı bir çıkar anlaşmasıydı tek kötü olan bizi kötü zamanımızda yakalayıp anlaşmayı ucuza kapadılar burda yönetime birşey demiyorum zor durumdaydık ama boğazda bir stadı 15 yıllığına 115 milyon dolara kapatmışsın 15 yıl dikkatinizi çekerim tvlerde dünya kadar reklam yaptılar ama inşaat yavaşladı işçilerin parası verilemiyo dendiğinde kimse demedi ki durun biz yardım edelim yani sonuç olarak karşılıklı çıkar ilişkisiydi onlar bence bizden daha çok fayda sağladılar ama onlar olmasa başkan çok daha iyi anlaşmalarda yapabilirdi onlar olmasa biz hiç olurduk gibi düşünmeye gerek yok

Çevrimdışı osman1903

katkı yapmadılar demek ilginç :icool:
Ben orda inşaat aşamasını kastettim hatta üst satırdada yazıyo sadece 10 milyon verdiler diye

Çevrimdışı samet-53

Bende geçen bi tweet okumuştum, adamın ses konusunda uzmanlığı varmış.
Bizim membranları yazmış "Beşiktaş çatıda bu malzemeyi kullanıyor sesi backround etmez" gibi bi cümle kurmuştu.
Ama şu an tweeti atan kimdi hatırlamıyorum.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı bürküt

Ben bizi ayağa kaldırdılar olayına karşıyım karşılıklı bir çıkar anlaşmasıydı tek kötü olan bizi kötü zamanımızda yakalayıp anlaşmayı ucuza kapadılar burda yönetime birşey demiyorum zor durumdaydık ama boğazda bir stadı 15 yıllığına 115 milyon dolara kapatmışsın 15 yıl dikkatinizi çekerim tvlerde dünya kadar reklam yaptılar ama inşaat yavaşladı işçilerin parası verilemiyo dendiğinde kimse demedi ki durun biz yardım edelim yani sonuç olarak karşılıklı çıkar ilişkisiydi onlar bence bizden daha çok fayda sağladılar ama onlar olmasa başkan çok daha iyi anlaşmalarda yapabilirdi onlar olmasa biz hiç olurduk gibi düşünmeye gerek yok

Arsenal - Emirates Group
İngiltere'de yetiştirdiği genç yetenekler ile adından söz ettiren Arsenal'in de Dubaili Havayolu şirketi olan Emrates Group ile forma sponsorluk sözleşmesi bulunuyor. Aynı zamanda Arsenal'in yeni stadının da sponsoru olan Emirates, kulübe 15 yıl boyunca yılda 6.7 Milyon Pound (yaklaşık 7.5 Milyon Euro) ödeyecek.

Bunu okuduktan sonra ben başkanın elini öperim..

Çevrimdışı osman1903

Arsenal - Emirates Group
İngiltere'de yetiştirdiği genç yetenekler ile adından söz ettiren Arsenal'in de Dubaili Havayolu şirketi olan Emrates Group ile forma sponsorluk sözleşmesi bulunuyor. Aynı zamanda Arsenal'in yeni stadının da sponsoru olan Emirates, kulübe 15 yıl boyunca yılda 6.7 Milyon Pound (yaklaşık 7.5 Milyon Euro) ödeyecek.

7.5 milyon değilde 8.7 milyon euro yazsaydın daha doğru olurdu

Çevrimdışı Eren Özdemir

Arsenal - Emirates Group

Yanlış olmasın abi 30M £ stadyum + forma sponsorluğu

Çevrimdışı murat

Yönetim uygun görmüş ve imzalamış.adamlarda yükümlülüklerini yerine getiriyor hatta fazlasını veriyor.
Başka teklif veren olduda mı vodafonla anlaşma yapıldı.
Hadi bizim zor zamanımızda yakaladılarda düşük fiyattan aldılar peki o zaman fb ülker ile anlaşma yaptılar ve parayı peşin aldılar.kaç para aldılar.feneride zor zamanda yakalamışlar demekki.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 00:50:54 MURAT ]

Çevrimdışı bürküt

Yanlış olmasın abi 30M £ stadyum + forma sponsorluğu

Ben okuduğumu paylaşdım.Sadece stad ismi için verdiği rakam o.Ayrıca ;

Galatasaray - Türk Telekom
Galatasaray 2009 yılında Türk Telekom ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasından 10 yılda kasasına 55 milyon dolar koyacağı açıklandı. Galatasaray'ın sponsorluk anlaşması, inşaası devam eden Aslantepe'nin isim hakkını da içeriyor. Anlaşma gereği Galatasaray'ın yeni stadının isminin Türk Telekom Arena olacağı açılanmıştı.

Şunu da düşünmek gerekiyor vodafone bu antlaşmayı yaparken bir şart koydumu yani futbola yılda şu kadar para harcıyacan diye.Benim bildiğim bir şart yok.Beşiktaş futbola hiç para harcamasa her yıl ligi 10. da bitirse bu parayı alacak bu işde kim karlı onu iyi görmek lazım.

Çevrimdışı osman1903

Yönetim uygun görmüş ve imzalamış.adamlarda yükümlülüklerini yerine getiriyor hatta fazlasını veriyor.
Başka teklif veren olduda mı vodafonla anlaşma yapıldı.
Hadi bizim zor zamanımızda yakaladılarda düşük fiyattan aldılar peki o zaman fb ülker ile anlaşma yaptılar ve parayı peşin aldılar.kaç para aldılar.feneride zor zamanda yakalamışlar demekki.
Karşılaştırma yapmak istemiyorum çünkü fenerin ülkerle durumu biraz farklı hatta orada uefa cezasından kurtulmak için imzalandığı da söyleniyor ama herneyse ama 10 yılda 90 milyona imzaladılar yani yine bizden fazla yönetim uygun görmüş imzalamış tabi ona bir lafım yok hatta güzelde oldu yönetimin yaptığı başarılı işlerden biriydi çünkü vodafone bir dünya markası ama hani onlara muhtaçtık onlar bizi ayağa kaldırdı gibi sözlere karşıyım ben sadece